HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#381 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 12:38

Idézet: Grof - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 13:01

Tegezhetsz nyugodtan.  ;)
Egyébként sajnos nem tudok adatkábelen képeket feltölteni a gépre. Még nem találtam olyan soft-ot ami ezt lehetővé tenné. Jópárszor kérdeztem már több topicban is, de nem válaszolt nagyon senki.

fma?
Dateimanager?
4 8 15 16 23 42

#382 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 13:59

link
4 8 15 16 23 42

#383 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 14:46

Idézet: Simán - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 1:15

Sziasztok.

Van erre a telóra és theme szerkesztő mint anno a t610 volt?

Itt találsz a telcsihez szoftvereket (pl. theme editort): http://www.clubsonye...e_windows.shtml

#384 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 14:54

Idézet: TromF - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 14:59

Ki fogom próbálni őket. THX.  :up:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#385 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 14:59

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 9:51

Én épp ilyen telefont akarok venni, de KennyMcCormick hozzászólása picit elbizonytalanított. Tényleg szerintetek mi lehet az oka, hogy az SE az eltelt több hónap alatt sem adott ki olyan új sw-t, ami ezt egyértelműen orvosolná?
Óriási gyakorlatuk van telefon gyártásban, ez tehát biztosan nem ok, sofwaret is tudnak írni, erre az eddigi telefonjaik a bizonyíték. Lehet, hogy sima sw cserével ez nem is javítható? 

Szinte biztos, hogy szoftverhiba (a progi késve kapcsolja be a mikrofont, vagy valami hasonló lehet).
Az SE egyszerűen elpancserkodja a javítást, úgy látszik... A probléma egyik lehetséges "kiküszöböléséről" már fentebb értekeztünk (percjelzés bekapcsolása) :)
Aztán majd csak kijavítják egyszer...

Szvsz nem jársz rosszul a telcsivel - bár én nem 70 forintot ;) , hanem 65 ezret fizettem anno érte, de nem bántam meg. Régen is Ericsson párti voltam, de sztem messze ez a legjobb telcsijük ezidáig.
A kamera tényleg nem egy csúcsminőség (majd én töltök fel egy-két vele készült képet este), de  fényképezős mobilt meglátásom szerint nem is azért vesz az ember, hogy DTP minőségű fotót készítsen vele. A 640 x 480 (a legtöbb mobilnál ennyi) az ilyesmire kevés.

Szóval én is azt tudom mondani, hogy menj be egy mobilos boltba, próbálgatsd pár percig, aztán meglátod, hogy megnyeri-e a tetszésedet.

#386 Felhasználó inaktív   JaFaR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 15:15

Sziasztok!

Itt van egy hasznos link az eddigi összes firmware verzióról.

KennyMcCormick figyelmébe: "One second delay before the person at the other end of the phone can hear you when answering a call bug fixed (unless they are associated with a picture?) "

Nekem tegnap az evicben tették fel az R2AA003-at(T-Mobile). Nem tudom, hogy ebben a verzióban benne van e az 1mp hiba, mert én eddig sem vettem észre. Lassú vagyok.  :)

JaFaR

#387 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 15:32

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 9:25

Koszi szepen!

Az A2Y005-re kerses nem hozott nekem eredmenyt, de R2Y005-re talaltam par oldalt.
Ezek alapjan ugy tunik, hogy ez lehet a legujabb firmware talan. :)

(pl. >>> itt  <<< irjak, hogy a telefonkonyben mar lehet tobb karakterre is keresni, szoval biztato a dolog. :))

Elirtam - valoban R-rel kezdodik. ofkorz, persz hogy lehet a telokonyvben tobb karakterre is keresni. Ez a normalis, vagy nem? ;)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#388 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 15:36

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 9:51

Én épp ilyen telefont akarok venni, de KennyMcCormick hozzászólása picit elbizonytalanított. Tényleg szerintetek mi lehet az oka, hogy az SE az eltelt több hónap alatt sem adott ki olyan új sw-t, ami ezt egyértelműen orvosolná?
Óriási gyakorlatuk van telefon gyártásban, ez tehát biztosan nem ok, sofwaret is tudnak írni, erre az eddigi telefonjaik a bizonyíték. Lehet, hogy sima sw cserével ez nem is javítható? 

