Idézet: petyus_ - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 10:04
Sziasztok!
Biztos hülye kérdés, de mik azok a Life Upgrade-ok? Mire jók? És azok nélkül nem lehet végigvinni a játékot?
És ha eddig nem szedtem össze őket, akkor vissza lehet értük menni?
Még 1 kérdés
Ot tartok, hogy elfordítottam azt a kart, az egyik teremben, és már ki is jutottam. Ott vagyok most. hogy jön valami óriás, és azt nem tudom legyőzni. Hogy kell? Próbáltam á felugrani, meg úgyis, hogy run up wall, és onnan ugrani, de nem ment.
Akkor hogyan???
A life upgradek életerő növelések tulajdonképp. 9 van belőlük és, ha mindegyiket megszerzed, dupla annyi életed lesz mint a játék elején. Néhányat elég nehéz megtalálni, de megéri. A game-et (NAGYON nehezen) de be lehet fejezni nélkülük is, viszont az alternate befejezést csak akkor tudod előhívni, ha mind a 9-et megtaláltad és használtad.
Ja a konzervdobozok kinyírása: kerülj a háta mögé és üsd a lába nem páncélozott részét, ergó a vádliját, addig amig le nem térdel, akkor fel tudsz ugrani rá. A fejét tudod ütögetni, de ne ész nélkül, mert forgás közben egyszercsak megáll és megpróbál leszedni magáról valamelyik kezével. Ez elől el tudsz ugrani az oldalra gombokkal (tehát ha a bal kezével akar leszedni akkor megnyomod a jobbra, vagy jobbra oldalazás gombot). Addig ütögeted a fejét és hajolsz el a kezei elől amig meg nem hal.
Szerkesztette: Nevl 2005. 01. 16. 11:30 -kor