HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1831 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 10. 11:56

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 0:02

Ahogy a termelési fönök is mondta magunk között jóformán hibanélküli lcd panel nincsen max nem veszed észre.

Lehet, ezért kapok majd hideget-meleget...  :D

De, bevallom, hogy LCD-t én egy nagy multiban vásároltam...  :eek:

Ott szépen ki volt rakva, bámultam üzem közben ameddig csak
akartam! A kutyát nem érdekelte, fel senkit nem tartottam...  ;)

Másnap DE. mentem érte vissza, akkor már a pénzzel...  :)

Mondták persze, de csak az van ami ki van rakva -- válaszoltam, az a jó!  :Đ

Dehát már ment 2 hónapot... Aztán??? Beüzemeltétek nekem...
Gari van rá??? Persze, egyértelmű! Tökély...

Megkeresték a dobozát, kifizettem, elhoztam, sziasztok!

Dehát, nem mindenki olyan orvosi eset, mint én...  :p
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1832 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 12:35

Nem multiban, de én is úgy vettem tft-t, hogy megláttam az utcáról, hogy ott van a polcon bekapcsolva egy olyan, ami nekem kellene, bementem, megnézegettem és megvettem. Nemis akadékoskodott senki, hiszen az ő fizetésük úgysem függ attól, hogy én most a raktárból veszek egyet vagy ott állok a működő előtt 10 percet és aztán veszem meg. Én viszont elégedett vagyok, mert megvétel előtt meg birtam nézegetni...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1833 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 13:50

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 8:56

Természetesen nem zabálok bele, csak nézem, amikor rakják a papírra.
És ha zsíros, vagy nem tetszik, akkor szólok, hogy inkább a másik kupacból adjon.
Vagy ha nagyon zsíros mind, vagy rossz kinézetű, akkor nem is kérek belőle eleve, hanem mást veszek.

Másrészt azért mégsem ugyanaz egy kis disznósajt, mint egy monitor, mivel 1,5-2 nagyságrenddel drágább, és a monitort azért sokkal hosszabb távra veszik az emberek, mint a disznósajtot. Ezért a monitort jobban meg is nézik.

Ez szintén ugyanaz disznósajttal: ha látod, hogy zöldül a disznósajt, akkor lesz*rod, hogy a boltosnak az ráfizetés, nem azt fogod megvenni.
Sőt, ha van hentes ismerősöd, aki hoz Neked disznósajtot féláron, akkor tőle fogod venni, nem a sarki közértből.

Egyébként átlagban 10 vevőből hányan nézik meg az LCD monitorokat?
Rengeteg ismerősöm azt se tudja, hogy létezik olyan a világon, hogy pixelhiba. Vagy hogy létezik egyáltalán pixel.

Ó, tehát akkor már nem jó a példa máris? Fi, el nem vágatod, hogy belül se zöld e? Kóstit belőle? Ne fárassz már ilyen gyopárságokkal.

Mellesleg, 10ből 9,9 kibontatja. Tutira. A 10. meg elviszi, és ha mákos, és hozzánk hozza vissza, nem ám a márkaszervizbe, ó dehogy. Ide. A 2,98ik napon, merugye 3 nap az 3 nap. Vagy utána, és veri az asztalt. Úgyhogy nem jó ez sehogyse. Eddig mióta itt vagyok, uszkve 10 hónapja, 2 embert láttam saját szememmel úgy vinni monitort, hogy nem bontatta ki. Abból az egyik volt a fentebb emlegetett, 2,98 napon visszahozott.

Te azért vásárolj a hentes ismerősödtől, szarj le mindent és mindenkit. Neked jogaid vannak. Igaz lenne kötelességed is, pl hogy ne az ismerőstől vásárolj pult alól, de mindegy.
Ott óssóbb, ott kő' megvenni. Csak akkor nem kell máshol köpködni, meg kamillázni hogy mik az állapotok. Mert annak, amit mondasz és/vagy csinálsz is, annak az egyenes következménye.

