HWSW Informatikai Kerekasztal: BSA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

BSA

#61 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:36

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 21:15

elajéndékoztam, mert utálok xarakodni az aktiválással, meg bizonyos szám után nem lehet aktiválni :) pont emiatt tiszta a lelkiismeretem ,már amennyire :D

Hazavágás ellen imagelés, amúgy aktiválással nehogy azt mondd, hogy 3 hónapot nem húzol ki, amiért csak neten kell kattintani ketőt, dobozost meg annyiszor aktiválod, meg annyi gépen, amerre csak szeretnéd.

Szóval melléduma.
Make love not Wor.

#62 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:14

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. Dec. 12., Tuesday - 21:54

Miért nem fogadod el a válaszomat?
Azt szeretnéd hallani, hogy ha találnak nálad kokaint akkor a mellette lévő speeddel már nem fognak foglalkozni?

Nem.

Akkor leírom mégegyszer.
Van egy cég ami biztosít teljesen tiszta laptopot, stb..., de amikor ha kimennek ehez a csávóhoz ellenőrizni akinek biztosítva van a cucc, akkor a teljesen tiszta laptop mellett, ott van az otthoni gép, de azt nem a cégé.
azt kérdeztem hogyha találnak vmi gixert az otthoni gépén a csávónak akkor éri-e acéget vmi vád, stb?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#63 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. Dec. 12., Tuesday - 22:36

Hazavágás ellen imagelés, amúgy aktiválással nehogy azt mondd, hogy 3 hónapot nem húzol ki, amiért csak neten kell kattintani ketőt, dobozost meg annyiszor aktiválod, meg annyi gépen, amerre csak szeretnéd.

Szóval melléduma.

miután a cég laptopokkal foglalkozik , arra meg vételkor rajta van a cucc ezért ott nem is probléma.

a dobozossal meg annyit mint mondtam ki se próbáltam mivel azt olvastam róla hogy tizenvalahányxor lehet aktiválni...

imagelés: ez akkor is jó ha cserélődik a rendszer nagyrésze? pl alaplap? ;)  naugye...

Szerkesztette: Asker 2006. 12. 13. 13:35 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#64 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 14:03

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 13:14

Nem.

Akkor leírom mégegyszer.
Van egy cég ami biztosít teljesen tiszta laptopot, stb..., de amikor ha kimennek ehez a csávóhoz ellenőrizni akinek biztosítva van a cucc, akkor a teljesen tiszta laptop mellett, ott van az otthoni gép, de azt nem a cégé.
azt kérdeztem hogyha találnak vmi gixert az otthoni gépén a csávónak akkor éri-e acéget vmi vád, stb?

IGEN  - ha eddig ez nem lett volna egyértelmű

#65 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 14:05

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 13:18

miután a cég laptopokkal foglalkozik , arra meg vételkor rajta van a cucc ezért ott nem is probléma.

a dobozossal meg annyit mint mondtam ki se próbáltam mivel azt olvastam róla hogy tizenvalahányxor lehet aktiválni...

imagelés: ez akkor is jó ha cserélődik a rendszer nagyrésze? pl alaplap?   ;)  naugye...

Ez rossz válasz. 
Ez még nem jogosít illegális használatra. Gondolom ismered: a törvény nem tudása nem mentesít a hatálya alól.
Teljesen mindegy, miért használod illegálisan...

#66 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 14:32

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. Dec. 13., Wednesday - 14:03

IGEN  - ha eddig ez nem lett volna egyértelmű

tehát ha jól értem akkor azért is b*sztat6ják a céget, ami nem is az övé?

#67 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:23

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 14:32

tehát ha jól értem akkor azért is b*sztat6ják a céget, ami nem is az övé?

NEM. Szerintem a többiek félreértették a kérdést. Bár te sem írtad le pontosan mi a szitu, de ha jól értem az a lényeg, hogy a TE céged teljesen legális szoftverekkel ellátott laptopja(i) kint vannak (kölcsönadva?) magánszemély(ek)nél. A magánszemélynek meg van _saját_ gépe is, ami nem tőletek van, és azon nem tudod milyen szoftver van. Ha bármilyen okból oda jutna a dolog, hogy a rendőrség lefoglalja / vizsgálja a gépeket, akkor nyilván a te céged nem felel más valaki gépéért.
-ZsOlTi-

#68 Felhasználó inaktív   Minax 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:33

Ebbe a BSAba kik vannak? Milyen cégek?

ps: azért kérdezem mert az alliance az szövetséget jelent ,nem?

