HWSW Informatikai Kerekasztal: Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? (sokváltozós függvény) Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 30. 07:35

Idézet: deuce - Dátum: 2004. aug. 20., péntek - 13:28

a barátságot és az üzletet nem jó keverni. :(

:up:
Azért azt megvallhatjuk, hogy nehéz is külön választani.
:)
De persze lehet, hogy igazad van, és vagyok kevéssé nyers és nem küldöm el a hozzám forduló rokonokat-barátokat a tönkretettem a windózomat segíts kérdésükkel.
Hardverproblémák rendben, ilyen esetben keresek még a közeli ismerősökön is, persze tisztességesen.
De könyörgöm, van elképzelésed, hogy milyen ritkásak a hardverhibák/fejlesztések a "nem tudom telepíteni ezt a játékot" kezdetű kéregetésekhez képest?!  :eek:
Na jó, ne ragozzuk, mindenki oldja meg problémáit a saját vérmérséklete szerint (én egyébként a "nagyon szívesen, de még a jövő héten sem érek rá" módozatú hárítást űzöm, az utóbbi hónapban kiemelkedő sikerrel), és elismerve az eredeti hozzászólásod alapvető igazságát,
nesze itt van neked egy KCS:
:cool:

#102 Felhasználó inaktív   Damien 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 14:43

Idézet: mckay - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 8:35

(én egyébként a "nagyon szívesen, de még a jövő héten sem érek rá" módozatú hárítást űzöm, az utóbbi hónapban kiemelkedő sikerrel)

Nálam a nemfizetősök hárításra eléggé jól bejön, hogy "Hozd el a géped, monitorral együtt és meglátjuk mit tehetünk! Ja, és 4.50-kor indulok dolgozni, még előtte kellene kiérned vele!" (Az igazsághoz tartozik, hogy ebben két dolog is segít: Nincs kocsim és a városhatár mellett lakom! :D ) Mindezt persze nem játszom el azokkal, akikkel tényleg vagyok olyan viszonyban, hogy simán belefér a "haveri szívességek" kategóriába egy-két install, újratelepítés, stb.
Ha a kereszted állandóan magaddal cipeled, előbb-utóbb felfeszítenek rá...

#103 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 14:54

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:46

Nagyon lesüllyedt ez a topic...
Remélem zako nem váltál terméketlenné (vagy tollforgatási tudományod máshol kamatoztatod)

Nem, nem váltam terméketlenné, csak kezdődik a tanév és megsűrűsödtek a tennivalók. Később majd azért írok jó kis sztorikat, ha rendeztem soraimat. Élményanyag valószínűleg lesz bőven, egy középiskolai kollégiumban leszek nevelőtanár, ahol rajtam kívül gyakorlatilag senki nem ért a számítógépekhez... :smoker:
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#104 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 30. 17:31

Idézet: zako - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 15:54

Nem, nem váltam terméketlenné, csak kezdődik a tanév és megsűrűsödtek a tennivalók. Később majd azért írok jó kis sztorikat, ha rendeztem soraimat. Élményanyag valószínűleg lesz bőven, egy középiskolai kollégiumban leszek nevelőtanár, ahol rajtam kívül gyakorlatilag senki nem ért a számítógépekhez... :smoker:

ÉS rajtad belül?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#105 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 08. 30. 17:34

Idézet: Damien - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 13:43

és 4.50-kor indulok dolgozni, még előtte kellene kiérned vele!" (Az igazsághoz tartozik, hogy ebben két dolog is segít:

Ezt én is megjátszottam, szokásos kurvasürgős gép, úgysem lett volna piacképes, meg ha már nem indul, és döglött a dózer, akkor nem két katitntás rendbetenni. Amúgy sem értem volna rá, de csávó erősködött, hogy Neki bármilyen korán, vagy akármikor jó. Mondom okés, odamegyek olyan 2óra felé. Most délután két óra? Nagyszterű! Nem, nem 14 órakor, _két_ órakor.... Én oda is mentem volna.
Make love not Wor.

#106 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 20:34

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 18:31

ÉS rajtad belül?

Bízom benne, hogy belül minden rendben. Csak nehogy magamon kívül legyek...  :D
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#107 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 20:48

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 10:46

Remélem zako nem váltál terméketlenné (vagy tollforgatási tudományod máshol kamatoztatod)

Muszáj firtatni, hogy ki hol termékenyít?
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#108 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 30. 21:37

Idézet: zako - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 21:34

Bízom benne, hogy belül minden rendben. Csak nehogy magamon kívül legyek...  :D

Drukkolok hozzá. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#109 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 21:59

Jesszus lamex, ezt is meg kellett érnem? Mivan, szétszedtek az ufok és embert épitettek belőled? :D

#110 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 22:04

Én is szoktam ismerősöknek/haveroknak/barátoknak ezt-azt segíteni hardver/szoftver téren.
De szigorúan ingyen. Szóval nem üzletszerűen hanem jószándékból űzöm a dolgot...

