HWSW Informatikai Kerekasztal: Tv tuner kártya van amelyik jó? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tv tuner kártya van amelyik jó?

#1941 Felhasználó inaktív   gyugyuka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 29. 10:12

Sziasztok!

Ha vkinek Ati 550 -e van:
Jött ki új driver, és control panel modul, végre lehet maradandó módon és
egyszerűen állítgatni a szűrőket a kártyában.

#1942 Felhasználó inaktív   Funkhouse 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 29. 20:54

Sziasztok! Tudna valaki Cinergy 400-as kártyával néhány scrennshotot készíteni TVvétel közben? Megköszönném, nagyon jól jönne. Egyébként sikerült kipróbálnom egy gépben Leadtek XP2000 Expertet és Pinnacle PCTV Stereot egyszerre és a Pinnaclenek sokkal szebb a képe. Üdv.

#1943 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 21:15

Sziasztok

SEGÍTSÉG kellene nekem

Megérkezett a LEADTEK WinFast TV USBII Deluxe tunerem a netről.

Probléma:
A tuner nem képes felvenni a kapcsolatot a számítógéppel. ASUS notebookom van 2.0-ás USB portokkal, Windows XP-vel. Ez is a követelménye a tunernek. Érzékeli, hogy kapcsolódott rá valami, de a telepítéskor kéri, hogy csatlakoztassam a tunert AMI MÁR RÉG RAJTA VAN ! Innentől kezdve fel se tudom telepíteni a tunert. Mikor újra csatlakoztatnám a tunert, már fel sem ismeri, hogy új eszköz lett csatlakoztatva. Valahogy nem képes feléledni.

4 USB port van, egyikben az egér. Bármelyikre dugom, csak az első alkalommal ismerte fel, hogy USB 2.0 eszköz,meg valami blabla arról, hogy a hardver készen áll,meg minden, de érdekes módon nem áll annira készen, mert pl. az eszközkezelőben nyoma sincs a tunernek. Telepítéskor kéri, hogy csatlakoztassam. Hányszor? És hova?

Légyszíves segítsetek a probléma megoldásában, mert nem szeretnék a tunertől megválni, hisz már mióta akartam megvenni.

NAGYON köszönöm
tesa

#1944 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 22:00

....

Azt lehet még észrevenni, hogy amikor bedugom az USB protba, akkor megjelenik az eszközkezelőben: "Általános USB HUB". Amikor kihúzom az USB portból, akkor ez eltűnik.

Azt kell tudni erről a tunerről, hogy ez önmagában tartalmaz egy 3 USB portot is, melyekbe további eszközökdughatók.

Szóval lehet, hogy a HUB részét felismeri, de a tunert nem? Miért?

Bármilyen segítséget elfogadok, csak legyenek.

Köszönöm
tesa

#1945 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 10:47

Most azt nem tudom, hogy ezzel a termékkel van gond, vagy úgy általában a külső USB-s eszközök telepítésével?

Hol rontom el a telepítést?
Ha nem dugom be a tunert és úgy akarom telepíteni, kérdezi, hogy "csatlakoztatva van az eszköz?" Mivel nem, ezt válaszolom, és akkor kéri, hogy akkor tegyem meg. Ezután kész kilép a telepítőből...és ennyi.

Érdekesség, hogy ha imaging eszközként telepítem, akkor mint drivert sikerül, mert látom az eszközkezelőben, de egy piros X-szel tudtomra adja, hogy nem tudom használni az eszközt.

MIt tegyek?

Most felvettem a kapcsolatot a szállítóval. Küldenek egy csere terméket. Remélem azzal nem lesz gondom. De addig is próbálkoznék ezzel.

Mit javasoltok?

Köszönöm
tesa

#1946 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 12:34

vki?  :rolleyes:
tesa

#1947 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 13:35

Idézet: tesa - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 13:34

vki?  :rolleyes:

Nézd meg a telepítési leírást mert ott hivatkoznak valamilyen USB driver-re amit fel kell rakni. Ha az XP-d kapásból felismeri valaminek akkor az eszközkezelőben kellene frissíteni (újratelepíteni) a driver-t.

