HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:54

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:28

Az elsődleges név-kiszolgáló és a másodlagos név-kiszolgáló micsoda?

A szervereknek ipszámuk van, ez szolgálja ki a valami.hu domaint. Névkiszolgálóban azaz DNSben van összepárosítva, hogy myleik IP felel a valami.hu domain levelezéséért, melyik a webért...

Ha böngészőbe beírod, hogy www.valami.hu, lekérdezi a DNSből az IP-t, majd oda megy tovább a kérés.
Make love not Wor.

#762 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 14:49

végül is levlista, szerintem lehet így idézni. Mit szóltok hozzá? És még aszittem szakember, próbáljon meg ezresért oldalt adni nyereségesen, 100 mega tárhellyel. Gipszjakabank én is adok szívesen, de jön 1-1 nagyobb forgalmú cég, vagy nagyobb ügyfélszám esetén több telefonos support, több számlázási probléma. 200 forint felett van egy darab számla elküldésének a rezsije:

"
> jellegű hibákat ki lehet iktatni, de most minden webmaster, aki
> bagóért hostol oldalakat, tegye a szívére a kezét, és mondja meg, hogy
> mennyi időt érdemes szánni egy jailes/chrootos környezet kiépítésére
> ilyen nyomott árakon.

Ezt egyszer kell jól megcsinálni, a nyomott árakat meg havonta kell beszedni. Nem látom a relációt. Akinek pedig gyakran törik a szerverét, előbb-utóbb kiszorul a piacról (gondolom én...).

> Mindaddig, amíg nem lesznek felhasználóbarát biztonsági segédeszközök
> olcsón, addig az igen népes olcsójános ügyfeleket kiszolgáló
> szervereken továbbra is jókora lyukak fognak tátongani.

Felhasználóbarát biztonsági segédeszköz? Hm-hm... Ez valami olyasmi, mint a fából vaskarika? Vannak egyszerűen alkalmazható kiegészítések, legalábbis Linuxhoz biztos (másra nem kerestem). Persze a most említett exploit ellen gyanítom egy grsec/pax védelem nem sokat ért volna (bár nem néztem utána).

> > Sok jó megoldás van. Ilyen lehet még egy virtualizációs technika is,
> > ami majdnem a fizikaileg külön gép biztonságát adja. Jelen esetben
> > nekem az rsbac külön domainjei és az rsbac jail-je vált be a célra.
> > A jail miatt igen nehéz "kijutni" a virtuális szervertérből, az
> > rsbac rc miatt pedig igen nehéz írásjogot szerezni oda, ahova az nem
> > jár, még akkor is, ha az apache-ban esetleg root exploit lenne.
>
> Persze, de a virtualizációhoz vas kell, ahogy a redundanciához is. Ott

Nem annyira vészes. Vagy vegyen a bagóért hostoló rendszergazda eleve virtuális szervert magának, és ha felnyomják a rendszerét 2 perc alatt mentésből visszakapja a jót.

> viszont ahol erre nagyüzemben szükség lenne, ott nincs fizetőképes
> kereslet. Sajnos.

Mármint web hostingra? Őszintén, mibe kerül egy web szerveren adni 1-200 MB tárhelyet valakinek? Úgy havi szinten gondolom. Semmibe. Kell egy hostolt szerver. Egyszeri 1-200 ezer forint beruházás és olcsó hosting helyen havi 8 ezer forint. Ha ezen egységsugarú hostoló rendszergazda elhelyez 10 weblapot weblaponként 1000 Ft-ért, már nyereséges. Ha meg egységsugarú kollegánk bérel egy virtuális hostoló szerveren ugyanennyiért egy virtuális gépet, még az egyszeri beruházást is megúszta, a hardver gondokat is megúszta. Ha a kollega nem egységsugarú, akkor már foglalkozik a biztonsággal, rájön, hogy a 8 ezerért szervert hostoló "szolgáltató" termében nem érdemes elhelyezni a gépet, és minőséget fog adni, ennek megfelelő áron. És erre is van kereslet. Vagy ő is választja a virtuális szerver technikát. Bérel egy virtuális gépet egy megfelelően hostolt vason (megfelelően hostolt = redundáns internet kapcsolat, minőségi vas, redundáns rendszerben), és neki csak a virtuális gépével kell foglalkoznia, nem a hadrverrel és a gép hostolással. És tud olcsón minőséget szolgáltatni."

aham... sok sikert az ilyen cegekhez...

