HWSW Informatikai Kerekasztal: Vegyünk Pegasos II-t! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vegyünk Pegasos II-t! minél többen...

#81 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:26

Idézet: Victor - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 15:39

Ezt hol olvastad? Én nem hiszem, mert a két alaplap egy és ugyanaz, csak a procimodul más. Ha nincs benne a proci, akkor egyformának kellene lennie az árnak, sőt, nem lenne értelme kétfélét árulni... ;)

victor gondolkodj logikusan: maskepp nehez megmagyarazni a 450kHUFos komplett gep arat. par modulnyi sdram, egy 9k1-es radeon, 1 hdd meg egy tapegyseg dobozzal nem kerul 300kHUFba :D

Sajnos egyebkent azt kell, hogy mondjam, hogy bizony a kisszerias lapok nagyon dragak. Egy sun blade lap, ami voltakepp ugyszinten PC, csak UltraSparc procikat fogad, nos az is ilyen elborult $600 araban van  :omg:

Szerkesztette: SFIJ 2004. 05. 17. 16:27 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#82 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:29

Kdeves Modi. Elmondod mert raktad at a topikot a masvilagba? It konkretan tenyel egy alaplaprol beszelgetunk, vagy miaszosz.  :think:

#83 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:35

Idézet: PAraNoIA21 - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 12:54

Néhány kép a kétkedőknek a MorphOS-ről:
:
.

Figyu asszem ezenmar tul van a vilag. A gepfetisizmus kicsit idejetmult. A kerdes az, hogy ha az ember elkolt egy gepre felmilliot, akkor mire tudja azt hasznalni. Mind a win, mind az osx mind pedig a linux komplett jol integralt rendszerek, nagyon sok szolgaltatassal. 2000 elmult egy csupan jol kinezo GUI mar nem hoz senkit sem lazba.

#84 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:39

Most nem értem, mi a cél: a topicindító mindenáron való lebeszélése a gép megvételéről, vagy hogy tágítsuk egy kissé a tudatunkat a pc-n kívüli világból? Lehet gondolkodni...
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#85 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:56

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 15:26

victor gondolkodj logikusan: maskepp nehez megmagyarazni a 450kHUFos komplett gep arat. par modulnyi sdram, egy 9k1-es radeon, 1 hdd meg egy tapegyseg dobozzal nem kerul 300kHUFba :D

Először válaszolj arra - logikusan -, miért kerülne két egyforma alaplap közül az egyik 70eFt-al többe...

Azt nem tudjuk, mi tartozik bele az "Open Desktop Workstation" konfigba. Lehet, hogy a monitor is, stb.

upd: megnéztem 2-3 kereskedő honlapját, és teljesen világos, hogy az árban benne van a proci is.

Szerkesztette: Victor 2004. 05. 17. 17:05 -kor

#86 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:58

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 15:35

Figyu asszem ezenmar tul van a vilag. A gepfetisizmus kicsit idejetmult. A kerdes az, hogy ha az ember elkolt egy gepre felmilliot, akkor mire tudja azt hasznalni. Mind a win, mind az osx mind pedig a linux komplett jol integralt rendszerek, nagyon sok szolgaltatassal. 2000 elmult egy csupan jol kinezo GUI mar nem hoz senkit sem lazba.

Ha annyira érdekel, nézz utána... Ha meg nem...

Mellesleg: mint elhangzott, több Linux distribet, és akár az OS-X-et is lehet rajta futtatni. Meg pár más OS-t is. Miért baj, ha valaki mutat képeket a MorphOS-ből is?

Szerkesztette: Victor 2004. 05. 17. 17:14 -kor

#87 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 05. 18. 17:33

Idézet: Leeroy - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 14:20

Te se érts félre: nekem nincs ilyen gépem, csak a pc, ami alant látható, mint config: viszont majdnem 10 évig Amiga user voltam, és az ismerőseim jóvoltából hallottam egy s mást eme gépről. Mindenesetre egy bíztató alternatíva, amely sok lehetőséget hordoz magában. Ennyi.  :)

Briom, amikor ujra es ujra feltalunk egy mar meglevo temat: https://forum.hwsw.h...showtopic=12681

:rolleyes:

Kabe zero lehetoseget hordoz magaban, ha nincs hwbol gyorsitott GUI, ZERO HW-accelerated API van pl grafikara es igy tovabb.
Egy csumpi swes VGA modban fut, ha jol ertem, amire SFIJ egeszen konkretan ramutatott... :confused:

