HWSW Informatikai Kerekasztal: Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? (sokváltozós függvény) Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 20. 13:02

Hat ez brutalis volt... :mirror: :nevet2:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#502 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 13:28

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 12:10

Lehet, de ököllel vertem az asztalt amig olvastam. A munkatársaim rémülten húzódtak a sarokba :D

Nekem egy saját történetem jutott eszembe, amit anno a Láma Júzerekbe már megírtam.

-------------------------------
Zsivaagoo Létrehozva: 2005. febr. 1., kedd - 13:51   

"Önjelölt hardverészekkel már volt szerencsém találkozni. Papácska begyűjtött mindenféle számítógépet + monitort az ámítástechnikai lomtalanításból. 25 éves kisfia nekiállt összerakni. Aztán hívtak egy nagytudásút, és a nagytudású egy évig karban tartott egy gépet. Aztán a nagytudású otthagyta őket két éve.

Ezután apuka és a 25 éves kisfia nekiálltak karbantartani. Minden üres bővítőhelyre benyomtak egy-egy beleillő bővítőkártyát (ISA VGA, ISA FDD/HDD kontroller, ISA és PCI hangkártyák, stb.) minden lehetséges "végpontot" összekötöttek a rendelkezésre álló szalagkábelekkel.

Ezekután apuci megkérdezte tőlem egy sörözés alkalmával, hogy értek-e az informatikához. Mondom, egy kicsit. Az jó, mert biztos tudnék tanácsot adni neki, hogy mit csináljon. Monjad! - mondtam.

Erre mondja:
- Van három és fél számítógépem. Meg kéne őket csinálni, hogy tudjon az asszony is és a lány is játszani.
- Eddig működött valamelyik?
- Igen, a Sz.... fia tartotta karban.
- És most?
- Hát az ifjabb Sz... már nem akar foglalkozni vele.
- No és milyen az a három és fél gép?
- 486-os vagy mifene már nincs közöttük.  (Hát nem is volt! )

Megbeszéltük, hogy mikor menjek hozzájuk, meg azt, hogy sör legyen, de bőven.
Adott időpontban érkezem, apuci fülig festékes, épp meszeli a konyhát, az előszobában a régi tapéta már csak nyomokban a falon, öreg tapétakupacok a sarokban, teljes lakásfelújítás közepe van házilag kivitelezve. Legbelső szobába betessékelnek, kapok sört, hamutartót, rágyujtok. A három és fél gépet + monitorokat + ilyen-olyan maradék alkatrészeket előszednek a rendelkezésemre álló 2 m2-re.
Elkezdek vizsgálódni. Hát 486-os tényleg nincs egy darab sem. A fél gép egy ósdi 386SX. Kezdem a kukába való kupacot összeállítani. Találtam 1 db P1 100-as gépet leleffent procihűtővel, 1 db AMD586-ost + mégegyet.
4 óra barkács. Azaz szétszedés utáni újrabarkács. Ekkorra már rendelkeztem :
- 1 db működőképes P1 100-as géppel, 16 MB EDO RAMmal + 1 MB ramos PCI VGA kártyával (S3 Trio-nál ócskább) + 512 MB vinyó + 2x-s CD-ROM + valami SB kompatibilis ISA hangkártya csodával, amelyen már volt kép, sőt, a BIOSba is be tudtam menni.
- 1 db Amd 586-os géppel, 8 MB EDO RAMmal + ISA VGA 512 kB Trident kártya.
- lelockolt mobilrackban 1 db nemtommilyen vinyó + 2 db 1x-es CD-ROM, 1 db nemtommilyen hangkártya + 1 db Amd586-os proci + hűtő.
Ekkor az idő már este 9-re járt, a család álmos és fáradt volt, apuciból kipréseltem 5 rugót az időmért + szakértésért és megállapodtunk abban, hogy holnap folytatom.

