Idézet: didyman - Dátum: 2005. júl. 18., hétfő - 12:32
Opera8: És ezért nem ajánlott termék? Gratulálok. A funkciót ki lehez kapcsolni az oldal egy semleges pontján, jobb egérgombbal...Onnan már csak megtalálod...
A tápokról pedig sokadjára annyit, hogy amíg egyszer nem száll el 100+k-s konfig magy pótolhatatlan adat vele a sírba, addig nem is fogja beáltni az ember fia, hogy milyen időzített bombán ül és képtelen elhinni, hogy ezek az olcsó, dzsunka, trehány módon összehányt szarok mennyire a kés élén táncolnak működés közben és mennyire sok hibaforrást tartalmaznak. Miközben nem egészen másfélszeres áron lehet olyan tápot kapni, amiben legalább egy tisztességes védelem csücsül. Én valahogy úgy vagyok vele, ha csak 100ból egy gépet is visz el magával, már az is több, mint ami elfogadható. Mert a lottóötöst is megnyeri valaki, pedig annak sokkal kisebb a valószínűsége.
Tápok: igen, így van. Én is azért hirdetem mindenhol, hogy NE a tápon spóroljunk, mert saját bőrömön tapasztalhattam. A kipukkanáskor ugyan nem vitt el semmit, de korábban egy VGA-m miatta ment tönkre, nem bírta a gagyi feszt, és magától feketére lekapcsolt, amelyből hol volt visszatérés, hol nem, egy idő után meg gari lett belőle. Csak utólag jöttem rá, hogy a Cdgn szerencsétlenkedését nem bírta.
Opera: nem tudom, sosem próbáltam, én a Bűzrókával vagyok, bár tény, hogy ez is hajlamos teljesen elcseszetten renderelni egyes oldalaakt, és olyankor IE-hez kell nyúlnom, aminek nem örülök, mert már átszoktam. Mondjuk tény, hogy egyre kevesebb ilyen oldal fedezhető fel, de azért van. Mondjuk Windowsupdate

.