Prince of Persia: Warrior Within
Elküldve: 2004. 12. 05. 08:21
hi!
vki pontosan meg tudná mondani a dvd-s verzió mennyivel "tud" többet mint a sima cd-s azon kívül,hogy vagy kétszer akkora a mérete?
thx
vki pontosan meg tudná mondani a dvd-s verzió mennyivel "tud" többet mint a sima cd-s azon kívül,hogy vagy kétszer akkora a mérete?
thx
486 dx2 66mhz,4mb edo ram,1mb trident vid.kártya,270mb hdd,win 3.1,sb 16,1x cdrom....nesztek akkor itt van ez ha az fx nem teccet.
Elküldve: 2004. 12. 05. 09:41
Idézet: Kain.Fsi - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 9:21
hi!
thx
thx
Hi! Epp olvastam valahol, hogy extrak, kepek, videok;)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:20
Lenne 1 kérdésem, remélem tud valaki segíteni.
A játék hol a fenébe tárolja a mentéseket?
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:25
Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 22:37
Mondjuk vigyázz mer nekem kicsit szaggatott.... úgyhogy az legyen az első hogy visszaveszel a grafikán...
Azt meg hogy csináltad?
Nálam 1024x768 high, árnyékok ki, és simán megy.
30 fps alá még soha nem ment. (átlag olyan 40-65)
Valami nálad nem ok.
Elküldve: 2004. 12. 05. 18:07

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Namost arra a rudra hogyan?
Ugyanis ha háttal fordulok neki, annak reményében hogy elugrok, nem engedi.
1xüen nem enged ugrani.. :confused:
Tuti hogy tök 1xű a megoldás, csak én nemlátok a szememtől..
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 18:07 -kor
Elküldve: 2004. 12. 05. 18:15
Hihetetlen átengedett ugrani..
Tök jó ugyanazt +csináltam 20x és 21x-re engedett oda..
Tök jó ugyanazt +csináltam 20x és 21x-re engedett oda..
Elküldve: 2004. 12. 05. 21:44
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 12:25
Azt meg hogy csináltad?
Valami nálad nem ok.
Valami nálad nem ok.
Hát nem tom...
Szerintem én nagyon bamba vagyok mert már az elős küzdelmet sem tudom megcsinálni... hogy kell???
Egyébként mióta megvan csak egyszer indítottam el.... Mióta ADSL van nem jáccok semmivel. A hl2 is abbamardt.
macbook air 2014
Elküldve: 2004. 12. 06. 05:52
Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 21:44
Hát nem tom...
A játék elejére gondoltam mkor volt az a b@szott nagy hajós jelenet...tudod tűz meg ilyen szar efektek...
Szerintem én nagyon bamba vagyok mert már az elős küzdelmet sem tudom megcsinálni... hogy kell???
Egyébként mióta megvan csak egyszer indítottam el.... Mióta ADSL van nem jáccok semmivel. A hl2 is abbamardt.
Hát mikor nekem is bekötötték a netet, nemsokat játszottam az 100
1ébként a hajós jeleneten nem tudom mit nem tudsz megcsinálni
Elküldve: 2004. 12. 06. 06:48
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 5:52
Hát mikor nekem is bekötötték a netet, nemsokat játszottam az 100
Tök 1xü. Védekezel, és írtod a dögöket. 
Azt a főcsajt nemtom megöni(tudod akii van az intróban mikor jön az a hajó...(jó a segge)
macbook air 2014
Elküldve: 2004. 12. 06. 06:59
Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 6:48
Azt a főcsajt nemtom megöni(tudod akii van az intróban mikor jön az a hajó...(jó a segge)
) valahogy mindíg kinyír. De majd próbálkozok vele 1x.
hehe ott még nem is kell kinyírni, mert elpucol.
1darabig aprítani kell.
Fgyeld a kombóit.
Nem nehéz, össz vissz 2 van neki. Ha abbahagyja darálhatod. Ha ujra rákezd, védd ki.
Elküldve: 2004. 12. 06. 07:13
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 5:51
Akkor ismét feltenném a nagy kérdést
KÉP
Oda át hogy?
Honan kell elugrani.