Eljött a holnap. Vittem apuciékhoz az összes megmaradt EDO RAMomat, W95 + W98 install CD-t stb. Az okosabbik gépet összedugtam, hogy vinyóról bootol-e. Bootolt. W95 kékhalál. Csökkentett üzemmód dettó. Sebaj. Rambővítés EDO RAMmal 32 MB-ra. Win98-as bootfloppyval feltámasztom a gépet, a vinyón 1,5 MB szabad hely. Na erre W98-at telepítünk - mondom- mert a w95 nem ismerné fel az eszközöket. Vinyóról majdnem minden irtás, a felszabaduló 350 megára zúdul a w98. Másfél óra alatt. Addig szépen összeraktam az 586-os gépet már 16 MB EDO RAMmal, az ISA VGA 512 kB Trident kártyával, a lelockolt mobilrackban 1 db nemtommilyen vinyóval, az 1x-es CD-ROMmal, +a nemtommilyen hangkártyával. Bé is dobozoltam szépen. Közben megkészült a w98 település, feldobtam egy wördöt, gyártottam ikonokat. Mutatom az eredményt, este 9 van, apuci, anyuci, leány örül, hogy legalább az egyik gép már működik, szép szines, van rajta vindóz is. Uccsó sört megiszom apucival, megállapodunk, hogy holnap ismét jövök. Lementem tőlük a közeli törzskocsmámba, és jól berugtam.

És ismét eljött a holnap. Lepróbálom az 586-os gépet, feláll, Briósba be, felismer mindent ami kell. Mondom apucinak, erre a gépre majd valamikor később kell win95-öt rakni. most lássuk azt, amit tegnap keltettem életre w98-cal. Röpke három óra alatt beállítottam a DOS-os játékokat w98 alatti futásra (batch file kreálásokkal, "set sound blaster IRQ, Base/ I/O /midi / DMA  address stb.) hanggal retye-rutyával mindennel. ismét 9 óra, család álmos, apucinak megmutatom, hogy ezt a kupacot már dobja ki véglegesen a kukába. Elköszönés, törzskocsmában ismételt berugás.

Kb. négy hónap múlva körmönfont üzenet érkezik a "postássa" ( a postás az ifjabb Sz... az elmúlt buherátor faterja), hogy az 586-os gép (persze nem ilyen szabatosan fogalmazva) nem működik. Azaz nincs rajta vindóz. (Ez pont megfele a megbeszélteknek.)

Szerintetek azóta telepített valaki az apuci második gépére win95-öt ? "
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#503 Felhasználó inaktív   Schmidi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 20. 13:31

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. júl. 20., szerda - 10:10

Lehet, de ököllel vertem az asztalt amig olvastam. A munkatársaim rémülten húzódtak a sarokba :D

Csatlakozom! :)

#504 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 08:04

:up:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#505 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 07. 28. 11:58

:)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#506 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 13:01

:respect:
Üdvözlettel:
Gabi

#507 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 16:54

Kicsit kilépek az olvasói szerepből...

Ma kimentem az egyik ügyfélhez, mert nem indul el a vindóz. Oh jaj.
3 hete és 1 napja csináltam nekik a gépet, fasza kis cucc, fel is telepítettem rá mindenfélét, akkurátusan még az ikonokat is elrendeztem/átneveztem, mellékeltem útmutatókat, stb.

Boot CD betesz, partíció check, tele hibákkal a C.
Sziszeg az anyuka hátulról: "Mostanában a gyerekek gyakran kapcsolták ki úgy, hogy a 220V-os elosztó billenőkapcsolójával. Ez gond?"
Azt válaszoltam: "Tulajdonképpen nem. És ön is használta már?"
Anyuka: "Csak amikor nem tudtam kilépni a gyerekek helyett a játékból."
Én: "Ühüm. Csak úgy kérdeztem. Nem, nem hiszem hogy jelentősége lenne."
Szerintetek jól mondtam?

:banghead:

De most komolyan! Hogy a büdös rossebbe jut eszébe, hogy az általam gondosan elvezetett kettőhuszas hosszabbítót kihúzza a falból, beiktasson egy billenőkapcsolós elosztót a szobaventillátor kedvéért, és ha már így nyert magának egy - akár lábbal is használható - komforttényezőt, akkor azt - interdiszciplináris valójában eleddig nem eléggé feltárt, kőbálványimádó megvilágosodástól vezérelve - amolyan univerzális PC-kikapcsolóként használja?
Miért is nem kéri, hogy bekapcsoló is legyen egyúttal? Hiszen csak egy BIOS/Power Management setting kérdése, és lám, máris kész a gázpedál módjára ki- és bekapcsolható PC!
ÁÁÁ!

