HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1311 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 10:23

Idézet: zako - Dátum: 2007. márc. 24., szombat - 22:04

Hol vettétek a húgod notebookját?  :confused:

Nincs vele gond, jól működik. Előtte megmutattuk néhány informatikusnak az ismertetőt, a párom és rendszergazdájuk véleményét is kikértem.  Az én notebookom esetében elsősorban a pesti szakértők véleményére alapoztunk, de természetesen minden hozzáértőt megkérdeztünk. (A meglepő, hogy minden független szakértő ugyanazt mondta.) Ettől függetlenül tanultam a dologból, találtam egy bevált számítástechnikai üzletet megfelelő végzettségű eladókkal, csak ott vásárolunk ezentúl, másütt nem. A termékeik nem mondhatók olcsónak, de megbízhatók.

#1312 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 12:04

Idézet: niki24 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 10:23

A termékeik nem mondhatók olcsónak, de megbízhatók.

Terméknek elég gyakran nincs köze a vásárlás helyéhez, főleg notebookoknál, ahol Acernek ugye központi szervize van Szlovákiában, oszt leírod a hibát, futár viszi, hozza.
Make love not Wor.

#1313 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 16:00

Most nem konkrétan a notebookokra gondoltam, hanem arra, hogy tanultam a hibámból, ezentúl olyan helyen vásárolunk, ahol az eladó tudja is miről beszél, tájékoztat is (még ha több idejébe kerül is), nem csak 'perkáld a pénzt oszt húzzál'. Valamint inkább minőségi terméket választunk. (Párom Dell notebookja, Kodak fényképezőgép stb. Ezek nagyon jók.) De az a  fő probléma, hogy sajna ma már igazán nem lehet tudni, mi a minőségi termék. Ezt úgy próbáljuk kivédeni, hogy kerüljük a 'no name' cuccokat. Ez nem igazán idevaló, de leirtam. A FuSi notimmal kapcsolatosan egyelőre várunk.....(Az Acert és FuSi kb egy időben vettük, kicsi eltéréssel) Aztán találtunk egy megbízható számítástechnikai üzletet. Valamint az is fontos, hogy ne csupán kereskedelmi végzettséggel rendelkezzen az eladó. (Elnézést, ha ezzel valakit sértek, nem ez a célom....)

#1314 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 03. 25. 18:53

namost.
az embet kiszemel ár, specifikáció stb. szerint több elektronikai terméket. majd beírja a gugliba leírás, fórum, hozzászólás, gond, probléma, szar stb -vel ráfejelve, tetszőleges sorrendben. megrágja, oszt, belevág. ha van hozzá garkiterjesztés, perkál, mint a katonatiszt pluszban, vagy ott veszi meg ahol több van rá. eladó cég neve bekerül a gugliba fentiek + szemét, csaló stb-vel kiegészítve. aztán csak annyi a dolga, h imádkozik, miszerint ne menjen tönkre, vagy ha gondja van, a gariidőn belül  legyen...

Szerkesztette: avman 2007. 03. 25. 18:57 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1315 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 15:19

MSI DIGI VOX A/D II TV TUNER USB2.0:

Webről csak driver jön le friss, az is nyögvenyelősen. Magát a szoftvert csak a CDről lehet telpíteni. első nekifutásból kezdőképen kínaiul beszél (ld. melléklet), de kis .ini hegesztés után már végre angol verziós.

Nem fog be minden csatornát, és iszonyat hangyaháborús képe van. Előző verziója persze fullos volt, webről is volt SW, friss driver, ágybahozta a reggelit, csak ugye nem kapni, modellváltás, blábláblá.

Csatolt fájl:

Make love not Wor.

#1316 Felhasználó inaktív   Pagi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 03. 21:54

Pocsék áruk: SIS csipszetes deszkák (lassú, ennek ellenére hamar megdöglik), AMD ATHLON XP sororazatu cpu-k (látszólag müködik, ennek ellenére hibázik, ezt a prociba épitett cache hibája okozza), mindenféle MERCURY termék (nem részletezem, egy kalap f*s az összes, igaz jó árba van, de nem elég egyszer megvenni...), SAMSUNG és egyéb SAMSUNG elektronikával szerelt monitorok (sortrafó 3 éves korban nyek, kamusíkképcső a vevő becsapása), SAMSUNG HDD-k (40-es még jó volt, az összes többi silány, nem ritka, hogy 2-3 hónapos korban kifingik, kattog), ELIXIR márkáju ramok (gyakran bad-esek, windows hibázik vele), ABIT régebbi alaplapjai (kondik kinyilnak, ez nem nagy gáz, mert legalább könnyű orvosolni és jobb lesz, mint ujkorában), CODEGEN tápok (erről nem éppen a codegen tehet, mivel nagyon sok a hamisitvány, általában pont ezek mennek galyra. Vargáné-jnc-lc tápok (nem kell bemutatni).