"The system may pop up a window when you change its location.
Check and click . Tick and Browse for the file under (X is the letter of the CD-ROM drive) and click
to install it. Found New Hardware Install from a list or specific location Next Search for the best driver in these locations Include this location in the search: X:\WFTVBOX\TVUSBII\DRV\
Next The window may appear and request File Needed when you plug WinFast TV USB II in the PC/Laptop. Insert the software CD and browse for the file under (X is the letter of the CD-ROM drive) and click
to install it. emDevice.sys X:\WFTVBOX\TVUSBII\DRV\
OK
If you plug the WinFast TV USB II in a different USB port There is no need to install WinFast
PVR again if you have already installed it.
"

Szerk:

"Driver & Application Installation

Notice:
Please make sure the WinFast TV USB II is powered on and the USB cable is properly
connected between PC and the device.

Step 1: When the New Hardware Found window flashes, dismiss it by clicking Cancel.

Step 2: Insert the software CD and click Move the cursor to the WinFast TV USB II icon and select to start installation.

Step 3: Select the language you use and click OK.

Step 4: The window pops to display welcome info. Click . WinFast TV USB II Installation Next

Step 5: When the Install Shield Wizard has completed the installation, check and click . Yes, I
want to restart my computer now Finish

Step 6: After rebooting the computer, eject the CD and insert it again. Click and move the cursor to the WinFast TV USB II icon. Select . WinFast TV USB Application

......
"

Szerkesztette: wpepi 2006. 07. 04. 13:45 -kor

#1948 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 13:50

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 14:35

Nézd meg a telepítési leírást mert ott hivatkoznak valamilyen USB driver-re amit fel kell rakni. Ha az XP-d kapásból felismeri valaminek akkor az eszközkezelőben kellene frissíteni (újratelepíteni) a driver-t.

"The system may pop up a window when you change its location.
Check and click . Tick and Browse for the file under (X is the letter of the CD-ROM drive) and click
to install it. Found New Hardware Install from a list or specific location Next Search for the best driver in these locations Include this location in the search: X:\WFTVBOX\TVUSBII\DRV\
Next The window may appear and request File Needed when you plug WinFast TV USB II in the PC/Laptop. Insert the software CD and browse for the file under (X is the letter of the CD-ROM drive) and click
to install it. emDevice.sys X:\WFTVBOX\TVUSBII\DRV\
OK
If you plug the WinFast TV USB II in a different USB port There is no need to install WinFast
PVR again if you have already installed it.
"

Szerk:

"Driver & Application Installation

Notice:
Please make sure the WinFast TV USB II is powered on and the USB cable is properly
connected between PC and the device.

Step 1: When the New Hardware Found window flashes, dismiss it by clicking Cancel.

Step 2: Insert the software CD and click Move the cursor to the WinFast TV USB II icon and select to start installation.

Step 3: Select the language you use and click OK.

Step 4: The window pops to display welcome info. Click . WinFast TV USB II Installation Next

Step 5: When the Install Shield Wizard has completed the installation, check and click . Yes, I
want to restart my computer now Finish

Step 6: After rebooting the computer, eject the CD and insert it again. Click and move the cursor to the WinFast TV USB II icon. Select . WinFast TV USB Application

......
"

Először is köszönöm, hogy válaszoltál

Az a gond, hogy mikor csatlakoztatom, felismeri, hogy valami csatlakozott hozzá, úgy mint:

"Általános USB HUB"

Azok a buborék ablakok jobb alul szépen felvillannak, és el is tűnnek.....és ezzel részéről be is van fejezve a dolog.

Tehát nem ismeri fel továbbá azt, hogy "WinFast TV USB II" vagy valami hasonlót.
Tehát visszaáll az asztal szépen, és csendben marad a Windows.

Ezek után, ha kihúzom az USB-ből csak az a "Általános USB HUB" tűnik el az eszközkezelőből, visszadugáskor, pedig újra ott van. De semmi tunnerre utaló felismerés.

Hol van a hiba? Bennem? Lehet..
tesa

#1949 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 13:59

Idézet: tesa - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 14:50

Először is köszönöm, hogy válaszoltál

Az a gond, hogy mikor csatlakoztatom, felismeri, hogy valami csatlakozott hozzá, úgy mint:

"Általános USB HUB"

Azok a buborék ablakok jobb alul szépen felvillannak, és el is tűnnek.....és ezzel részéről be is van fejezve a dolog.

Tehát nem ismeri fel továbbá azt, hogy "WinFast TV USB II" vagy valami hasonlót.
Tehát visszaáll az asztal szépen, és csendben marad a Windows.

Ezek után, ha kihúzom az USB-ből csak az a "Általános USB HUB" tűnik el az eszközkezelőből, visszadugáskor, pedig újra ott van. De semmi tunnerre utaló felismerés.

Hol van a hiba? Bennem? Lehet..