#508 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:07

Mai metrós gép.
Cerka2.4, 256M ramm, maki80G, via prosavage...De asrock dezska, hurrá. Elmondás szerint srác feltette a rencert (SP1), de az nem indul csak ha lemez vana meghajtóban. És hogy az a baj, hogy hiányzik a flopi :) . Megyek. Gép be, rencer megy éppen. Restart, nézek, bios. A pata hdd sehol nincs boot sorba véve :omg: .  Közben vettek flopimeghajtót, hátha tényleg hiányolja.
Gép szokásos, szegecsek tartják össze...
Memóriából oszt 64M-t a savage (hamar levéve 32-re, hogy azért a passziánsz3d elinduljon rajta). DVD-RAM, LG. CD-író, dvd-lejátszó szoftver sehol. De vannak ingyenes szoftverek, külön cd-nyi! Semmi használható rajta :( .
Win meglepő gyorsasággal indul, fölös portok, alaplapi eszközök letiltása után egész kellemes. Jah, modem hiába van tiltva, akkoris megtalálja az xp :D . De ha két alkalmazás is erősen kér lemezt, akkor már hasal. Köv. meglepi: DVD és vinyó egy kábelen. Csodás. 3. meglepi: A rendszerkötet fat32. A másik ntfs :omg: . Convert exe, leválaszt? Igen. Nem lehet, köv indításkor...? igen. Köv indítás, chkdsk, aztán convert-hopp, hiba, nem konvertálható a windows könyvtár. meg másik sem. Nem jött össze. Eseménynapló: disk, atatpi hibaüzenetek, eszköz nem áll készen, meg adathiba. Nézem dma módot, hopp, már nem udma-6, hanem csak udma-5. Everest feltol, uata crc error: 80. Elmondtam, mi várható, kicsit betetvül, tenni nem lehet semmit, mer szegecs, vagy gari.
Eltéve jussom, feltéve szokásos sallangok, jó érzéssel távoztam. vasármap megyek dvd-lejáccót rakni, mer nem volt nálam. Kíváncsi vagyok a crc hibákra.
A tulaj 3x is elmondta, hogy nem jutott eszébe, hogy értek hozzá, már megbánta.
Nyomtató: Lexmark, patronok: Csak színes. USB kábel: csak külön kellett megvenni. Fekete patron: 8k, nem vettek. Megértem :( .
Íme, a valóság, metroPC, nem fejlődünk.
De legalább csendesen működik. Igaz, a proci alapon 60 fok.
Ára: 100khuf (all inklusive 17"-os relisys monitor)

Szerkesztette: didyman 2005. 08. 10. 20:12 -kor

(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#509 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 21:50

ééééés igen! 3 rüszmeteg adó- és könyvelőprogi! harcot megvívtam, vehemens módon, nem kímélve embert, fegyvert s végül győzelemre vittem a hazát s infótudományomat!
Mai meglepi: Tecsós gép! Nade! Component pro táp a gagyi házban (=FSP)! Aopen alaplap! Nem alaplapi MX200-as VGA! (celeron 850MHz-hez)! Seagate barracuda vinyó! Nincs is vele bvaj. A RAM gagyi volt monnyuk. ja, és procin origi Intel hűtő!
Na erre lépjetek!

#510 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 22:03

Idézet: mckay - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 17:54

Sziszeg az anyuka hátulról: "Mostanában a gyerekek gyakran kapcsolták ki úgy, hogy a 220V-os elosztó billenőkapcsolójával. Ez gond?"

Hehe, anno amikor még a szomszéd gyerekek kicsik voltak, állandóan a gép előtt ültek, minden egyéb tevékenység (evés, tanulás, alvás, stb.) helyett (gondolom ismerős szituáció minden gépbuzi számára). Anyuka persze nem értett annyira a géphez, hogy holmi startmenüvel vagy leállítással bibelődjön, így laza csuklómozdulattal lenyomta a kismegszakítót. Teljesen természetes volt számukra, hogy a Win Scandiskkel indul, csodálkoztak is, hogy nálam milyen gyorsan indul a rendszer...  :p
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#511 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 22:12

:lol:

#512 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 13:52

Láttam itten a bányában az "informatikus kollégák" által selejtezés általi halálra ítélt gépeket. Megnézegettem "Őket", hogy hátha a zavarosból ki lehet halászni valami értéket.

