HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   Adi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 20. 12:47

Idézet: andrej - Dátum: 2005. máj. 20., péntek - 10:08

A samba eleve hajlamos bezabalni a CPU-t, diszkfuggetlen. Szerintem egyebkent egy IDE-s szoftmirror egeszen jol tud mukodni, felteve ha nem FC-AL helyett pakoljak be es csodat varnak. Egyebkent egy HW SATA RAID-el lehet mar manapsag egeszen meggyozo dolgokat muvelni, csak hogy jojjek a vesszoparipammal.

Uraim, kicsit beleszólok én is a témába, mert roppant szórakoztató a társalgásotok. :) Ofkorsz kis szolgáltatóként tevékenykedünk mi is. :)

Hardveres SATA RAID vezérlővel kinek mivel volt eddig tapasztalata? Nekünk van az egyik vasunkban egy 3Ware 8506-4-es, ami nagyon korrekt és én nagyon szeretem, de hátha van jobb. :) Az külön tetszik rajta, hogy a smartctl és a smartd "átlát" a vezérlőn és le tudja kérdezni a vinyók SMART adatait.
A divx.hu domain eladó! The domain divx.hu is for sale!

#1002 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 22:45

Idézet: Adi - Dátum: 2005. máj. 20., péntek - 13:47

Uraim, kicsit beleszólok én is a témába, mert roppant szórakoztató a társalgásotok. :) Ofkorsz kis szolgáltatóként tevékenykedünk mi is. :)

Hardveres SATA RAID vezérlővel kinek mivel volt eddig tapasztalata? Nekünk van az egyik vasunkban egy 3Ware 8506-4-es, ami nagyon korrekt és én nagyon szeretem, de hátha van jobb. :) Az külön tetszik rajta, hogy a smartctl és a smartd "átlát" a vezérlőn és le tudja kérdezni a vinyók SMART adatait.

Egyelőre csak érintő fogások, de nemsokára élesben is lesz szerencsénk néhányhoz. Ha ez bekövetkezik, majd referálok.

A smartd egyébként minden RAID vezérlő diszkjéhez hozzáfér, amelyik drivere a /dev -be tesz megfelelő okosságot. Hatalmas különbséget szerintem nem fogunk találni köztük, mert eléggé erősen teszteltek. Szerintem fordulhat elő, hogy adott RAID konfigban egyik gyorsabb/lassabb stb.

#1003 Felhasználó inaktív   unclerabbit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 23. 10:24

Sziasztok!

Én a domain abc-nél regisztráltam domain nevet és rajtuk keresztül béreltem tárhelyet is.

Domain ABC

A tárhelyemet egyébként az Integrity Kft. biztosítja.

Nekem mindkét szolgáltató bejött. Az integrity-nél volt egy időben adsl-em is és mindig nagyon kedvesek voltak, ha gondom volt egyből intézték. Mindenkinek tudom ajánlani őket.

Üdv.
Uncle Rabbit
-----------------------------------------------------
IBM ThinkPad X61 7674-CT9; Lenovo M57 6072-B32;

#1004 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 27. 18:17

Sziasztok!

Ki tud olyan helyet, ahol minimális webhosting (10-15 MB) mellé emberi áron lehet jelentős mennyiségű (500-1000 MB), szabadon beállítható (accountok, jogosultságok) FTP-t is kapni? Van valakinek hasonló, hostolt FTP-szervere?
Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#1005 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 20:41

Idézet: deak21 - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 19:17

Sziasztok!

Ki tud olyan helyet, ahol minimális webhosting (10-15 MB) mellé emberi áron lehet jelentős mennyiségű (500-1000 MB), szabadon beállítható (accountok, jogosultságok) FTP-t is kapni? Van valakinek hasonló, hostolt FTP-szervere?

Neked teccoleges FTP only hely kell? Mindenféle PHP és egyebek nélkül? Speciel ilyen osszevissza szabadon beallitos dolog nemnagyon lesz, de elkepzelheto, hogy "soronkivul" megoldhato es megsem durva aron. Te arban mire gondoltal?

#1006 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 21:04

Sziasztok!

