HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 06. 21:41

Idézet: Cecy - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 11:02

holomatrica szerűség és még használati utasítást :cool: is adtak a dobozban... A samo-t csak úgy a kezembe vágta anno a bótos gyerek.
Ez is lehet gagyi???? :think:

Noname RAMok is tdnak működni, de Samsung az tutibb, merek vele úgy szervert bővíteni, hogy le sem állnak rendesen a ventik, de már kapcsolom be, vissza a polcra, és elszalad. Azon nem kell napokig memtest, 3Dmark...

Samsungon mindig van egy kék Samsung feliratos címke. Amit Didymannak mutatam, ott az IC-k egymás tetején voltak :-)
Make love not Wor.

#582 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 09. 05:21

LG 8520B-s CD-RW író. Ilyen pocsék termékkel még nem találkoztam, írni jól ír, de olvasasáskor úgy zúg mint egy repülőgép, az audio CD lejátszása leáll negyed óra után, forró a lemez. Nekem soha többé semmilyen LG...

#583 Felhasználó inaktív   Mardekár 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 09:21

Aerocool Hercules...sztem ajánlhatnám az összes aerocool hűtőt is.  Nagy testedzés volt bepasszintani a procihoz a hűtőt, aztán elindítani se volt könnyű a gépet, mert rögtön felforrt a proci.. játszani meg már luxus lett volna ezzel a hűtővel. Amd 2500 Bartonos proci volt. 3800Ft-ért a hűtő érdekes meglepetést nyújtott, és a levétele se volt egyszerű. Persze hangos is.

#584 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 12. 09:51

Kék színű ősrégi IDE kábel, kétrészes. Régóta nem vettem észre a P1 gépen, hogy ez a kábel maga max. 10mbites. :omg: Olvasási/írási sebesség névlegesen 1mb/s, partícióról partícióra (egy winyón belül) felére zuhan, akár rosszabb is. :( Nem tudtam, miért nem figyelmeztette a bontó?! :reklamacio:

Szerkesztette: bolic system 2005. 06. 12. 09:56 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#585 Felhasználó inaktív   Itoce 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 13. 10:52

ASUS A8V-E Delux egy ujabb pocsék alaplap az ASUS Tec.-től.
A három alaplap járt nálam az elsőnél a VGA csatóló volt hibás amit követett egy S-ATA vezérlő meghibásodás (egyszer felmentrá a Win XP majd összeomlott). A harmadiknál a RAM modul csatoló felülete nem működött. A negyediket már nem vártam meg inkább kértem a termék jóváírását.
Ennyit az ASUS-ról. Meglehet csak erre a piaci régióra kerül ilyen sok hibás termékek!
:mad: Mindenesetre így nehéz egy picikét!

#586 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 20:47

Tököm kezd telni a samu vinyókkal. Excenteres, búg, mint a rosseb, elkezd fütyülni, de ami a legdurvábbb, hogy jelentősen felfutott az elhalálozási ráta. Vegyes széria, vegyes évjárat, lehet JVC vagy NIDEC motor, tök mindegy, sata, pata, slim 40G, normál 80G és halnak. Se extrém hőmérséklet, se táp, csak úgy. Fejcsapkodás, bad-sector szaporodás.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#587 Felhasználó inaktív   Mardekár 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 23:35

Nekem is "haverom" vett samsungot, erre 100 giga adatja elszállt hopp.. a garanciával az datot nem kapja vissza

#588 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 14:09

A Solarmax tápokról mit lehet tudni?nekem van egy 300 w os,és csinál fura dolgokat a gép,pl olyan játékok akadoznak,amiknek mennie kéne,lehet ez a táp miatt?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#589 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 15:05

Idézet: cibuu - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 14:09

A Solarmax tápokról mit lehet tudni?nekem van egy 300 w os,és csinál fura dolgokat a gép,pl olyan játékok akadoznak,amiknek mennie kéne,lehet ez a táp miatt?

Max fagyni, vagy resetelni szokott amiatt a gép.
IRQ kiosztások, PCI látenciák, RAM beállításokat kell nézni.