Tapasztalat a "kollégákról":
- Cpq gép, i815 csipszettel, feliratozás alapján Cel 733-as procival. Vinyó nincs, memó nincs, procihűtő alatt üres a foglalat. Az alaplapot - ami egyébként még értékes is lehetne - mi a francért hagyták benn a házban ? Nem kellik ?  :D
- Másik Cpq gép. Szintén i815 csipes lappal, vinyó nincs, memó nincs. Hát proci van-e? 1 gigás P3-nak kéne lennie, ha van. Csoda Compaq megoldású procihűtő van, amelyről előszőr le kell csavarozni a ventit ahhoz, hogy a borda rögzítő/leszorító karokhoz hozzáférjen az ember.
Na, leszedtem a ventit. Mit látok? Hát a hűtőbordát annyira eltömte a por meg a dzsuva, hogy amikor utoljára még vizet is kapott, teljesen belepte a penész. :omg: Komoly karbantartást láthatott a cucc.
De a borda alatt ott figyelt az 1 gigás P3. Kipróbáltam, működött is, és most egy beléptetőrendszeres gépet erősít.  ;)

Más:

IBM Netvista 6269. Van aki még nem ismeri?  :D
Csodálatos egy műszer. Az alaplapot i810e csipszettel a gagyibájt gyártotta az IBM kérésére AGP port nélkül. Spóroltak alaplaponként kb. 3-4 forintot. LYÓL megérte. Eszik az minden processzort a PPGA tokozástól az FCPGA tokozás utolsó ítéletharsonájáig. Csak ...
A briós nekiáll vinnyogni, hogy "ismeretlen processzor mikrokód". Sebaj. Tőttök nekijje 2001 jún.-i brióst. Ezzel megismeri az 1100-es cerkát. Béteszem az 1 gigás P3-at, erre "ismeretlen processzor mikrokód". Anyád!  :reklamacio:
www.ibm.com, download. 2004-es brióst letöltöm, DOS-os floppys változatot és ringyóz alól frissítőt is. A DOS-os ordít, hogy nem tudja azonosítani a BIOSt. A ringyózos ordít, hogy nincs támogatása a procihoz. Sebaj. [legyint]
1100-es cerka vissza. Ismét "ismeretlen processzor mikrokód". Visszatöltöttem a 2001. jún.-i biost. Azzal rendben. Tehát az IBM 2004-es briós verziója kakibb, mint a 2001.-es. Köszönöm szépen, sejthettem volna.
Mi sem jellemzőbb az IBM-re, hogy a gagyibájt alaplapos gépébe Quantum LCT szériás 10 gigás vinyókat szereltetett. Csoda ezekután, hogy az egész PC részlegüket eladták a kínaiaknak (Lenovo) ? Gyártott egyáltalán valamit az IBM PC kategóriában ?  :D

A gépet már leselejteztettem. Mivel kiváncsiságból molyoltam vele 2 hétig, most már működik. Selejt Bosszúja vol. 2 feat IBM?  :D

#513 Felhasználó inaktív   mckay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 23:18

:o  :p
Van egy ilyen mikrokódos lukrafutásról egy egyoldalas kis topic, tanulságos
Én követtem el, csak nekem nem volt ilyen szerencsém, nem sikerült biost frissíteni, semmi szín alatt.

#514 Felhasználó inaktív   |)eaTI-IeX 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 23:16

Hát ezt nem hiszem el! Itt valami másnak is kellett történnie!!

#515 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 17. 23:36

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 22:50

ééééés igen! 3 rüszmeteg adó- és könyvelőprogi! harcot megvívtam, vehemens módon, nem kímélve embert, fegyvert s végül győzelemre vittem a hazát s infótudományomat!
Mai meglepi: Tecsós gép! Nade! Component pro táp a gagyi házban (=FSP)! Aopen alaplap! Nem alaplapi MX200-as VGA! (celeron 850MHz-hez)! Seagate barracuda vinyó! Nincs is vele bvaj. A RAM gagyi volt monnyuk. ja, és procin origi Intel hűtő!
Na erre lépjetek!

