Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 13:36
Szerintem meg engem, téged (mondjuk mint magánszemély), vagy akármilyen könyvelő céget se hozzon az apeh olyan helyzetbe, hogy egy kötelező bevallást csak MS oprendszerrel ellátott gépen lehessen megcsinálni. Ne hozzon olyan helyzetbe, hogy X cég termékét meg kelljen vásárolnom ahhoz, hogy meg tudjam csinálni a bevallást. Még akkor se, hogy ha csak kevés embert /céget érint a dolog hátrányosan. Ha már a mi pénzünkből készül a szoftver, akkor úgy csinálják, hogy mindekinél működjön. Ennyi. Miért nem lehetett az egészet az elejétől java-ban fejleszeni? (Mert volt egy hülye döntési pozícióba, akinek MS csőlátása van..) Így meg most az egész majd a triplájába kerül -szintén a mi pénzünkből-, ahelyett, hogy az elején gondolkoztak volna.
"könyvelőiroda meg gazdálkodja már ki azt az 1 szem wines gépet amin beküldik a cuccost.."
Ne gazdálkodja ki, ha nem akarja. Te se akarnád szerintem, hogy megszabják neked, hogy mostantól cégautó kötelezően csak mercedes lehet, benzint csak arra számolhatsz el, aztán ne sipákolj, hanem gazdálkodd ki, ha már egyszer cég vagy. Vagy lehetne még sok hülye példát mondani.
Igen, ez a dolog az elvről szól egyébként. Közpénzből csináljanak használható valamit, ne egy ilyen abev szintű szart. Bár én csak az áfát küldöm vele, szóval nekem semmi bajom

Sőt a szügyfélkapuval sem szívtam még meg. Persze fingom sincs, hogy ők mit kapnak meg belőle, de egy ideig még beküldjük papír alapon is, hogy megnyalhassák a makkom, ha nem találják az elektronikusat
Ja de mégis. Amikor először kijelöltem beküldésre az áfabevallást, akkor derült ki, hogy ő azt a file-t egyből el is tünteti a megnyitható cuccok közül. Csinál belőle valami idióta kiterjesztésű krixkraxot amit be tudok szépen küldeni, de nekem egy fél bitnyi cuccom nem marad belőle a gépen.
Szóval most megcsinálom, nyomok neki egy másolást és aztán eltüntetheti az egyiket a kijelölés beküldéssel.
Szerkesztette: Yoisten 2007. 03. 10. 16:32 -kor