Az eszközkezelőben nem jelenik meg semmilyen ismeretlen eszköz vagy sárga kérdőjel?
Ill. az XP által felismert USB HUB-on frissíts driver-t.
(sajátgép jobb gomb, tulajdonságok, hardware, eszközkezelő  :)  )

Valószínű, hogy ott a hiba, hogy a magyar XP általános USB HUB-nak detektálja és ezért nem kéri be a CD--t mivel ez az általános HUB gyárilag támogatott az XP-be. Cseréld le a driver-t és akkor szerintem jó lesz.

Szerkesztette: wpepi 2006. 07. 04. 14:02 -kor

#1950 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 14:08

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 14:59

Az eszközkezelőben nem jelenik meg semmilyen ismeretlen eszköz vagy sárga kérdőjel?
Ill. az XP által felismert USB HUB-on frissíts driver-t.
(sajátgép jobb gomb, tulajdonságok, hardware, eszközkezelő  :)  )

Valószínű, hogy ott a hiba, hogy a magyar XP általános USB HUB-nak detektálja és ezért nem kéri be a CD--t mivel ez az általános HUB gyárilag támogatott az XP-be. Cseréld le a driver-t és akkor szerintem jó lesz.

Valószínű, hogy ott a hiba, hogy a magyar XP általános USB HUB-nak detektálja és ezért nem kéri be a CD--t mivel ez az általános HUB gyárilag támogatott az XP-be.

Szerintem itt a pont...

Cseréld le a driver-t és akkor szerintem jó lesz.

Szóval akkor minek a driverét kellene lecserélnem? Az USB-jét? Olyat még nem tettem :rolleyes: . Hogyan kell ezt, honnan találok ilyen drivert?
Azt tudom, hogy van eszközkezelő frissítése, de hol tudom magát a drivert letölteni, megszerezni, hogy majd arra frissítsek?
tesa

#1951 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 14:18

Idézet: tesa - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 15:08

Valószínű, hogy ott a hiba, hogy a magyar XP általános USB HUB-nak detektálja és ezért nem kéri be a CD--t mivel ez az általános HUB gyárilag támogatott az XP-be.

Szerintem itt a pont...

Cseréld le a driver-t és akkor szerintem jó lesz.

Szóval akkor minek a driverét kellene lecserélnem? Az USB-jét? Olyat még nem tettem :rolleyes: . Hogyan kell ezt, honnan találok ilyen drivert?
Azt tudom, hogy van eszközkezelő frissítése, de hol tudom magát a drivert letölteni, megszerezni, hogy majd arra frissítsek?

Adtak hozzá egy CD-t nem? Azon kell rajta lenni a driver-nek is ahogy az a telepítési leírásból is kiderül.  A frissítést kezd úgy ahogy az a leírásban van de mivel felismerte az XP ezért egyszerűen távolítsd el az USB HUB-ot az eszközkezelőből (általános USB HUB-on jobb gomb és eltávolítás). Ha ez kész akkor a telepítési útmutató alapján indítsd el a CD-n lévő telepítő alkalmazást és kövesd az instrukciókat. Majd amikor kész a driver telepítés a program kérni fog egy újraindítást és utána mehet tovább a telepítés.
Vagy ha ez nem megy akkor az XP által felismert és betelepített USB HUB tulajdonságaiban nyomsz egy driver frissítést és megadod a CD-n lévő útvonalat.

A leírás alapján a CD-n a \WFTVBOX\TVUSBII\DRV\  útvonalon van a driver.

Szerkesztette: wpepi 2006. 07. 04. 14:21 -kor

#1952 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 14:28

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 15:18

Adtak hozzá egy CD-t nem? Azon kell rajta lenni a driver-nek is ahogy az a telepítési leírásból is kiderül.  A frissítést kezd úgy ahogy az a leírásban van de mivel felismerte az XP ezért egyszerűen távolítsd el az USB HUB-ot az eszközkezelőből (általános USB HUB-on jobb gomb és eltávolítás). Ha ez kész akkor a telepítési útmutató alapján indítsd el a CD-n lévő telepítő alkalmazást és kövesd az instrukciókat. Majd amikor kész a driver telepítés a program kérni fog egy újraindítást és utána mehet tovább a telepítés.
Vagy ha ez nem megy akkor az XP által felismert és betelepített USB HUB tulajdonságaiban nyomsz egy driver frissítést és megadod a CD-n lévő útvonalat.

A leírás alapján a CD-n a \WFTVBOX\TVUSBII\DRV\  útvonalon van a driver.

