Idézet: n.drews - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 16:24
A lényegi rész: szerintem teljesen ok a rendszer, de azt hiszem a Missionok nem mélybajnokok, én pl megnézném a Kef q4-est, ami picit drágább (plyan 165e/pár) de ha jól tudom valamivel agilisebb mélyben.
Vagy ha a szép énekhang számít, a Phonar Volume2-t (ez 120e körül van). Mindenképp menj hallgatózni, mert ki ezt, ki azt találja jónak. Ha olvasgattad a topicokat akkor láthattad, hogy pl. a B&W hanfalak hogy megosztják az embereket: van aki szereti a hangjukat, van aki nem.
De. Például, ha nem kifejezetten a tuc-tuc zenéket szeretitek, egy állványos kisdoboz még kafább lehet, persze akkor egy sub-ot is kell rendszeresíteni házimozi-élvezet esetére. Csak mert a legtöbb zene nagyon szépen bír szólni kisdobozzal is, pl. egy JmLab Chorus 706S állványon. Ha meg bulizni akartok, be lehet állítani a házimozi-gépeken hogy a bass jó része menjen a subba, és akkor lehet vadulni is.
Ennyi

köszi!
megnéztem a Kef q4-et, az adatait olvasom. kisebb a láda, a súlya csak 9 kiló. a Mission M35 23 kg. ez azért elég soványkának tűnik. magasabbra megy 27kHz vs 20kHz a Mission esetében, és az érzékenysége is kisebb (csak 90dB a Mission 92dB-ével szemben).
tudom, hogy ezek a száraz adatok csak, meg kell hallgatni majd, mert a puding próbája az evés. mintha lenne ilyen KEF a Satsystemben, még a korábbi hallgatózás idején volt és hallottam is. akkor nagyon laposnak és semlegesnek tűnt a hangja. de mivel azóta változott az ízlésem egy kicsit, ezért újra ki kell próbálni.
a Phonar Volume2 elég egyszerűnek tűnik, lehet, hogy pont emiatt van jó hangja. megpróbálom meghallgatni ezt is. tuti, hogy lemegy 30Hz-ig? ez elég hihetetlennek tűnik nekem...
a kis JM Lab is aranyos, de frontnak mindenképpen valami combosat szeretnék. megpróbálok elzarándokolni a közeli jövőben a Hifibarlangba és a Satsystembe is, mert amíg hallani nem hallom őket, addig nehéz valamit is mondani egy hangfalról.
írtad, hogy a H/K lejátszói gondokkal küszködnek. ez mit jelent? nekem lejátszóból a Denon DVD700 lenne az ideális, mert most DVD800 van és az tetszik. ez is lehet multirégiós és tud mindent, ami jó lehet. meg meg is szoktam már a Denon lejátszót (öregszem, ezt is figyelembe kell venni

)
köszi az infókat, még írjatok mindenről, ami fontos lehet. leginkább a hangfalak és az erősítők érdekelnek.
üdv!
.
.
.