idézet:
Ezt írta a Bunny:
Ha már nyersanyag a téma, haverom netto 550-ért hoz (nagyker ár) Eurodata sony lemezt 4x, DVD tokkal. Ránézésre jónak tűnik, bár itt a nagytudású haverom szerint lehetne sötétebb is a lemez, merthogy a megfigyelése szerint a jobb lemezek sötétebb rétegűek.
Na mindegy, a DVDinfo szerint az azonosítója SONY04D1.
Ismeri valaki, tapasztalat ? PPeter, tesztelted ?
Főleg az érdekel, hogy mennyire tűnik tartósnak, mert kissé megilyesztettek a fél 1 év után olvashatatlanságról szóló tapasztalatok. HA már kiírok valami maradjon már meg 5-10 évig ha lehet basszus.[/quote]
Mintha PPéterék hozznák az országba.![]()
Beszélgetés a DVD+/-R(W) lemezekről, írókról Eszmecsere az alapanyagokról, írásról
Elküldve: 2004. 01. 30. 10:19
Elküldve: 2004. 01. 30. 10:24
idézet:
Ezt írta Szesa:
Teac W50D a nero 6 szerint nem tamogatja a DVD+R formatumot.
Ez hogy lehet??![]()
Tudtommal dual +/- os az iro.
A program nemjo esetleg a firmware?
---
[url="http://"http://www.tar.hu/smafu/teac.jpg"]NERO INFO [/url]
[ 2004. január 30.: Szesa szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ilyen íróm van és már írtam vele +R lemezt sőt +RW-ket is. 1.06 FW van benne
Nero a leggyengébb láncszem.
(W50E az csak - lemezeket tudot, esetleg nem olyat sóztak rád?)
[ 2004. január 30.: Merlin szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 30. 10:28
idézet:
Ezt írta Szesa:
Teac W50D a nero 6 szerint nem tamogatja a DVD+R formatumot.
Ez hogy lehet??![]()
Tudtommal dual +/- os az iro.
A program nemjo esetleg a firmware?
---
[url="http://"http://www.tar.hu/smafu/teac.jpg"]NERO INFO [/url]
[ 2004. január 30.: Szesa szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nyisd ki a szemedet ember,a RAM -ot nem támogatja az írónk!
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 12:05
idézet:
Ezt írta Merlin:
Mintha PPéterék hozznák az országba.[/quote]
Tényleg? És jó ? :confused:
Elküldve: 2004. 01. 30. 12:32
Szeretnék vásárolni DVD-irot csak nem tudom melyik márkát válasszam.Mit jelent a D jelölés :confused:
Pioneer 106D OEM 35 500 BRUTTÓ
ASUS DRW-0402P/D OEM 34 100 BRUTTÓ 2év gari
LG GSA-4081B 41 110 BRUTTÓ
Pioneer DVR-106 OEM 36 990 BRUTTÓ
Valami nincs rendben abban a világban, ahol a legjobb rapper fehér, a legjobb golfozó néger, és a németek nem akarnak háborúzni.
Elküldve: 2004. 01. 30. 14:14
idézet:
Ezt írta jaja:
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni DVD-irot csak nem tudom melyik márkát válasszam.Mit jelent a D jelölés :confused:
Pioneer 106D OEM 35 500 BRUTTÓ
ASUS DRW-0402P/D OEM 34 100 BRUTTÓ 2év gari
LG GSA-4081B 41 110 BRUTTÓ
Pioneer DVR-106 OEM 36 990 BRUTTÓ[/quote]
Valami nincs rendben abban a világban ahol kapsz valakitől (vagy letöltesz valahonnan) egy árlistát és nem tőle (ott) kérdezed meg hogy a rajta található modellek között mi a különbség (így pl.: Mit jelent az a D")!
Továbbá: valami nincs rendben abban a világban ahol a fórumozók közül többen képtelenek felfogni hogy ami csak egyvalaki másra tartozik azt nem a nagy nyilvánosság előtt kell megbeszélni (pl. a TE xyz lemezed van nálam?...) hanem privát üzenet(ek) formájában! (Ott van rá fent az ábra, igen, az az üzenet feliratú.)
[ 2004. január 30.: mackosajt111 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 30. 15:56
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
Valami nincs rendben abban a világban ahol kapsz valakitől (vagy letöltesz valahonnan) egy árlistát és nem tőle (ott) kérdezed meg hogy a rajta található modellek között mi a különbség (így pl.: Mit jelent az a D")!
Továbbá: valami nincs rendben abban a világban ahol a fórumozók közül többen képtelenek felfogni hogy ami csak egyvalaki másra tartozik azt nem a nagy nyilvánosság előtt kell megbeszélni (pl. a TE xyz lemezed van nálam?...) hanem privát üzenet(ek) formájában! (Ott van rá fent az ábra, igen, az az üzenet feliratú.)
[ 2004. január 30.: mackosajt111 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szia innen néztem de [url="http://"http://www.hardwarefutar.hu/termek.php?csoport=DVD+%2B%2F-+RW"]ITT[/url] nincs feltüntetve.
Köszönöm a a kimerítő választ de nem ezt kérdeztem.