Ebbenn a percben próbálom, amit mondasz.

Amikor frissíteni akarom, az USB HUB-ot, megadom neki az útvonalat, de az kis keresés után kiírja, hogy nem talált a jelenleginél alkalmasabb szoftvert.

Továbbra is áll a windows, és az eszközkezelőben ott a felismert Általános USB HUB

szerk.: ha telepíteni akarom a Winfast USB deluxe-ot az imaging eszközökhöz, akkor az eszközkezelőben sárga felkiáltójel van mellette.

Szerkesztette: tesa 2006. 07. 04. 14:52 -kor

tesa

#1953 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 18:41

üdv

nekem pctv pro-m van 3-4éves kb
bűnrossz annyiban merül ki hogy "brummog" belehallatszik mikor a vinyó dolgozik, ventilátorok zörgése stb ugy kell szenvedni bemenet digitalizálása és a hangkari equalizerén lehuzni a mélyhangokat :s szal nagyon szar...
láttam egy összehasonloto videot terratec cinergy asszem 400as és az én karim között... meggyözött a terratec mellett

a "TERRATEC CINERGY 250 PCI" ez menynivel rosszabb mint a 400as? kedvenc boltomban van csak ez van, 15k-ért  :think:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1954 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 19:52

Idézet: tesa - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 15:28

Ebbenn a percben próbálom, amit mondasz.

Amikor frissíteni akarom, az USB HUB-ot, megadom neki az útvonalat, de az kis keresés után kiírja, hogy nem talált a jelenleginél alkalmasabb szoftvert.

Továbbra is áll a windows, és az eszközkezelőben ott a felismert Általános USB HUB

szerk.: ha telepíteni akarom a Winfast USB deluxe-ot az imaging eszközökhöz, akkor az eszközkezelőben sárga felkiáltójel van mellette.

Azt is megpróbálhatod, hogy lehúzod az eszközt és úgy indítod a telepítőt (egyes USB HP laser nyomtatókat is csak úgy lehet feltelepíteni, hogy előbb telepíteni kell az eszköz USB driver-ét és csak utána csatlakoztatni a géphez mivel ott is eleve hülyén detektálja az XP az USB-re dugott nyomtatót). Szóval ha nem megy úgy, hogy USB HUB eltávolít akkor tuner kihúz az USB-ből majd driver telepít és XP újraindít. Aztán tuner be az USB-be és már nem simán általános USB HUB-nak kell, hogy felismerje.

#1955 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 07:46

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 20:52

Azt is megpróbálhatod, hogy lehúzod az eszközt és úgy indítod a telepítőt (egyes USB HP laser nyomtatókat is csak úgy lehet feltelepíteni, hogy előbb telepíteni kell az eszköz USB driver-ét és csak utána csatlakoztatni a géphez mivel ott is eleve hülyén detektálja az XP az USB-re dugott nyomtatót). Szóval ha nem megy úgy, hogy USB HUB eltávolít akkor tuner kihúz az USB-ből majd driver telepít és XP újraindít. Aztán tuner be az USB-be és már nem simán általános USB HUB-nak kell, hogy felismerje.

Teljesen logikus, amit mondasz, de ha csak úgy simán telepíteni akarom a drivert, akkor kéri, hogy csatlakoztassam az eszközt, mert addig nem megy tovább. De ahogy csatlakoztatom, az a drága okos XP felismeri HUB-ként. És ezután már esélytelen, hogy tovább gondolkozzon, hogy esetleg mégsem CSAK hub az az eszköz, amit rádugtak.
Van olyan lehetőség esetleg, hogy kikapcsolni a Windowsban a hardver automatikus felismerése lehetőséget?
Miért gondolkozik előre az XP? Lehet, hogy jó az XP, de néha lehetne egy kicsit butább is.
tesa

#1956 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 08:33

Idézet: tesa - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 8:46

Teljesen logikus, amit mondasz, de ha csak úgy simán telepíteni akarom a drivert, akkor kéri, hogy csatlakoztassam az eszközt, mert addig nem megy tovább. De ahogy csatlakoztatom, az a drága okos XP felismeri HUB-ként. És ezután már esélytelen, hogy tovább gondolkozzon, hogy esetleg mégsem CSAK hub az az eszköz, amit rádugtak.
Van olyan lehetőség esetleg, hogy kikapcsolni a Windowsban a hardver automatikus felismerése lehetőséget?
Miért gondolkozik előre az XP? Lehet, hogy jó az XP, de néha lehetne egy kicsit butább is.