Mit szertnél tárolni? Ha semmi sex meg warez akkor keress meg.

#1007 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 27. 21:09

Idézet: deak21 - Dátum: 2005. máj. 27., péntek - 17:17

Sziasztok!

Írtam privit.

#1008 Felhasználó inaktív   Skullkid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 08:38

Hy all!

Egyik barátom oldala, szerintem elég alacsonyak az árak! ;)
http://www.dnslab.hu

#1009 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 08:50

Idézet: Skullkid - Dátum: 2005. máj. 28., szombat - 9:38

Hy all!

Egyik barátom oldala, szerintem elég alacsonyak az árak! ;)
http://www.dnslab.hu

99,9%-ot ilyen arakkal... Bátor.

#1010 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 28. 09:37

Sziasztok!

Köszönöm a priviket és az ajánlatokat, az illetékesek felkeresése is folyamatban. Természetesen semmi szex és warez, üzleti vállalkozáshoz kell (adatfeldolgozás), letölteni csak mi töltenénk róla, ügyfeleink töltenének fel. Közben a mi igényeink jobban körvonalazódnak. A részleteket priviben és emailben megbeszéljük.
Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#1011 Felhasználó inaktív   pioA06 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 29. 19:37

Sziasztok!

Hi

Ha elegendo csak FTP, szerintem elfogadhato 1GB 1000FT/ho aron lattam itt: http://w3host.hu

Szerkesztette: pioA06 2005. 05. 29. 19:44 -kor

#1012 Felhasználó inaktív   mark.hu 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 29. 20:12

Hello!

Látom, hogy megy nagyon a különböző szolgáltatók ajánlása. Én is szeretnék egyet ajánlani, mely - reményeim szerint - az olcsó szolgáltatások egyik legjobbja.

Ez a 990 - a tárhely nevet viseli.

A szolgáltatás havi 990 Ft-ért 990 MB tárhelyet tartalmaz, domain regisztrációt, PHP-t, MySQL-t, korlátlan számú e-mail postafiókot, stb. Akit érdekel, az majd megnézni a www.990.hu-n...

Használjátok egészséggel!

Ui. a szolgáltatáshoz elég sok közöm van, ezért még inkább csak ajánlani tudom  ;)

#1013 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 23:47

Idézet: mark.hu - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 21:12

Hello!

Látom, hogy megy nagyon a különböző szolgáltatók ajánlása. Én is szeretnék egyet ajánlani, mely - reményeim szerint - az olcsó szolgáltatások egyik legjobbja.

A szolgáltatás havi 990 Ft-ért 990 MB tárhelyet tartalmaz, domain regisztrációt, PHP-t, MySQL-t, korlátlan számú e-mail postafiókot, stb. Akit érdekel, az majd megnézni a www.990.hu-n...

Használjátok egészséggel!

Ui. a szolgáltatáshoz elég sok közöm van, ezért még inkább csak ajánlani tudom  ;)

Idézet

A folyamatos áramellátásról szünetmentes áramforrás gondoskodik. Naponta biztonsági mentést készítünk minden adatról.

>>

Idézet

Áramellátásunkról* szünetmentes áramforrás gondoskodik. Naponta biztonsági mentést készítünk minden adatról.

*vagy: Szerverünk/Szervereink áramellátásáról.

:) Lehet veszek ilyen free tárhelyet és feldobom az adserverünk. Kiváncsi lennénk, utána is gyors maradna-e a stuff.

#1014 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 08:05

Idézet: mark.hu - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 21:12

Érdekes, hogy az ügyfélszolágat helyett is csak egy faq van. Sehol egy név, cim, telefon.
Az emilt véletlenül megleltem  :D

#1015 Felhasználó inaktív   mark.hu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 08:22

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 9:05

Érdekes, hogy az ügyfélszolágat helyett is csak egy faq van. Sehol egy név, cim, telefon.
Az emilt véletlenül megleltem  :D

Bennfentesként elárulok egy titkot: a dolog nem véletlen. Azért nincs telefonszám, mert e-mail-es ügyfélszolgálat jár a szolgáltatáshoz. Ezzel is a költségek csökkentése a cél, melynek az eddigi megrendelők részéről pozitív visszhangja volt.

#1016 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 08:24

Idézet: mark.hu - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 9:22

Bennfentesként elárulok egy titkot: a dolog nem véletlen. Azért nincs telefonszám, mert e-mail-es ügyfélszolgálat jár a szolgáltatáshoz. Ezzel is a költségek csökkentése a cél, melynek az eddigi megrendelők részéről pozitív visszhangja volt.

Ezt elfogadnám, de így komolyabb megrendelők biztosan hanyagolják a helyet. Név, cím, telefon alap dolog!

#1017 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 09:01

Idézet: mark.hu - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 8:22

Nálam a szőke macák valahogy jobban szeretnek telefonálni, mint mailigatni, vagy akkor kapom sorban a mailt, hogy hívjam fel, mert sos, meg csakmercsak. most akkor melyik a jobb? Cégnek úgyis postacím, fax, mifene, néha fel kell, hogy hívjon oszt eljópofizzunk, különben bukta a dolog.

Amúgy rühellem a telefont, napi órákat lóg a fülemen, oszt még így is meg vannak sértődve csomóan, hogy nem veszem fel. Hát leszívhatnak, vagy így jártak, osszák be.
Make love not Wor.

#1018 Felhasználó inaktív   mark.hu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 09:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 10:01

Nálam a szőke macák valahogy jobban szeretnek telefonálni, mint mailigatni, vagy akkor kapom sorban a mailt, hogy hívjam fel, mert sos, meg csakmercsak. most akkor melyik a jobb? Cégnek úgyis postacím, fax, mifene, néha fel kell, hogy hívjon oszt eljópofizzunk, különben bukta a dolog.

Amúgy rühellem a telefont, napi órákat lóg a fülemen, oszt még így is meg vannak sértődve csomóan, hogy nem veszem fel. Hát leszívhatnak, vagy így jártak, osszák be.

Tökéletesen látod a dolgot. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy szőke maca ügyfelek legyenek.
Ez a szolgáltatás az értelmesebbjének szól, aki megérti, ha le van írva az info...
Nyilván ezzel nem lesz soha a legnépszerűbb mindenki körében, de hát ez van. Pont ettől olcsó és mégis jó.

#1019 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 05. 31. 09:28

Idézet: mark.hu - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 9:21

Ez a szolgáltatás az értelmesebbjének szól, aki megérti, ha le van írva az info...

Naja, de itt HWSW-n mozog az értelmesebbje, akinek elég pár login/jelszó, meg egy IPszám, oszt estére műxik is az oldal. Viszont lóvé nincs. Egy céges oldalnál meg benyögök random 6ezer+ÁFÁ-t, oszt lehet, hogy rábólint.

Havi 1000 pénzért kapásból kell 50 állandó user, és első évben még csak a vasat+havi díjat termelne, utána kezd el kicsit nyereséges lenni. Ennyi ígért tárhelyért viszont tolhatom bele a lemezeket, szóval tudja a fene, nyilván nem dualgéped van, csináld aztán meglátjuk. Igazából azon matekozom, hogy nálam a havi 2ezer/12ezer díjakkal nem bírom úgy kihozni, hogy ebből éljen meg a cég, ha pedig négyzetesen nőlne az előfizetői kör, akkor úgy kell rendelkezésreállást vállalni, nyaralás esetén kolléga nonstop tudja hegeszteni a gépet, esetleg egy rendes ügyfélszolgálat.

Amint tömegigény van, _kell_ valaki aki papírmunkázik, könyvelget, kinek hány account, fizetett-e időben, lebaszni az elérést, nem lebaszni. egy ideig az embermunka olcsóbb, utána szoftver kell rá venni. Ez is +20 user/hó. Titkárnéni 4 órában? 300 user/hó...
Make love not Wor.

#1020 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 31. 17:29

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 8:01

Igen, nálam meg van hangposta, de senki nem hagy üzenetet, mindenki felhív 5-ször és utána panaszkodik, hogy próbált elérni.
Ha mailt írnának, sokkal gyorsabb lenne.

A faxot és a mailcímet nagyon hiányolom erről a 999.hu-ról.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.