#1834 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:13

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:08

Az érvelésed ott bukik, hogy elvileg nincs olyan, hogy kipróbálás. Sehol, senkinek. Gyakorlatban meg kell hogy legyen, mert a user különben nem viszi el.

Olvasgatom a postjaidat, és sok dologgal egyetértek. De azért azt szögezzük le, hogy a kereskedő a vásárló pénzére pályázik, abból szeretne megélni. De a vásárlók többsége is nehéz munkával keresi meg az elköltött pénzt, nem kellene megkérdőjelezni, hogy lehetnek elvárásai... Ha jó kereskedő vagy, akkor pontosan attól vagy jó, hogy a júzer hülyeségei ellenére is tudsz nyereséget felmutatni. De nem valami szimpatikus dolog a júzert eleve ellenségnek tekinteni...  :think:

Szerkesztette: desiderius 2009. 03. 10. 14:13 -kor

#1835 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 13:50

Ó, tehát akkor már nem jó a példa máris? Fi, el nem vágatod, hogy belül se zöld e? Kóstit belőle? Ne fárassz már ilyen gyopárságokkal.

Abban volt jó példa, hogy disznósajtból se vennél rosszat.

Speciel szeletelve szoktam kérni. Igaz nem mindig.

Mellesleg, 10ből 9,9 kibontatja. Tutira. A 10. meg elviszi, és ha mákos, és hozzánk hozza vissza, nem ám a márkaszervizbe, ó dehogy. Ide. A 2,98ik napon, merugye 3 nap az 3 nap. Vagy utána, és veri az asztalt.

Miért a márkaszervízbe vinné? Tőled vette, Veled van kapcsolatban. Úgytudom, a garis ügyeket a bolt intézi.
A 3 nap, az 3 nap. Ha a 3. napon hozza, akkor akkor hozza. Az mindegy miért, biztos van más dolga is, nem csak a monitort furikázni.
Ha meg utána hozza, akkor már hiába veri az asztalt, kicsúszott az időből.

Úgyhogy nem jó ez sehogyse. Eddig mióta itt vagyok, uszkve 10 hónapja, 2 embert láttam saját szememmel úgy vinni monitort, hogy nem bontatta ki. Abból az egyik volt a fentebb emlegetett, 2,98 napon visszahozott.

Látod, ha megnézte volna, megspórol egy utat saját magának, plusz nem kell 3 napot várnia a jó monitorra.
Ezért nézi meg, aki megnézi.

Te azért vásárolj a hentes ismerősödtől, szarj le mindent és mindenkit. Neked jogaid vannak. Igaz lenne kötelességed is, pl hogy ne az ismerőstől vásárolj pult alól, de mindegy.
Ott óssóbb, ott kő' megvenni.

Sajna nincs hentes ismerősöm.
Egyébként amiért én szóltam az az volt, hogy felháborodtál, hogy meg merték nézni a vásárolandó monitort a boltodban. Most már egész másról vitatkozunk.

Csak akkor nem kell máshol köpködni, meg kamillázni hogy mik az állapotok. Mert annak, amit mondasz és/vagy csinálsz is, annak az egyenes következménye.

Mi az egyenes következménye??? Minek az egyenes következménye??? Hogy megnézem a boltban, ha veszek egy monitort???

Azért vagy boltos, hogy kiszolgáld a vevőket. Emberekkel foglalkozol. Akik fizetnek érte.
Én csak azért írtam, hogy szerintem meg logikus, hogy ha veszek valamit, akkor a jobbat akarjam. Nem?

#1836 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:43

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:13

Olvasgatom a postjaidat, és sok dologgal egyetértek. De azért azt szögezzük le, hogy a kereskedő a vásárló pénzére pályázik, abból szeretne megélni. De a vásárlók többsége is nehéz munkával keresi meg az elköltött pénzt, nem kellene megkérdőjelezni, hogy lehetnek elvárásai... Ha jó kereskedő vagy, akkor pontosan attól vagy jó, hogy a júzer hülyeségei ellenére is tudsz nyereséget felmutatni. De nem valami szimpatikus dolog a júzert eleve ellenségnek tekinteni...  :think:

