Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:57
Nem vennék. De ez nem úgy történik, hogy a boltban ráteszem a böllérkést a hentes nyakára, hogy szar e a portéka. Nem viszem vissza a szarba forgatott, leköpdösött, összetaperált disznósajtot hogy van egy légyszar a közepében, ordibálva és fenyegetődzve. Nem pakoltatom ki a komplett boltot, mert nekem csak és kizárólag dodekaéder alakú disznósajt felel meg, mahagóni alapon karmazsin keresztcsikokkal.
Biztos van, aki ott is így viselkedik. Hülye mindig van. Zöldsédgesnél is van, aki éppen előtted áll a sorban, aztán 10 percig válogat 3 narancsot, pedig mind egyforma. Aztán amikor lemérik neki, akkor fejben visszaosztja, hogy akkor 1 narancs 32 dkg, és nem hiszi el, ezért aztán külön-külön is lemérik neki a 3 narancsát.
De a vásárlók zöme azért nem ilyen.
Jártam már párszor hardver boltban, és még sose láttam, hogy fél órán át válogattak volna monitort.
Persze Neked nagyobb tapasztalatod van benne, biztos vannak ilyen emberek is.
Azért van márkaszervize, hogy oda vigye. Ez a világ legnagyobb faszsága amugy, amit csak törvényhozó hozhatott. Hogy de veled van szerződésben. Faszomat. Mi közöm nekem ahhoz, hogy X márka mennyire szar, vagy mennyire nem? Miért van az, hogy ezt csak a kiskerrek lehet eljátszani, bezzeg a tescó 1 forintos ütvefúrót nagyboldogan hordja mindenki kiskunlacházára ha beszarik? Soroljam még?
Ööö ... tescos garanciaügyem nem volt, de fórumokon azt olvastam régebben, hogy pl. ha visszaviszel egy monitort vagy számítógépet, akkor azonnal cserélik.
Persze lehet nem így van, és máshová kell vinni, fogalmam sincs. Ez csak azt mutatja, hogy a Tesco erősebb Nálad, mert ő megteszi ezt, Te meg nem tudod megtenni.
Van más dolga, mint monitort furikázni? Tényleg? És nekem nincs, az ő szarát furikázni? Ingyen ráadásul? Akkor olyat kell venni, amelyiknek nem ilyen barom, üzletszopató faszsága van, hogy 3 nap pixelhibamentesség. Mert ez a világ ökörsége, mellesleg.
Nem ingyen, hanem az árrésért, amit fizetett.
Meg Te ezért kapod a fizetésedet.
Nekem is volna jobb dolgom, mint a főnököm hülyeségeit csinálni egész nap.
Megspórol egy utat saját megának, csinál plusz szopást nekem/nekünk. Simán megéri.
Ilyen az ember ... nem érdekli, hogy neked szopás, csak neki ne kelljen visszajönnie, ha hibás.
A gond nem ott van, mert beleférNE. Ha lenne ennek az ügymenetnek bármi respekje. De nincs. Csak a denekemjogomvan.
Annyit nyersz rajta, hogy ott vásárol, nem máshol.
Az, hogy megnézi, az egy lehetőség. Nem jár. A baj nem az, hogy meg akarja nézni, hanem az, hogy azt hiszi ez jár.
Miért járna? Mondhatod, hogy nem mutatom meg. Csak akkor valszeg elmegy egy olyan boltba ahol megnézheti. Verseny van. Persze ezt én a vásárló oldaláról könnyen mondom, tudom.
Nem csak itt van verseny, mindenhol az egész életben. Ha jön egy jó nő, rögtön mindenki őt akarja megdugni. Akad egy (vagy több

) szerencsés, a többi meg keres másik nőt.
Mellesleg, én nem boltos vagyok, és nincs boltom. Én az az ember vagyok, aki jóskapista szemetjét eltakaritja. Aki levakarja a koszt, a ganéjt, a retket, a mocskot, a kormot arról a sok szemétről, amit idehordanak, én vagyok az, aki utána tologatja vissza garanciába ezeket, aki veri a tamtamot a garinál, hogy demikormár, deaddmárki, akit pofánszar a nagyker, leokád a user, és az is én vagyok, akinek utána idejön valaki a nixből, és elmagyarázza hogy fúúúú de miért nem örülsz ennek te?
Neked sem könnyű.
Logikus, hogy a legjobbat akarod, nem vitatom. A baj az, hogy nem akarod az árát megfizetni, itt a baj.
Öööö ... az árat a bolt szabja meg. Én csak annyit dönthetek, hogy megveszem-e, vagy nem.
Persze értem én, verseny van, kicsi az árrés.
Egyébként ha rendesek velem, akkor adok borravalót. Még a kis sarki közértben is egész 100-asra kerekítek. (Persze egy 100-as az ma már semmi, nem azért írtam ide)
Érdekesség, hogy van egy pénztáros, aki viszont nekem kerekít lefelé, ha 50 ft alatt van az összeg, mert tudja, hogy nincs apróm, és a nagy számok törvénye alapján nagyjából egálban vagyunk.
Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 10. 16:07 -kor