Idézet: Sityi - Dátum: 2009. márc. 12., csütörtök - 11:55
Ezeknek a csomagolása eleve kezelhetetlen, egy-két kartonlap, egy rakás hungarocell, és azt az életben nem rakod össze bolti állapotúra.
Idézet
Csöndben megjegyezném, hogy én pl. a szekrénysor mögött tartottam az ilyeneket, ahol nincs útban és nem is látszik. A hungarocell rész is általában több darabból áll és relatíve laposra szét lehet szedni.
Összehajtás nélkül csak olyan dobozt tárolok, amiben a formázott hungarocell van.
Számszerint:
3 db lapos monitor, két db házimozi erősítő, 1 hangszóró-szettes házimozi erősítő, a hangszóróknak kialakított hellyel, 5.1-es pc hangszórószett, laptop, scanner, kormány-pedál.
A tv doboza összehajtva, mert kicsomagoláskor eltörtek benne a hungarocellek, akár ki is dobhatnám.
Szóval a szekrény teteje úgy néz ki, mint egy műszaki bolt raktára.
Usb-eszköz csomagolása.
Anno nem gariztattak le egy usb-kulcsot, mert a ráragasztott gyári szám két hónap zsebbenhordástól lekopott. Nem a matrica, csak a karakterek.
Buborékfóliás csomagolás.
Vegyünk egy fejhallgatót, egy-két egeret, usb-memóriát, usb-bluetooth-ot, usb-tunert, és tele leszünk tizenöt dekányi, de fél köbméter dobozolt levegővel.
Igaz, ezeket a csomagolásokat csak úgy lehet kibontani ollóval, kisbaltával, nagykéssel, hogy azt nem zárod vissza, tehát eleve kuka.
Kingston usb-memóriák esetében a karton kivehető, az még tárolható a garanciajegyekkel együtt. SD-kártyáknál a kartonba épített buborék eldobandó, a karton jó esetben megmarad.
szerk. Mire végeztem a szösszenettel, Macikák már meg is mutatta, miről is van szó.
Szerkesztette: csozsi 2009. 03. 12. 13:19 -kor

Súgó
A téma zárva.