HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#1261 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 18. 19:04

Idézet: Dess - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 18:40

VALAKI! Akinek független k700a van az enyémnél frissebb szoftverrel az megírhatná, hogy van-e hangja a kamerának csendes módban!
Fontos lenne! THX

Szerintem az SE keze is meg van kötve, vagyis kötelező, hogy csipogjon.
Marad az, hogy felhívsz valami ingyenes számot, és közben fotózol. :-)

#1262 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 19:21

Idézet: Dess - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 17:40

VALAKI! Akinek független k700a van az enyémnél frissebb szoftverrel az megírhatná, hogy van-e hangja a kamerának csendes módban!
Fontos lenne! THX

Havernál elmúlt a csendes mód, mikor szoft frissítést tett rá... szóval tuti az új szoft már nem lesz csendes.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1263 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 20:56

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 20:04

Marad az, hogy felhívsz valami ingyenes számot, és közben fotózol. :-)

Érrtem! Akkor marad a mostani szoftver!
A dologban csak az az érdekes, hogy az újabb telókat (pl k750, d750, w800) ha csendesbe teszem akkor a kamera sem ad semmilyen hangot...  :think:

Szerkesztette: Dess 2006. 01. 18. 21:11 -kor

Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1264 Felhasználó inaktív   GabCs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 19. 16:28

Lehet hogy már volt kérdés, de feltenném: ha üzenet érkezik, megtartotta ebben a készülékben is azt a tulajdonságát a SE, hogy az "új üzenete érkezett, most olvassa?" mellett feltünteti a küldő nevét, ha az benne van a telefonkönyvben?

#1265 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 19:23

Idézet: GabCs - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 17:28

Lehet hogy már volt kérdés, de feltenném: ha üzenet érkezik, megtartotta ebben a készülékben is azt a tulajdonságát a SE, hogy az "új üzenete érkezett, most olvassa?" mellett feltünteti a küldő nevét, ha az benne van a telefonkönyvben?

IGEN!
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1266 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 20:13

Idézet: Dess - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 19:56

A dologban csak az az érdekes, hogy az újabb telókat (pl k750, d750, w800) ha csendesbe teszem akkor a kamera sem ad semmilyen hangot...  :think:

Tévedés! Nekem k750i-m van... gyárilag sem, és szoftfrissítés után sem lehetett rajta némítani a fényképezőt... még headsettel sem.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1267 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 21:03

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 19:04

akkor viszont mondjuk a Nokiának miért nincs megkötve a keze?

#1268 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 21:05

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 20:03

akkor viszont mondjuk a Nokiának miért nincs megkötve a keze?

talán mert az egyik lenagyobb piaccal bíró cég... Nokiának nem kell reklámra költeni...

#1269 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 20. 11:20

Sziasztok!

Most egy hetes a telóm, néhány kellemetlen tapasztalat:

1. Mikor hivnak és fogadom a hívást gyakran egy éles, reccsenő hang hallatszik a hagszóróban. Nem mindig, kb. 10 hívásból 4-5-ször jelentkezik. Mivel az osztályon minden kolléga egyforma telefont kapott megkérdeztem másokat is. Még 2 kollega panaszkodik hasonlóra.
2. Időnként a főmenüben egy-két ikon nem jelenik meg csak mikor ráviszem a kurzort. Ill, ha ilyenkor témát cserélek, akkor az nem jelenik meg normálisan (szinek hiányoznak stb). Ezen egy ki-be kapcsolással lehet segíteni. (Szintén tapasztalták mások is) :(

Valszeg ez nem igazából SE hiba, hanem a vodás softwerre gyanakszom. Ezért kérdezném, hogy mások tapasztaltak-e hasonlót? (vodás nem vodás :) ) Visszaolvastam 5-6 oldalt ilyenről nem volt szó, ha korábban igen, akkor elnézést.

A válaszokat előre is köszi! :up:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1270 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 11:31

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 11:20

Sziasztok!

