Első sarki noname meg GigaByte néven futót bedugtam, win felismerte, aztán már működött is mindennel. Webes drivere meg egy .zip, benne meg egy pdf, ami leírja, hogy kell telepíteni CDről
Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni...
Elküldve: 2006. 07. 07. 20:35
Első sarki noname meg GigaByte néven futót bedugtam, win felismerte, aztán már működött is mindennel. Webes drivere meg egy .zip, benne meg egy pdf, ami leírja, hogy kell telepíteni CDről
Elküldve: 2006. 07. 07. 21:42
Idézet: mrdna - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 11:58
A nagyker, amit megbízhatónak tartok, árusított pendrájvot, márkásat.
De elromlott. Vinném vissza, Ők meg mutatják, hogy a gyári szám olvashatatlan rajta.
Még ilyet, egy zsebben hordott eszközről a ragasztós papír kb két nap alatt lekopott.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2006. 07. 09. 12:52
LG-cd iró és LGdvd 4163B-WindowsXP-prof sp2 +Epson nyomtató+HP-scanjat 2004 03 19 óta müködik !!!!! figyelmébe ajánlom azoknak akiknek rossz véleményük van a fenti hardverekről
Szerkesztette: nanus 2006. 07. 09. 12:53 -kor
Elküldve: 2006. 07. 09. 13:26
Félreértés ne essék, nem a cuccodat akarom lehúzni, mindenki abból, annyiból gazdálkodik, ami van, de: A codegen az sokak által, sok esetben bizonyitottan egy nagyon alap gépen kivül nem nagyon bir el mást biztonságosan meghajtani. Maxtor, egészen addig, amig egy rendes, megbizható kimenetű tápról hajtod egy jól szellőző házban, és nem hagyod rotyogni, és nem akarod 24/7ben hajtani fileszerverben,addig kutya bajuk. Ram, samsung, mosel, itt felmerül, hogy az ICk azok e rajta, vagy maga a modul samsung vagy mosel. Ha rajta van a rendes logo-s Samsung vagy Mosel-Vitelic matrica ugyanis, akkor teljesen már minőségről és kategóriáról beszélünk, mint a szokásos sufniszaküzlet samsung néven árult, samsung chipes barkácsnyákon nyugvó szemetekről. Abit NF7, ebből aztán tényleg ki kellett fogni a jót, gratulálok hozzá, én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kezem alatt átszaladt AMDs gépekből, amelyikben alaplap volt a ludas, szinte kivétel nélkül mind Abit vagy MSI volt, egyszer akadt egy Asrock, nameg egy Gigabyte, de az is inkább táprugta volt.
LG CD és DVD, ha nem úgy dobálnánk a szemétre a munkahelyemen mint ahogy az üres dobozokat, akkor már az égig érne a kupac, talán a Sony lehet még ennyire ócska, persze, ebből is lehet jót kifogni, nekem is van egy vödörnyi aminek kutya baja, de általánosságban a van más, nem szoktam ajánlani, kivéve ha rendes LGs garlevéllel kapnak rá 3 év garanciát
Epson printer és HP scanner, ezeket megint nem reagálnám le, főleg hogy csipőből itt van a lépcső alatt vagy 8 xar különféle HP scanner, komolyan, mintha a Scajet IIcx után elfelejtette volna a HP, hogy is kell scannert csinálni...
Továbbra is mondom, nem ellened, a te cuccod ellen szól a dolog, de itt nagyon sokan szervizben, üzletben melóznak, vagy saját bizniszben tolják az ipart nem tegnap óta, és elég sokan a saját bőrükön tanulták meg, miért nem kell xart venni. Ezért talán lehet respektálni, hogy ezeket a tapasztalatokat megosztják másokkal, hogy okuljanak belőle...
Elküldve: 2006. 07. 09. 17:52
Ettől még nem biztos, hogy P.Á.F. De ez az én véleményem.
Elküldve: 2006. 07. 09. 18:04
Idézet: Bocee - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 18:52
Ettől még nem biztos, hogy P.Á.F. De ez az én véleményem.
Codegen, LG, Maxtor - ezek nem egy hibáról híres nevek, hanem nagyon sokról.