Szerkesztette: Minax 2006. 12. 14. 11:35 -kor

#69 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:46

Idézet: Minax - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:33

Ebbe a BSAba kik vannak? Milyen cégek?

ps: azért kérdezem mert az alliance az szövetséget jelent ,nem?

www.bsa.hu -n kint van a tagok listája
-ZsOlTi-

#70 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 14:26

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:23

NEM. Szerintem a többiek félreértették a kérdést. Bár te sem írtad le pontosan mi a szitu, de ha jól értem az a lényeg, hogy a TE céged teljesen legális szoftverekkel ellátott laptopja(i) kint vannak (kölcsönadva?) magánszemély(ek)nél. A magánszemélynek meg van _saját_ gépe is, ami nem tőletek van, és azon nem tudod milyen szoftver van. Ha bármilyen okból oda jutna a dolog, hogy a rendőrség lefoglalja / vizsgálja a gépeket, akkor nyilván a te céged nem felel más valaki gépéért.

Én úgy értelmeztem, hogy neki otthon van a cége székhleye. A cégnek legális cuccai vannak, viszont neki van nem céges notebookja, amin illegálisan van minden. Ha kimennek hozzá házkutatásra, teljesen mindegy, hogy a cége gépe a sáros vagy a saját gépe.
Cégként nem lehet lopni, de magánszemélyként igen?  Szép is lenne...

Szerkesztette: pgyafi 2006. 12. 14. 15:11 -kor

#71 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 17:08

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. Dec. 14., Thursday - 11:23

igen ez a szitu amit Te leírtál.  :respect:  :szalutál:

#72 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 17:09

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. Dec. 14., Thursday - 14:26

Én úgy értelmeztem, hogy neki otthon van a cége székhleye. A cégnek legális cuccai vannak, viszont neki van nem céges notebookja, amin illegálisan van minden. Ha kimennek hozzá házkutatásra, teljesen mindegy, hogy a cége gépe a sáros vagy a saját gépe.
Cégként nem lehet lopni, de magánszemélyként igen?  Szép is lenne...

hát nemtom de marhára nem ez jön le még így alkohollal se  :Đ

#73 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 19:58

tegyuk meg azt is hozza, hogy egy maganlakasba nem mehetnek ki csak ugy a rendorok. ahhoz hazkutatas, vagy a lakas tulajdonosanak beleegyezese szukseges. (szemben egy ceg normal telephelyevel..) szoval nem nagyon valoszinu, hogy egy lakasba bejelentett ceghez csak ugy megjelennek, arrol tud elore az ember!
(a ceg es az maganember nem egyenlo a jog elott: a maganembert jobban vedik.)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#74 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 20:06

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 19:58

tegyuk meg azt is hozza, hogy egy maganlakasba nem mehetnek ki csak ugy a rendorok. ahhoz hazkutatas, vagy a lakas tulajdonosanak beleegyezese szukseges. (szemben egy ceg normal telephelyevel..) szoval nem nagyon valoszinu, hogy egy lakasba bejelentett ceghez csak ugy megjelennek, arrol tud elore az ember!
(a ceg es az maganember nem egyenlo a jog elott: a maganembert jobban vedik.)

magánlakásba hogyne mehetnének!? házkutatási parancs sem kell hozzá; alapos gyanú elég oda

céghez meg bármikor kimehet apeh, vpop, rendőrség - előzetes bejelentkezés nélkül

#75 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 20:09

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 17:08

igen ez a szitu amit Te leírtál.  :respect:  :szalutál:

Ha így van, mi is a kérdés?  Így nincs értelme a dolognak.

Most kimegy a magánemberhez a yard, ott megtalálják a te legális notidat, akkor mitől is félsz?

#76 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 17:22

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 20:06

magánlakásba hogyne mehetnének!? házkutatási parancs sem kell hozzá; alapos gyanú elég oda

Alapos gyanú kell a házkutatási parancshoz, házkutatási parancs nélkül meg jöhetnek, de csak a küszöbig. :)

#77 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 18:00

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 17:22

Alapos gyanú kell a házkutatási parancshoz, házkutatási parancs nélkül meg jöhetnek, de csak a küszöbig. :)

alapos gyanú elég, indokolhatják, hogy eltűnteted a bizonyítékokat
régebben ez már ki lett tárgyalva

#78 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 23:53

tegyuk fel, hogy igy van. (nem vagyok rola meggyozodve, de ezt most tegyuk felre.) de felmerul egy kerdes: alapos gyanu ki ellen? a ceg ellen, aki csak hasznalja a lakast, vagy a maganember ellen, akinek a lakas kituntettet tulajdona? mert a ketto nem ugyanaz..
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#79 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 17. 14:42

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 18:22

nem kell ügyészségi vagy egyéb parancs, a közeg saját hatáskörében, ha jónak látja tarthat házkutatást.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#80 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 17. 16:05

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 17., vasárnap - 14:42

nem kell ügyészségi vagy egyéb parancs, a közeg saját hatáskörében, ha jónak látja tarthat házkutatást.

Na, este előkapom aaz RTV-t, de tuti.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »