Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 22:30
Ó kérlek ebből élsz. beesik a júzer a géppel, jószemű becsüsként felméred 3 perc alatt a készülék várható piaci
Legalábbis próbálok élni, mert a nyakamon maradt cuccokért 30 küvecset kaptam, amiben 2x256 ram is volt, meg egy kijelzőhibás P4-es notesz, valamint egy jó kijelzős alaplapos Compaq. Gondoltam is, hogy töltőért legalább 10 küvecset kérnek, másik kijelzőjéért meg vagy 50-et, kérdés, beesik-e az az egy darab júzer. Mert a weller páka meg 25 ezer, oszt kell pár hegy, kis bizbasz, nem is nagyon ilyeneket javítok, de egy igényesebb szerszámkészletben van kb. 1millió pénzem, ezt valamiből ki kell termelni.
Vannak ennél gusztustalanabb melósok is, mikor 10ezer a kiszállás, óradíj 20ezer, oszt első órában már indul. Tehát ha 5 percet hegeszt nekem, akkor 30ezer+FA. Elsőre csak lestem, majd rájöttem, van 2 ember az országban aki ért hozzá. Ehhez képest ingyé van
Elektronikus műszereket, meg munkaerőket nézve, esetleg kemence, SMD állomás, ezazamaz, ami minden kezdő hozzáértő ára, az bizony mennyi is? 5millió forint? Több év alatt lehet összeszedni, oszt akkor tripla áron melóztál, megélhetésre meg alig jutott?
Fene tudja. Én már nem lepődök meg semmi, kolléga mikor mondta, hogy ha 2 ember már gondolkozik a melón, amin 1milliónál kevesebbet keresnek, akkor nem éri meg 10 percet sem rászánni. Elsőre hülyén néztem, oszt így pár év adózott jövedelem után rájöttem, hogy igaza van.
Make love not Wor.