Nem pályázik a pénzére. Egy szolgálatást nyújt, vagy bizonyos terméket biztosit. Amivel 20x annyi szopás van, mint amit átlag jóskapista egyáltalán csak elképzelni tudna. Mesélhetnék, mekkora mekkora macera az, ha egy berendelt cuccot a kedves vevő mégsem akar elvinni, mert nem tetszik a szine, vagy akármi, meg se kell indokolja. Sőt, elviheti, vissza is hozhatja, a lóvét is vissza kell neki adni. Ez a baj, nem az, hogy venni akar, én meg eladni. És ez nem egy elenyésző kisebbség ám. Amelyik baszik utánanézni, jól lesz e a szarához az, amit venni akar, vagy stb.

Én nem tekintek senkit ellenségemnek. Csak falra tudok mászni attól, hogy valaki idejön nekem megfejtetni a nagytutit, hogy minek mi a menete.

#1837 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:49

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:13

Ha jó kereskedő vagy, akkor pontosan attól vagy jó, hogy a júzer hülyeségei ellenére is tudsz nyereséget felmutatni. De nem valami szimpatikus dolog a júzert eleve ellenségnek tekinteni...  :think:

Én mindig mondom, kipróbáltam ezt az opció is. kölcsöndarab, tesztcucc, kicsomagolhatta, estébé. Nem volt gazdaságos.

Aki most pld. irodába gépet/laptopot vesz tőlem, azzal nagyjából megegyezünk árban, műszaki színvonalban, oszt hozza kend hamar. Monitort is leveszem a polcról, aztán kész. De szerenxaére már nem boltban dolgozom, ott majd kicsomagolok több TFT-t, meghümmögi, oszt mégsem kell, akkor másnak meg adjam el, aki beugat, mert ki volt csomagolva?

Mindezt kb. a bruttó 5ezer pénzes nyereséggel? Nehéz.
Make love not Wor.

#1838 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:52

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:27

Látod, ha megnézte volna, megspórol egy utat saját magának, plusz nem kell 3 napot várnia a jó monitorra.

Csak nekünk ez hibás kb. pár ezrelék körül mozog. A kibontás meg közel 100%-nál. Azt is kell nézni, hogy gazdaságos-e. Nekem is anyáznak, hogy de itten kereskedő is vagyok, miért nem akarom megcsinálni, mikor alapban úgy indítok, hogy menjen ide meg az oda, mert jobb lesz az. Ember köti az ebet a karóhoz, hogy de Neki a blábláblá kell. Akkor szoktam felszorozni 30%-al, hogy inkább a magas ár miatt rinyázzon :-D
Make love not Wor.

#1839 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:52

Kóstit belőle? Ne fárassz már ilyen gyopárságokkal.

Jaja, boltban kipróbál minden egyes szál gyufát, meg kotongumit is, mert hátha nem működik rendesen  :Đ
Make love not Wor.

#1840 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:54

Mindegy hiába möhöztök ha vesztek otthonra valamit láttatlanba ti se vennétek meg, a dobozra meg akármit kilehet tenni, szép képet a sz@r termékröl netre szintén.Persze elismerem lehet valaki ezt tulzásbaviszi.Föleg igaz ez a mai hamisitványolós világba.Kínaiak is olyan szép dobozba hozzák be a hamisitványokat majd hozatok már be egy ismivel nektek laptopokat számlára kiváncsi vagyok megvennétek e belenézés nélkül.

Szerkesztette: djculture 2009. 03. 10. 14:56 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1841 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:57

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:27

Abban volt jó példa, hogy disznósajtból se vennél rosszat.

Speciel szeletelve szoktam kérni. Igaz nem mindig.

Miért a márkaszervízbe vinné? Tőled vette, Veled van kapcsolatban. Úgytudom, a garis ügyeket a bolt intézi.
A 3 nap, az 3 nap. Ha a 3. napon hozza, akkor akkor hozza. Az mindegy miért, biztos van más dolga is, nem csak a monitort furikázni.
Ha meg utána hozza, akkor már hiába veri az asztalt, kicsúszott az időből.