#590 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 01. 15:06

Idézet: didyman - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 20:47

Tököm kezd telni a samu vinyókkal. Excenteres, búg, mint a rosseb, elkezd fütyülni, de ami a legdurvábbb, hogy jelentősen felfutott az elhalálozási ráta. Vegyes széria, vegyes évjárat, lehet JVC vagy NIDEC motor, tök mindegy, sata, pata, slim 40G, normál 80G és halnak. Se extrém hőmérséklet, se táp, csak úgy. Fejcsapkodás, bad-sector szaporodás.

Bezzeg, a sokat szidott Hitachi Death-Star, meg nem bír megdöglni.... :D

Nekem, 5400-as Maki volt excenteres, csapágyas is let, 1 év után.
Virnyított rendesen, de le tudtam szedni a motyókat ippen.

Szerkesztette: stol 2005. 07. 01. 15:08 -kor

#591 Felhasználó inaktív   Tas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 11:14

En is beszalnek par cuccal:

- Hynix D43 400as ramok. Sokan istenitettek a tuning miatt, en csak ingaztam a lakas es bolt/szerviz kozott. 3 Hynixet vittem vissza (min hibas volt  :reklamacio: ), aztan meguntam es kertem Samsungot

- 1x120+2x160as Samsung vinyot vettem ceghez adattarolasra. 130G folott mar nem tudott se adatot tarolni se olvasni. A 120as csak szimplan szarakodott, neha ment neha nem. Baratomnak is ajanlottam (mert meg nem jottek elo a hibak), es O boldogan megvett SEXel. Vinyo beszerel masolgatas, win telepites. Mindez kb 8x cd olvaso sebessegevel, de azt stabilan tartja. Javasoltam a cseret, de a burokratikus intezes es mustar miatt haver inkabb hagyta az egeszet.

- Soltek lapokon a hangcucc hibaja mar 2 lapnal is elojott (kulonbozo tipusok intel/amd). Kezdetben minden szep es jo aztan kuruttyol (jobb szo nem jut eszembe), mintha lassitva es ismetelve jatszana le a hangot. Az AMD lapon az IDE vezerlo is erdekes dolgokat produkalt.

- hugom Asus lapjan multhet kedden halt meg a hang.

- viszont a sokak atal szidott Abit termekek nalam abszolut megbizhatok (vga-k, lapok)  :up:

#592 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 10:53

Ez furcsa. Nekem a Duronomhoz volt Soltek deszka, azon nem is ment az alaplapi hangkeltő, asszem a kezdetektől fogva, de csak akkor vettem észre, mikor kiszedtem belőle a hangkareszt, és az már gari után volt.
Abit lapom van, nem valami új, de még jól megy (kop-kop).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#593 Felhasználó inaktív   Killer01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 11:27

Nos, a codegen 300W-os tápról nekem nincs rossz véleményem. 2 évig tette a dolgát gond nélkül, igaz, ha nem ment a gép áramtalanitva lett az egész hobelevanc (ne száradjanak a kondérok).  Viszont ezt a kék cimkét nem értem: az adattáblára gondoltok? :think:  Mert az nálam narancssárga.
Pár hónapja lecseréltem Mercury 400W-os 12cm-es ventisre, remélem ezzel se lesz gondom. :D
Mi az, zöld és ha rád ugrik meghalsz?  Biliárdasztal.

#594 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 11:50

Idézet: Killer01 - Dátum: 2005. júl. 17., vasárnap - 12:27

Nos, a codegen 300W-os tápról nekem nincs rossz véleményem.[...]Viszont ezt a kék cimkét nem értem: az adattáblára gondoltok? :think:  Mert az nálam narancssárga.
Pár hónapja lecseréltem Mercury 400W-os 12cm-es ventisre, remélem ezzel se lesz gondom. :D

Többfajta széria van belőle: narancssárga és kék címkés egyaránt.
Mercury? Sok jót mondjuk nem nézek ki belőle, de azért sok sikert hozzá.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#595 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 12:28

Nálam csak 2 főtt DM9es maki meg a hozzávaló lapok vannak mercury után, sebaj :D
Amugy, RAM: samu és infineon IC hugy valósságal elöntötte a magyarszki piacot, nekem is az asztal sarkába kell vernem a kereskedő fejét, hogy legalább PQI hamár 100 forinttal drágább. Kingstont mondjuk sz*rt még nem láttam, se valuet, se normált,se hyperxet, ellenben láttam szépszámmal deglett hynixet, mondjuk ott is ritka madár a gyári hynix, és nem valami kotvákos panelra hebrákolt hulladék, corsair valueselectet hullában, nade ez a tömegtermelés: bezzeg RD ramot még sose láttam xart, max olyat ami bizonyos lapokkal nem ment együtt.

