HWSW Informatikai Kerekasztal: The Settlers: Heritage of Kings - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Settlers: Heritage of Kings Settlers 5

#161 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 12:13

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 11:27

jah jah mindig rálehet jönni vmilyen kombóra :)
én asszem még csak a 8-9ik pálya környékén vagyok de akkor belehúzok, illene befejezni a gammát ;)

szerintem az utolsó pálya egyedül ami nehéznek mondható.
ott 4x próbáltam betámadni az ellent.
3x hősök nélkül.
4x-re hősökkel elég könnyen ment.

elég érdekes, hogy azzal a 6db hőssel mekkora írtást lehet véghezvinni.
sőt.
védekezni is, elég hátra 2-3 torony, 6 hős, 2-3 ágyú a törpével, 2-3 csapda, és egy egész
hadosztályt meg lehet fogni.

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#162 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 13:35

Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 11:13

szerintem az utolsó pálya egyedül ami nehéznek mondható.
ott 4x próbáltam betámadni az ellent.
3x hősök nélkül.
4x-re hősökkel elég könnyen ment.

elég érdekes, hogy azzal a 6db hőssel mekkora írtást lehet véghezvinni.
sőt.
védekezni is, elég hátra 2-3 torony, 6 hős, 2-3 ágyú a törpével, 2-3 csapda, és egy egész
hadosztályt meg lehet fogni.

tasp

törpöm még nincs. vagy ezaza hegyjáró faszi akit elözö palyan kaptam amivel ki kellett robbantani a bányákat?:)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#163 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:43

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:35

törpöm még nincs. vagy ezaza hegyjáró faszi akit elözö palyan kaptam amivel ki kellett robbantani a bányákat?:)

az törp ! :D

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#164 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 22:39

Elsüllyedtek? Végigjátszottátok.
Én is nagy (NAGY) settlers rajongó vagyok ám! Röviden: a settlers2-vel kezdtem el a pályafutást, nagyon bejött. A settlers 1-et nem ismerem szerintem, bár volt nálam egy Serf City nevű valami, nem azzal van összefüggésben? Majd a 2-est "túljátszottam", bár nem vittem végig a teljes kampányt, sőt még a Földet se hóditottam meg. Előjöttek a gondok: elsőre a hajóknál volt zavaró hogy nem lehet közvetlen irányitani csak olyan nyilas rendszerrel emiatt nem mindig találtam oda ahova kellett volna. Tulajdonképpen mindennel ez volt a baj, a közvetett irányitás. Harc, támadás, gazdaság. Aztán kiderült, amikor volt egy oriási pálya ahol több, 2-3-4 gazdasági központot is létre lehet  meg kell is hozni, olyannyira összekeveredik az anyagáramlás, hogy le is bénult. Pl ha farmon termeli a kalászt akkor mért nem a mellette lévő malomba viszi, inkább áthordja a térkép másik sarkába lévő malomba, az ott megtermelt búzát pedig ebbe a malomba. Meg beviszi a raktárba és a raktárból viszi malomra. A katapultok kőellátása szintén katasztrófa volt, hamar elhajigálta azt a 4 kavacsot utána évekig tartott amig megtölti. A 2-est ilyenekért is hagytam abba.
A 3-as, 4-es sokkal jobban tetszett, kiváltképp a 4-es. Az egyik jelentős szerkezeti különbség szerintem az arany felhasználása. A 3-asban belül tárolódik, a 4-esben viszont visszatért a katonákba.. 3-asban megcsináltam, hogy 200-300 százalék offenzívál mentem harcolni, tehát erősebbek voltunk idegenben, akik viszont a 100%-jukkal nem sokat értek el a túlvilági létükön kívül. Persze hozzátartozik hogy végre közvetlen irányithattam az embereket, katona, geológus.
Időhiány miatt sajnos már nem sokat játszok, de a settlers2 fektette le az alapokat. Szomorúan olvasom hogy az "5"-ös már átalakult, bár a 4-esen túl szerintem nem sok hozzáadni való lehetne, a 3d-t leszámitva persze. A warcraft3-al ugyanaz volt a helyzet, mint ez 5össel. Kihalt egy vérvonal.

SETTLERS FOREVER!!!!!!!!!!!!
:respect:
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#165 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 17:59

Ami nem elég átlagos hogy sokaknak tetsszen, az kihal. A dollár hatalma.

Amúgy nagyon hangulatos, a grafika, zene tetszik, az angol rábeszélés viszont siralmas. (vagy röhejes, ahogy tetszik)

Szerkesztette: Hubert 2005. 06. 09. 18:00 -kor

Next stop, Wonderland.

#166 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 18:16

Sziasztok!
Létezik, hogy nem lehet gépi ellenfelet hozzáadni multiplayer módban?
Kár, mert tök jó 2 ember egy csapatban és valahány gép a másik csapatban. 
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.