Idézet: Robixman - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 11:59
Sziasztok!
Tomm hogy már nagyon offtopic de azért szeretnék érdemben hozzászolni az AMD fikázós témában!
Eccerűen nem értem h hogyan kerülhet egyáltalán ebbe a témába az AMD mint PÁF. Lehet hogy az Intel megbízhatóbb, de ez az árán is láccik. És mivel én egy diákhitel.hu-ból gazdálkodó lusta főiskolás vagyok, aki dolgozni nem akar suli mellett, és anyuci sem pénzeli agyon, nem engedhetem meg magamnak hogy csak azért vegyem meg a drága Intel cuccot, mert az stabil.
Ezzel nem fikázni akarom az Intelt, mert télleg jók, de mégis AMD párti vagyok!
A saját konfigommal szoptam is eleget, de 2 évvel ezelőtt, amikor vettem, már az sem a legjobb volt, csak mindenből a középkategóriás, mégsem szidom az AMD-s konfigomat,mert én meg vagyok elégedve vele.
A sok szívás sem a csipszet miatt volt, hanem sztem a fincsi 300W os codegen tápom nem bírta már a cuccot. 1600+ Athlon, 256DDR, háló, Abit GEF2 400(Nvidia csíppel) qrva durván melegszik, 2 winyó, cd-író,DVD-író, eccerűen sok volt neki, főleg h a koleszban az elektromos hálózat nem túl stabil(még földelve sincs, és ingadozik).
Sztem megérte ennyi pízér, az a 2havi Xp telepítés!
Szal az AMD nem az a kategória amit "Nem szabad megvenni"(a topic cím)
na pá
Ehhez én is szeretnék hozzászólni. Én is AMD párti vagyok. Nem mondom, hogy az intelek sz*ok lennének, de szerintem irreálisan drágák. Annyival szerintem nem jobb, hogy ennyivel többet kiadjak érte. Oké, hogy a memóriakezelése verhetetlen, de ez még mindig nem elég ok arra, hogy ennyivel drágább cuccot vegyek. A stabilitás meg nemcsak ezen múlik. Az én AMD konfigom másfél éves, de egy full stabil gépem van, és nem túlzok, de eddig csak hardver csere (videokártya) miatt kellett újra telepítenem(XP). Szerintem egy jó táp és egy jó alaplap (via) már elég ahhoz, hogy létre tudj hozni egy stabil rendszert. És ez nekem sikerült is, fele annyiból, mint intelből! És ez nem utolsó szempont!!
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."