HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 15:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 11:28

Húúú, ez a durva.

Idexes topikba követte el a kolléga:

"Sziasztok,

A segítségetekre lenne szükségem. Szeretnék egy autós oldalt létrehozni, domain regisztrációval és kb 400 MB-os tárhellyel a képek és prg-k miatt. Én a legjobb áron a www.internetholding.hu oldalon láttam a tárhelyet és domaint, 500MB -t 6ezerért 1 évre és 2900Ft a hu reg. 2 évre. Mivel csak pár napja keresgélek, kérlek ha vaéami tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban
osszátok meg velem, hogy mit kell figyelembe venni és hogy tényleg ilyen jó
e az ár, vagy csak én nem találtam jobbat.

Köszi
zoli
zoli23@walla.com"

Nomost szépen válaszoltam, hogy keressen meg privát, mert már én is adok évi 5-6 rugóért sok100 megát, blablabla. Aztán meglestem, hogy milyen árban adnak SQL-t, majd egyből visszaszívtam az ajánlatom, én olyat olcsón többet nem :-)

Megnéztem a céget, jééé, félig ismerősek. Ok, keressünk rá topikok közt, meg gugliban erre a zoli232-re. Betoljás, Vác várs apróhirdetési oldalától kezdve a SuliNetes babamama rovatig minden létező helyre bevéste. Indexen focirajongók topikja, Boxertenyésztők, vagy ami kell. Szerintetek is agresszív/gusztustalan politika?

Szóval ha statikus tárhely kell, akkor egyre occsóbbak a SCSI HDD-k, gép bírja, lassan kialakul a céges marketing, és osztani fogom a helyet dögivel. SQLre még vigfyázok, és nemtom rá paramétert kitalálni...

Nem is kell mindig SCSI-zni, én nemrég jutottam erre. SATA es HWRAID azt csokolom. Statikusm vagy erősen helyorintalt dolgok (pl. email) alá kiváló. Azért ettől még nem lehet szaréhugyé adni a dolgokat, de egy picivel nagyobb hasznot lehet talan elerni, vagy a tobbet olcson, vagy a jelenlegi aron biztosabb szolgaltatassal. Jo most lehet flamelni hogy szarasata, viszont egy RAID1 az raid1.

#802 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:33

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 15:44

a jelenlegi aron biztosabb szolgaltatassal. Jo most lehet flamelni hogy szarasata, viszont egy RAID1 az raid1.

Teljesen jogos, elég jól bírják a 24órás iramot ezek a cuccok is, ráadásul ingyé. Ha van backup, akkor meg kit érdekel, HDD kikuka, backup vissza, műxik is. Én sem tudom, hogy merre mi legyen, de egyelőre a SCSI helyeink sem fogynak el, nem aggódom. Ha meg elfogy, akkor úgyis kitermeli a következő diszket :-)
Make love not Wor.

#803 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:33

Teljesen jogos, elég jól bírják a 24órás iramot ezek a cuccok is, ráadásul ingyé. Ha van backup, akkor meg kit érdekel, HDD kikuka, backup vissza, műxik is. Én sem tudom, hogy merre mi legyen, de egyelőre a SCSI helyeink sem fogynak el, nem aggódom. Ha meg elfogy, akkor úgyis kitermeli a következő diszket :-)

Azért kiemelném, hogy valami jofajta HW-RAID kartyaval (mi Intel TAFT nevüvel szemezünk) együtt merek legénykedni sataval, ugy onmagaban szerintem siman lezuzza a procit nagy I/O-nal mint az IDE. Engem sem a helyfogyas aggaszt, hanem az hogy igy a raidezes picit olcsobb es joval tobb helyet/redundanciat nyerünk, ami a jovore nezve fontos lehet. Perpill az látszik, hogy a komolyabb minőség felé el tudunk menni és kevesebb de komolyabb üffelet tudunk majd kiszolgálni. Tudom ha komolykodom akkor szkázi, viszont erre aszondom, hogy ott a sata es ami olyan az raptorokon, amik majdnemszkazik, lesz tükrözve.

#804 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:55

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:49

Azért kiemelném, hogy valami jofajta HW-RAID kartyaval (mi Intel TAFT nevüvel szemezünk) együtt merek

komolykodom akkor szkázi, viszont erre aszondom, hogy ott a sata es ami olyan az raptorokon, amik majdnemszkazik, lesz tükrözve.

