Hmmm. Jó kis topic. Beszállnék én is pár publikus programkámmal.
Az első delikvens egyben az első Pascal programom is volt. A forráson ez meg is látszik egyébként. :)Ultragagyi gfx, és még gagyibb AI jellemzi ezt az
Othello variánst. Ismert bug nincs.
A következő még szintén DOS alá íródott, de már komolyabb, a főiskolai időkből. Ez egy
MSPaint-utánzat. Néhány feature nem működik benne (undo, I/O műveletek, ilyesmik). Haveri köröm mindig azzal húzott, hogy mér' nincs benne festékszóró, így - bár az "eszköztárra" már nem fért ki - azért az f billentyűvel az is aktiválható. Ismert bug: a poligonlehatárolás néha túlcsordul vhol. Ja, meg nálam a VGALo felbontás (asszem 640x200)-ban eltűnik az egér.
És még mindig DOS, még mindig TP7. A főiskolára kellett vmilyen prezentációt készíteni, én
ezzel álltam elő. A program különlegessége az nWin "rendszer", ami az időzítéseket, a grafikus objektumokat stb. kezeli. Tud kéket is halni, a funkció egyszerűen kipróbálható... (a "Start" menü - PLÁGIUM!!! - körül tessék keresgélni)

Ismert bug: az anim-résznél a kocka egy idő után "kiönt a medréből".
Végül két okosság Windows alá: az első egy tökre haszontalan
Knight-Rider "animáció" Delphiben, a másik viszont már érdekesebb: a
CheckMail egy POP3-monitor, azaz a megadott postafiókot figyeli megadott időközönként. Sajnos nincs befejezve - pedig nem sok van már hátra belőle. Tulajdonképpen a figyelmeztető üzenetet kellene valami épeszű formába önteni, mert most a POP szerver válaszát dobja fel.

Ez a progi egyébként a Borland-féle C++ Builderrel készült.