Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 21:41
Várom már hogy mikor irja valaki az hogy veszel valamit úszd át a tengert és vidd vissza japánba mert ott a szervize.Ő nem tehet róla sőt nem is ő adja el hanem a gyártó.
De, amikor eladáskor mondom bele abba a szép értelmes lószemű 1 bites kképébe, hogy "b+, ennek külsős garjegye van, ha fos 3 nap után oda vidd, ide ne hozd, mert qrvaideges leszek.." Bólogat, csörög a 2 bit a fejében, mit bab a zacskóban, majd el... Erre, ha megjelenik a márkaszerviz mellett 300m-re a kezében a fossal és nem hajlandó oda vinni, mint szólsz hozzá?
HÁROMSZÁZ MÉTER.
A fos 28500HUF-os HANNS-G monitorán van 1500- hasznunk! Mit kívánsz rántsam is le érte, vagy csak elég, ha kinyalom?
Azt is említsük meg, hogy van amire GARANCIA, van amire JÓTÁLLÁS van. Pl. a Samsung fosára JÓTÁLLÁS van, nem garancia. Jótállás esetén a gyártó javít/cserél, az eladó szervnek nincs kötelessége azonnali cserére. Pláne, ha LIMITÁLT a jótállás.
Fel kéne fogni, hogy az eladó nem csak a vevőért, a vevő nem csak az eladóért megy be megtisztelni a másikat!
Egymásért vagyunk.
Ha fax a paraszt vevő, akkor én is az vagyok. _pont_
Behozza a megmikrózott optikát nekem garr vége előtt 2 nappal, hogy szar? (Az egy dolog, hogy én bebukom, de az, hogy totál hülyének néz és azt hiszi minden vérpistike, hogy minden fost legaroztathantak!)
Volt ma egy vásárló, aki vett egy hangfalat és wireless gamepad-et.
Azt még elviseltem, hogy a hangfalat kipróbáltatta. (30percig dobozoltam vissza)
De, ott már elpukkant az agyam, hogy próbálhassa ki a gamepad-et is, egy netről leszedett demó alatt.
Kokpitet ne tegyek a segged alá vazz?!
Arról nem is említek már, hogy ezidő alatt 2 vevőm is kifordult a boltból....
Nagyon kezd elegem lenni ebből az országból!
MEg abból ism, ha valakinek van pénze, azt hiszi, mindent megtehet!
Bolt előtt pont ajtóval szemben van egy hivatalosan is rakodásra fenntartott parkolóhely, ahová tilos beparkolni 8-10 között, ha nem rakodsz.
Erre, tele a kombi csomagtartó plafonig áróval és az erre kijelölt helyen áll az esőben esernyővel és asszondja: "mindjárt jön a barátom, neki foglalom a helyet, nem állhatsz be ide." (9:10percet mutatott az óra)
Szépen megkérdem, hogy arra az 5 percre, még fellomolok nem parkolhatok le? Aztán mennék utamra.
Válasz:
-NEM, mert mindjárt itt van a barátom és kell neki a hely...
-És pakolni akar a barátod, vagy rokkant?
-Nem, nem rokkant és nem is rakodik, csak szeret esőben ajtóhoz közel parkolni.
-Én meg szeretném a 2 millányi cuccot minél gyorsabban és esőmetnesen behordani a boltba.
-Oldja meg máshogy, mert a barátom ide fog beparkolni, ha tetszik, ha nem!
-Oké. Viszont, 10 előtt jogomban áll feljelenteni, akadályoztatás miatt.
-Ha feljelenti, meglátja, maga jár szarul, mert majd elintézi, hogy maga járjon szarul.
-Lefosom! Mit képzel? Mindent megtehet valaki, ha pénze és drága autója van? Ki a faxom ő nekem?
Fogtam és a parkolóhely előtt keresztbe álltam elakadásjelzővel és elkezdtem rakodni.
"barátja" időközben megjött, valamit pampogtak és elment beállt a rokkantba :Đ
Természetesen nem volt rokkant, csak vett egy rokikártyát egy hajléktalantól, hogy ne kelljen a 30 millás autóra évi 20ezres parkolóbérletet venni.
Az ilyenek miatt tartunk ott, ahol tartunk.