#596 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 16:45

Opera 8!!!

Teljesen bejönne, ha nem csinálná random módon, hogy újratölti az oldalt, és mondjuk a fórumbeírás közben, úgy, hogy kezdhessem előlről a hozzászólást...  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#597 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 17. 17:42

Mint már a Codegenes fórumban megírtam, 2 évvel ezelőtt már szállt el ticsung hanggal Codegen kékcímkés tápom, hála Innek nem vitt magával semmit.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#598 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 11:32

Opera8: És ezért nem ajánlott termék? Gratulálok. A funkciót ki lehez kapcsolni az oldal egy semleges pontján, jobb egérgombbal...Onnan már csak megtalálod...
A tápokról pedig sokadjára annyit, hogy amíg egyszer nem száll el 100+k-s konfig magy pótolhatatlan adat vele a sírba, addig nem is fogja beáltni az ember fia, hogy milyen időzített bombán ül és képtelen elhinni, hogy ezek az olcsó, dzsunka, trehány módon összehányt szarok mennyire a kés élén táncolnak működés közben és mennyire sok hibaforrást tartalmaznak. Miközben nem egészen másfélszeres áron lehet olyan tápot kapni, amiben legalább egy tisztességes védelem csücsül. Én valahogy úgy vagyok vele, ha csak 100ból egy gépet is visz el magával, már az is több, mint ami elfogadható. Mert a lottóötöst is megnyeri valaki, pedig annak sokkal kisebb a valószínűsége.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#599 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 11:50

opera8 abszolut nem ajánlott termék.

egyik opera sem.

annyira képtelen szabvány css1.0 szerinti oldalmegjelenitésre, hogy az valami förtelmes.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#600 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 18. 16:15

Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 12:32

Opera8: És ezért nem ajánlott termék? Gratulálok. A funkciót ki lehez kapcsolni az oldal egy semleges pontján, jobb egérgombbal...Onnan már csak megtalálod...
A tápokról pedig sokadjára annyit, hogy amíg egyszer nem száll el 100+k-s konfig magy pótolhatatlan adat vele a sírba, addig nem is fogja beáltni az ember fia, hogy milyen időzített bombán ül és képtelen elhinni, hogy ezek az olcsó, dzsunka, trehány módon összehányt szarok mennyire a kés élén táncolnak működés közben és mennyire sok hibaforrást tartalmaznak. Miközben nem egészen másfélszeres áron lehet olyan tápot kapni, amiben legalább egy tisztességes védelem csücsül. Én valahogy úgy vagyok vele, ha csak 100ból egy gépet is visz el magával, már az is több, mint ami elfogadható. Mert a lottóötöst is megnyeri valaki, pedig annak sokkal kisebb a valószínűsége.

Tápok: igen, így van. Én is azért hirdetem mindenhol, hogy NE a tápon spóroljunk, mert saját bőrömön tapasztalhattam. A kipukkanáskor ugyan nem vitt el semmit, de korábban egy VGA-m miatta ment tönkre, nem bírta a gagyi feszt, és magától feketére lekapcsolt, amelyből hol volt visszatérés, hol nem, egy idő után meg gari lett belőle. Csak utólag jöttem rá, hogy a Cdgn szerencsétlenkedését nem bírta.

Opera: nem tudom, sosem próbáltam, én a Bűzrókával vagyok, bár tény, hogy ez is hajlamos teljesen elcseszetten renderelni egyes oldalaakt, és olyankor IE-hez kell nyúlnom, aminek nem örülök, mert már átszoktam. Mondjuk tény, hogy egyre kevesebb ilyen oldal fedezhető fel, de azért van. Mondjuk Windowsupdate :).

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.