Mit akartok ezzel 2004ben? Komolytalan az egesz, nem is beszelve a G3-rol :shock: ezert a penzert.
Amint a linkelt, eredeti MorphOS topicban is latszik, magam is elszorakoztam a gondolattal - de rohejes arakon mennek meg idekint is, lasd http://www.ultraspec.us/custom.htm

Ne nevettessuk ki magunkat ilyen "sok lehetoseget hordoz magaban joslatokkal" kerem szepen... :lol:

En zenelgetes miatt eljatszottam a gondolattal, de persze csak viccbol... :p
Ennyibol veszel egy dual G4 1.25GHz-es Powermacet, ami JOVAL gyorsabb lesz ennel, raadasul van ra vmi minimalis sw is.
Avagy 2 rugobol veszel egy dual G5 1.8-at, ami mar egy modern PC teljesitmenyere is kepes (ettol lefele az osszes Apple rohejes teljesitmenyt nyujt az arahoz merve) - ezt tettem en is.

A PCt mar nem is hozom elo, az reggelire megeszi az Apple-t is (lasd AMD64-vonal), nemhogy ezt a hobbimasinat ennyi penzbol...

PS: BTW, van egy elado G4 800MHz-es masinam, ha vkit izgat... ;) 512MB SD, GF4MX, vmi 40GB vinyo, gigabit, FW, USB, vmi TV-tuner, DVD-CDRW - ez igy $700, shipping nelkul. Najo, ha bitang a shipping, akkor odaadom $650-ert. Ugyanitt eladosorba kerul az alairasban belinkelt EGO-SYS WaMi Rack 192X pro audio cucc is, mondjuk $600 korul (alig hasznalt, meg garis).

#88 Felhasználó inaktív   Scintillation 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 18. 20:16

Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 16:33

Briom, amikor ujra es ujra feltalunk egy mar meglevo temat: https://forum.hwsw.h...showtopic=12681

:rolleyes:

Kabe zero lehetoseget hordoz magaban, ha nincs hwbol gyorsitott GUI, ZERO HW-accelerated API van pl grafikara es igy tovabb.
Egy csumpi swes VGA modban fut, ha jol ertem, amire SFIJ egeszen konkretan ramutatott... :confused:

Mit akartok ezzel 2004ben? Komolytalan az egesz, nem is beszelve a G3-rol :shock: ezert a penzert.
Amint a linkelt, eredeti MorphOS topicban is latszik, magam is elszorakoztam a gondolattal - de rohejes arakon mennek meg idekint is, lasd http://www.ultraspec.us/custom.htm

Ne nevettessuk ki magunkat ilyen "sok lehetoseget hordoz magaban joslatokkal" kerem szepen... :lol:

En zenelgetes miatt eljatszottam a gondolattal, de persze csak viccbol... :P
Ennyibol veszel egy dual G4 1.25GHz-es Powermacet, ami JOVAL gyorsabb lesz ennel, raadasul van ra vmi minimalis sw is.
Avagy 2 rugobol veszel egy dual G5 1.8-at, ami mar egy modern PC teljesitmenyere is kepes (ettol lefele az osszes Apple rohejes teljesitmenyt nyujt az arahoz merve) - ezt tettem en is.

A PCt mar nem is hozom elo, az reggelire megeszi az Apple-t is (lasd AMD64-vonal), nemhogy ezt a hobbimasinat ennyi penzbol...

PS: BTW, van egy elado G4 800MHz-es masinam, ha vkit izgat... ;) 512MB SD, GF4MX, vmi 40GB vinyo, gigabit, FW, USB, vmi TV-tuner, DVD-CDRW - ez igy $700, shipping nelkul. Najo, ha bitang a shipping, akkor odaadom $650-ert. Ugyanitt eladosorba kerul az alairasban belinkelt EGO-SYS WaMi Rack 192X pro audio cucc is, mondjuk $600 korul (alig hasznalt, meg garis).

Azert a helyzet nem ennyire rossz.
A vas celkozonsege elsodlegesen az (ex) Amiga user.
Aki nincs rakenyszeritve a pc hasznalatra, tudja futtatni a
meglevo programjait; szukseg eseten Linux-ot, OSX-et, BSD-t is.
A G3-as valtozat ara kb. 300EUR (a Vesalianal 350), a G4-es
tenyleg draga. Volt szerencsem kiprobalni a gepet, es 350-ert
vennek Pegasost. A G3-as is eleg gyors, tekintve, hogy egy
rendszer sebesseget a szoftver is meghatarozza.
Hiaba vannak pl. itt elottem sokgigahertzes izompecek, a
"keverek" uzemanyag megteszi a hatasat (Windows, Linux).
Nekem otthon pl. 16MHz-es gepem van, viszont azt, ugy es
akkor csinalja, amikor mondom :)
HW accelerated GUI? Jatekra ott van a konzol.

