Idézet: DDL - Dátum: 2004. júl. 17., szombat - 6:49
Halkan, csak így magunk között jegyzem meg, hogy csodákra képes egy 200-300,-Ft-os alkatrész is, amit utólag kötsz be az erősítő és a hangdoboz közé...
Üdv: DDL
Ha a kábelre gondolsz, akkor nem kérdezek semmit. Ha nem kábelre gondolsz, akkor megkérdezhetem, hogy mi az?
Eddíg túl sokat költettem hangfalkábelre ahhoz, hogy utána betudjam adagolni szülőkkel, inkább lecserélem telefonzsinórra.
Amúgy a Philips hangfalakat subként használni, mint 5let remek volt. Használatban is egykét helyen jó, de nem mindíg. Az a nagy kár, hogy nem kapcsolgatható. Pl Sw Ep1: Podrace jelenetben rohadtul jóóóól szól (már ahhoz képest amiket én hallottam, és persze házimozira), de amikor jönnek a beszédek, akkor már közelsem annyira. Gondolom túl magasra felmegy, hiába raktam a sub csatornára. Hát ez van, gyűjtögetek tovább a cobaltokra és talán egy subra a nagyszobába. Hozzám nemkell, zenehallgatásra aztmondom _jelenleg_ felesleges. Ráadásul még kevesebb mélyekkel rendelkező cuccra fogok váltani. Cobalt 806S-nek sztem kevesebb a mélye.