HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 10. 01:51

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 2:44

Hát az a csaj aki 25 évesen 40-50 pasival lefeküdt, az nem nagyon kérethette magát. Szerintem az már K kategória. Én nem örülnék, ha olyan csajjal jönnék össze, akinek már 4-5 focicsapat megvolt, valahogy nem tartanám "tisztának".

En nem K-nak hivnam, inkabb nimfomannak. :)
Esebkent egyetertek, az ilyen es ehhez hasonlo "noszemelyek" az en bizalmamat sem nyerik el... (egykonnyen :p)

#402 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 06:07

Hát az a csaj aki 25 évesen 40-50 pasival lefeküdt, az nem nagyon kérethette magát. Szerintem az már K kategória. Én nem örülnék, ha olyan csajjal jönnék össze, akinek már 4-5 focicsapat megvolt, valahogy nem tartanám "tisztának".

HA viszont azt vesszük hogy az illető hölgy 15 évesen kezdte a szexuális életét kb, akkor az évi 4-5 pasat takar, amit nem neveznék még nimfománnak sem..... :cool:

Szerkesztette: Rozoga 2004. 05. 10. 06:07 -kor

Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#403 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 06:50

Rozoga kollegánál a pont, elég korán kezdte a csaj. És naon szeretett dugni. Dehat melyik csaj nem? :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#404 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 07:08

Azért számold ki L., hogy ezt egy pasi is simán meg tudja csinálni 'ha akarja'...na akkor most mi van. [himszajha? :D]
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#405 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:25

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 15:58

Aki szereti a barátnőjét, és az mindent meg is ad neki. (egyébként is 2 nővel undorító:))

csakhogy ez kölcsönösen legyen érvényes. mert az általad szó szerint leírt felvetés =papucs
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#406 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:52

Idézet: obersmith - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 9:25

csakhogy ez kölcsönösen legyen érvényes. mert az általad szó szerint leírt felvetés =papucs

Szerintem félreérthetted:  "Aki szereti a barátnőjét, és az mindent meg is ad neki"  mármint a barátnő mindent megad amire szükséged lehet :D
WoT nick: Atti77

#407 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 14:08

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 7:07

HA viszont azt vesszük hogy az illető hölgy 15 évesen kezdte a szexuális életét kb, akkor az évi 4-5 pasat takar, amit nem neveznék még nimfománnak sem..... :cool:

Hát szerintem ha egy 15 éves csaj 4 havonta lefekszik új pasikkal az K. Különben se azzal van a "bajom", hogy hány havonta, hanem a mennyiséggel, 50 pasi az nagyon sok.
-----

Idézet

Rozoga kollegánál a pont, elég korán kezdte a csaj. És naon szeretett dugni. Dehat melyik csaj nem?

Te egy csajjal csak dugást tudsz elképzelni? :D
-----

Idézet

Azért számold ki L., hogy ezt egy pasi is simán meg tudja csinálni 'ha akarja'...na akkor most mi van. [himszajha? ]

L az Lipton? Kiírhattad volna rendesen. :rolleyes: Azt nem mondtam, hogy egy pasi nem tudja megcsinálni, persze, hogy megtudja, de azért annak mégis más a megítélése. Egy nő szerintem a nőisességét veszíti el azzal, hogy egy szóra fűvel fával lefekszik.
Ha születik a faluban egy kisfiú, akkor azt mondják, hogy ejjj ez az én fiam, minden csaj meglesz neki a faluban, Ő lesz a falu bikája. Ha egy lány születik akkor mi van? :) Ez az én lányom, minden pasinak meglesz, Ő lesz a falu lotyója? (Ezt inkább mint viccet írtam most, nem kell harapni rá! :))

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 10. 14:16 -kor

#408 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 14:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 15:08

Hát szerintem ha egy 15 éves csaj 4 havonta lefekszik új pasikkal az K. Különben se azzal van a "bajom", hogy hány havonta, hanem a mennyiséggel, 50 pasi az nagyon sok.

Teljesen egyetértek! ;)
Érdekes egyes embereknek a felfogása, de szerencsére nem vagyunk egyformák, és ilyenkor ennek annyira örülök! :)  :respect:
Lehet, hogy manapság már senki sem gondolkodik így, de érzelem nélkül, mi értelme van a testi szerelemnek?

#409 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:05

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 15:14

Teljesen egyetértek! ;)
Érdekes egyes embereknek a felfogása, de szerencsére nem vagyunk egyformák, és ilyenkor ennek annyira örülök! :)  :respect:
Lehet, hogy manapság már senki sem gondolkodik így, de érzelem nélkül, mi értelme van a testi szerelemnek?

Lássuk csak. Te láttál már érzelem nélküli embert? Ugyi nem. Mert nincs. Vegyük a kérdésed másik részét, azt hogy hogy lehet. Nos a szexnek 2 fő funkciója van. Fajfenntartás, és örömszerzés. Nem csak önmagunknak. Csak azért irom ezt is ide, mert ekkora marhaságokat az szokott irni, aki szeret magányosan iparkodni a csúcs felé....... :omg:
Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#410 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:12

Hát szerintem ha egy 15 éves csaj 4 havonta lefekszik új pasikkal az K. 
-----

Azért azt hamar definiálni kellene hogy mit is jelent az hogy K......
Egy független érdeklődő EMBER-nek, aki egészséges IMHO nem sok az éves lebontás, amit vázoltál. Én konkrétan nem keresem aktivan a szexpartnereket, mert van, de nekem ennél azért lényegesen több ugrik be spontán. Azért mert nő, még érez, és érdeklődik. Mért lenne baj ez? Gondolod hogy neked minden barátnőd mindent elmesélt? Ember, a nő a titkok óceánja!!! De erre majd talán egyszer rájössz magadtól is. Szerintem lesz nagy-nagy pofáraesés......  :cool:

#411 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:15

Te egy csajjal csak dugást tudsz elképzelni? :D

Pipa is szoba johet. :D

Ugy egyebkent komolyan, tiszta gaz, de elvezem, hogy ha hazamegyek, azt csinalok, amit akarok, vagy haza sem megyek, es nem ugat senki, nincs nyafi, nincs mennyunkidemennyunkoda, nincsenek veszekedesek... Kesz. Szeretot tartok. Ha van kedvunk egymashoz, akkor atjon, ha nem, akkor nem. :)

Egyebkent szamomra nem kurva az a csaj, aki havonta 4 pasival lefexik. Sot, az sem, aki havonta masikkal... Ez van. Az a kurva, aki allandoan felrelep, vagy penzt ker erte. Inkabb kisse konnyuveru csaj, de ilyen is kell. :)

#412 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 21:54

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:05

Lássuk csak. Te láttál már érzelem nélküli embert? Ugyi nem. Mert nincs. Vegyük a kérdésed másik részét, azt hogy hogy lehet. Nos a szexnek 2 fő funkciója van. Fajfenntartás, és örömszerzés. Nem csak önmagunknak. Csak azért irom ezt is ide, mert ekkora marhaságokat az szokott irni, aki szeret magányosan iparkodni a csúcs felé....... :omg:

Ilyeneket pedig olyan ember szokott mondani, aki nem ismer! ;)

#413 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:34

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:12

Azért azt hamar definiálni kellene hogy mit is jelent az hogy K......
Egy független érdeklődő EMBER-nek, aki egészséges IMHO nem sok az éves lebontás, amit vázoltál. Én konkrétan nem keresem aktivan a szexpartnereket, mert van, de nekem ennél azért lényegesen több ugrik be spontán. Azért mert nő, még érez, és érdeklődik. Mért lenne baj ez? Gondolod hogy neked minden barátnőd mindent elmesélt? Ember, a nő a titkok óceánja!!! De erre majd talán egyszer rájössz magadtól is. Szerintem lesz nagy-nagy pofáraesés......  :cool:

Szerintem az csaj aki annyi pasival lefekszik, az elég nagy ribanc. 50 pasi 25 évesen rengeteg. A barátnőmben pedig megbízok és tudom, hogy mindent elmond nekem.

#414 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:36

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:15

Egyebkent szamomra nem kurva az a csaj, aki havonta 4 pasival lefexik. Sot, az sem, aki havonta masikkal... Ez van. Az a kurva, aki allandoan felrelep, vagy penzt ker erte. Inkabb kisse konnyuveru csaj, de ilyen is kell. :)

Különbőzőek vagyunk, nekem az a csaj aki havonta 4 pasival lefekszik, vagy havonta mással az nem kéne soha.

#415 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 00:58

Idézet: leslie - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 21:15

Pipa is szoba johet. :D

Ugy egyebkent komolyan, tiszta gaz, de elvezem, hogy ha hazamegyek, azt csinalok, amit akarok, vagy haza sem megyek, es nem ugat senki, nincs nyafi, nincs mennyunkidemennyunkoda, nincsenek veszekedesek... Kesz. Szeretot tartok. Ha van kedvunk egymashoz, akkor atjon, ha nem, akkor nem. :)

Szerintem akkor is a legjobb megoldast en tartottam sokaig... :)

Kell hozza egy baratno (lelkizes, szeretgetes, +fix numera telefonrendelesre), es kell egy szereto, akinek ecsetelheted a baratnod hulyesegeit ket szeretkezes kozott. ;) Mindezt persze egy idoben. ;)

#416 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 05:56

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 0:34

Szerintem az csaj aki annyi pasival lefekszik, az elég nagy ribanc. 50 pasi 25 évesen rengeteg. A barátnőmben pedig megbízok és tudom, hogy mindent elmond nekem.

Erről a véleményem:  :D  :D  :D

#417 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 07:43

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 0:36

Különbőzőek vagyunk, nekem az a csaj aki havonta 4 pasival lefekszik, vagy havonta mással az nem kéne soha.

Elírtam, bocs. Évi 4 lett volna az első, most olvasom vissza... :) Havi 4 az mar ribanc kategória. :)

#418 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 07:44

Idézet: Rozoga - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 6:56

Erről a véleményem:  :D  :D  :D

Hát igen. Peeeeeersze, mindent elmond. Hogyne. :D  :omg:

#419 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 07:53

Ebben az a vicces, hogy ha egy pasi 25 évesen 50 nővel lefeküdt, akkor az fasza gyerek. Ha pedig az illető pasinak azt mondja egy nő, hogy bakker, te lefeküdtél 50 nővel, ezért én nem akarok veled járni mert nem tartalak tisztának, akkor még a pasinak állna feljebb, ő lenne vérig sértve és leanyázná a csajt. Ejj-ejj srácok, mindíg úgy nyilatkozzatok ezügyben, hogy gondoljátok át a dolgot fordított helyzetben is. Mindjárt más lesz a helyzet... ;)

#420 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 07:57

Így van! :up:

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19