Valami nincs rendben abban a világban, ahol a legjobb rapper fehér, a legjobb golfozó néger, és a németek nem akarnak háborúzni.
Elküldve: 2004. 01. 30. 19:53
idézet:
Ezt írta daniba2:
Hali. Nem tudtok esetleg olyan programot amelyik megvédi a DVD-t a számítógépben történő másolástól. Arra gondolok hogy esetleg csak valamilyen kód beütésével lehessen a lemezeket átmásolni[/quote]
Programot nem tudok, de javaslom a butor- vagy faliszéfet. Az tökéletesen megvédi a DVD-t a másolástól ...![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 20:39
Elküldve: 2004. 01. 30. 20:54
idézet:
Ezt írta PPeter:
Kérem szépen, ügyeljetek arra, hogy a hosszú URL-ek ne törjék szét az oldalt![/quote]
Két sorba jó lesz?
Vagy inkább 3-ba kellene?
Elküldve: 2004. 01. 31. 08:22
Elküldve: 2004. 01. 31. 11:18
Az egy image fájl (igaz, darabolt, de attól még jól működik). Az Instant Copy egyébként szépen fel tudja írni belőle a DVD-t. De felmountolhatod Daemon Tools-ba is, aztán akkor nyomhatsz egy szimpla DVD-Copyt bármelyik programmal (virtuális meghajtó -> DVD-író, de nem fájlrendszer szinten, hanem komplett lemez másolást!). Még egyszerűbb: a DVDDecrypter is fel tudja írni.
Elküldve: 2004. 01. 31. 11:25
Gratulálok!
üdv
R.
Elküldve: 2004. 01. 31. 13:23
idézet:
Ezt írta Renwick:
Ha már amúgy is erre jártam, csendben megjegyezném, hogy PPeter kolléga minap megjelent, az egyik legnagyobb hazai számítástechnikai magazinban olvasható témába vágó cikke(i) azt hiszem alapműnek számít(anak). Ilyen összeszedetten és koncentráltan erről a témakörről magyar kvázi-szaklapban mindenesetre én még nem olvastam.
Gratulálok!
üdv
Csatlakozom
R.[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 13:25
idézet:
Ezt írta PPeter:
daniba2,
Az egy image fájl (igaz, darabolt, de attól még jól működik). Az Instant Copy egyébként szépen fel tudja írni belőle a DVD-t. De felmountolhatod Daemon Tools-ba is, aztán akkor nyomhatsz egy szimpla DVD-Copyt bármelyik programmal (virtuális meghajtó -> DVD-író, de nem fájlrendszer szinten, hanem komplett lemez másolást!). Még egyszerűbb: a DVDDecrypter is fel tudja írni.[/quote]
Köszönöm szépen
Elküldve: 2004. 01. 31. 14:17
idézet:
Ezt írta Renwick:
Ha már amúgy is erre jártam, csendben megjegyezném, hogy PPeter kolléga minap megjelent, az egyik legnagyobb hazai számítástechnikai magazinban olvasható témába vágó cikke(i) azt hiszem alapműnek számít(anak). Ilyen összeszedetten és koncentráltan erről a témakörről magyar kvázi-szaklapban mindenesetre én még nem olvastam.
Gratulálok!
üdv
R.[/quote]
Renwcik, nevén neveznéd a csirkét?![]()
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2004. 01. 31. 15:54
Köszi. Ha erről fentebb volt szó akkor bocsi nem olvastam végig mind a 6 fejezetet...
Abit NF8, Athlon64 3000+ (S754), 512 MB AData PC3200, gyári AMD hűtő, Abit Radeon 9550 128 MB @ 250/400, Seagate 160 GB SATA, Chieftec 300W, Windows XP 64-bit Edition
Ez már a tesóméké: Abit KX7-333, Thoroughbred-B @ 1466 Mhz, Thermaltake Volcano 9+, 384 MB PC2700, Gigabyte Radeon 9600SE 128 MB @ 325/200(400), Maxtor DiamondMax Plus 9 80 GB, Windows XP SP2
Elküldve: 2004. 01. 31. 16:18
idézet:
Ezt írta PPeter:
daniba2,
Az egy image fájl (igaz, darabolt, de attól még jól működik). Az Instant Copy egyébként szépen fel tudja írni belőle a DVD-t. De felmountolhatod Daemon Tools-ba is, aztán akkor nyomhatsz egy szimpla DVD-Copyt bármelyik programmal (virtuális meghajtó -> DVD-író, de nem fájlrendszer szinten, hanem komplett lemez másolást!). Még egyszerűbb: a DVDDecrypter is fel tudja írni.[/quote]
Tudnál nekem bővebben segíteni mert egyszerűen semmi nem olvassa a pdi fileokat. Van egy XXX.pdi egy XXX.pdi01, egy xxx.pdi02 fileom ennyi, és még a DVD Decrypter sem kezd velük valamit, de lehet hogy én vagyok a gagyi
Elküldve: 2004. 01. 31. 17:10
idézet:
Ezt írta PPeter:
daniba2,
A DVD Decrypter azt mondja hogy ismeretlen ISO file, a Instand Copy Instant drive ba betöltve pedig An error occured during mounting.

Súgó
A téma zárva.