A felvetesed minden ponton megbukik

1: 1-200k-ert nem lehet olyan gepet venni, amihez nem kell havonta beszaladgalni es 10 juzernel tobbet is kiszolgal

2: 8K-ert nem lehet hostolni sehol. A legalso arkategoria, ami mar alkalmas szerver elhelyezesere olyan 15k korul van.

3: egyseg sugaru rendszergazda sem dolgozik ingyen.

4: egyseg sugaru felhasznalo a php-javal par masodperc alatt hazavagja a rendszeredet, ha nem figyelsz oda...

Szoval hajra gagyihosting... sok sikert hozza...

#763 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 13:57

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:28

Az elsődleges név-kiszolgáló és a másodlagos név-kiszolgáló micsoda?

Konkrétan elsődleges és másodlagos névkiszolgáló. :)

Naszal komolyra forditva. Minden domainhez kell két névszerver, amiken a beállítások eldöntik, hogy a  domainen belül milyen hostok milyen IP-re oldódnak fel. Azert kell ketto, mert ha lehal az elsodleges, akkor se "vesszen" el a domained. Egyébként tetszőleges számú névszerver állítható be egy domainhez, de szokásként ns1 es ns2 lett belöle.

#764 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:09

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:55

1: 1-200k-ert nem lehet olyan gepet venni, amihez nem kell havonta beszaladgalni es 10 juzernel tobbet is kiszolgal

Eddig én is azt hittem, hogy nagy szakember a srác, meg ilyen hozzászólások után elmatekozom, hogy volt-e értelme megint 1 darab processzorért 70 rugót fizetni, mikor a kutyát nem érdekli.

Aztán listán következő hozzászólás az volt, hogy 100 rugóért lehet venni házat táppal, és akkor innen folytathatjuk is :-) Persze nekünk is alsókategóriás volt az első gép (bár abban is SCSI volt), de 5. user után már nekiláthattunk bővíteni. Azóta meg csak nyeli a pénzt rendesen, dualrendszerhez meg iszonyat magasan vannak a RAMárak, senki nem gondolná.
Make love not Wor.

#765 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:15

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 15:09

Eddig én is azt hittem, hogy nagy szakember a srác, meg ilyen hozzászólások után elmatekozom, hogy volt-e értelme megint 1 darab processzorért 70 rugót fizetni, mikor a kutyát nem érdekli.

Aztán listán következő hozzászólás az volt, hogy 100 rugóért lehet venni házat táppal, és akkor innen folytathatjuk is :-) Persze nekünk is alsókategóriás volt az első gép (bár abban is SCSI volt), de 5. user után már nekiláthattunk bővíteni. Azóta meg csak nyeli a pénzt rendesen, dualrendszerhez meg iszonyat magasan vannak a RAMárak, senki nem gondolná.

naja... ugyebar nem art eldonteni, hogy asztali PC-t veszel vagy szervert. PL nem mindegy, hogy normal ddr vagy reg ecc ddr van benne... illetve mondjuk nem sata raid alaplaprol hanem egy aksival ellatott scsi rais kartya, scsi winyokkal, netan hotswap kerettel, hogy ha egyik elromlik, ne kelljen leallitani a szolgaltatast, amig szetszereled az egesz szervert... valamint mondjuk nem pc haz amiben egy kis portol megall a ventillator, nem abit alaplap sys chipsettel... nem realtec ethetnet kartya... meg ilyenek... arrol nem is beszelve, hogy ha nem akarsz mindenbol kettot venni, hogy pentek esti leallaskor ne kelljen a hetfo boltnyitasra varni akkor mondjuk brand gepet veszel a hozza valo 4 oras rendelkezesreallassal... innentol viszont mar a fel mila felett jarunk kenyelmesen. es akkor ugye ez meg csak a gep. de sebaj, a 10db 1000ft-os juzerunk kb 5 ev alatt majd kitermeli nekunk a szerver arat :))))))))

Szerkesztette: Aga 2005. 03. 02. 14:16 -kor

#766 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:19

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 13:55

aham... sok sikert az ilyen cegekhez...