Egy kellemes élményem: jóóóóóóóóóó múltkorában fater munkatársa (akit én is ismerek régebbről, egyszer-kétszer találkoztunk vele már ilyen családi szinten :) ) kérdezte, hogy nem tudnám-e megcsinálni a gépükön a win reinstallt (valami Dell PIII-as cucc volt), meg kellene egy értelmesebb videokártya is a kölöknek jáccani'. Mondtam neki menjen el, vegyen egy Gef Ti200-at (ez nem most volt, akkor az volt a best buy), hozza el a gépet meg a vidkarit, megcsinálom neki.

Hozta, csináltam, telefonon kérdezte mielőtt jött a gépért hogy mivel tartozik. Mondtam semmivel. Szabadkozott, hogy ne már. Mondtam szívességből megcsináltam, nem volt egy nagy dolog.

Erre mikor jön, hozott egy ajándék palm m100-ast, hogy legalább ezt fogadjam el. Rendes volt tőle, örültem. Elfogadtam, mert az ajándék az más mint a pénz... vagy ez hülyeség? :)

Ja, most látom, ez  :offtopic: volt, bocsi.

Szerkesztette: Etele 2004. 08. 30. 22:05 -kor

#111 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 22:08

Nekem ilyen esetben max ha NAGYON jófej, akkor valami pénzt odanyom, néha nem is olyan bohóc összeget, már nekem, de hogy valami cuccot, az fehér holló. A legtöbb helyen még a szerte csoffadt varganyé tápkat is visszakérik csere után, hogy jóleszazmég. Na persze nem panaszkodom, az utóbbi héten csupa hasznos zsákmányra tettem szert, nade 2 hónap pangás után már ideje volt.

#112 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 08. 31. 07:40

Őőő...Vargánya XTRA edition? :Đ

Etele: Össze kell ismertess engem is ilyen emberekkel :up: :D nem hülyeség, csak jó kifogás ;)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#113 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 07:44

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 22:37

Drukkolok hozzá. :)

Köszönöm a belém vetett bizalmat, igyekszem majd méltónak lenni rá  :respect:

2-more: gonosz vagy... :)

#114 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 08:08

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 21:48

Muszáj firtatni, hogy ki hol termékenyít?

Jóvanna...csak aggódtam már, ennyi az egész...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#115 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 11:51

Idézet: zako - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 15:54

Üdvözletem zako mester!

Előre várom a sztorijaidat.  ;)  Lesz ott mindenféle embertípus:

- 1., -Tantóbááácsíííííííííííííííííí ! Mijaza ringyóóóóóóóóóóóóóóz ?      - tól
-
.
.
.
- n+1., - Haver nincs egy blázod bakker ? XP újrainstallkor mindig rá kell gyújtanom az ideg miatt. -ig ;)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#116 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 12:42

zako: Te tanár vagy?  :box2:
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#117 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 12:52

A Terminál fórum (Hardver/Számítástechnikai rémtörténetek) olvasói is várják a sztorikat.
Egy idézet:

Idézet: "Archon"

Atyaisten... :)
Zsivaagoo! Megkérhetlek, hogy ha figyelemmel követed az írásait, és találsz hasonló gyöngyszemeket,
akkor nekünk is szólnál? Előre is köszönjük!  :D

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#118 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 14:05

Idézet: charlie - Dátum: 2004. aug. 31., kedd - 13:42

zako: Te tanár vagy?  :box2:

Ha jól emlékszem, magyartanár...

#119 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 31. 22:16

Idézet: Etele - Dátum: 2004. aug. 31., kedd - 15:05

Ha jól emlékszem, magyartanár...

Jól emlékszel, magyar-kommunikáció szakos középiskolai tanár a végzettségem, és jelenleg egy kollégiumban helyezkedtem el nevelőtanárként.

Charlie! Teszed le rögtön azt a láncfűrészt?! Menj, csináld meg a leckédet!  :sandor:

#120 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 11:00

Idézet: zako - Dátum: 2004. aug. 31., kedd - 23:16

Jól emlékszel, magyar-kommunikáció szakos középiskolai tanár a végzettségem, és jelenleg egy kollégiumban helyezkedtem el nevelőtanárként.

Charlie! Teszed le rögtön azt a láncfűrészt?! Menj, csináld meg a leckédet!  :sandor:

áá, idén kaptunk 2 új 22-23 éves magyar-másik szakú tanárt nevelőnek, az eddigi két normális helyet, tiszta szopás.. de azért hajrá bbáp kóter!
amúgy a magyartanárok a kedvenceim.. :pokeas:

MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »