Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 0:34
Szerintem az csaj aki annyi pasival lefekszik, az elég nagy ribanc. 50 pasi 25 évesen rengeteg. A barátnőmben pedig megbízok és tudom, hogy mindent elmond nekem.
Na akkor leegyszerűsítem a helyzetet és kicsit alpáribb leszek a hatás kedvéért.
Szoval ha vagy mondjuk te (mint 'pasi' szal ne személyesen vedd) és bemész a discoba, ahol heti 1-2x más csajt szedsz fel és dugsz meg, az rendben [ez havi ~6, évente ~70]. Csaj ezt nem teheti meg?
Elhiszem h a nők legyenek nőiesek, de ugyan ugy joguk van a sexhez mint nekunk. Más tészta h esetleg nem verik nagy dobra hogy mekkora kefélőgépek mert heti 2 uj pasit zabálnak be, de szerintem ha megteszik, attol még nem kurvák, mert ha jol néz ki és ugy adodik, te is megdugnád. Vagy mégse mennél el vele egy éjjelre mert Kurva? [Ha az a tipus vagy aki végigdugja a falut -> Nem hiszem]. Ha neked jo lehet heccbol megdugni annyi csajt akkor neki nem lehet jo heccbol végigdugatni magát ennyi pasival?
Ez az egyik. A másik, amit már beszéltunk h a csajok is szeretik a szexet, legfeljebb tagadják hogy jókislánynak nézzenek ki. És ez asszem mindenkire vonatkozik (h szereti), mert elég sokakkal beszéltem ezügyben és mind ezt mondta. (meg persze meg is lepne ha nem ugy volna)
Szerkesztette: Wyco 2004. 05. 12. 08:04 -kor