A felvetesed minden ponton megbukik

2: 8K-ert nem lehet hostolni sehol. A legalso arkategoria, ami mar alkalmas szerver elhelyezesere olyan 15k korul van.

3: egyseg sugaru rendszergazda sem dolgozik ingyen.

4: egyseg sugaru felhasznalo a php-javal par masodperc alatt hazavagja a rendszeredet, ha nem figyelsz oda...

Szoval hajra gagyihosting... sok sikert hozza...

Reszben egyetertek, de azert egy 150e-s gep nem oly fos mostmar szerintem. Persze 10 olyan user, ami überdurvamegagiga forgalmat/loadot general, akkor persze mas a helyzet. Azert 150e-bol kijohet vmi softraid es 1G memo valami 2500 koruli procival es normalis tappal (csak hogy picit jobban belemenjunk a reszletekbe). Egy szerver-szerver sok esetben nem tud _annyival_ tobbet, mint amennyire szuksege van a usernek. Egy vidéki fodrászat oldala azért nem igényel olyan hw hátteret, rendelkezésre állást, mint egy napi 100-200e ft vagy nagyobb forgalmu valamilyen biznisz alkalmazás (persze ha olyan nagy a forgalom akkor sajátgép és überredundáns meg minden, direkt nem irtam ekkora léptéket). Természetesen az a jó ha bármilyen fontosságú oldal maximálisan rendelkezésre áll (legalábbis mi erre törekszünk), de akár a felhasználó is érezheti, hogy adott oldalnak elég egy olcsóbb megoldás.

A 3-as és 4-es pont szerintem nagyon találó. Rengetegen elfelejtik, hogy az így befektetett munka is pénz gyakorlatilag és számolni kell vele. A 4-es ellen nem nagyon lehet védekezni, csak részben, lásd végtelen ciklus az index.php -ben (jó persz a php max futási idejekor meghal, csak addig egy 3Mbites chellora mondjuk picit sok adat fér ki).

#767 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:22

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 12:57

Konkrétan elsődleges és másodlagos névkiszolgáló. :)

Naszal komolyra forditva. Minden domainhez kell két névszerver, amiken a beállítások eldöntik, hogy a  domainen belül milyen hostok milyen IP-re oldódnak fel. Azert kell ketto, mert ha lehal az elsodleges, akkor se "vesszen" el a domained. Egyébként tetszőleges számú névszerver állítható be egy domainhez, de szokásként ns1 es ns2 lett belöle.

Köszi!
A név-kiszolgálót tudtam, micsoda, csak azt nem, hogy 2 kell belőle. Azért kérdeztem meg. :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#768 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 14:45

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 15:19

Reszben egyetertek, de azert egy 150e-s gep nem oly fos mostmar szerintem. Persze 10 olyan user, ami überdurvamegagiga forgalmat/loadot general, akkor persze mas a helyzet. Azert 150e-bol kijohet vmi softraid es 1G memo valami 2500 koruli procival es normalis tappal (csak hogy picit jobban belemenjunk a reszletekbe). Egy szerver-szerver sok esetben nem tud _annyival_ tobbet, mint amennyire szuksege van a usernek. Egy vidéki fodrászat oldala azért nem igényel olyan hw hátteret, rendelkezésre állást, mint egy napi 100-200e ft vagy nagyobb forgalmu valamilyen biznisz alkalmazás (persze ha olyan nagy a forgalom akkor sajátgép és überredundáns meg minden, direkt nem irtam ekkora léptéket). Természetesen az a jó ha bármilyen fontosságú oldal maximálisan rendelkezésre áll (legalábbis mi erre törekszünk), de akár a felhasználó is érezheti, hogy adott oldalnak elég egy olcsóbb megoldás.

A 3-as és 4-es pont szerintem nagyon találó. Rengetegen elfelejtik, hogy az így befektetett munka is pénz gyakorlatilag és számolni kell vele. A 4-es ellen nem nagyon lehet védekezni, csak részben, lásd végtelen ciklus az index.php -ben (jó persz a php max futási idejekor meghal, csak addig egy 3Mbites chellora mondjuk picit sok adat fér ki).

erre mondtam, hogy el kell donteni, szolgaltatni szeretnenk, vagy bohockodni... mert az ugyfelnek nem mondhatod, hogy bocsi, de te nem videki fodresz uzlet vagy, tegen nem akarlak hostolni.