Sajna nincs hentes ismerősöm.
Egyébként amiért én szóltam az az volt, hogy felháborodtál, hogy meg merték nézni a vásárolandó monitort a boltodban. Most már egész másról vitatkozunk.

Mi az egyenes következménye??? Minek az egyenes következménye??? Hogy megnézem a boltban, ha veszek egy monitort???

Azért vagy boltos, hogy kiszolgáld a vevőket. Emberekkel foglalkozol. Akik fizetnek érte.
Én csak azért írtam, hogy szerintem meg logikus, hogy ha veszek valamit, akkor a jobbat akarjam. Nem?

Nem vennék. De ez nem úgy történik, hogy a boltban ráteszem a böllérkést a hentes nyakára, hogy szar e a portéka. Nem viszem vissza a szarba forgatott, leköpdösött, összetaperált disznósajtot hogy van egy légyszar a közepében, ordibálva és fenyegetődzve. Nem pakoltatom ki a komplett boltot, mert nekem csak és kizárólag dodekaéder alakú disznósajt felel meg, mahagóni alapon karmazsin keresztcsikokkal.

Azért van márkaszervize, hogy oda vigye. Ez a világ legnagyobb faszsága amugy, amit csak törvényhozó hozhatott. Hogy de veled van szerződésben. Faszomat. Mi közöm nekem ahhoz, hogy X márka mennyire szar, vagy mennyire nem? Miért van az, hogy ezt csak a kiskerrek lehet eljátszani, bezzeg a tescó 1 forintos ütvefúrót nagyboldogan hordja mindenki kiskunlacházára ha beszarik? Soroljam még?
Van más dolga, mint monitort furikázni? Tényleg? És nekem nincs, az ő szarát furikázni? Ingyen ráadásul? Akkor olyat kell venni, amelyiknek nem ilyen barom, üzletszopató faszsága van, hogy 3 nap pixelhibamentesség. Mert ez a világ ökörsége, mellesleg.
Kicsúszott az időből, aha...ezt magyarázd meg a denekemjogomvan-jóskáknak. Napjában féltucatnak.

Megspórol egy utat saját megának, csinál plusz szopást nekem/nekünk. Simán megéri. A gond nem ott van, mert beleférNE. Ha lenne ennek az ügymenetnek bármi respekje. De nincs. Csak a denekemjogomvan.

Az, hogy megnézi, az egy lehetőség. Nem jár. A baj nem az, hogy meg akarja nézni, hanem az, hogy azt hiszi ez jár.

A garanciás ügyintézések menete, az, hogy minden szart 10x kell megnézni a sok ügyeskedő szarházi miatt, meg a sok okos miatt, akik nagykerből tolják for haverz pult alól a cuccot, meg a csempészek  miatt, na ezért tartunk ott, ahol tartunk.

Mellesleg, én nem boltos vagyok, és nincs boltom. Én az az ember vagyok, aki jóskapista szemetjét eltakaritja. Aki levakarja a koszt, a ganéjt, a retket, a mocskot, a kormot arról a sok szemétről, amit idehordanak, én vagyok az, aki utána tologatja vissza garanciába ezeket, aki veri a tamtamot a garinál, hogy demikormár, deaddmárki, akit pofánszar a nagyker, leokád a user, és az is én vagyok, akinek utána idejön valaki a nixből, és elmagyarázza hogy fúúúú de miért nem örülsz ennek te?

Logikus, hogy a legjobbat akarod, nem vitatom. A baj az, hogy nem akarod az árát megfizetni, itt a baj.

#1842 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 15:17

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:57

Azért van márkaszervize, hogy oda vigye. Ez a világ legnagyobb faszsága amugy, amit csak törvényhozó hozhatott. Hogy de veled van szerződésben. Faszomat.

No, ez viszont tényleg egy vaskos marhaság. Amikor kereskedési, viszonteladói tevékenységbe kezdesz, ismerned kell a vonatkozó jogszabályokat (törvény nem ismerete nem mentesít), és ezeket is bele kell kalkulálnod az árrésedbe. A törvényhozónak pedig igenis megvoltak a komoly indokai, ami miatt így szabályozta a kérdést.