Rapidus Kennynek elevolt firmware-e van a telojan. Ha elmesz fukarkodni teis R2Y005-os verzioju telot kapsz mar, amiben ki van javitva ez a hiba.

Az ericssonnak oriasi gyakorlatava van ugyan a telefonok gyartasa teren, csak tudod a k700i az nem telefon, hanem egy multimedias PDA, megha telefonnak nez is ki. A mobiltelok piaca a PDA-k rovasara zsugorodik ugyanis azaltal hogy a mobiltelok gyakorlatilag atvettek a PDA-k szinte osszes szolgaltatasat.

Szerkesztette: SFIJ 2004. 11. 17. 15:39 -kor

#389 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 15:40

Idézet: JaFaR - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 15:15

Itt van egy hasznos link az eddigi összes firmware verzióról.

KennyMcCormick figyelmébe....

Koszi a linket. Arra jo volt, hogy a kedvemet elvegye :) Ezekszerint SFIJ altal hasznalt firmware szogaltato specifikus, tehat valojaban nem uj firmware-rol van szo....

Olvastam es ideztem is az altalad figyelmemve ajanlott sort, es biztam is benne, hogy fedi a valosagot, de a mint oly sokszor, a gyakorlat most is ellentmond az elmeletnek...

#390 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 15:51

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 15:32

ofkorz, persz hogy lehet a telokonyvben tobb karakterre is keresni.

En is igy gondoltam par nappal ezelottig :)

#391 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 16:05

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 16:40

Ezekszerint SFIJ altal hasznalt firmware szogaltato specifikus, tehat valojaban nem uj firmware-rol van szo....

nincs benne semmi orange specifikus, ellenben ez az uccso elerheto rls.

#392 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 16:20

Idézet: JaFaR - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 16:15

Nekem tegnap az evicben tették fel az R2AA003-at(T-Mobile).

Nekem is T-Mobilos készülék van. Ezek szerint akkor ezekre is elérhető már a legújabb kiadású software? Kb. mennyi ideig ülnek a telcsin egy frissítés során? (Bent kell hagyni? Ezt nem nagyon szeretném, bár azt tudom, hogy minden elvész róla ilyenkor.)

#393 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 16:29

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 16:20

Kb. mennyi ideig ülnek a telcsin egy frissítés során? (Bent kell hagyni? Ezt nem nagyon szeretném, bár azt tudom, hogy minden elvész róla ilyenkor.)

Min 1 napra ott kell hagyni sajna. (JO NAGY betukkel ki is irjak hogy azonnali javitas NINCS)
Emellett mint ahogy fent is irtam a nyitvatartasuk kulon elmeny...

#394 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 17:09

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 17:29

Min 1 napra ott kell hagyni sajna. (JO NAGY betukkel ki is irjak hogy azonnali javitas NINCS)
Emellett mint ahogy fent is irtam a nyitvatartasuk kulon elmeny...

Thx. Fenébe... Pedig ez az otthagyósdi nekem nagyon nem szimpatikus ötlet.
Gondolom az egész folyamat nem tart tovább 10 percnél, csak szeretnek kicsit üldölgélni a cuccokon :)
Még jó, hogy a honlapjukon azt írják, hogy a szoftverfrissítés helyben megvárható :D

Akkor asszem' elnézek a Mammut-beli SE szervízbe. Anno, amikor pár évvel ezelőtt bevittem oda a jó kis R320-asomat, azt mondta a srác, hogy gyorsan megcsinálják az update-et, akár meg is lehet várni (úgy mondta, tegyek egy jó nagy kört a Mammutban, mire visszaérek, kész lesz :) ). Szóval ennek még utánajárok.

#395 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 17:22

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 16:36

Rapidus Kennynek elevolt firmware-e van a telojan. Ha elmesz fukarkodni teis R2Y005-os verzioju telot kapsz mar, amiben ki van javitva ez a hiba.