Mielőtt rádugod az USB-re ugye áram alá hozod és bekapcsolod a tunert? Ha jól olvastam a telepítési doksit akkor erre fel is hívja a gyrátó a figyelmet ("Please make sure the WinFast TV USB II is powered on and the USB cable is properly connected between PC and the device.").

A HUB-nak nem kell külön táp mivel a működéséhez szükséges feszt a laptop USB-jéből kapja. Lehet, hogy éppen az a gond, hogy nem kapcsoltad be a tunert? Ha nem kapcsolod be azaz nincs áram alatt a tuner rész akkor csak az USB HUB él hiszen az a PC-ből kapja a tápot.

Szerkesztette: wpepi 2006. 07. 05. 08:35 -kor

#1957 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 09:12

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 9:33

Mielőtt rádugod az USB-re ugye áram alá hozod és bekapcsolod a tunert? Ha jól olvastam a telepítési doksit akkor erre fel is hívja a gyrátó a figyelmet ("Please make sure the WinFast TV USB II is powered on and the USB cable is properly connected between PC and the device.").

A HUB-nak nem kell külön táp mivel a működéséhez szükséges feszt a laptop USB-jéből kapja. Lehet, hogy éppen az a gond, hogy nem kapcsoltad be a tunert? Ha nem kapcsolod be azaz nincs áram alatt a tuner rész akkor csak az USB HUB él hiszen az a PC-ből kapja a tápot.

Bár most itt vagyok munkahelyen, de behoztam a tunert. Megprópálom előkészíteni, azután meglátjuk mit tudunk összehozni.

Addig is köszönöm a segítséget.
tesa

#1958 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 09:50

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 9:33

Szóval most előkészítettem a tunert.
Ahogy mondod, (meg írva van) be kapcsolom a tunert, azaz csak kapcsolnám, de nem kezd el világítani a működést jelző LED. Ez akkor fog világítani, ha csatlakoztatom az USB portra is. De félek, ha ezt megteszem, már ismeri is fel azonnal a HUB-ot.

A bekapcsolóját úgy képzeld el, hogy nem kétállású, hanem érintkező gombos.

Szóval nem tudom megcsinálni, hogy bekapcsolom USB-re dugás előtt.
tesa

#1959 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:53

Idézet: tesa - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 10:50

Szóval most előkészítettem a tunert.
Ahogy mondod, (meg írva van) be kapcsolom a tunert, azaz csak kapcsolnám, de nem kezd el világítani a működést jelző LED. Ez akkor fog világítani, ha csatlakoztatom az USB portra is. De félek, ha ezt megteszem, már ismeri is fel azonnal a HUB-ot.

A bekapcsolóját úgy képzeld el, hogy nem kétállású, hanem érintkező gombos.

Szóval nem tudom megcsinálni, hogy bekapcsolom USB-re dugás előtt.

A CD-ről a telepítési doksiban található útvonalon lévő driver-t ( \WFTVBOX\TVUSBII\DRV\ ) feltelepítetted? Csak a driver (nem a program) telepítése és egy újraindítás után csatlakoztasd a tunert (csatlakoztatni még az XP elindulása előtt kellene azaz akkor amikor még a BIOS ellenőrzés van)

Szerkesztette: wpepi 2006. 07. 05. 11:53 -kor

#1960 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:42

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:53

A CD-ről a telepítési doksiban található útvonalon lévő driver-t ( \WFTVBOX\TVUSBII\DRV\ ) feltelepítetted? Csak a driver (nem a program) telepítése és egy újraindítás után csatlakoztasd a tunert (csatlakoztatni még az XP elindulása előtt kellene azaz akkor amikor még a BIOS ellenőrzés van)

Az útvonal:
Drivers\usb\TVUSBII\32bit\2KXP

Itt található 6db sys fájl, 3db dll, 3db inf, 1db cat, 1db ds fájl.

Namost ezekt hogy telepítsem? Ha hardver hozzáadást csinálok, akkor bejön a varázsló és keres magától hardvereszközt. Mivel most nincs rádugva a tuner (hálistennek addig se találja a HUB-ot), megkérdezi, hogy a Hardver csatlakoztatva van-e a géphez?

Most következő lépés? Azt kellene válaszolnom, hogy nem. Meg is teszem....
Következő ablak: "nem lehet folytatni a varázslót. A folytatáshoz csatlakoztassa a hardvereszközt. A varázsló bezárásához kattintson a Befejezés gombra"

Szóval most mit tegyek?
tesa

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »