HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#261 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 15. 11:28

Idézet: petyus_ - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 10:45

Sziasztok!

Nemtom, valamiért nem tudok print screen-t csinálni, úgyhogy megpróbálom elmagyarázni hol tartok.
Már aztuán vagyok, hogy megöltem a hajós csajszit, utána megöltem azt a 4 ugra-bugrálos enemy-t, kicsit tovább mentem, és most ott tartok, ahol a földben van egy ilyen csiga alakú mélyedés. Ez az a hely ahol visszamentünk a múltba. Ott van a falon 4 db ilyen izé amir rá fel lehet futni, és akor benyomódik. Ha rámegyek a szélén lévő jobb oldalira, akkor ott elindul a homok. Ha rámegyek azon kívül akármelyikre, leáll a homok, de más nem történik.
Mit kell csinálni?

El kell találni a sorrendet... mind a 4 gombot be kel nyomni!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#262 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 19:11

HELP!

Hogy lehet 2. alkalommal kicsinálni az empress-t??????  :banghead:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#263 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 22:57

Idézet: Dess - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 19:11

HELP!

Hogy lehet 2. alkalommal kicsinálni az empress-t??????  :banghead:

2. alkalommal?! Csak egyszer kell vele harcolni... (a game végén jársz?!)

Szerkesztette: Nevl 2005. 01. 15. 22:58 -kor

#264 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 00:07

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 21:57

2. alkalommal?! Csak egyszer kell vele harcolni... (a game végén jársz?!)

Először azután harcolok vele amikor kinyitom a trónterem ajtajának 2. reteszét is...
Másodszor amikor levettem a maszkot (ott ahol előzőleg jelenben a griffel harcolok).
Azt, hogy a végén járok-e cask sejtem. De mivel nem tudtam még legyőzni az empress-t nem tudom.  :(
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#265 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 01:00

Idézet: Dess - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 0:07

Először azután harcolok vele amikor kinyitom a trónterem ajtajának 2. reteszét is...
Másodszor amikor levettem a maszkot (ott ahol előzőleg jelenben a griffel harcolok).
Azt, hogy a végén járok-e cask sejtem. De mivel nem tudtam még legyőzni az empress-t nem tudom.  :(

Hmmm... érdekes én csak 1X harcoltam az emperessel, a második harc tulajdonképp egy videó a végjátékhoz... ott max 1-2 ütést kell bevinni.
De ha pl azt használod, hogy combo-véd-véd-elugrik-combo akkor hamar leterül és még nem is nagyon tud megsebezni.... ehhez mondjuk nagyon kell érezni az írányítást.

Utána olvastam a végigjátszásban, hogy jól emléxem e, és láss csodát tényleg... nem kell harcolnod 2X az emperessel, csak 1X a második harc egy videó, ahol semmit se tehetsz... szal nálad valami nem klappol.

#266 Felhasználó inaktív   yak 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 16. 08:51

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 0:00

Hmmm... érdekes én csak 1X harcoltam az emperessel, a második harc tulajdonképp egy videó a végjátékhoz... ott max 1-2 ütést kell bevinni.
De ha pl azt használod, hogy combo-véd-véd-elugrik-combo akkor hamar leterül és még nem is nagyon tud megsebezni.... ehhez mondjuk nagyon kell érezni az írányítást.

Utána olvastam a végigjátszásban, hogy jól emléxem e, és láss csodát tényleg... nem kell harcolnod 2X az emperessel, csak 1X a második harc egy videó, ahol semmit se tehetsz... szal nálad valami nem klappol.

Hali!

Nem nála nem klappol valami, mivel a játéknak több féle befejezése van. Én is kétszer harcoltam vele, és a második bazi nehéz volt. Forgószeleket meg anyám kínját idézett.

Haveromnak viszont csak egy harc volt, mint neked Newl. Nem tudom mitől függ, hogy hogy lesz, de ez van.

#267 Felhasználó inaktív   yak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 08:51

Idézet: yak - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 7:51

Hali!

Nem nála nem klappol valami, mivel a játéknak több féle befejezése van. Én is kétszer harcoltam vele, és a második bazi nehéz volt. Forgószeleket meg anyám kínját idézett.

Haveromnak viszont csak egy harc volt, mint neked Newl. Nem tudom mitől függ, hogy hogy lesz, de ez van.

Bocsi nem Newl-->Nevl!!!!!!!! ;)

#268 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 10:04

Sziasztok!

Biztos hülye kérdés, de mik azok a Life Upgrade-ok? Mire jók? És azok nélkül nem lehet végigvinni a játékot?
És ha eddig nem szedtem össze őket, akkor vissza lehet értük menni?

Még 1 kérdés
Ot tartok, hogy elfordítottam azt a kart, az egyik teremben, és már ki is jutottam. Ott vagyok most. hogy jön valami óriás,  és azt nem tudom legyőzni. Hogy kell? Próbáltam á felugrani, meg úgyis, hogy run up wall, és onnan ugrani, de nem ment.
Akkor hogyan???

Szerkesztette: petyus_ 2005. 01. 16. 10:29 -kor

#269 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 10:46

Idézet: yak - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 8:51

Hali!

Igen, igaz... nem tudom, hogy mi a rendes befejezése a játéknak (én csak az alternate-ot láttam), szal ha még 1X kell harcolni vele akkor is áll amit mondtam. A forgószeleket nem hinném, hogy nehéz legyőzni, de az átugrálás, mindig működik, illetve a block-ot nagyon intnzíven kell használni (nagyon hosszú combokat nyom). E mellett azt a fury-s time dolgot érdemes használni, amikor a Te sebességed megtízszereződik és vörös lesz a képernyő, elfelejtettem a nevét. (sok sand-et elvisz, de ha jól nyomod és előtte slow time-al kicsit megnyírbáltad az életét akkor 1 is elég ahhoz, hogy kinyírd.

#270 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 10:50

Idézet: petyus_ - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 10:04

Sziasztok!

Biztos hülye kérdés, de mik azok a Life Upgrade-ok? Mire jók? És azok nélkül nem lehet végigvinni a játékot?

Még 1 kérdés
Ot tartok, hogy elfordítottam azt a kart, az egyik teremben, és már ki is jutottam. Ott vagyok most. hogy jön valami óriás,  és azt nem tudom legyőzni. Hogy kell? Próbáltam á felugrani, meg úgyis, hogy run up wall, és onnan ugrani, de nem ment.
Akkor hogyan???

A life upgradek életerő növelések tulajdonképp. 9 van belőlük és, ha mindegyiket megszerzed, dupla annyi életed lesz mint a játék elején. Néhányat elég nehéz megtalálni, de megéri. A game-et (NAGYON nehezen) de be lehet fejezni nélkülük is, viszont az alternate befejezést csak akkor tudod előhívni, ha mind a 9-et megtaláltad és használtad.
Ja a konzervdobozok kinyírása: kerülj a háta mögé és üsd a lába nem páncélozott részét, ergó a vádliját, addig amig le nem térdel, akkor fel tudsz ugrani rá. A fejét tudod ütögetni, de ne ész nélkül, mert forgás közben egyszercsak megáll és megpróbál leszedni magáról valamelyik kezével. Ez elől el tudsz ugrani az oldalra gombokkal (tehát ha a bal kezével akar leszedni akkor megnyomod a jobbra, vagy jobbra oldalazás gombot). Addig ütögeted a fejét és hajolsz el a kezei elől amig meg nem hal.

Szerkesztette: Nevl 2005. 01. 16. 11:30 -kor

#271 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 10:57

Idézet: petyus_ - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 9:04

Sziasztok!

Még 1 kérdés
Akkor hogyan???

HA a gólemnél akadtál el akkor a vádliát kell ütni, majd amikor letérdel felfutni a hátára és a fejét kell csapkondni (Mikor felfutottál rajta egyből lassíts időt és úgy csapd! Ezzel a módszerrel biztos elég 1 kör és nem kell ismételni).  :cool:

#272 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 11:31

Idézet: Dess - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 10:57

HA a gólemnél akadtál el akkor a vádliát kell ütni, majd amikor letérdel felfutni a hátára és a fejét kell csapkondni (Mikor felfutottál rajta egyből lassíts időt és úgy csapd! Ezzel a módszerrel biztos elég 1 kör és nem kell ismételni).  :cool:

:respect: én elfelejtettem válaszolni, most egészítettem ki. Én nem hazsnáltam slow time-t, néha elég nehéz új sandet szerezni.

#273 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 18:48

Gyerekek ezt a játékot hogy lehet rábeszélni a gamepadra?  :think:
Vettem 1et, minden játékba faxán müxik, de ez az istenért sem akarja használni.
Ha átállítom az options-be a gamepad beállításoknál ez mind van:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#274 Felhasználó inaktív   Devon Mjsz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 10:47

Szasztok!
Én végigtoltam a PoP SoT-ot, de bevallom h kb a 89%-tól csítelnem kellett.
Nem tudtam kinyírni az ellent, ha meg már a végefelé jártam a nőt ölték meg, és ezt próbáltam több napon keresztül. Egyszer hajtépésig falyult a dolog, és még a bill. -t is megharaptam :D
Mivel ilyen ritkán(soha) fordul elő velem, nevettem majd csíteltem.
Egyébként a ww -t most kezdtem el, remélem ebben is lesznek feladványok, mert azokat szerettem a legjobban.

Szvsz az irányítás furcsa, de MEGSZOKHATÓ!
Wow:
Bloodscalp -> Famouslea -> Gnome Warlock lvl 70 <Dark Wind>

The history of the "F" word

#275 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 20:44

Hi!

végig olvastam a topikot és ha jól emlékszem nem volt válasz a kérdésemre.

szoktak lenni ládák a pályákon és amikor szétvágod azokat azt irja ki, h : "new artwork unlocked" (ha jól emlékszem)
ez mire jó?

Szerkesztette: gene 2005. 03. 01. 20:45 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#276 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 05:28

A menüben van 1 pont (talán extra features) nem emléxem a nevére pontosan. Ha abba bemész akkor képeket találsz az ellenekről, a pályákról, a kardjaidról azokat a képeket fedi fel...

#277 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 19:20

Üdv én kb 2 hónapja 3 nap alatt vittem végig igaz ízin de szerintem sokkal könyebb volt mint az elsőrész a kombok nagyon jók voltak a story is isten király neketek mi a véleményetek a nehézségéről ?

#278 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 19:27

ez a játék nagyon :respect: a zenéje meg nagyon jóóó :up:
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#279 Felhasználó inaktív   csöl 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 07. 13:32

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 10:20

Kép

Ezuttal sokkal sotetebb es nyomottabb hangulat. Elatkozott kiralyfinknak ezuttal sajat sorsaval illetve halalaval kell szembeneznie.
A fejlesztok ugyeltek a karakterformalasra, a fohos idosebb lett, es ezuttal mar tapasztaltabb (a fejlesztok szerint csak szerenyen "master warrior" :)) testet borpancel vedi ami elegendo mozgekonysagot engedelyez.

Tenyek (a teljesseg igenye nelkul):

-GameSpot

A kepeket erdemes megnezni nagyban, mar majdnem festoi reszletesseg van bennuk :)

Kép

Kép

Kép

Tovabbi kepek

Jelenleg beharangozott megjelenesi datum: 11/16/2004

nem birom letölteni! hogykell????????????

[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red]

#280 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 13:46

Mit nem tudsz letölteni?  :omg:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.