Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 10:18
Basszus akkor már vágom is kalapáccsal az alaplapból a athlon xp-t, igaz pár éve ketyeg benne, de ha Te azt mondod hibázik, akkor mennie kell...
kéretik nem általánositani, nem azt irtam, hogy az összes amd athlon XP fos, hanem, hogy gyakran előfordul velük, amit leirtam, intel P4 478-as prociknál is találkoztam ilyennel, de sokkalta kevesebbszer, mint AMD esetében. Fogalmam sincs hány intel ill. amd procit értékesítenek, de ami gépet behoznak javitásra hozzám kb. minden negyedik amd, ennek ellenére több amd athlon procit cseréltem, mint intel P4-et és ez már nemmindegy, az hogy neked van 1 amd-s konfigod, ami szépen fut évek óta, az csak neked jelent valamit legfeljebb. Nekem van egy boltom, ahol hardware javitással foglalkozom, rengeteg kütyü megfordul itt és ez alapján irom le tapasztalataimait. Se amd se intel párti nem vagyok, ebből már legalább 7-8 éve kinöttem, igyekszem reálisan látni a dogokat.
CRT monitorokat általában 3-6 éves korukban hozzák javitatni, a 3 éves kor leginkább a samsung és samsung sortrafóval, képcsővel szereltekre a jellemző, ezek a monitorok szinte kivétel nélkül trafóhibásak és/vagy a képcső már gyenge, javitásuk költséges ezért kuka, LG-nél nem ilyen vészes, pedig nagyjából egyárba vannak. Azért érdekesnek tartom, hogy 7-8 éves SONY-kat is gyakran hoznak, 40 ft-os kondit tápba kicserélek vagy 800 ft-os sorvégtranyót és vigan fut tovább. A SAMSUNG nem minőség. Tény, hogy ameddig működik nagyon szép éles képet ad, jó a dizájn-ja, menüje stb., amint lejár a gari, el kell adni. "A SAMSUNG CSALÁSA A CRT SÍKKÉPCSÖVEKKEL" KÜLÖN TOPICOT ÉRDEMELNE, KEVESEN TUDJÁK, HOGY VALÓJÁBAN NEM IS SÍKKÉPCSŐ EZ, CSAK AZ ÜVEG FELÜLETE SÍK, NÉZD MEG --- RÁJÖSSZ!
SAMSUNG HDD: aki kételkedik annak lefotozom: vagy 150 db samsung HDD-ről 60-250 GB, van köztük 2006.12 havi is, mindegyik szar , tipushiba: a fej kattog
Azért mert valamire 3 év garit adnak, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy olyan qrva jó. Már nem hiánygazdaság van, mint régen, hanem fogyasztói társadalom, mindenből kib*szott sokat gyártanak, jóval többet, mint amennyit eladnak, a samsung gyárat meg rohadtul nem érdekli hányszor gariztatod le a vincsidet (téged gondolom érdekel az adatvesztés), csak az hogy 1X megvedd, különbenis jönnek a nagyobb modellek, amit szintén meg fogsz vásárolni...