Hardvert a hardverboltból - Tékozló Homár

Idézet

Egy kis nézelődés után az Auchanban kapható R&M Kepler nevű számítógépe mellett döntöttem.

#516 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 01:02

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 15:41

...és olyasmit motyog, hogy ennek a "szuper gépnek semmi baja nem volt, amíg VALAKI bele nem piszkált (ez lennél megint te)"...

Nocsak, mily ismerős mondatszerkezet... mióta tévéket javítok, hallottam már néhányszor, de eddig nem bírtam még rájönni, hogy ha semmi baja nem volt, akkor minek hívtak egyáltalán?

Ez is ismerős:

Idézet

...tök mindegy, hogy nappal van vagy éjszaka, hétvége vagy munkaidő és hangjukban a kétségbeesés keveredik a burkolt fenyegetéssel... És mindig milyen sürgős nekik!

#517 Felhasználó inaktív   -=GERI=- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:50

Az eset kb 5 perce történt.

Haver hív: nem megy a számítógép. Nem az övé. A gyerek akié az használta. Aztán meg nem megy. Mé nem megy nézzem meg. Win98 votl rajta. 90W-os AT-s táp, Codegen 160Wos tápokat megszégyenítő súllyal (nem ettől süllyedt el annó a titanik). Oké, megnézem.

Benyitok a szobába, socket 3-as alaplapok hegye fogad, a kínpadon egy socket 3-as alaplap, random beleszórt memóriákkal, isás videókártyákkal. Táp bekapcs éééés... semmi. Nem durrant... kár, pedig élvezni szoktam mikor széttég az egész, és minden alkatrész szörnyű hirtelenhalált szenved. Na nézzük. A jó kis edó ramokat beleteszem úgy, ahogy azt annó megálmodták az okosok.( lehet a 8 2 4 8 kombót nem szereti???)

-Eztet hasznáta a gyerek?
-Ja, eztet hasznáta hát tuti, meeee windóc kilencvenyóc vót rajt, nimmeg a vinyón rá is van íródva vindóc kilencenyóc.
-Hmm tilleg rá van írva. (a saccra 120 megás vinyóra) Oszt hunnét szalajtottátok ezt az alaplaphegyet?
-A gyerek apukája hozta a helyi mindeneladós osztrákoknál minden szart összeguberálós cigánytól.
-Hmm hmm. Már asszem meg is van a hiba oka.

Nézem nézem. Kiveszem a videókártyát, jó kis ISA-s, 128k-s, beleteszek valami ratyis S3-mat.
Power... semmi. Hallani hogy a táp életrekel, adja ki a száundot, ahogy pörög a Vargáné által tervezett extrém venttillációs szisztéma, melynek a feladata eredetileg a levegő mozgatása lett volna.

Kikapcsolom (de minek, bekapcsolva nagyobb poén lett volna)... Ránézek a procira hátha... JJJJJÉÉÉÉÉÉÉ... A proci kicsit furcsán áll benne. Nem pont annyi lába van amennyi kéne hogy legyen az ebben az alaplapban történő rendeltetésszerű használathoz. Nyilván bikacsökkel lett beleerőszakulva a cigányoknál. Pár láb kicsit oldalra van hajtva, hááá nem ér be diknmááááá én vagyok a cigááááááány beleteszeména processzoooooort mer én vagyok a cigáááááány somaléromalé. Osztá mé nem megy. Mé nem megy má hááámmmáá dikmá je.

Na ezen a ponton inkább úgy döntöttem, hogy sűrgős tehendőimre hivatkozva elvonulok, és biztosítom a jelen lévőket arról, hogy én szívesen eltüzelem, felkamerázom, és felteszem internetre teljesen ingyébe az egész kócerájt.
Munkakör: hivatásos fórumrém
Honlap: http://LegendgrafiX.tk

#518 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 15:06

Ez mind szép és jó meg tanulságos, de nem kell mindent a cigányokra kenned  :D

#519 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 20:55

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 0:36

hjahh :D .
És az a röhej, hogy ezen se matrisa, sesemmi, tök nulla ház. De már súlyra gyanús volt :D .

#520 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 07:00

Bázse, Geriiii, ezsen félröhögtem, dikk!
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »