Idézet: Peter87 - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 22:07
Hello
Van itt vkinek vmi tapasztalata az intrex.hu - ról?
Tegnap rendeltem meg a Prémium csomagjukat. Szerintem elég olcsó 19K ért évente 2GB tárhely MySQL, PHP + minden hülyeség ami nekem kell. Van kb 20 domain nevem és azt ide mindet felrakhatom semmi plusz költségem nincs. Meg ebben a hónapban teljesen free.
Ez eddig mind szép és jó, de még nem tapasztaltam ki a rendszer sebességét meg a többit. 1ébként állítólag a héten vesznek új gépeket.
Szal az írjon akinek van vmi jó v. rossz tapasztalata.
Üdv.
Na ehhez azt mondanám, hogy egy menedzselt virtuális szervert kéne eröltetned, saját IP-vel meg mindennel. Pont a hasonlók felhasználók a célcsoportja ennek a dolognak szerintem, viszont a 2GB tárhely minek? Valóban kell annyi? Egy ilyen virtuális szerveres dolog mondjuk havi 14-16+áfa alatt nem jönne ki szvsz, cserébe viszonylag egyedi beállítások és lehetőségek. Tudom, tudom, akkor majd sajátszerver deninyethez és az jó, csakhogy nem egy ~milliós sajátszerver jön ki és buzerálni is kell és ilyesmi.
Netrix honlapon minden van, csak ar nincs. Dejo dejo, IRC port nyitva es mukodo ircd van ottan. Axeleronal hostolt gép, sőt nekem rémlik vmi auto, ami netrixes volt és vmi "T-Com csoport tag" izét láttam rajta. Ha nem netrixes volt akkor elllnézést.
Jahno: munin a mysqladmin status megfelelő izéiből veszi ki a zokszigént.