HWSW Informatikai Kerekasztal: Ezt alkottam, megmutatom Nektek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ezt alkottam, megmutatom Nektek HWSW fórumozói által készített programok Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 08. 14:02

Akkor itt van feltöltöttem:

http://mumia.uw.hu/TrRAR.exe

Egy kis feedback kellene, mert nálam valamiért nem megy, nem tudom mivel akad össze, úgyhogy ha valakinek jól megy, rendes framerate-el, az írja már le, hogy milyen gépen és windowson futtatta. Mert nekem dög lassú, 25fps-el megy, de a program jellegéből adódóan 50 alatt használhatatlan. Az én gépemen legalább 200-al kellene mennie, ment is annyival, amikor tavaly írtam, nem tudom milyen azóta történt változással akad össze.

Szerkesztette: Mumia 2004. 06. 08. 14:04 -kor

#62 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 17:33

Idézet: Delawer - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 22:22

...Miért is félve?

Én biza megnéztem és játszottam vele :)
Forrást nem lehet közölni? :D

Nincs okom tiltakozni, bár elég egyszerű:

A projekt... :) Ha jól emléxem, Delphi 5. Nem tegnap volt...

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Warrior 2004. 06. 08. 17:40 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#63 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 17:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 15:02

Akkor itt van feltöltöttem:

http://mumia.uw.hu/TrRAR.exe

Egy kis feedback kellene, mert nálam valamiért nem megy, nem tudom mivel akad össze, úgyhogy ha valakinek jól megy, rendes framerate-el, az írja már le, hogy milyen gépen és windowson futtatta. Mert nekem dög lassú, 25fps-el megy, de a program jellegéből adódóan 50 alatt használhatatlan. Az én gépemen legalább 200-al kellene mennie, ment is annyival, amikor tavaly írtam, nem tudom milyen azóta történt változással akad össze.

Ez nagyon király! Száguldottam 1 sort vele...  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#64 Felhasználó inaktív   Haderach 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 19:13

Idézet: Warrior - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 18:41

hanoi...

ha nem iszok valahol :kocc:
nem vagyok másnapos és tudok gépelni :lame:
és nem játszok :paci:
és nem nézek filmet :matrix:
és nem vagyok koncerten :rock:
és nem vagyok buliban :dj:
és nem kell tanulnom :bolond:
majd csinálok bele ( :typing: ) egy autómata pakolgatót!

#65 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 21:22

Idézet: Warrior - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 18:33

Nincs okom tiltakozni, bár elég egyszerű:

A projekt... :) Ha jól emléxem, Delphi 5. Nem tegnap volt...

Én is letöltöttem és majd megnézem a forrást...
Most csicsika, mert valami iszonyat mód hasogat a fejem, pedig csak angolt tanultam.... Ja és bocsi az :offtopic: ért
-- Legyen egy jó napod! --

#66 Felhasználó inaktív   C+H2O 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 19:29

khmm, akkor én is bemutatok 1 kis progit, eaf beadandó, egyben az 1. OpenGl-es programom, és a 2. Windowsos progim...  :D

http://people.inf.elte.hu/pamer_b/p4/

Egyébként, ha nyáron v.ki akar bevállalni 1 kis "projectet" én szívesen beszállok... :cool:

#67 Felhasználó inaktív   NoP 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 16:58

Hmmm. Jó kis topic. Beszállnék én is pár publikus programkámmal.
Az első delikvens egyben az első Pascal programom is volt. A forráson ez meg is látszik egyébként. :)Ultragagyi gfx, és még gagyibb AI jellemzi ezt az Othello variánst. Ismert bug nincs.
A következő még szintén DOS alá íródott, de már komolyabb, a főiskolai időkből. Ez egy MSPaint-utánzat. Néhány feature nem működik benne (undo, I/O műveletek, ilyesmik). Haveri köröm mindig azzal húzott, hogy mér' nincs benne festékszóró, így - bár az "eszköztárra" már nem fért ki - azért az f billentyűvel az is aktiválható. Ismert bug: a poligonlehatárolás néha túlcsordul vhol. Ja, meg nálam a VGALo felbontás (asszem 640x200)-ban eltűnik az egér.
És még mindig DOS, még mindig TP7. A főiskolára kellett vmilyen prezentációt készíteni, én ezzel álltam elő. A program különlegessége az nWin "rendszer", ami az időzítéseket, a grafikus objektumokat stb. kezeli. Tud kéket is halni, a funkció egyszerűen kipróbálható... (a "Start" menü - PLÁGIUM!!! - körül tessék keresgélni) :D Ismert bug: az anim-résznél a kocka egy idő után "kiönt a medréből".
Végül két okosság Windows alá: az első egy tökre haszontalan Knight-Rider "animáció" Delphiben, a másik viszont már érdekesebb: a CheckMail egy POP3-monitor, azaz a megadott postafiókot figyeli megadott időközönként. Sajnos nincs befejezve - pedig nem sok van már hátra belőle. Tulajdonképpen a figyelmeztető üzenetet kellene valami épeszű formába önteni, mert most a POP szerver válaszát dobja fel. ;) Ez a progi egyébként a Borland-féle C++ Builderrel készült.
i5 750 - 8GB - GTX 560Ti 2GB/GDDR5 OC - Vertex3 120GB - ST 1TB, 250GB - PX880SA - SB Zx - Cordless Desktop LX710 - 7 x64 Pro - 47" LCD

#68 Felhasználó inaktív   szucsb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 16. 13:25

Udv mindenkinek,

hivatalosan banki szoftvereket irok, de neha en is szoktam kedvtelesbol haszontalan dolgokat alkotni, ugymint

- c64 demok (regen)
- oroknaptar
- honlapkeszito szoftver
- grafrajzolo imdb-adatok alapjan
- nomeg rajzolni, zenet szerezni, de ez mar mas tema

mindez a honlapomon (szinten sajat gyartmany)
http://b41425.uw.hu

vagy egeszen pontosan:
http://b41425.uw.hu/...ware/index.html

hajra
balazs

#69 Felhasználó inaktív   fdsoft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 00:08

Hello!
Ha mar ilyen sokan mutogatjatok a programjaitokat, akkor en is bedobom egy uj alkotasomat.
Ez egy kockapoker, valamikor nagyon regen volt egy hasonlo jatek, annak alapjan probaltuk osszerakni, csak hobbikent a komolyabb 3D-s cuccok mellett...
Nezzetek meg : ftp://free-fds82@epl....hu/PokerXP.zip

Tenyleg, ha mar itt vagyok, nem tudja valaki hogyan lehet Delphibol, olyan szovegbuborekot letrehozni, ami ott az ora mellett  jelenik meg, ha pl. valamilyen uj hardvert talalt??

thx

Szerkesztette: fdsoft 2004. 07. 31. 00:09 -kor

#70 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 20:34

Idézet: fdsoft - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 1:08

Tenyleg, ha mar itt vagyok, nem tudja valaki hogyan lehet Delphibol, olyan szovegbuborekot letrehozni, ami ott az ora mellett  jelenik meg, ha pl. valamilyen uj hardvert talalt??

thx

Én nem tudom, de torry-n 99%, hogy találsz rá megoldást. Ilyesmi dolgokból rengeteg van arrafelé.

#71 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 13:31

Hali,

Az alábbi játékot pár hete csináltuk ikertestvéremmel együtt (Uchimata) MSVC++ 6.0-val. Ha valaki tud ftp-t, akkor annak elküldöm e-mail-ben, aztán felteszi a köz érdekében. ;) Van még pár shot-om, de nincs időm mindet felrakni, meg lebutítani 20K-ra.

