Idézet: Samm - Dátum: 2004. okt. 29., péntek - 10:55
És akkor ez ellen nem lehet tenni semmit?

Nálam is jelentkezett a probléma, nem is egy számnál. Volt olyan hogy 4 névhez melyek egymás után következtek rendelte az elöttük lévő számát. Én annyit csináltam, hogy újra beállítottam az alapértelmezett számot, akkor is, ha ahhoz a névhez csak egy szám tartozott. Ekkor újra jól irta ki, de ha ugyolyan tipusú volt a követzkező telefonszám, akkor az romlott el. Így végig kellett mennem addig amíg más tipusú (home, mobile...) szám nem jött, mert sorra rosszul írta ki. Jobb nem jutott eszembe... De most jó.
De ez akkor is idegesítő. Főleg ha kell egy szám és nem hívni akarom. Ezért kell a telefonregiszter, az nem keveri össze.
Amugy jó a teló. Érdekes az én környezetemben mindenkinek tetszik, sőt odavolt mindenki. Nők férfiak egyaránt, kortól függetlenül, de ettől kerek a világ, h van akinek nem tetszik. Bár az úgyse nagyon olvasgatja ezt a fórumot.
Ja tényleg. Nokia car kit 112 típusú bluetooth autókihangosítót sikerült valakinek használni ezzel? Olvastam a manualban, hogy más gyártótól származó készülékek esetén néhány funkció esetleg nem működik. Gondoltam majd nem lehet a hangerőt a forgatógombbal állítani. Kapcsolódok, okés, de kb 20mp és a kihangosító bontja. Ha telefonálok akkor hamarabb. Pár funkció, ja csak arra nem tudod használni amire készült. Ja ugye 6310i-vel megy faszán. Ez nokia szoptás?