De uram! Nekem már SCSI vezérlő van, az az Intel Raidkaresz pedig van vagy 65ezer pénz, és 4 portos. Ehhez hozzáméred a 74 gigás Raptort, oszt majdnem ott vagy, mint én a 74 gigás Fujitsu HDDkkel, 50ezres pénz/darabja. Igaz a vezérlő meg a kábel nem U320-as, de ilyen baormság miatt nem bolygatom a szervert. Majd legközelebb :-) Backup mehet IDE cuccra is, legfeljebb akkor vesszük észre hogy szar a mentés, amikor szükség lenne rá.
Make love not Wor.

#805 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 17:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:55

De uram! Nekem már SCSI vezérlő van, az az Intel Raidkaresz pedig van vagy 65ezer pénz, és 4 portos. Ehhez hozzáméred a 74 gigás Raptort, oszt majdnem ott vagy, mint én a 74 gigás Fujitsu HDDkkel, 50ezres pénz/darabja. Igaz a vezérlő meg a kábel nem U320-as, de ilyen baormság miatt nem bolygatom a szervert. Majd legközelebb :-) Backup mehet IDE cuccra is, legfeljebb akkor vesszük észre hogy szar a mentés, amikor szükség lenne rá.

Viszont nincs scsiraided ennyi penzed. Integralt scsi-nk van duplakanalissal :D es tehetunk melle ZCR-es vezirlot, de dragabb mint a satas. Az hozzatartozik, hogy van egy beszzalitoszerverkarbantartonk es nem a "nagykerbenmegveszembeepitem" moccerrel nyomatjuk (eccer probaltam... xoptam, azota nem). Tudom huje vagyok es draga viszont helyszini gar van igy.

#806 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 19:00

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:52

Az hozzatartozik, hogy van egy beszzalitoszerverkarbantartonk es nem a "nagykerbenmegveszembeepitem" moccerrel nyomatjuk (eccer probaltam... xoptam, azota nem). Tudom huje vagyok es draga viszont helyszini gar van igy.

Nem, ez így teljesen jó. Itt mondjuk én vagyok a nagyker, ha gép döglik akkor meg valami aktiális vasat bedobok, elég bele SCSI+keretekkel áthajítani a cuccost, és megy. Mert hiába vaú Intel lap, sok év gari, az is beszarhat. akkor meg oboa van.

Lesz most egy kezdő cég, hostingban akartam Nekik kis tippeket adni, de kurvára nem hallgattak az emberre. Cuccra is mondják, hogy jaaaja, nincs azzal baj, nagykeres ismerős, 2 óra alatt ki lehet cserélni. Mondom ahamm, hogyne, ott van Neki pont ugyanilyen raktáron, péntek éjjel, és Te odamész, megveszed, berakod a gépbe?

Valamint olyanokra alapoznak, hogy piaci ár alatt adnak szolgáltatásokat, és kifejlesztenek portálrendszert, ami természetesen az ország leglátogatottabbja lesz, és akkor azon el lehet adni reklámot, amitől dől a lóvé. Gondolhatjátok milyen vigyorogtam, élő ember nincs aki csak úgy bannerért meg ilyesmikért fizetne egy hirtelen alakult cégnek. Szerintem.
Make love not Wor.

#807 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 20:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 20:00

Nem, ez így teljesen jó. Itt mondjuk én vagyok a nagyker, ha gép döglik akkor meg valami aktiális vasat bedobok, elég bele SCSI+keretekkel áthajítani a cuccost, és megy. Mert hiába vaú Intel lap, sok év gari, az is beszarhat. akkor meg oboa van.

Lesz most egy kezdő cég, hostingban akartam Nekik kis tippeket adni, de kurvára nem hallgattak az emberre. Cuccra is mondják, hogy jaaaja, nincs azzal baj, nagykeres ismerős, 2 óra alatt ki lehet cserélni. Mondom ahamm, hogyne, ott van Neki pont ugyanilyen raktáron, péntek éjjel, és Te odamész, megveszed, berakod a gépbe?