PS. Storage szakertot nem hinnem, hogy itt talalnal

#89 Felhasználó inaktív   Victor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 20:33

Tévedés (rosszul informáltság), hogy nincs HW acceleration. A felsorolt kártyák esetén igenis van legalábbis 2D gyorsítás (az eredeti Amiga chipsetben is volt már multifunkciós blitter, amit az OS rendesen ki is használt; most sincs ez másképp). Megfelelő API is van az OS-ben hozzá, így más programok is igénybe vehetik. A felsorolt kártyák legalábbis egy részénél, vagy esetleg az összesnél, van HW 3D gyorsítás is (OpenGL kompatibilis API-val).

#90 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 21:01

Bírom ezeket a lesajnáló véleményeket: mint ahogy már a fentiekből kiderült, más a célközönség, és nem kell összehasonlítgatni holmi Mac-ekkel meg pécékkel. Akinek unikum HW kell, igenis meg fogja venni (mellesleg ezt tenném én is, ha tellene rá). Amigások szintén vannak jelenleg is és köszönik szépen: jól.

#91 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 21:50

Idézet: Ezt itten T2k követte el:

PS: BTW, van egy elado G4 800MHz-es masinam, ha vkit izgat... wink_2.gif 512MB SD, GF4MX, vmi 40GB vinyo, gigabit, FW, USB, vmi TV-tuner, DVD-CDRW - ez igy $700, shipping nelkul. Najo, ha bitang a shipping, akkor odaadom $650-ert. Ugyanitt eladosorba kerul az alairasban belinkelt EGO-SYS WaMi Rack 192X pro audio cucc is, mondjuk $600 korul (alig hasznalt, meg garis).

Vigyázz, T2k, most emiatt a topic-ot átteszik a bolhára :D. (Ja és üdv újra itt)

Amúgy 12-14 évvel ezelőtt még én is Amigával szórakoztam és kiváló gépnek találtam (nem csak a játékok miatt). Az assembly-jét klasszisokkal jobbnak tartom az x86-énál. De ilyen áron nem fogok nosztalgiázni, még akkor sem, ha megengedhetném magamnak. Azért megértem, ha valaki vesz egy ilyen gépet, mert tényleg más érzés volt Amiga előtt ülni, mint most a PC-t bűvölni - az Amiga valahogy személyesebb és kezesebb volt. Tényleg személyi - személyre szabott - számítógép volt, de a Linux nálam eléggé jól helyettesítette az AmigaOS-t (és az UAE-t még ma is előveszem egyszer-egyszer).

Szerkesztette: hajsza 2004. 05. 18. 21:52 -kor

Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#92 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:00

Idézet: Leeroy - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 22:01

Bírom ezeket a lesajnáló véleményeket: mint ahogy már a fentiekből kiderült, más a célközönség, és nem kell összehasonlítgatni holmi Mac-ekkel meg pécékkel. Akinek unikum HW kell, igenis meg fogja venni (mellesleg ezt tenném én is, ha tellene rá). Amigások szintén vannak jelenleg is és köszönik szépen: jól.

Leeroy arrol van szo, hogy az addig rendben van, hogy sokkal gyorsabb, mint az m68k alapu amigak. Encsak azt batorkodtam volt megjegyezni, hogy kisszerias rendszer, 1-2 generacioval ezelotti processzorarchitektura veszettul dragan. Ezert mondtam azt, hogy politikusabb es ertelmesebb dolog lenne a MorphOS-t MAC-re portolni, mert a MAC olcsobb, sokkal jobb az ar/teljesitmenymutatoja, mint ennek a pegasos-nak.
A mindennapi elet soran felmerulo gondok:
- XHTML tamogatasa
- java tamogatasa
- divatos webtechnologiak tamogatasa
- multimedia megfelelo tamogatasa

TCP/IP biztonsag!!!
IPV6?
wifi?
kekfog?

Onmagaban tehat az OS oldal a mai 'modern' szintre valo felhozasa egy hatalmas falat. Nem kell a helyzetet, meg speci hardverrel is sulyosbitani...

#93 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:45

Azt mondjátok meg nekem, hogy ezeken a gépeken van még Guru Meditation? Mert ha nincs, akkor nemveszek. :D
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#94 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:58

Idézet: Victor - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 15:33

Tévedés (rosszul informáltság), hogy nincs HW acceleration. A felsorolt kártyák esetén igenis van legalábbis 2D gyorsítás (az eredeti Amiga chipsetben is volt már multifunkciós blitter, amit az OS rendesen ki is használt; most sincs ez másképp). Megfelelő API is van az OS-ben hozzá, így más programok is igénybe vehetik. A felsorolt kártyák legalábbis egy részénél, vagy esetleg az összesnél, van HW 3D gyorsítás is (OpenGL kompatibilis API-val).

Te Viki: hw accel. 2D?

A szovegedbol ugy tuinik, fogalmad nincs rola, csak tippeled, hogy 'kell lennie', ugye?

Egyet aruljatok mar el: ha egyszer az ATI NEM AD KI RA drivert - es nem is fog, lefogadom -, akkor te MILYEN GYORSITOTT FELULETET AKARSZ HASZNALNI? Ugyanis az ATI, NV es a tobbiek CLOSED SOURCE, azaz halvanylila fingja nincs senkinek, mit es hogyan kellene leprogramozni rajtuk.

3D detto: amugy tudod mit takar az a kifejezes, hogy hw accel. API? Ketlem.
FYI: legjobb esetben is csak vmi csokott wrappert tudok elkepzelni driver hianyaban. Az meg semmit nem er ennyiert.

#95 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:03

Idézet: Leeroy - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 16:01

En meg nem igazan birom a lekes garazs-amatoroket, akik mar azt sem ertik, mit kerdeztem, de meg mindig folenyeskedni probal... :lol: :rolleyes:

'Holmi' Mac meg PC... jezusom, hol elsz te? :D
LOL: kapsz egy 2 generacioval ezelotti vasat $1500 dollarert, amire maximum kettucat nativ sw letezik.
Bombauzlet. :D Ezek utan az ocsarlo jelzoidet tartogasd a Pegasosodra, hatha szarnya no tole... :D
Ja, elfelejtettem: otthon meg ennel is dragabban jon ki a vege. :D

#96 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:10

Idézet: hajsza - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 16:50

Idézet: Ezt itten T2k követte el:

PS: BTW, van egy elado G4 800MHz-es masinam, ha vkit izgat... wink_2.gif 512MB SD, GF4MX, vmi 40GB vinyo, gigabit, FW, USB, vmi TV-tuner, DVD-CDRW - ez igy $700, shipping nelkul. Najo, ha bitang a shipping, akkor odaadom $650-ert. Ugyanitt eladosorba kerul az alairasban belinkelt EGO-SYS WaMi Rack 192X pro audio cucc is, mondjuk $600 korul (alig hasznalt, meg garis).

Vigyázz, T2k, most emiatt a topic-ot átteszik a bolhára :D. (Ja és üdv újra itt)

Amúgy 12-14 évvel ezelőtt még én is Amigával szórakoztam és kiváló gépnek találtam (nem csak a játékok miatt). Az assembly-jét klasszisokkal jobbnak tartom az x86-énál. De ilyen áron nem fogok nosztalgiázni, még akkor sem, ha megengedhetném magamnak. Azért megértem, ha valaki vesz egy ilyen gépet, mert tényleg más érzés volt Amiga előtt ülni, mint most a PC-t bűvölni - az Amiga valahogy személyesebb és kezesebb volt. Tényleg személyi - személyre szabott - számítógép volt, de a Linux nálam eléggé jól helyettesítette az AmigaOS-t (és az UAE-t még ma is előveszem egyszer-egyszer).

Csakozdi... :D

Szo nincs rola, hogy ne lenne jo vagy akarmi - csak eppen itt is az a gond, mint az Apple G4-es szeria eseten: rohadt dragan adnak egy gyengusz vason futo jofajta OSt, limitalt sw-rel.

Illetve elnezest az Apple-tol: ez meg annal is verlazitobban lassu hardver ugyanazert az arert. Pofatlansag, na.
Ez egy biznisz: szepen lehuzzak az egykori Amigasokat. Elhiszem, hogy az OS jo - az OS X is jo, szo sincs rola -, de konyorgom, 1500 dollart egy harom evvel ezelotti G4-es procira epulo, 256MB memoriaval ellatott gepert??? :eek:

BTW,. siman megtehetnek, hogy portoljak Macre, lefogadom - csak ugy nem lenne haszon rajta.

Ez ugyanaz, mint az OS X: ha portolnak a fenyes feluletet is x86ra (siman megtehetnek, barmit is allit par tudatlan az OS X topikokban, ne figyeljetek rajuk), akkor ki a rak venne meg 1700 dollarert a csumpi 1.6-os G5-ot???

Ilyen egyszeru ez. :)

#97 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 15:38

Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:58

Te Viki: hw accel. 2D?

A szovegedbol ugy tuinik, fogalmad nincs rola, csak tippeled, hogy 'kell lennie', ugye?

Egyet aruljatok mar el: ha egyszer az ATI NEM AD KI RA drivert - es nem is fog, lefogadom -, akkor te MILYEN GYORSITOTT FELULETET AKARSZ HASZNALNI? Ugyanis az ATI, NV es a tobbiek CLOSED SOURCE, azaz halvanylila fingja nincs senkinek, mit es hogyan kellene leprogramozni rajtuk.

3D detto: amugy tudod mit takar az a kifejezes, hogy hw accel. API? Ketlem.
FYI: legjobb esetben is csak vmi csokott wrappert tudok elkepzelni driver hianyaban. Az meg semmit nem er ennyiert.

Nagyon szepen kiderult egy elozo POST-bol hogy a VESA 2.0-s BIOSt hivogatja Pegasos egy X86-os interpreter segitsegevel :D Tehat - van egy truecolor framebuffer amiben a proci pixelenkent matat. Esetleg  csokkentett funkcioju bitblt ha a VESAbiosban vanik ilyen funkcio...

#98 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 22:11

Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 16:03

En meg nem igazan birom a lekes garazs-amatoroket, akik mar azt sem ertik, mit kerdeztem, de meg mindig folenyeskedni probal... :lol: :rolleyes:

'Holmi' Mac meg PC... jezusom, hol elsz te? :D
LOL: kapsz egy 2 generacioval ezelotti vasat $1500 dollarert, amire maximum kettucat nativ sw letezik.
Bombauzlet. :D Ezek utan az ocsarlo jelzoidet tartogasd a Pegasosodra, hatha szarnya no tole... :D
Ja, elfelejtettem: otthon meg ennel is dragabban jon ki a vege. :D

Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Oké, hogy téged nem érdekel, meg elavultnak is tartod, de mint ahogy fentebb említettem, már megvan a fő célközönség. Akit mozgat, az megveszi, te attól még nyugodtan lesz**hatod, de a gépet ettől függetlenül gyártják, a népek pedig veszik, mint a cukrot. NNa akkor hogy is van ez?

Nem beszélve a hivatalos Amigáról, amely az új AmigaOS 4.0-val kerül forgalomba: AmigaOne XE

p.s.: Hiteles forrásból tudom (OS developer), hogy van ATI driver, 3D accel-el meg minden kutyf@sszal. Sz'al sajt.

#99 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 22:55

Idézet: Leeroy - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 17:11

Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett. Oké, hogy téged nem érdekel, meg elavultnak is tartod, de mint ahogy fentebb említettem, már megvan a fő célközönség. Akit mozgat, az megveszi, te attól még nyugodtan lesz**hatod, de a gépet ettől függetlenül gyártják, a népek pedig veszik, mint a cukrot. NNa akkor hogy is van ez?

Nem beszélve a hivatalos Amigáról, amely az új AmigaOS 4.0-val kerül forgalomba: AmigaOne XE

p.s.: Hiteles forrásból tudom (OS developer), hogy van ATI driver, 3D accel-el meg minden kutyf@sszal. Sz'al sajt.

"Szal'" ne beszeljunk hulyesegeket, ha nem muszaj: NINCS ATI driver, pont. Sem 3D, sem 2D, sem 1D.

Kitorolheted a forrasoddal... :D

Majd ha lesz link az ati.com Drivers alatt, akkor lesz dribvere.

Otherwise it's just a crap, written by some POS-geek.

#100 Felhasználó inaktív   Scintillation 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 20. 07:00

Idézet: T2k - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 21:55

"Szal'" ne beszeljunk hulyesegeket, ha nem muszaj: NINCS ATI driver, pont. Sem 3D, sem 2D, sem 1D.

Kitorolheted a forrasoddal... :D

Majd ha lesz link az ati.com Drivers alatt, akkor lesz dribvere.

Otherwise it's just a crap, written by some POS-geek.

IMHO:
1. az ATI altal kiadott informaciokon alapulo driver nem feltetlen letoltheto az ATI-tol
2. Van magyar Pegasos es AmigaOS fejleszto is, a toluk szerzett informacio all szemben az allitasaiddal (az aktualis MorphOS 1.5-ben mar Radeon 3D support is van, Bremaban nemreg mutattak be)
3. milyen 1500USD-rol beszelsz? (megveszi az ember az alaplapot, es beletolja az itthon olcson
kaphato pc-s alkatreszeket. Az eddig altalam kiprobalt 4 pega egyike sem kerult annyiba)

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.