Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 8:58
Próbáltad megbeszélni vele a dolgot, vagy beletörődtél?
Igen, persze...
így utólag iszonyúan kikészültem attól a tudattól, hogy kihasználtak és félredobtak.
Persze utólag mondhatja hogy nem volt szerelmes belém, pedig büszkén kijelentette hogy ő csak olyannal tud csókolózni/szexelni, akibe szerelmes. A kölcsönösség lenne a lényeg a szexben-
mindig arról pampognak, hogy mi férfiak ÖNZŐK vagyunk az ágyban, hol itt az (i)gazság??
Aztán kijelentette, hogy ő tképp már régóta mást szeret. ÉN meg kb az ágyasa lehettem.
Meg mittom én....és még így is sír utána a májam....; bár már többször elmondtam/leírtam, az én lehetőségeimhez képest mindent megadtam neki, sosem mondtam neki nemet!! egyszer a végén! az már a hülyítés csúcsa volt.

Hogy beszéljek azzal a manussal, aki beleült helyettem a készbe, olyan ügyben amivel
engem már megint kihasználhatnak!! Akkor már a legjobb barátnője szólt, hogy
ne hagyjam magamat átverni!!- A legvégén még elvárta, hogy flörtöljek vele,
és az egyetlen dolgot amit kaptam tőle- a fotóját- vissza akarta kérni- nem adtam, inkább szét kellene tépnem!!!
-Elment volna pestre bulizni nélkülem, egy olyan bálba, ahol mondjuk kimondottan pénzes manusokat lehetne felszedni. Ismerős/kolléga vitte volna őket, sikerült kibújnia...én meg nem vettem a lapot hogy kihasznál.
Most itt állok: lóvé 0, ideg a plafonon, szexuálisan túlfűtötten, stb problémák jobban látszanak, a munkám sz*rt sem ért egy darabig, családomtól elhidegültem, 2* majdnem kinyírtam magam. A maradék pénzemet folyamtosan eliszom.
Ő tudja a fentieket.
A hülye jószívűségemet!!!! Tényleg nem ezen a bolygón járok és élek.
Azon töröm az agyamat, hogy egy kis trójait földobnék a számítógépére.(van hozzáférésem)...mert egyszer hadd verjem már át én is....a netezési szokásaira/levelezésére/gondolataira igen kiváncsi vagyok.
- a legjobb megoldás- minden nőt felszedni/ megd*gni már zajlik, persze ő erre így messziről hülyén reagált- mailben, mintha még meg akart volna másodiknak tartani.
Jogosan követelnék tőle egy fullos éjszakát??? Lehet hogy kényelmetlen lenne neki ?? nekem nem volt az akkor ,mert pl. (ne röhögjetek) fájt az állam a sok

től.... dugás elől mindig igyekezett mindenféle kitalált indokkal kibújni.
Aki egyetért nyomjon a hozzászólása első sorába egy
Igent....
----------------------------------------------------------
1 törleszteni akarok
2 behajtani rajta részben rajta a hülyének nézést
Szerkesztette: WEbshark 2004. 05. 14. 08:59 -kor