#769 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 17:36

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 0:09

Ennyibol (50e-60e) lehet jelenleg garantalni a megbizhatosagot es a 4x300GB sata hw raid, scsi rencerdiszkkel megmindent, pl. a  dualxeon uberfasza gep fejleszteset hostingjat, ami nem pistike akvariuma alatt van es nem varganya tapos celeron acorp lappal. :) A figyelmedbe ajánlom a média center 99%-os uptime (max 3,6 nap kiesés egy évben) vállalását, ami igazából nem vállalás, mert ha előre bejelentett leállás, akkor az olyan mintha nemlenne. Így ha egy hétre leállnak és előre szólnak, akkor neked helló, nem tudsz semmit sem csinálni. A másik, hogy bennevan a szerződésükben az is ottvan, hogy egyoldaluan fenntartjak a jogot a modositasra. Nos ilyet sokhelyen ugy alaphangon nem is vesznek komolyan.

Jahogy ua., oké, már kezdtünk örülni (legalabbis én egy icipicit, gondolom a többiek szeme is felcsillant. :)

Egyébként az még mindig járhatóbb talán, hogy minimál igénnyel kezdtek és ahogy kell a hely, úgy kértek bővítést.

Az általad említett szerződésben valóban nincsen vállalás, de meg kell védjem az olcsó szolgáltatókat. Nálunk is főként kisforgalmú, cégbemutató weboldalak vannak, és nem is vesznek 500 MB-os tárhelyet, viszont ha 500 MB tárhely 20-ba kerül (nálunk bruttó 25), akkor nagyobb az esélye, hogy jön ilyen áron mondjuk 5 ember, mint egy olyan szolgáltatóhoz, ahol 50-60-ba kerül ez, akár egy is.
Egyébként saját tapasztalatom, hogy elvileg igen, de gyakorlatilag mégsem éri meg olcsó 500 MB-os csomagot kialakítani, mert ígysem veszi senki, csak az 50-100 MB-osokat, amik esetében biztosan jobban keresünk sok olcsó ügyféllel, mint pár sokat fizetővel.

#770 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 18:19

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 14:19

amennyire szuksege van a usernek. Egy vidéki fodrászat oldala azért nem igényel olyan hw hátteret, rendelkezésre

Naja, csak előre nem bírod kiválogatni. Van árlista, hogy 1 darab weboldal, 1 darab adatbázis. Ezért írom ajánlom jó nagyra, aztán mellékesen megfejtem az userrel, hogy ezek a hivatalos árak, amúgy tessék megalkudni :-) Ha vidéki fodrászüzlet, akkor persze occsó, ha olyan cég, akkor hasracsapok, ha magánember, akkor szintén alku...
Make love not Wor.

#771 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 21:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 18:19

Naja, csak előre nem bírod kiválogatni. Van árlista, hogy 1 darab weboldal, 1 darab adatbázis. Ezért írom ajánlom jó nagyra, aztán mellékesen megfejtem az userrel, hogy ezek a hivatalos árak, amúgy tessék megalkudni :-) Ha vidéki fodrászüzlet, akkor persze occsó, ha olyan cég, akkor hasracsapok, ha magánember, akkor szintén alku...

Már egészen fejlett ráérző képességem van. :)

#772 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 21:13

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 21:03

Már egészen fejlett ráérző képességem van. :)

Na igen, jó árajánlatot adni (az ügyfél számára a lehető legnagyobb, de még megfelelő összeget kimondani) mindig is értékes tulajdonságnak számított :)

#773 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 23:01

Hümmm. Matekozunk itt a cégben, hogy mire lenne igény, és mit tudunk kielégíteni. Kellene valami üzlet/irodaféle, ügyfélszolgálat, aztán valami merész dolgot kitalálok, hogy adok 200-500 mega tárhelyeket évi 6ezer forintért, csak jöjjenek az 1.0 emberek jó sokan.

Van ebben fantázia? Párszáz embert ki bírok szolgálni, 500 ember 8ezer/év pénzzel viszont 4millió, abból be is bírok gépbe meg ilyesmibe fektetni, és akkor 2millió alatt fog elvinni az állam...