Valamint olyanokra alapoznak, hogy piaci ár alatt adnak szolgáltatásokat, és kifejlesztenek portálrendszert, ami természetesen az ország leglátogatottabbja lesz, és akkor azon el lehet adni reklámot, amitől dől a lóvé. Gondolhatjátok milyen vigyorogtam, élő ember nincs aki csak úgy bannerért meg ilyesmikért fizetne egy hirtelen alakult cégnek. Szerintem.

Mi is lecsereltuk az osszes fontos szervert DELL-re, mivel igy 1 telefon es vasarnap hajnali kettokor is ott a kocsi az iroda elott akar egy komplett masik szamitogeppel es ha kell az egeszet cakpak kicserelik... szerencsere 2 eve miota ilyeneket hasznalunk, meg soha egyetlen alkatresz sem ment tonkre benne, de szerintem megerte azt a tobbletet, hogy nem nekem kell egy meghibasodott alkatresz utan szaladgalni. Volt ugy regen, hogy dec 30-an kellett 36G-s SCSI winyot vennem... sikerult, de 4x-es aron es rament 1 napom.

Aga

#808 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 21:14

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 20:58

Mi is lecsereltuk az osszes fontos szervert DELL-re, mivel igy 1 telefon es vasarnap hajnali kettokor is ott a kocsi az iroda elott akar egy komplett masik szamitogeppel es ha kell az egeszet cakpak kicserelik... szerencsere 2 eve miota ilyeneket hasznalunk, meg soha egyetlen alkatresz sem ment tonkre benne, de szerintem megerte azt a tobbletet, hogy nem nekem kell egy meghibasodott alkatresz utan szaladgalni. Volt ugy regen, hogy dec 30-an kellett 36G-s SCSI winyot vennem... sikerult, de 4x-es aron es rament 1 napom.

Aga

Mondjuk nekunk ennyire gyors gari nincs izzitva, csak az alap 8/5-os gar (eddig meg nem kellett), de epp ezert is akarjuk full redundansra a gepet, hogy ha hetvegen van gaz, akkor a kov. munkanapig kihuzzuk. A bonusz az hogyha barmikor van gaz, akkor is nehezen eszreveheto lesz. Persze ha kihal az alaplap...

#809 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 21:27

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 20:58

Mi is lecsereltuk az osszes fontos szervert DELL-re, mivel igy 1 telefon es vasarnap hajnali kettokor is ott a kocsi az iroda elott akar egy komplett masik szamitogeppel es ha kell az egeszet cakpak kicserelik...

Sajna ezt még mi nem bírjuk megengedni, havi jó 100ezres körül termel a vas, az meg még nem túl sok, főleg hogy ebből az összegből azért DualXeont, meg egyebeket használunk...

Dell suport meg lehet, hogy csak Veletek ilyen, kisebb irodákban 1-1 vasra sajna csak ígérni tudtak, volt példa notesznél meg gépnél is, hogy baxhattam a nevét, ha nem oldották meg rövid időn belül a problémát.
Make love not Wor.

#810 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 21:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 22:27

Sajna ezt még mi nem bírjuk megengedni, havi jó 100ezres körül termel a vas, az meg még nem túl sok, főleg hogy ebből az összegből azért DualXeont, meg egyebeket használunk...

Dell suport meg lehet, hogy csak Veletek ilyen, kisebb irodákban 1-1 vasra sajna csak ígérni tudtak, volt példa notesznél meg gépnél is, hogy baxhattam a nevét, ha nem oldották meg rövid időn belül a problémát.

Najah, nekunk 2 komplett 42U magas RACK tele van ilyenekkel... ilyenkor maskepp allnak a vasarlohoz, mint ha a tescoban vettem volna egy laptopot.

Aga

#811 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 22:58

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 21:50

Najah, nekunk 2 komplett 42U magas RACK tele van ilyenekkel... ilyenkor maskepp allnak a vasarlohoz, mint ha a tescoban vettem volna egy laptopot.

