Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 9:51
Én épp ilyen telefont akarok venni, de KennyMcCormick hozzászólása picit elbizonytalanított. Tényleg szerintetek mi lehet az oka, hogy az SE az eltelt több hónap alatt sem adott ki olyan új sw-t, ami ezt egyértelműen orvosolná?
Óriási gyakorlatuk van telefon gyártásban, ez tehát biztosan nem ok, sofwaret is tudnak írni, erre az eddigi telefonjaik a bizonyíték. Lehet, hogy sima sw cserével ez nem is javítható?
Szinte biztos, hogy szoftverhiba (a progi késve kapcsolja be a mikrofont, vagy valami hasonló lehet).
Az SE egyszerűen elpancserkodja a javítást, úgy látszik... A probléma egyik lehetséges "kiküszöböléséről" már fentebb értekeztünk (percjelzés bekapcsolása)

Aztán majd csak kijavítják egyszer...
Szvsz nem jársz rosszul a telcsivel - bár én nem 70 forintot

, hanem 65 ezret fizettem anno érte, de nem bántam meg. Régen is Ericsson párti voltam, de sztem messze ez a legjobb telcsijük ezidáig.
A kamera tényleg nem egy csúcsminőség (majd én töltök fel egy-két vele készült képet este), de fényképezős mobilt meglátásom szerint nem is azért vesz az ember, hogy DTP minőségű fotót készítsen vele. A 640 x 480 (a legtöbb mobilnál ennyi) az ilyesmire kevés.
Szóval én is azt tudom mondani, hogy menj be egy mobilos boltba, próbálgatsd pár percig, aztán meglátod, hogy megnyeri-e a tetszésedet.