Ja egy kis info:
  - 4 független felfüggesztés (ODE fizika)
  - "céltalan" mászkálás a célja, ez csak egy kis móka, semmi komoi
  - alap trükkök a játékban: 2 / 4 kerék hajtás (váltható), teher cipelése, 2-féle kamera, stb.
  - még mindig alakítunk rajta, ez tehát nem a végleges állapot (viszont garantáltan lassan haladunk :))
  - hamarosan(?) cél lesz a szállítás, talán lesz időmérés, talán lesz particle, meg egyebek :)

Üdv,
  Yany

ps.: szóval várok egy önként jelentkezőt, aki feltenné egy public ftp-re a cuccot

Csatolt fájl:

Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#72 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 03. 13:49

Ja még valami: az NV kártyákon egyelőre bug-os az árnyék miatt a fénykezelés, ezért az árnyékon csúnyítottunk picit. Így most kicsit béna az árnyék, de legalább a fények jók. :) Ja és a terrain geometriája is kicsit érdekes NV-n (FX5200 és M64 tesztelve), valahogy kicsit elcsúszik az ütközésekhez képest a látvány, de a játékélmény aligha csorbul emiatt.:)

Nem tudom mi van, de Radeon-ra jobban sikerült a cucc. :) Persze, amint tudjuk, kijavítjuk ezeket.

Yany
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#73 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 21:49

Tényleg senkit nem érdekel egy kis "terep freeride?" :D

Logout.hu blog

#74 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 21:53

Idézet: Yany - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 22:49

Mekkora a cucc?
Talán így hamarabb megkapod a választ :)

#75 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 22:02

Idézet: Yany - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 22:49

a kép alapján ez már kényelmesen elfér a sourceforge.net -en
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#76 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 07. 00:36

RAR-ral tömörítve a bináris csomag 1.5 MB (1 db exe + pár dll)

Logout.hu blog

#77 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 09. 22:41

Idézet: Yany - Dátum: 2004. aug. 7., szombat - 1:36

RAR-ral tömörítve a bináris csomag 1.5 MB (1 db exe + pár dll)

Go to -> sourceforge.net
Szerintem szeretettel várnak... :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#78 Felhasználó inaktív   Uchimata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 14:01

Áh, ez nem egy komoly dolog :mad2:, nem akarunk nagy faxnit keríteni neki :dj:. Ez csak egy "C++" gyakorlás volt :ninja:. Hamarosan C++ -ban dolgozunk, és ez mindössze ahhoz készült, hogy megismerjük a "C++" -os esélyeinket. Úgy tűnik, boldogulunk vele :lame: , mert minden nap nyomjuk a cucclival egy 10-20 percet. :drive:

Talán még rakunk a proggiba valami értelmet :hemuveg:, televagyunk ötletekkel :idea:, lelkesedéssel, de már nem akarunk sokat foglalkozni vele. Szóval valahol egy egyszerű tárhely kellene :wc:

Köszi

#79 Felhasználó inaktív   Uchimata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 16:00

Na, csak kiszenvedtem valahogyan. Aki egy kis terepjárásra vágyik, az letöltheti a Yany screenshotjain látható kis terepjárósdit a következő címen: Stunts RuleZ!

Mindenféle véleményt (fikázást is ;)) ide várok. Jó játékot!

#80 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 18:00

Idézet: Uchimata - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 17:00

Na, csak kiszenvedtem valahogyan. Aki egy kis terepjárásra vágyik, az letöltheti a Yany screenshotjain látható kis terepjárósdit a következő címen: Stunts RuleZ!

Mindenféle véleményt (fikázást is ;)) ide várok. Jó játékot!

Hmmm, "Fikázni könnyű.." :)
Szerintem ne várj itt fikázást :)
Akik alkotnak (bármit is) azok szerintem tudják, hogy bátorság kell ahhoz, hogy kirakj ide valamit :)
Elkezdeni nehéz csak.
Még megnézem én is majd a progidat! :)

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6