Mire lenne igény, mi az amit ingyenes helyek nem adnak, vagy szarabbul? Mert az már tudom, hogy itt mindenkinek minden ingyen kellene, és 24 órában működjön, de valami határ azért illene.
Make love not Wor.

#774 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 05:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 23:01

[...]

adok 200-500 mega tárhelyeket évi 6ezer forintért, csak jöjjenek az 1.0 emberek jó sokan.

Van ebben fantázia? Párszáz embert ki bírok szolgálni, 500 ember 8ezer/év pénzzel viszont 4millió, abból be is bírok gépbe meg ilyesmibe fektetni, és akkor 2millió alatt fog elvinni az állam...

[...]

6-rol 8-ra emeltel nagyjabol 3 masodperc alatt, igy ne is vagj bele :p
Udv: Nezelodo

#775 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 06:49

nekem a konkrét igényem, hogy ne cseréljenek szervert kéthetente, ne legyen reklám, ne legyen keretbe pakolva az oldal reload.js-szel megspékelve (ez a kettő szépen meglövi a rendes forgalommérést), és egy galéria esetén az se biztos, hogy hátrány, ha 3 másodpercnél tovább tud futni a script :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#776 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 09:14

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 6:49

nekem a konkrét igényem, hogy ne cseréljenek szervert kéthetente, ne legyen reklám, ne legyen keretbe pakolva az

De fizetni hajlandó vagyol érte, igaz?
Make love not Wor.

#777 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 09:39

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 6:49

nekem a konkrét igényem, hogy ne cseréljenek szervert kéthetente, ne legyen reklám, ne legyen keretbe pakolva az oldal reload.js-szel megspékelve (ez a kettő szépen meglövi a rendes forgalommérést), és egy galéria esetén az se biztos, hogy hátrány, ha 3 másodpercnél tovább tud futni a script :)

Ja, és ahogy Jahno irta fizeted az ilyet?:) Tegnap is találtam valami 500MB+sql+mindenbigyo 1200ft/honapos dolgot. Hatnemtom...

Galeria: on the fly kepmeretezesert, egy kimeneti oldalon, foleg n+1 thumbnaillel.. hmmm, quad xeonon talan gyors lehet... meg nem talaltam ki mi a bünti ilyenkor :D

Egyébként fizetős helyen alap hogy nincs semmiféle reklám. Ilyen forgalommérős izéke nálunk meg van ilen kis eccerű saját fejlesztésben. Nem egy webalizer szintű részletesség, viszont olyat is (felbontás, oprencer, referer) számol/néz, amit az nem. :)

Szerkesztette: andrej 2005. 03. 07. 09:39 -kor

#778 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 09:50

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 7:49

qnadam: ahogy andrej is irta, ha realtime akarod atmeretezni a kepeidet akkor inkabb vasarolj sajat szervert es magadat szivasd meg...  A reklam+frame+reload / reklammentes+framementes+scriptmentes megfelel az ingyenes / fizetos kulonbsegnek, ahogy szinten elottem irtak. tehat csak a penztarcad donti el, mit tudsz es akarsz megfizetni.

Aga

#779 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 15:04

nem realtime akarom méretezni (látom, az a kis reltime dolog amit mutattam, megmaradt bennetek :) ), ha viszont mondjuk rámjön 100 képnél, hogy mégsem akkora thumbnail kell, akkor az 5 mp alatt nem biztos, hogy végigfut.

igen, fizetni is hajlanó leszek érte, amint lesz rá pénzem... nem poénból kértem árajánlatot :)

számlálónak pedig ezt használom: http://qnadam.atw.hu/counter - valamiért az atw-n csak ipket ír a látogatókról, de nem izgat különösebben :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#780 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 16:57

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 15:04

nem realtime akarom méretezni (látom, az a kis reltime dolog amit mutattam, megmaradt bennetek :) ), ha viszont mondjuk rámjön 100 képnél, hogy mégsem akkora thumbnail kell, akkor az 5 mp alatt nem biztos, hogy végigfut.

igen, fizetni is hajlanó leszek érte, amint lesz rá pénzem... nem poénból kértem árajánlatot :)

számlálónak pedig ezt használom: http://qnadam.atw.hu/counter - valamiért az atw-n csak ipket ír a látogatókról, de nem izgat különösebben :)

Irtam neked emailt. :)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.