Idézet: arn - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 13:57
ize... a kornyezetet mennyire kalkulaljatok bele?

Szia arn!
Hát ezaz, amit nem nagyon lehet bekalkulálni. Ez egyénfüggő.
Azt nyilván tudjuk, hogy a barlang és a sastsystem körülményeitől az otthoniak tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzést és jobb hangzást eredményeznek
Amit meg az akusztikában hallottunk, hát attól az otthoni rendszerünk hangja gyengébb lesz, mivel nincs olyan minőségű felszerelésünk, mint ott, hogy finoman fogalmazzak.
Mindazonáltal van egy hangzásélményed az agyadban/szivedben/lelkedben (ki mivel hallgatja a zenét), amihez képest viszonyítani tudsz.
Néhányunknak már ez is szép élmény. Főleg annak, aki a lelkével hallgatja a zenét. Aztán van a másik tipus, aki mérőmikrofonok segítségével rajzolja a diagrammokat, hogy a különféle hangdobozok hangjában mekkora púpok vannak az SPL-Frekvencia diagrammban. Na nála már nem az élmények a mérvadóak, hanem a számok. (Erről hirtelen a Kisherceg jut eszembe, amikor a felnőttek csak akkor értik meg és tudják elképzelni, hogy egy ember mennyire gazdag, ha tudják, hogy az illető mekkora házban él). Remélem érted a gondolatmenetemet. Ha nem akkor FORGET IT.
Bevallom, volt egy olyan zenei részlet, ahol majdnem sikerült kicsit elérzékenyülnöm.
Én ezt az érzést megőriztem magamban... Ha ezt sikerül otthon elérni, én akkor elértem a célomat.
Üdv! Topeti
Szerkesztette: topeti 2004. 09. 30. 22:17 -kor