Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 14:27
Speciel szeletelve szoktam kérni. Igaz nem mindig.
Miért a márkaszervízbe vinné? Tőled vette, Veled van kapcsolatban. Úgytudom, a garis ügyeket a bolt intézi.
A 3 nap, az 3 nap. Ha a 3. napon hozza, akkor akkor hozza. Az mindegy miért, biztos van más dolga is, nem csak a monitort furikázni.
Ha meg utána hozza, akkor már hiába veri az asztalt, kicsúszott az időből.
Látod, ha megnézte volna, megspórol egy utat saját magának, plusz nem kell 3 napot várnia a jó monitorra.
Ezért nézi meg, aki megnézi.
Sajna nincs hentes ismerősöm.
Egyébként amiért én szóltam az az volt, hogy felháborodtál, hogy meg merték nézni a vásárolandó monitort a boltodban. Most már egész másról vitatkozunk.
Mi az egyenes következménye??? Minek az egyenes következménye??? Hogy megnézem a boltban, ha veszek egy monitort???
Azért vagy boltos, hogy kiszolgáld a vevőket. Emberekkel foglalkozol. Akik fizetnek érte.
Én csak azért írtam, hogy szerintem meg logikus, hogy ha veszek valamit, akkor a jobbat akarjam. Nem?
Nem vennék. De ez nem úgy történik, hogy a boltban ráteszem a böllérkést a hentes nyakára, hogy szar e a portéka. Nem viszem vissza a szarba forgatott, leköpdösött, összetaperált disznósajtot hogy van egy légyszar a közepében, ordibálva és fenyegetődzve. Nem pakoltatom ki a komplett boltot, mert nekem csak és kizárólag dodekaéder alakú disznósajt felel meg, mahagóni alapon karmazsin keresztcsikokkal.
Azért van márkaszervize, hogy oda vigye. Ez a világ legnagyobb faszsága amugy, amit csak törvényhozó hozhatott. Hogy de veled van szerződésben. Faszomat. Mi közöm nekem ahhoz, hogy X márka mennyire szar, vagy mennyire nem? Miért van az, hogy ezt csak a kiskerrek lehet eljátszani, bezzeg a tescó 1 forintos ütvefúrót nagyboldogan hordja mindenki kiskunlacházára ha beszarik? Soroljam még?
Van más dolga, mint monitort furikázni? Tényleg? És nekem nincs, az ő szarát furikázni? Ingyen ráadásul? Akkor olyat kell venni, amelyiknek nem ilyen barom, üzletszopató faszsága van, hogy 3 nap pixelhibamentesség. Mert ez a világ ökörsége, mellesleg.
Kicsúszott az időből, aha...ezt magyarázd meg a denekemjogomvan-jóskáknak. Napjában féltucatnak.
Megspórol egy utat saját megának, csinál plusz szopást nekem/nekünk. Simán megéri. A gond nem ott van, mert beleférNE. Ha lenne ennek az ügymenetnek bármi respekje. De nincs. Csak a denekemjogomvan.
Az, hogy megnézi, az egy lehetőség. Nem jár. A baj nem az, hogy meg akarja nézni, hanem az, hogy azt hiszi ez jár.
A garanciás ügyintézések menete, az, hogy minden szart 10x kell megnézni a sok ügyeskedő szarházi miatt, meg a sok okos miatt, akik nagykerből tolják for haverz pult alól a cuccot, meg a csempészek miatt, na ezért tartunk ott, ahol tartunk.
Mellesleg, én nem boltos vagyok, és nincs boltom. Én az az ember vagyok, aki jóskapista szemetjét eltakaritja. Aki levakarja a koszt, a ganéjt, a retket, a mocskot, a kormot arról a sok szemétről, amit idehordanak, én vagyok az, aki utána tologatja vissza garanciába ezeket, aki veri a tamtamot a garinál, hogy demikormár, deaddmárki, akit pofánszar a nagyker, leokád a user, és az is én vagyok, akinek utána idejön valaki a nixből, és elmagyarázza hogy fúúúú de miért nem örülsz ennek te?
Logikus, hogy a legjobbat akarod, nem vitatom. A baj az, hogy nem akarod az árát megfizetni, itt a baj.

Súgó
A téma zárva.