A vacak márkával kapcsolatos szívásokat szintén. Ez lenne a kereskedő feladata, nem csak az, hogy átad egy árut, átveszi a pénzt, leadminisztrálja, és kész.

Az más kérdés, hogy sok az eszkimó, kevés a fóka, így minimálisak az árrések. De ez nem a jogalkotó és nem is a vevő hibája. Ne hidd, hogy csak a hardver kereskedésben van ilyen probléma...

#1843 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 15:32

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 15:17

No, ez viszont tényleg egy vaskos marhaság. Amikor kereskedési, viszonteladói tevékenységbe kezdesz, ismerned kell a vonatkozó jogszabályokat (törvény nem ismerete nem mentesít), és ezeket is bele kell kalkulálnod az árrésedbe. A törvényhozónak pedig igenis megvoltak a komoly indokai, ami miatt így szabályozta a kérdést.

A vacak márkával kapcsolatos szívásokat szintén. Ez lenne a kereskedő feladata, nem csak az, hogy átad egy árut, átveszi a pénzt, leadminisztrálja, és kész.

Az más kérdés, hogy sok az eszkimó, kevés a fóka, így minimálisak az árrések. De ez nem a jogalkotó és nem is a vevő hibája. Ne hidd, hogy csak a hardver kereskedésben van ilyen probléma...

Húzz bőrt a fogadra, nem arról volt szó, hogy nem ismerem. Hanem arról, hogy ez egy baromság. A törvényhozásba meg ne menjünk bele, hogy mit miért csinálnak.

A kereskedőnek igazából a feladata az lenne, ha már itt tartunk, hogy ne azt adja a vevőnek amit akar, hanem azt, amire szüksége van. Ja hogy a vevő okosabb? Ja hogy a vevő smugger? Ja hogy a vevőnek jogai vannak? Ja hogy a vevő mást akar? Ja bocs, az én kurva anyámat.

Akkor mégis, áruld el nekem, kinek a hibája?

#1844 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 15:57

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:54

majd hozatok már be egy ismivel nektek laptopokat számlára kiváncsi vagyok megvennétek e belenézés nélkül.

Ha occsó, akkor jöhet, annak van piaca.

Másrészt én továbbra is megnézés nélkül veszem mindenem. Főleg mikor laptopot netről rendelem, akkor érdekes lenne előtte meglesni.
Make love not Wor.

#1845 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 15:58

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 15:17

No, ez viszont tényleg egy vaskos marhaság. Amikor kereskedési, viszonteladói tevékenységbe kezdesz, ismerned kell a vonatkozó jogszabályokat

Aztán ha megszűnik a bolt, akkor egyből a nagykernél, meg a gyártónál próbálkoznak befelé. Ráadásul a gyártói gari értelmesebb, meg működőképesebb.
Make love not Wor.

#1846 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 16:04

Nem vennék. De ez nem úgy történik, hogy a boltban ráteszem a böllérkést a hentes nyakára, hogy szar e a portéka. Nem viszem vissza a szarba forgatott, leköpdösött, összetaperált disznósajtot hogy van egy légyszar a közepében, ordibálva és fenyegetődzve. Nem pakoltatom ki a komplett boltot, mert nekem csak és kizárólag dodekaéder alakú disznósajt felel meg, mahagóni alapon karmazsin keresztcsikokkal.

Biztos van, aki ott is így viselkedik. Hülye mindig van. Zöldsédgesnél is van, aki éppen előtted áll a sorban, aztán 10 percig válogat 3 narancsot, pedig mind egyforma. Aztán amikor lemérik neki, akkor fejben visszaosztja, hogy akkor 1 narancs 32 dkg, és nem hiszi el, ezért aztán külön-külön is lemérik neki a 3 narancsát.

De a vásárlók zöme azért nem ilyen.
Jártam már párszor hardver boltban, és még sose láttam, hogy fél órán át válogattak volna monitort.
Persze Neked nagyobb tapasztalatod van benne, biztos vannak ilyen emberek is.

