HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 06. 15:58

Dehogynem, csak senki nem mer belevágni, mert ha meghallja, hogy per akkor félnek tőle.

#1362 Felhasználó inaktív   Zsolty86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 06. 21:39

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 16:58

Dehogynem, csak senki nem mer belevágni, mert ha meghallja, hogy per akkor félnek tőle.

Ahhoz, hogy pert indíts, tőke kell. Majd a végén térülhet meg, mikor is a perköltséget a vesztesre hárítják. És itthon nem arról híres a dolog, hogy 2 hónap alatt lemegy egy ilyen ügy. Senki nem akar évekig bíróságra járni, ügyvédet fizetni...stb. Egyszerűen nem éri meg. :( Sajnos...
AMD Athlon XP 2600+, ASUS A7N8X-X, 2*256 400Mhz DDR, 120 GB Maxtor

#1363 Felhasználó inaktív   F1sch3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 16:43

Nemrég, úgy 1,5 hónapja vettem egy codegen gépházat. Olyan remek volt, hogy nem ment bele az asrock p4i48-as alaplapom, így szétvágtam a gépzáz hátulsó lemezeit, de a kimeneti nyílások sem voltak jó helyen. Így hát úszott a pénz, a gépház a garázsban van, hátul szétvágott lemezekkel.  :mad:  8)
Bow before me, for I am root

#1364 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 19:05

Idézet: F1sch3r - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 17:43

Nemrég, úgy 1,5 hónapja vettem egy codegen gépházat. Olyan remek volt, hogy nem ment bele az asrock p4i48-as alaplapom, így szétvágtam a gépzáz hátulsó lemezeit, de a kimeneti nyílások sem voltak jó helyen. Így hát úszott a pénz, a gépház a garázsban van, hátul szétvágott lemezekkel.  :mad:  8)

Gratulálok  :Đ
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1365 Felhasználó inaktív   Zsolty86 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 08. 14:27

Idézet: F1sch3r - Dátum: 2007. jún. 7., csütörtök - 17:43

:D
Nem lett volna egyszerűbb visszavinni, hogy szar?
AMD Athlon XP 2600+, ASUS A7N8X-X, 2*256 400Mhz DDR, 120 GB Maxtor

#1366 Felhasználó inaktív   F1sch3r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 08. 16:35

Nem, mert olyan helyről vettem, ahol ez nemigen lehetséges. Mert egy csákó úgy hozta nekem pestről, nem mondhattam neki, hogy vigye vissza...  :mad:
Bow before me, for I am root

#1367 Felhasználó inaktív   anarkhon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 03:42

Club3D 6600GT - meneküljetek.
Szerintem van benne 1 spéci számláló  :) !
ugyanis 4 ment tönkre belőle garancia letelte után /a legjobb 1 év +23 napot bírt/
No persze a 6600 széria köztudottan össze volt csapva.

#1368 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 07:58

Inkább a gyári hűtő és hővezetőnek csúfolt rágó hibája. ;)

#1369 Felhasználó inaktív   anarkhon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 10:56

Na igen,én az enyémet szétfűrészeltem (RC járgány hűtője lett belőle) ,lecseréltem ,de simán a középmezőnybe kerültem a meghalásos dologban.
Semmivel sem birta tovább mint a többieké,csak "hidegebb" volt kb 20C vel. :omg:

#1370 Felhasználó inaktív   niki24 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 16. 15:23

Sziasztok!
Ma kaptam vissza a kijelzőhibás Fujitsu Siemens Amilo L1310G laptopomat a szolnoki Karakter kft-től. 2007. február 7-én került be!!!! Durva.... Olyan a munkaköröm, ami miatt egy ismerős hozta a szervizből. A pesti FuSi kft-vel 38 000Ft-ban egyeztünk meg. Szolnok kiszámlázott 38 000Ft helyett 45 180 Ft-ot. Először 48 000Ft-ot akartak kérni. Ha nem verem a balhét, 84000-rel kezdtük, utána 96000-rel, majd a végén 120 000Ft lett. Az ügyintéző Gere Erika volt, aki egyetlen kérdésemre sem tudott normálisan válaszolni!!!! Hiba oka: közzézártam a kulcscsomómat, ráraktam a táskám. Független szakértő szerint a gép selejt. Mivel nem tudták megmondani a hiba okát és önhibának sem tudták feltüntetni, azért került ennyibe. Én nagyon megszivtam, végre itthon van az a szar (elnézést). Mármost egész jó, cseréltek benne monitort, ventillátort. 7080Ft-ot számoltak föl csak azért, mert szétszedték a garanciális gépet!!!!!!!! Sajna én nem birom látni, sem ezt, sem a szervizet. Az lenne a kérdésem, minden Fujitsu Siemens Amilo gép ilyen szar, vagy csak az enyém? És van ennek normális szervize? (Valószinűleg gyakran fogjuk látogatni) A munkahelyemen is tanultak a dologból, az év végi szöveges értékelést kellett volna gépbe vinni, hát ez sem........(A főnök örült, hogy a gép még mindig a szervizbe van....) Hát, itt a story vége. Nem tudtok nekem megbizható márkát ajánlani, normális szervizháttérrel? Karakter kft nagyon tré.....az ügyintézővel együtt. Tényleg nem a lejáratás a célom, de vicces, hogy saját magukat is meghazudtolták. Mielőtt elhozta az ismerősöm a gépet, Pestről is hivták őket, meg mi is lebeszéltük, hogy 38 000Ft, erre kiszámláz valamelyik idióta 45 180Ft-ot. (Elnézést, de nagyon mérges vagyok.) Egyébként kerülöm az ilyen ''nevenincs'' márkákat. Fényképezőgépem Kodak, az birja. A párom Dell gépen dolgozik, az is jó. Ez már tényleg a story vége remélem.

#1371 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 06. 21. 18:48

Üdv!
Olyan miért nincs hogy pocsék boltok fóruma?
Márpedig lehetne!

#1372 Felhasználó inaktív   Otis75 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 20:14

Idézet: niki24 - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 15:23

Sziasztok!
Ma kaptam vissza a kijelzőhibás Fujitsu Siemens Amilo L1310G laptopomat a szolnoki Karakter kft-től. 2007. február 7-én került be!!!! Durva.... Olyan a munkaköröm, ami miatt egy ismerős hozta a szervizből. A pesti FuSi kft-vel 38 000Ft-ban egyeztünk meg. Szolnok kiszámlázott 38 000Ft helyett 45 180 Ft-ot. Először 48 000Ft-ot akartak kérni. Ha nem verem a balhét, 84000-rel kezdtük, utána 96000-rel, majd a végén 120 000Ft lett. Az ügyintéző Gere Erika volt, aki egyetlen kérdésemre sem tudott normálisan válaszolni!!!! Hiba oka: közzézártam a kulcscsomómat, ráraktam a táskám. Független szakértő szerint a gép selejt. Mivel nem tudták megmondani a hiba okát és önhibának sem tudták feltüntetni, azért került ennyibe. Én nagyon megszivtam, végre itthon van az a szar (elnézést). Mármost egész jó, cseréltek benne monitort, ventillátort. 7080Ft-ot számoltak föl csak azért, mert szétszedték a garanciális gépet!!!!!!!! Sajna én nem birom látni, sem ezt, sem a szervizet. Az lenne a kérdésem, minden Fujitsu Siemens Amilo gép ilyen szar, vagy csak az enyém? És van ennek normális szervize? (Valószinűleg gyakran fogjuk látogatni) A munkahelyemen is tanultak a dologból, az év végi szöveges értékelést kellett volna gépbe vinni, hát ez sem........(A főnök örült, hogy a gép még mindig a szervizbe van....) Hát, itt a story vége. Nem tudtok nekem megbizható márkát ajánlani, normális szervizháttérrel? Karakter kft nagyon tré.....az ügyintézővel együtt. Tényleg nem a lejáratás a célom, de vicces, hogy saját magukat is meghazudtolták. Mielőtt elhozta az ismerősöm a gépet, Pestről is hivták őket, meg mi is lebeszéltük, hogy 38 000Ft, erre kiszámláz valamelyik idióta 45 180Ft-ot. (Elnézést, de nagyon mérges vagyok.) Egyébként kerülöm az ilyen ''nevenincs'' márkákat. Fényképezőgépem Kodak, az birja. A párom Dell gépen dolgozik, az is jó. Ez már tényleg a story vége remélem.

Hali. Én ilyen esetekben elsőre a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez szoktam fordulni: http://www.fvf.hu/.
Ők harapnak az ilyenre és elkezdik vizsgálgatni a dolgokat... a pereskedés marha sok idő és még pénzt is kell belefeccölni ami istentuggyamikor térül meg esetleg + csomó elcseszett idő és idegeskedés a bíróságon.
Ha felnyomod őket a fogyasztóvédelemnél, meg telefírkálod a panaszkönyvüket rögtön másképp beszélnek, 3-as tapasztalatból beszélek.... legutóbb egy nagy bútorboltnál vették könyörgőre de letojom őket ha 8 hete nem hozzák a konyhabútort. Ígyha többen fordulnak a fogyasztóvédelemhez az a cégnek tutti pár izzasztó napiot jelent...genyózásnak sem rossz...  :D

#1373 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 11:35

En egy pocsek szolgaltatot emelnek ki ...

***A hozzászólásban technikai szerkesztés történt a Fórumszabályzat megsértése miatt.

Szerkesztette: didyman 2007. 07. 10. 16:46 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1374 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 10. 16:48

Felhívom a figyelmet a Fórumszabályzat vonatkozó pontjára, melynek értelmében cégek, vállalkozások, magánszemélyek indokolatlanul rossz színben való feltüntetése az esetlegesen várható jogi következmények okán tiltott. A következő ilyenért figyelmeztetési szint növelése jár.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1375 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 17:25

Idézet: didyman - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 17:48

Felhívom a figyelmet a Fórumszabályzat vonatkozó pontjára, melynek értelmében cégek, vállalkozások, magánszemélyek indokolatlanul rossz színben való feltüntetése az esetlegesen várható jogi következmények okán tiltott. A következő ilyenért figyelmeztetési szint növelése jár.

:offtopic:  egy pillanatig aszittem megen előkerül a roppant nevetségeses ható és teljesen értemetlenül cibált hitelrontás varázsszó, de látom ez sokkal jobb és diplomatikus megfogalmazás-
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1376 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 10. 18:51

Idézet: avman - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 18:25

:offtopic:  egy pillanatig aszittem megen előkerül a roppant nevetségeses ható és teljesen értemetlenül cibált hitelrontás varázsszó, de látom ez sokkal jobb és diplomatikus megfogalmazás-

Lekötelez az elismerésed.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1377 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 19:49

Idézet: didyman - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 19:51

Lekötelez az elismerésed.

áhh, csak épp már csőre töltöttem a 1996. évi LVII. törvény (Tpvt) 3. §-át, oszt közbe meg mégsem kellett. pedig úgy szeretnék okosabbnak látszani  :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1378 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 22:00