Aga

:p Az LCD-juk meg irja hogy smsweb :D Egyebkent roppant impressziv darabok, a terem azonos oldalan beljebb vagyunk mi is, igaz csak egy szingli xeonnal. :D

#812 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 23:05

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 21:50

Igen, de ha veszel 1 szem, 1-2millióért valami nem is túl nagynak mondható Dell szevert, akkor ígérni tudnak, de ha baj van akkor már nem igyekeznek annyira. Laptopra meg pláne :-I

Majd lesz nekünk is ám ilyen 42U magas sok :-D Csak bírja magát eltartani belőle a cég. Szerintem ilyen GipszJakab típusú szolgáltatótól eleve szép teljesítmény, hogy nem 60ezer pénzes Tecsós gépre pakolunk ki mindent, és 3 éve már dualprocink van. Aztán reméljük a legjobbakat, csak attól a baszott SQL-től ne félnék annyira, hogy egy gépet könnyű megborítani miatta. Régi vasunkat kicsit megturbóztuk, most lízingelve van ismerősöknek, ha megbuknak a srácok és visszakapjuk, akkor azon nekilátok évi 100 forintért SQL-t és sok helyet adni. Aztán rakok rá lowcost ügyfeleket akiknél nem baj ha néha belassul. Occsóért vegyék tudomásul, hogy osztozni kell, aztán ha valaki homokozónak érzi, akkor játszhatnak többen is az erőforrásokkal, vagy nemtom.
Make love not Wor.

#813 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 23:43

eh felre ment :(

Szerkesztette: andrej 2005. 03. 21. 23:44 -kor

#814 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 12:58

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 23:58

:p Az LCD-juk meg irja hogy smsweb :D Egyebkent roppant impressziv darabok, a terem azonos oldalan beljebb vagyunk mi is, igaz csak egy szingli xeonnal. :D

csak az egyik irja, hogy SMSWeb :) termeszetesen az is DELL-en fut, ahogy a TAR, a FreeWeb es az ugyfelek is. Amugy tenyleg impressziv, foleg igy elolapok nelkul.. azok itt pihennek a polcon...

Aga

#815 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 13:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 0:05

Igen, de ha veszel 1 szem, 1-2millióért valami nem is túl nagynak mondható Dell szevert, akkor ígérni tudnak, de ha baj van akkor már nem igyekeznek annyira. Laptopra meg pláne :-I

Majd lesz nekünk is ám ilyen 42U magas sok :-D Csak bírja magát eltartani belőle a cég. Szerintem ilyen GipszJakab típusú szolgáltatótól eleve szép teljesítmény, hogy nem 60ezer pénzes Tecsós gépre pakolunk ki mindent, és 3 éve már dualprocink van. Aztán reméljük a legjobbakat, csak attól a baszott SQL-től ne félnék annyira, hogy egy gépet könnyű megborítani miatta. Régi vasunkat kicsit megturbóztuk, most lízingelve van ismerősöknek, ha megbuknak a srácok és visszakapjuk, akkor azon nekilátok évi 100 forintért SQL-t és sok helyet adni. Aztán rakok rá lowcost ügyfeleket akiknél nem baj ha néha belassul. Occsóért vegyék tudomásul, hogy osztozni kell, aztán ha valaki homokozónak érzi, akkor játszhatnak többen is az erőforrásokkal, vagy nemtom.

Jahno: szerintem nem "szep teljesitmeny" hanem alapkovetelmeny. Akinek nincs elegendo tokeje ahoz, hogy szolgaltasson, az maradjon meg ugyfelnek es ne rombolja le a szolgaltatok megiteleset a gagyihostinggal a teszkogazdasagos pecejevel...

Aga

#816 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 13:51

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 13:00

Jahno: szerintem nem "szep teljesitmeny" hanem alapkovetelmeny. Akinek nincs elegendo tokeje ahoz, hogy szolgaltasson, az maradjon meg ugyfelnek es ne rombolja le a szolgaltatok megiteleset a gagyihostinggal a teszkogazdasagos pecejevel...

Na jó, de mi is abból indultunk ki, hogy lett volna 1 darab gagyihostingos oldal, amit hirtelen kinőttünk. Erre meg bőven jó volt egy Celeronos gép, igaz már akkor 4.5 gigás WD Vantage HDDvel :-)

Aztán ami lóvé jön befelé, azt nyomom bele cégbe, megélhetésbe, mindenfélébe, csak amit a szerver maga termel, az éppen fedezi az alap költségeket. Több bevételhez viszont lehet kevés lesz a vas, vagy éppen akkor már illene rendesebb ügyfélszolgálatot csinálni, ilyesmit. 1 évvel ezelőtt válaszhattam, hogy a legtöbbet és legjobban fizető usernek azt mondjuk, hogy bocs, néha nem bírjuk, vagy veszünk nagyobb vasat. Utolsó fillérig lekopasztottam minden számlámat, de meg lett a gép.