Most egy hetes a telóm, néhány kellemetlen tapasztalat:

1. Mikor hivnak és fogadom a hívást gyakran egy éles, reccsenő hang hallatszik a hagszóróban. Nem mindig, kb. 10 hívásból 4-5-ször jelentkezik. Mivel az osztályon minden kolléga egyforma telefont kapott megkérdeztem másokat is. Még 2 kollega panaszkodik hasonlóra.
2. Időnként a főmenüben egy-két ikon nem jelenik meg csak mikor ráviszem a kurzort. Ill, ha ilyenkor témát cserélek, akkor az nem jelenik meg normálisan (szinek hiányoznak stb). Ezen egy ki-be kapcsolással lehet segíteni. (Szintén tapasztalták mások is) :(

Valszeg ez nem igazából SE hiba, hanem a vodás softwerre gyanakszom. Ezért kérdezném, hogy mások tapasztaltak-e hasonlót? (vodás nem vodás :) ) Visszaolvastam 5-6 oldalt ilyenről nem volt szó, ha korábban igen, akkor elnézést.

A válaszokat előre is köszi! :up:

A másodikat tapasztaltam már párszor a pannonos telómon. Úgy tudom, ők gyári SE szoftvert használnak.
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#1271 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 12:32

Nekem 3 hónapja van ilyen telóm, és egyetlen hibájának a fényképező "csattanását" tartom. De majd biztos megoldható lesz némi okossággal..

Van valaki itt vodás, aki ért az mms dolgokhoz? Küldtem egy sms-t a 1270-re "mms" szöveggel, kaptam is az üzit h aktiválták, és kapcsoljam ki- majd be a dolgot a működéséhez. Megtettem.
Aztán még aznap hajnalban kaptam egy MMS-t a 1270-ről, de valami "letöltési mms" és nem a telefonról, hanem netről akarja megnyitni.. Még nem is lenne olyan őrjítő, de miután kitöröltem az mms-t, (mert folyton ott volt a boríték a kijelző tetején) azóta már vagy 20x küldék el újra... És a legjobb időpontokban, pl hajnali 3-kor.
Tudja vki mi ez, mit kell tenni?
Hétfőn mehetek a vodába..?
A szatyor nem táska.

#1272 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 19:49

Idézet: T-lore - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 13:32

Nekem 3 hónapja van ilyen telóm, és egyetlen hibájának a fényképező "csattanását" tartom. De majd biztos megoldható lesz némi okossággal..

Van valaki itt vodás, aki ért az mms dolgokhoz? Küldtem egy sms-t a 1270-re "mms" szöveggel, kaptam is az üzit h aktiválták, és kapcsoljam ki- majd be a dolgot a működéséhez. Megtettem.
Aztán még aznap hajnalban kaptam egy MMS-t a 1270-ről, de valami "letöltési mms" és nem a telefonról, hanem netről akarja megnyitni.. Még nem is lenne olyan őrjítő, de miután kitöröltem az mms-t, (mert folyton ott volt a boríték a kijelző tetején) azóta már vagy 20x küldék el újra... És a legjobb időpontokban, pl hajnali 3-kor.
Tudja vki mi ez, mit kell tenni?
Hétfőn mehetek a vodába..?

a vodánál, ha jól tudom, fel kell menni a netre és ott tudod megnézni az MMS-t (hogy igy is gyarapitsd az adatforgalmad)
a másikra meg az a tippem, h azért küldik el annyiszor az MMSt, mert még nem nézted meg, és hogy legyen lehetőséged a kapott MMS segitségével megnézni az üzenetet, ami ha megtörténik, akkor lehet abbahagyják a küldözgetést (de ez csak az én tippem, nem vagyok 100%ig biztos benne)
amugy meg estére halkitsd le a telodat, vagy kapcsold ki, ha zavar az üzenetjelző hang.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1273 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:12

Idézet: gene - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 20:49

a vodánál, ha jól tudom, fel kell menni a netre és ott tudod megnézni az MMS-t (hogy igy is gyarapitsd az adatforgalmad)
a másikra meg az a tippem, h azért küldik el annyiszor az MMSt, mert még nem nézted meg, és hogy legyen lehetőséged a kapott MMS segitségével megnézni az üzenetet, ami ha megtörténik, akkor lehet abbahagyják a küldözgetést (de ez csak az én tippem, nem vagyok 100%ig biztos benne)
amugy meg estére halkitsd le a telodat, vagy kapcsold ki, ha zavar az üzenetjelző hang.