Sziasztok,udozlok mindenkit....
Felszeretnem hivni minden elvtars figyelmet arra a tenyre hogy akinek megfordult a fejebe a Maxtor vinyo gondolata felejcse el mijen gyorsan csak lehet.Nekem 7 even keresztul 6 Maxtor vinyom ment szarra!Ami a Samsungot illeti egy fokkal sem jobb :),Egy eve vettem egy Samsung HD300LJ 300GB Sata2 es vinyot,masnap ment vissza gariba Bad Sector miatt!!!Mostis Samsung van meg fel eve sincs h meen ezis egy Samsung HD300LJ 300GB Sata2 es megjelent a tegnap ejjel rajta a bad sector, s mar lassan gondolkodik erossen,nembeszelve a seek error rate rol es a write eroor countokrol!Sza ha valakinek szandekaban all merevlemezt vasarolni a Maxtort és a Samsungot 1 mérfoldes korzetbe kerulje el!Viszont tudom ajanlani számotokra a Western Digital merevlemezeket!,Okos gyors,megbizhato,halk,es nem hibasodik egykonnyen!(ha valakinek mar jart a kezibe WD merevlemez akkor ha a fule melett meghibalja akkor nem halszik h hozzaer az olvasofej a koronghoz,ha egy masik markaval probalja akkor halszik h karcolja a lemezt,ami nem szabad erintkezzen a lemezzel)en tapasztalatbol beszelek es aki nem hiszi az vegezze el a kiserletet es latni fogja h meik is a jobb...
Kossz h elmonhattam tapasztalatomat,es vigyazzatok mit vesztek!

#1379 Felhasználó inaktív   valkai_elod 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 22:17

Nehogy, az Isten szerelmére, nehogy forgassátok a könyveket. Netán a helyesírási vagy értelmező szótárt.

Ha a merevlemez feje karcolná a lemezt, nagyon gondban lennénk :). Ajánlom hogy tágítsátok a látókörötöket a Seagate-el és Hitachi-val is. Ezek sem karcolják a lemezt (egyébként a Maxtor, a Conner, a Quantum, a Fujitsu, a Toshiba, a Samsung, a Nikimi meg a télapó sem). Ha valaki nagyon biztosra akar menni, figyelje a Storagereview reliability database-ét.

#1380 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 10. 22:21

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 23:00

Sziasztok,udozlok mindenkit....
Felszeretnem hivni minden elvtars figyelmet arra a tenyre hogy akinek megfordult a fejebe a Maxtor vinyo gondolata felejcse el mijen gyorsan csak lehet.Nekem 7 even keresztul 6 Maxtor vinyom ment szarra!Ami a Samsungot illeti egy fokkal sem jobb :),Egy eve vettem egy Samsung HD300LJ 300GB Sata2 es vinyot,masnap ment vissza gariba Bad Sector miatt!!!Mostis Samsung van meg fel eve sincs h meen ezis egy Samsung HD300LJ 300GB Sata2 es megjelent a tegnap ejjel rajta a bad sector, s mar lassan gondolkodik erossen,nembeszelve a seek error rate rol es a write eroor countokrol!Sza ha valakinek szandekaban all merevlemezt vasarolni a Maxtort és a Samsungot 1 mérfoldes korzetbe kerulje el!Viszont tudom ajanlani számotokra a Western Digital merevlemezeket!,Okos gyors,megbizhato,halk,es nem hibasodik egykonnyen!(ha valakinek mar jart a kezibe WD merevlemez akkor ha a fule melett meghibalja akkor nem halszik h hozzaer az olvasofej a koronghoz,ha egy masik markaval probalja akkor halszik h karcolja a lemezt,ami nem szabad erintkezzen a lemezzel)en tapasztalatbol beszelek es aki nem hiszi az vegezze el a kiserletet es latni fogja h meik is a jobb...
Kossz h elmonhattam tapasztalatomat,es vigyazzatok mit vesztek!

Ez a post annak tekintetében különösen humorbonbon, hogy egy másik szerint ( https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=23...dpost&p=5054076 ) a kedves fórumtársnak mindössze 5 Maxtora halt el, a féléves Samsungja pedig egy éves.

----------------------------

Szóval, hitelesség nulla. A következő hasonló post szankcionálásra kerül.

Szerkesztette: Carmaged 2007. 07. 10. 22:21 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.