Elküldve: 2006. 07. 09. 18:46
Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 14:26
Félreértés ne essék, nem a cuccodat akarom lehúzni, mindenki abból, annyiból gazdálkodik, ami van, de: A codegen az sokak által, sok esetben bizonyitottan egy nagyon alap gépen kivül nem nagyon bir el mást biztonságosan meghajtani. Maxtor, egészen addig, amig egy rendes, megbizható kimenetű tápról hajtod egy jól szellőző házban, és nem hagyod rotyogni, és nem akarod 24/7ben hajtani fileszerverben,addig kutya bajuk. Ram, samsung, mosel, itt felmerül, hogy az ICk azok e rajta, vagy maga a modul samsung vagy mosel. Ha rajta van a rendes logo-s Samsung vagy Mosel-Vitelic matrica ugyanis, akkor teljesen már minőségről és kategóriáról beszélünk, mint a szokásos sufniszaküzlet samsung néven árult, samsung chipes barkácsnyákon nyugvó szemetekről. Abit NF7, ebből aztán tényleg ki kellett fogni a jót, gratulálok hozzá, én csak annyit fűznék hozzá, hogy a kezem alatt átszaladt AMDs gépekből, amelyikben alaplap volt a ludas, szinte kivétel nélkül mind Abit vagy MSI volt, egyszer akadt egy Asrock, nameg egy Gigabyte, de az is inkább táprugta volt.
LG CD és DVD, ha nem úgy dobálnánk a szemétre a munkahelyemen mint ahogy az üres dobozokat, akkor már az égig érne a kupac, talán a Sony lehet még ennyire ócska, persze, ebből is lehet jót kifogni, nekem is van egy vödörnyi aminek kutya baja, de általánosságban a van más, nem szoktam ajánlani, kivéve ha rendes LGs garlevéllel kapnak rá 3 év garanciát
Epson printer és HP scanner, ezeket megint nem reagálnám le, főleg hogy csipőből itt van a lépcső alatt vagy 8 xar különféle HP scanner, komolyan, mintha a Scajet IIcx után elfelejtette volna a HP, hogy is kell scannert csinálni...
Továbbra is mondom, nem ellened, a te cuccod ellen szól a dolog, de itt nagyon sokan szervizben, üzletben melóznak, vagy saját bizniszben tolják az ipart nem tegnap óta, és elég sokan a saját bőrükön tanulták meg, miért nem kell xart venni. Ezért talán lehet respektálni, hogy ezeket a tapasztalatokat megosztják másokkal, hogy okuljanak belőle...
arról is mesélnél egy kicsit, hogy az abit lapok időnként el sem indulnak a kurvadrága hiper/szuper/atomstabil-feszt-adok-le ezervattos tápokkal. Rádugsz egy codegent, oszt évekig megy, lásd nanus, hja meg én is. És nem csak egy gép van a közelemben, sőt.
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:06
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:18
Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 19:46
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:23
Te meg kokera ne térdre hullj, hanem olvass privátot, mert beduglak cipőbe sámfának
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:29
Idézet: Freddy001 - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 20:06
Arra próbáltam rámutatni, hogy összefüggés van az összetevők és teljesítményük között, egyes összeállításokban a -nem tudom miért-simán tapasztalat- codegen (jobban?) megállja a helyét.
És ezt nem lehet, gagyi konfig-gagyi táp-ra fogni, mert az Abit ic-7/bd7 nem lowend. Sztem.
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:33
Mielőtt kotyogás lenne, hogy abit igy, abit úgy, vissza az AH6osig itt áll mellettem dobozban BX6 rev 1-2, BH6, BE6rev1-2-RAID,SE-SA-ST6, BD7-TH-7,BH-7, satöbbi, és nem igazán vagyok elájulva egyiktől sem...
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:34
Idézet: didyman - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 20:18
elég ha meghajolsz.
ez nem érvelés volt, hogy vegyél codegent.
Szerkesztette: TroppauerHümér 2006. 07. 09. 19:41 -kor
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:39
"arról is mesélnél egy kicsit, hogy az abit lapok időnként el sem indulnak a kurvadrága hiper/szuper/atomstabil-feszt-adok-le ezervattos tápokkal. Rádugsz egy codegent, oszt évekig megy, lásd nanus, hja meg én is. És nem csak egy gép van a közelemben, sőt. "
....
ez miért van? gagyi a gagyihoz? vagymi?
Elküldve: 2006. 07. 09. 19:40
Elküldve: 2006. 07. 09. 20:16
Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 20:40
asszem tévedsz, ha azt gondolod, hogy lebecsülöm. de majd megmondja Ő, vagynem.
Elküldve: 2006. 07. 09. 20:30
Persze, ott van, hogy amiből veszel egy rendes tápot, abból pont 2x annyi ramod lehetne, vagy plusz egy vinyód, bikább procid, VGAd, satöbbi. Csak amikor mindened tuti, és beüt a krach mert a codegen vagy mercury és társa viszi még az elsárgult genius AT klaviatúrádat is, akkor rájössz, hogy a biztositás is addig kidobott pénz, mig egyszer véletlenül nem TE kerülsz sz*rba.
Elküldve: 2006. 07. 09. 20:38

Súgó
A téma zárva.