Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 11:28
Idexes topikba követte el a kolléga:
"Sziasztok,
A segítségetekre lenne szükségem. Szeretnék egy autós oldalt létrehozni, domain regisztrációval és kb 400 MB-os tárhellyel a képek és prg-k miatt. Én a legjobb áron a www.internetholding.hu oldalon láttam a tárhelyet és domaint, 500MB -t 6ezerért 1 évre és 2900Ft a hu reg. 2 évre. Mivel csak pár napja keresgélek, kérlek ha vaéami tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban
osszátok meg velem, hogy mit kell figyelembe venni és hogy tényleg ilyen jó
e az ár, vagy csak én nem találtam jobbat.
Köszi
zoli
zoli23@walla.com"
Nomost szépen válaszoltam, hogy keressen meg privát, mert már én is adok évi 5-6 rugóért sok100 megát, blablabla. Aztán meglestem, hogy milyen árban adnak SQL-t, majd egyből visszaszívtam az ajánlatom, én olyat olcsón többet nem
Megnéztem a céget, jééé, félig ismerősek. Ok, keressünk rá topikok közt, meg gugliban erre a zoli232-re. Betoljás, Vác várs apróhirdetési oldalától kezdve a SuliNetes babamama rovatig minden létező helyre bevéste. Indexen focirajongók topikja, Boxertenyésztők, vagy ami kell. Szerintetek is agresszív/gusztustalan politika?
Szóval ha statikus tárhely kell, akkor egyre occsóbbak a SCSI HDD-k, gép bírja, lassan kialakul a céges marketing, és osztani fogom a helyet dögivel. SQLre még vigfyázok, és nemtom rá paramétert kitalálni...
Nem is kell mindig SCSI-zni, én nemrég jutottam erre. SATA es HWRAID azt csokolom. Statikusm vagy erősen helyorintalt dolgok (pl. email) alá kiváló. Azért ettől még nem lehet szaréhugyé adni a dolgokat, de egy picivel nagyobb hasznot lehet talan elerni, vagy a tobbet olcson, vagy a jelenlegi aron biztosabb szolgaltatassal. Jo most lehet flamelni hogy szarasata, viszont egy RAID1 az raid1.

Súgó
A téma zárva.