#1317 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 22:09

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 21:54

SAMSUNG és egyéb SAMSUNG elektronikával szerelt monitorok (sortrafó 3 éves korban nyek, kamusíkképcső a vevő becsapása)

:think:

Idézet

SAMSUNG HDD-k (40-es még jó volt, az összes többi silány, nem ritka, hogy 2-3 hónapos korban kifingik, kattog)

:think:

#1318 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 07:07

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 22:54

AMD ATHLON XP sororazatu cpu-k (látszólag müködik, ennek ellenére hibázik, ezt a prociba épitett cache hibája okozza)

:D

Bocsánat, de ezt és azt, amit debaj linkelt nem vesszük komolyan. :)

#1319 Felhasználó inaktív   Pagi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 07:54

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 7:07

:D

Bocsánat, de ezt és azt, amit debaj linkelt nem vesszük komolyan. :)

Én sem veszem komolyan ezeket a termékeket  :)

#1320 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 07:58

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 8:54

Én sem veszem komolyan ezeket a termékeket  :)

Egészségedre, de ez már hitelrontás kategória, amit a hőn imádott (és általad elfogadott) szabályzat egyértelműen tilt.

#1321 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 10:18

Basszus akkor már vágom is kalapáccsal az alaplapból a athlon xp-t, igaz pár éve ketyeg benne, de ha Te azt mondod hibázik, akkor mennie kell...

#1322 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 11:22

Éppen multkor találtam egy oldalt ahol lényegében az összes modern intel procinak a hibalistája fenn volt.
Többet sosem veszek, mindegyik bugos fagyós hibázó fos, meg ráadásul nem is kompatibilis.  :Đ
Daedalus is the Internet

#1323 Felhasználó inaktív   Pagi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 15:01

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 10:18

Basszus akkor már vágom is kalapáccsal az alaplapból a athlon xp-t, igaz pár éve ketyeg benne, de ha Te azt mondod hibázik, akkor mennie kell...

kéretik nem általánositani, nem azt irtam, hogy az összes amd athlon XP fos, hanem, hogy gyakran előfordul velük, amit leirtam, intel  P4 478-as prociknál is találkoztam ilyennel, de sokkalta kevesebbszer, mint AMD esetében. Fogalmam sincs hány intel ill. amd procit értékesítenek, de ami gépet behoznak javitásra hozzám kb. minden negyedik amd, ennek ellenére több amd athlon procit cseréltem, mint intel P4-et és ez már nemmindegy, az hogy neked van 1 amd-s konfigod, ami szépen fut évek óta, az csak neked jelent valamit legfeljebb. Nekem van egy boltom, ahol hardware javitással foglalkozom, rengeteg kütyü megfordul itt és ez alapján irom le tapasztalataimait. Se amd se intel párti nem vagyok, ebből már legalább 7-8 éve kinöttem, igyekszem reálisan látni a dogokat.
CRT monitorokat általában 3-6 éves korukban hozzák javitatni, a 3 éves kor leginkább a samsung és samsung sortrafóval, képcsővel szereltekre a jellemző, ezek a monitorok szinte kivétel nélkül trafóhibásak és/vagy a képcső már gyenge, javitásuk költséges ezért kuka, LG-nél nem ilyen vészes, pedig nagyjából egyárba vannak. Azért érdekesnek tartom, hogy 7-8 éves SONY-kat is gyakran hoznak, 40 ft-os kondit tápba kicserélek vagy 800 ft-os sorvégtranyót és vigan fut tovább. A SAMSUNG nem minőség. Tény, hogy ameddig működik nagyon szép éles képet ad, jó a dizájn-ja, menüje stb., amint lejár a gari, el kell adni. "A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!
SAMSUNG HDD: aki kételkedik annak lefotozom: vagy 150 db samsung HDD-ről 60-250 GB, van köztük 2006.12 havi is, mindegyik szar , tipushiba: a fej kattog
Azért mert valamire 3 év garit adnak, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy olyan qrva jó. Már nem hiánygazdaság van, mint régen, hanem fogyasztói társadalom, mindenből kib*szott sokat gyártanak, jóval többet, mint amennyit eladnak, a samsung gyárat meg rohadtul nem érdekli hányszor gariztatod le a vincsidet (téged gondolom érdekel az adatvesztés), csak az hogy 1X megvedd, különbenis jönnek a nagyobb modellek, amit szintén meg fogsz vásárolni...