Azért van márkaszervize, hogy oda vigye. Ez a világ legnagyobb faszsága amugy, amit csak törvényhozó hozhatott. Hogy de veled van szerződésben. Faszomat. Mi közöm nekem ahhoz, hogy X márka mennyire szar, vagy mennyire nem? Miért van az, hogy ezt csak a kiskerrek lehet eljátszani, bezzeg a tescó 1 forintos ütvefúrót nagyboldogan hordja mindenki kiskunlacházára ha beszarik? Soroljam még?

Ööö ... tescos garanciaügyem nem volt, de fórumokon azt olvastam régebben, hogy pl. ha visszaviszel egy monitort vagy számítógépet, akkor azonnal cserélik.
Persze lehet nem így van, és máshová kell vinni, fogalmam sincs. Ez csak azt mutatja, hogy a Tesco erősebb Nálad, mert ő megteszi ezt, Te meg nem tudod megtenni.

Van más dolga, mint monitort furikázni? Tényleg? És nekem nincs, az ő szarát furikázni? Ingyen ráadásul? Akkor olyat kell venni, amelyiknek nem ilyen barom, üzletszopató faszsága van, hogy 3 nap pixelhibamentesség. Mert ez a világ ökörsége, mellesleg.

Nem ingyen, hanem az árrésért, amit fizetett.
Meg Te ezért kapod a fizetésedet.
Nekem is volna jobb dolgom, mint a főnököm hülyeségeit csinálni egész nap.

Megspórol egy utat saját megának, csinál plusz szopást nekem/nekünk. Simán megéri.

Ilyen az ember ... nem érdekli, hogy neked szopás, csak neki ne kelljen visszajönnie, ha hibás.

A gond nem ott van, mert beleférNE. Ha lenne ennek az ügymenetnek bármi respekje. De nincs. Csak a denekemjogomvan.

Annyit nyersz rajta, hogy ott vásárol, nem máshol.

Az, hogy megnézi, az egy lehetőség. Nem jár. A baj nem az, hogy meg akarja nézni, hanem az, hogy azt hiszi ez jár.

Miért járna? Mondhatod, hogy nem mutatom meg. Csak akkor valszeg elmegy egy olyan boltba ahol megnézheti. Verseny van. Persze ezt én a vásárló oldaláról könnyen mondom, tudom.
Nem csak itt van verseny, mindenhol az egész életben. Ha jön egy jó nő, rögtön mindenki őt akarja megdugni. Akad egy (vagy több :) ) szerencsés, a többi meg keres másik nőt.

Mellesleg, én nem boltos vagyok, és nincs boltom. Én az az ember vagyok, aki jóskapista szemetjét eltakaritja. Aki levakarja a koszt, a ganéjt, a retket, a mocskot, a kormot arról a sok szemétről, amit idehordanak, én vagyok az, aki utána tologatja vissza garanciába ezeket, aki veri a tamtamot a garinál, hogy demikormár, deaddmárki, akit pofánszar a nagyker, leokád a user, és az is én vagyok, akinek utána idejön valaki a nixből, és elmagyarázza hogy fúúúú de miért nem örülsz ennek te?

Neked sem könnyű.

Logikus, hogy a legjobbat akarod, nem vitatom. A baj az, hogy nem akarod az árát megfizetni, itt a baj.

Öööö ... az árat a bolt szabja meg. Én csak annyit dönthetek, hogy megveszem-e, vagy nem.
Persze értem én, verseny van, kicsi az árrés.

Egyébként ha rendesek velem, akkor adok borravalót. Még a kis sarki közértben is egész 100-asra kerekítek. (Persze egy 100-as az ma már semmi, nem azért írtam ide)
Érdekesség, hogy van egy pénztáros, aki viszont nekem kerekít lefelé, ha 50 ft alatt van az összeg, mert tudja, hogy nincs apróm, és a nagy számok törvénye alapján nagyjából egálban vagyunk.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 10. 16:07 -kor

#1847 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 16:15

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 16:04

Biztos van, aki ott is így viselkedik. Hülye mindig van. Zöldsédgesnél is van, aki éppen előtted áll a sorban, aztán 10 percig válogat 3 narancsot, pedig mind egyforma. Aztán amikor lemérik neki, akkor fejben visszaosztja, hogy akkor 1 narancs 32 dkg, és nem hiszi el, ezért aztán külön-külön is lemérik neki a 3 narancsát.