Igen, én is erre gondoltam. Azért elég nagy szemétség hogy mindent megtesznek h a netre lépkedjen az ember.. A teló alkalmas az mp3 használatára csengőhangként, és ezt is hasonló okokból tiltották le. Mondjuk a tarifák meg jók, szóval t-mobilról jöttem át én is..:) Csak ez az mms dolog nem tetszik...
A szatyor nem táska.

#1274 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 18:51

Újabb hiba :( Mostanában azt játsza a K700-zam, hogy csak félteljesítménnyel kapcsolja be az LCD háttérvilágítását és ki/be kell kapcsolni, hogy normális fényerővel világítson. Feltételezem, ez is szoftveres geb@sz lehet.
(Meg is fogadtam, hogy szeptemberben, ha lejár a T-hűségem, csakis valami "kiforrott" modellt fogok venni, nem egy frissen bemutatott készüléket, amelyiken még valami vacak beta állípotú firmware fut. :rolleyes: )

#1275 Felhasználó inaktív   zolli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 19:33

Idézet: Dess - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 21:56

Igen.
Ez tényleg elég fiurcs, én pédául egy K300-at láttam (Ugyebát K széria [Gyári SW, pannonos]).
És ha némába teszi akkor neki sincs hangja a kemrának (Nekem is egy K szériás telóm van (508))
És annak is van hangja.
Látogassatok el: ide.
Nagyon jó oldal és fórum (Azért mondom mert ott minden CSAk SE-ről szól semmi másról. ;) nem azért mondom hogy átvigyem oda az embereket.)

Üdv.
Zolli

#1276 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 12:59

Idézet: gene - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 20:49

Egy ismerősöm vett nemrég egy K700i-t vodáéknál. Aktiváltuk is az MMS-t rajta. Készülik ki/be kapcs megvolt. Pár napja találkoztam vele és láttam, hogy érkezett 1-2 marketing MMS a telójára. Sajnos nemigazán tudja mikor mit csinál a telóval, szal amit láttam már a Telón volt rajta és nem netről nézegettük.

Nekem K750-esem van és annak a könyvében írták, hogy az MMS fogadást többféleképpen is be lehet állítani. Pl.: automatikus letöltés, mikor megkapod; Csak üzenet, hogy MMS-t kaptál, de kézzel kell leszedni; stb...

Szerintem a K700-nál is van ilyen beállítási lehetőség és a kézi letöltés van beállítva a telón. Azthiszem az "Üzenetek/Beállítások/MMS beállítások/Automatikus letöltés"-nél lehet módosítani.

Szerk: Azt lehagytam, hogy szerintem nem netről akarja letölteni, hanem a hálózatról csak kézileg, de ezt majd az okosok megmondják

Szerkesztette: sohta 2006. 01. 24. 13:00 -kor

Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#1277 Felhasználó inaktív   T-lore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 25. 14:27

Ehe.. lehet nekem is is a baj, hogy a kiszolgálónak "http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" volt megadva.
Valaki vodás megtudja nekem adni a beállításokat?
A szatyor nem táska.

#1278 Felhasználó inaktív   bypet 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 25. 17:16

Baró kis telefon, kicsit több mint egy éve van meg. Persze apró korlátai azért sajnos vannak.
Egyedül kicsit az zavar benne, hogy szöveg fájl olvasásánál nem lehet elég finoman görgetni, és a görgetésre is csak késéssel reagál ( ~ 2 sec ).

Nem tudtok vmi HW modot rá, amivel falsht lehetne még bele applikálni ? :o

#1279 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 26. 10:55

1 bajom van vele, h nem lehet memoriaval boviteni!
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#1280 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 18:35

Sziasztok, most jutottam hozzá egy K700i-hez, elég láma vagyok hozzá, én eddig csak telefonálásra használtam telefont... :) Két kérdésem volna:
1. Nagyon idegesít, hogy ha fényképezek vele, rohadt hangosan vinnyog egyet... akkor is ha ki van kapcsolva az összes hang... ezzel lehet vmi kezdeni...?
2. Mivel érdemes PC-vel összekötni? TV tunerem soros portra csatlakozó infra-érzékelőjével nem lehet vhogy? (Nem röhögni, ha hülyeséget kérdeztem... :) )
Multimédiás számítógép

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.