Yamada MX105
Ez egy rakás sz*r! Az egész szériahibás fos, csak valaki egyből a szemétredobja és nem szaladgál vissza gariztatni....
Folyamatosan hibázik, négyzetesedik, a speciális jellemzőkhöz oda kéne írni hogy ez egy használhatatlan szemét!
3x garoztattam, elfogyott mind a 3 szelvény, visszakaptam már nem is voltam kiváncsi az eredményre ugyanugy hibás.
Eddig a 3 szervíz eredménye:
-Loader javítás .... mondanom sem kell semmi nem válltozott
-Lemezmotor csere ááá elvileg +1 év gar... mivel főalkatrész... miért nem örülök neki..
-Optika csere... no comment...
A végeredmény: még a DVD-k is kockásodnak...
Köszönet a MT-TATABANYA KFT-nek aki pofátlanul megüzente felesleges visszavinnem, ugysem cserélik ki.... hááát??? Akkor viszont miért nem tudják megjavítani... hiába fogytak el a szelvények, majd felírják a hátuljára, dejo oda elég sok fér... de ha nem lesz elég majd A4 es lapokat csatolok hozzá...
Köszönet a TESCO kiskereskedelmi üzletláncnak... Ahol még mindig sok sz*rt árulnak..
Viszont nem vagyok egyedül, mivel tudom raklapszámra hordják vissza e becses terméket a jó ploretárok....
Ezt csak azért írtam hogy eltántorítsak mindenkit a vásárlástól,
s ha valaki el tudja érni hogy visszafizessék az árát, vagy le lehessen vásárolni kérem írja meg, mert élnék a lehetőséggel!
Üdv mindenkinek!
Most vettem észre hogy a javítási paperokon árak is szerepelnek:
Javításonként 3000Ft jéé a motor csak 600Ft volt dejo az optika meg inygyen, biztos van pár darab raktáron.... persze az árak áfa nélkül értendők:D
Ahoz képest hogy 9990 ért vettem ez szívmelengető

(félreértések elkerülése végett nem kellett semmit sem fizetnem)