#1324 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 15:16

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 14:01

Fogalmam sincs hány intel ill. amd procit értékesítenek, de ami gépet behoznak javitásra hozzám kb. minden negyedik amd, ennek ellenére több amd athlon procit cseréltem, mint intel P4-et és ez már nemmindegy.

Ez a mondat számomra nem világos. Ha a javításra behozott gépek negyede amd-s, akkor az intel a maradék háromnegyed rész nem?
Egyébként rosszaságot tekintve az arány 50-50%-os. Mindegyikben vannak szar szériák, de ez ígyvan bármelyik gyártónál. Hozzám is hoztak vissza WD hdd-t, ráadásul kettőt is, amit ugyanakkor vett a srác és 1 hónap után bedöglött mindkettő.
Lehet hogy nálad azért landolnak a samsungok, mert olyat vettek, de hasonló lenne ha mondjuk maxtort vagy wd-t vesz, neadjisten seagate-et. Az elmúlt egy évben többszáz darab samsung hdd került kiszámlázásra nálunk, és ennek csak töredékénél jelentkezett hiba (~10db).

Szerk.: Az amd procik (athol xp/tbred/barton/sempron) védelmére szólva, azért ott a hibák nagyobbik hányadát a júzerek hülyesége okozta, amikor pisite fordítva rakja rá a hűtőt és közben lesarkazza a procit.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 04. 04. 15:20 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1325 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 04. 04. 15:21

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 22:54

CODEGEN tápok (erről nem éppen a codegen tehet, mivel nagyon sok a hamisitvány, általában pont ezek mennek galyra.
(...)
Én sem veszem komolyan ezeket a termékeket

mi sem veszünk komolyan. köszi.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1326 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 16:35

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 16:01

"A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!

a samsungnak van olyan képcsöve, ami kívül sík, belül nem, de van ténylegesen sík is. nekem volt 765mb-m, az biztosan sík volt. (legalábbis sík képet produkált, jó minőségben, innentől kezdve felőlem akár a himaláját is formázhatja az üveg belül).
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1327 Felhasználó inaktív   +Szacsi+ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 01:58

Nekem a Pinnacle mono TV tunerrel lett bajom.

XPvel nem ment, win2000-el ment. milleniummal volt hogy ment, volt hogy nem ment. Gondolt egyet, nem ment és csak az újrainstall segített rajta. Persze volt hogy a driverét többször is újra kellett tenni, hogy elinduljon.

Mondjuk nem volt nagy választék akkoriban és ez volt a drágább. (Gondoltam a drágább csak jobb lehet. - hát nem...)

Gondolom az újabbaknál nem volt ez a probléma, de a mono-nál.  :omg:

Kép

#1328 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 12. 06:13

Idézet: Pagi - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 15:01

"A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!

Akkor egyszer vedd a fáradtságot és olvasd el a Samsung NaturalFlat és DynaFlat technológiájú képcsöveiről szóló szövegezést. Röviden a lényeg: A vastag síküveg a képalkotást olyan módon befolyásolja, hogy a monitorhoz közel ülve, az egyöntetően vastag üvegen keresztül a képet enyhén homorúnak látod. A Samsung ezt az optikai csal(ód)ást :) az üveg belső falának enyhe domborításával oldotta meg, melynek ereedményeképpen valódi sík képet élvezhetsz.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1329 Felhasználó inaktív   gabo74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 02:56

Samsung 200gb Hdd7200 pata.
Katasztrofa ez a harmadik csere.
Most a gep feltelepitete a bios latja is de a sajatgepbe semmi nincs. :confused:

#1330 Felhasználó inaktív   rptr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 07:41

Idézet: gabo74 - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 3:56

Samsung 200gb Hdd7200 pata.
Katasztrofa ez a harmadik csere.
Most a gep feltelepitete a bios latja is de a sajatgepbe semmi nincs. :confused:

Megformaztad, es drive letter-t is adtal neki?

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.