Szóval lóvésan senki nem születik, valaminek meg neki kell látni, csak mivel vízvezetékszereléshez nem értek, ezek a dolgok maradtak és igyexem :-)

Most ilyen kgst.org-okról nekem is meg van a véleményem, Mobicomosok asszem bővítetek, mert árakat emeltek, de ilyen internetholdingos népeknél meglátjuk mire fognak jutni, mekkora géppark és tőke van mögöttük. Évi 6.600+ÁFA összegért mekkora háttérrel merjen nekilátni az ember így reklámozni tömegesen?
Make love not Wor.

#817 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 13:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:51

Na jó, de mi is abból indultunk ki, hogy lett volna 1 darab gagyihostingos oldal, amit hirtelen kinőttünk. Erre meg bőven jó volt egy Celeronos gép, igaz már akkor 4.5 gigás WD Vantage HDDvel :-)

Aztán ami lóvé jön befelé, azt nyomom bele cégbe, megélhetésbe, mindenfélébe, csak amit a szerver maga termel, az éppen fedezi az alap költségeket. Több bevételhez viszont lehet kevés lesz a vas, vagy éppen akkor már illene rendesebb ügyfélszolgálatot csinálni, ilyesmit. 1 évvel ezelőtt válaszhattam, hogy a legtöbbet és legjobban fizető usernek azt mondjuk, hogy bocs, néha nem bírjuk, vagy veszünk nagyobb vasat. Utolsó fillérig lekopasztottam minden számlámat, de meg lett a gép.

Szóval lóvésan senki nem születik, valaminek meg neki kell látni, csak mivel vízvezetékszereléshez nem értek, ezek a dolgok maradtak és igyexem :-)

Most ilyen kgst.org-okról nekem is meg van a véleményem, Mobicomosok asszem bővítetek, mert árakat emeltek, de ilyen internetholdingos népeknél meglátjuk mire fognak jutni, mekkora géppark és tőke van mögöttük. Évi 6.600+ÁFA összegért mekkora háttérrel merjen nekilátni az ember így reklámozni tömegesen?

lehet, hogy meglepo, de a freeweb elso szerveret alkalmazotti munkaberbol vettem. Es kozel 1 evig munka mellett (amibol penzt kerestem) csinalta, a FreeWebet. Szoval ha nincs penzed akkor dolgozz :) Nem szegyen, sokan csinaljak :p

Aga

#818 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:27

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 13:57

lehet, hogy meglepo, de a freeweb elso szerveret alkalmazotti munkaberbol vettem. Es kozel 1 evig munka mellett (amibol penzt kerestem) csinalta, a FreeWebet. Szoval ha nincs penzed akkor dolgozz :) Nem szegyen, sokan csinaljak :p

Aga

gondolom mar akkor is dual xeont vettel scsi RAID-el... bisztos minden magyar ilyet tud venni ha dolgozik es mellette mondjuk csaladot is kell tapolni pizzel

#819 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:49

Idézet: andrej - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 16:27

gondolom mar akkor is dual xeont vettel scsi RAID-el... bisztos minden magyar ilyet tud venni ha dolgozik es mellette mondjuk csaladot is kell tapolni pizzel

'98-ban sajnos meg csak a xeon hire sem volt a piacon :)))) de eleg jo vasat tettunk ossze akkor is :) de akkoriban a webhosting se igazan ugy mukodott, mint ma :)

#820 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 16:26

Idézet: Aga - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 15:49

'98-ban sajnos meg csak a xeon hire sem volt a piacon :)))) de eleg jo vasat tettunk ossze akkor is :) de akkoriban a webhosting se igazan ugy mukodott, mint ma :)

Emlekszem. :) PII ota van xeony. Igaz a PII-bol a quadcpuhoz kellett a xeony.

Telleg, ha nem titok, megosztod velunk mi volt a kezdo gep? Az amugy teny, hogy aki a kezdetekkor ott tudott lenni, az most komolyszolgaltato vagy eltunt. Mindenkeppen szep teljesitmeny fentmaradni, plane sikeresen, kis hazank info piacan.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.