De a vásárlók zöme azért nem ilyen.
Jártam már párszor hardver boltban, és még sose láttam, hogy fél órán át válogattak volna monitort.
Persze Neked nagyobb tapasztalatod van benne, biztos vannak ilyen emberek is.

Ööö ... tescos garanciaügyem nem volt, de fórumokon azt olvastam régebben, hogy pl. ha visszaviszel egy monitort vagy számítógépet, akkor azonnal cserélik.
Persze lehet nem így van, és máshová kell vinni, fogalmam sincs. Ez csak azt mutatja, hogy a Tesco erősebb Nálad, mert ő megteszi ezt, Te meg nem tudod megtenni.

Nem ingyen, hanem az árrésért, amit fizetett.
Meg Te ezért kapod a fizetésedet.
Nekem is volna jobb dolgom, mint a főnököm hülyeségeit csinálni egész nap.

Ilyen az ember ... nem érdekli, hogy neked szopás, csak neki ne kelljen visszajönnie, ha hibás.

Annyit nyersz rajta, hogy ott vásárol, nem máshol.

Miért járna? Mondhatod, hogy nem mutatom meg. Csak akkor valszeg elmegy egy olyan boltba ahol megnézheti. Verseny van. Persze ezt én a vásárló oldaláról könnyen mondom, tudom.
Nem csak itt van verseny, mindenhol az egész életben. Ha jön egy jó nő, rögtön mindenki őt akarja megdugni. Akad egy (vagy több :) ) szerencsés, a többi meg keres másik nőt.

Neked sem könnyű.

Öööö ... az árat a bolt szabja meg. Én csak annyit dönthetek, hogy megveszem-e, vagy nem.
Persze értem én, verseny van, kicsi az árrés.

Egyébként ha rendesek velem, akkor adok borravalót. Még a kis sarki közértben is egész 100-asra kerekítek. (Persze egy 100-as az ma már semmi, nem azért írtam ide)
Érdekesség, hogy van egy pénztáros, aki viszont nekem kerekít lefelé, ha 50 ft alatt van az összeg, mert tudja, hogy nincs apróm, és a nagy számok törvénye alapján nagyjából egálban vagyunk.

:up:

#1848 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 20:59

Idézet: potyo - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 13:35

Én viszont elégedett vagyok, mert megvétel előtt meg birtam nézegetni...

Dettó!  :D

Azt hiszem, épp itt olvastam olyat, hogy valaki
ragaszkodott a bontatlan "dobozoshoz", és épp
ezért koppant, mert az pixeles volt, a kirakott
darab viszont nem...  :Đ

A többi cicót (csere, stb.) leírták a Többiek...

:respect:

#1849 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 21:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 15:49

...majd kicsomagolok több TFT-t, meghümmögi, oszt mégsem kell, akkor másnak meg adjam el, aki beugat, mert ki volt csomagolva?

Még az a nagyon baba eset, ha manapság valamit még
vissza tudsz csomizni EGYÁLTALÁN...  :rolleyes:

Ld. pl. az én M$ X-BOX 360 kontrolleremet, amiről
füstölögtem egy sort ugyanitt, a PÁF-topikban...  :down:

Majd ha az LCD/TFT-ket is ilyen műanyagba csomagolják,
hát, az minima érdekes lesz...  :Đ 

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 10. 21:31 -kor

#1850 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 21:37

Mondjuk azon goldokodtam már, hogy azt mondják, hogy eredeti csomagolásban kell visszavinnem, ha garanciális probléma van. Na most ez akkor érvényes arra a nejlonra is, amibe a tápkábel be volt csomagolva? (amúgy nemtudom, a kábeleket miért kell egyesével nejlonba csomagolni, és miért kell a VGA kábel végére kis műanyag takarókat rakni, miért nem elég csak összefogni azokat azzal a kötegelődróttal...)
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.