Az ericssonnak oriasi gyakorlatava van ugyan a telefonok gyartasa teren, csak tudod a k700i az nem telefon, hanem egy multimedias PDA, megha telefonnak nez is ki. A mobiltelok piaca a PDA-k rovasara zsugorodik ugyanis azaltal hogy a mobiltelok gyakorlatilag atvettek a PDA-k szinte osszes szolgaltatasat.

Köszi az infót! Sajna fukaréknál már nincs, az Europarkot felhívtam, onnan tudom. A Mammutot sajnos képtelenség elérni telefonon, de gondolom ott sem lesz már.
ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#396 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 18:12

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 18:22

Köszi az infót! Sajna fukaréknál már nincs, az Europarkot felhívtam, onnan tudom. A Mammutot sajnos képtelenség elérni telefonon, de gondolom ott sem lesz már.

akkor apronet. enis ott vettem 46 kuvecser. boltolas elott kiprobalod, lekered a sw infot (>*<<*<*) ;)

Amugy egeszen kezdem mexeretni. a philips matchline cuccokhoz van bluetooth koncentrator igy mar tavarangatonak is jo a mobilom :)

#397 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:34

Nem akarom feltalálni a spanyolviaszt, (főként, hogy telefonom csak ma délután, vagy holnap lesz) de talán segít   KennyMcCormick-nak és másoknak is. Picit utána olvasva ezek derültek ki számomra:
Az R2Y005 újabb mint a hivatalos, de Orange által kiadott fw (Orange UK 2004.10.25) 

Az utolsó fw verziója: R2AA003, (2004.10.06)

Az 1-2 mp-es hibát már az R2L001-ben (ezt rakták fel Kenny-nek, ha jól olvastam, de ez elég "régi" 2004.08.04,) javították, de nem 100%-os, mert:

"If a picture is assigned to the person who calls you, then there is still a one second delay of the microphone. If there is no picture assigned, then there is no delay. "

"One second delay before the person at the other end of the phone can hear you when answering a call bug fixed (unless they are associated with a picture?)"

Vagyis ha R2L001-től van a hívóhoz kép rendelve, akkor nem segít az fw csere, ha nincs kép, akkor viszont megoldódott a probléma?

Ilyen egyszerű lenne? Elég kivenni a képeket -gondolom mindet-?

Szerkesztette: Rapidus 2004. 11. 18. 09:45 -kor

ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#398 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 09:47

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 9:34

Vagyis ha R2L001-től van a hívóhoz kép rendelve, akkor nem segít az fw csere, ha nincs kép, akkor viszont megoldódott a probléma?

Szia!

Nem akarom ismetelni magamat, de csak azt tudom mondani, hogy az elmelet (amit irtak) - mint oly sokszor - itt is ellentmond a gyakorlatnak (ahogy mukodik).
Hidd el, hogy azt sem tudom, hogy hogyan kell beallitani kepet a hivohoz (olvastam, hogy lehet ilyet, de ez szamomra ez csak 1 a "telefon" 640X480 totalisan felesleges funkcioi kozul, ugyhogy nem is tervezem hasznalni...)

BTW TromF is irta, hogy o mar gyarilag az R2L001-el vette a telot, de nala is megvan a delay (nemtom, hogy o hasznal-e kepeket...)

Szerkesztette: KennyMcCormick 2004. 11. 18. 09:49 -kor

#399 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 10:04

Oké elhiszem, én azt írtam be, amit rövid kutakodás után külföldi fórumokban olvastam.
Már csak az a kérdés, hogy a leújabb fw-vel (R2AA003) mi a helyzet? Gondolom a Orange verzió is erre épül, és azzal jó, ahogyan SFIJ is írta.  Szvsz ennyit még meg kellene próbálnod! (Teljes mértékben megértem a gondodat, és egyben szomorúnak tartom, hogy egy ilyen telefonnál egy ekkora fw bakit nem javítottak ki azonnal, ahogy kiderült).

ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#400 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 10:09

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 10:04

...Szvsz ennyit még meg kellene próbálnod!...

Unnepelyesen megigerem, hogy az elsok kozott fogom kiprobalni.....amint a Voda ebbol is keszit "sajat" Live-os verziot.  De vodasoknak egyelore nincs az R2L001 vodasitott (R2V001) verziojanal ujabb.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.