Itt fölöttem van 2 párkány ahol +tudnék kapaszkodni, csakhogy a másodikat nem érem el.
Hibá futok fel a falra, hiába ugrok el a másik falról.
Szal mi itt a megoldás?
Thx
KÉP
Oda át hogy?
Itt fölöttem van 2 párkány ahol +tudnék kapaszkodni, csakhogy a másodikat nem érem el.
Hibá futok fel a falra, hiába ugrok el a másik falról.
Szal mi itt a megoldás?
Thx
Bal oldalon kezdesz, végigfutsz a falon, majd az első daráló elött átugrasz jobbra. Onnan meg menni fog szvsz
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 12. 06. 08:52
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 11:20
Lenne 1 kérdésem, remélem tud valaki segíteni.
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POP akármi..szal itt
486 dx2 66mhz,4mb edo ram,1mb trident vid.kártya,270mb hdd,win 3.1,sb 16,1x cdrom....nesztek akkor itt van ez ha az fx nem teccet.
Elküldve: 2004. 12. 06. 09:19
Nálatok is harmatgyenge a hangminőség? Nincsenek környezeti zajok, vagy ha vannak is, nagyon halkak, meg tré minőségűek!
A zenéhez meg no comment...
(metál, vmi vinnyogással egybefűzve)
Amúgy még viszonylag az elején járok, de máris felb@szott a mentési pontok ritkasága! Mi lesz a végén, amikor már tényleg nehezek lesznek az ügyességi feladatok?? Na mind1, egyelőre csalódás ez a rész!
Amúgy még viszonylag az elején járok, de máris felb@szott a mentési pontok ritkasága! Mi lesz a végén, amikor már tényleg nehezek lesznek az ügyességi feladatok?? Na mind1, egyelőre csalódás ez a rész!
Elküldve: 2004. 12. 06. 09:48
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 9:19
Nálatok is harmatgyenge a hangminőség? Nincsenek környezeti zajok, vagy ha vannak is, nagyon halkak, meg tré minőségűek!
(metál, vmi vinnyogással egybefűzve)
Én spec. lekapcsoltam a zenét, a hangokkal nincs gond, az viszont biztos, hogy a dx9-es effektek viszik a játékot, ebből meg ugye nem sokat látsz.....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 12. 06. 10:26
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 8:48
Én spec. lekapcsoltam a zenét, a hangokkal nincs gond, az viszont biztos, hogy a dx9-es effektek viszik a játékot, ebből meg ugye nem sokat látsz.....
A grafikával speciel nincs semmi gondom, shadows off, és megy, mint a szél...
A dx9-es effekteket meg sztem kirakja szoftveresen. (bár ez nem biztos)
A Maxtreme által belinkelt képekhez képest nem láttam eltérést az én konfigomon...
Elküldve: 2004. 12. 06. 14:45
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 7:13
Bal oldalon kezdesz, végigfutsz a falon, majd az első daráló elött átugrasz jobbra. Onnan meg menni fog szvsz 
Köszi, ezt előbb is prószáltam de nem jött be. Na majd most..
Elküldve: 2004. 12. 06. 18:03
Naiszen megint elakadtam.
(mily +lepő. Tuti megint valami piti sz@rság a megoldás, és csak én akarom túlbonyolítani :Đ
Naszóval:
Azon a helyen vagyok ahol 'meghuztam' 1 kart, és elkezdett folyni a víz.
Aztán abba a kertszerű terembe filmszerűen mutatta hogy a water hatására feljött ujabb 2 kar. Ezekkel kéne kezdenem valamit, csak nem tudok visszajutni
Ez az a hely ahol a kapcsolót meghuztam
A kép alapján 1értelmű hogy egyenesen kell menni, és azon a patkán átmenni a másik oldalra.
NADE.
A tuloldalon van 1 vékony deszka ahonan csak 1 kötél fele vezet az ut.
Namost ha én a kötélen lemászok, 1ből kampec. Párkány pedig sehol a közelbe amire rá tudnék ugrani..
Plíz help.
Itt vagyok most
Ami 2oldalon van kerítés szerű valami, oda sajna nem lehet (legalábbis én nem tudok) leugrani
Naszóval:
Azon a helyen vagyok ahol 'meghuztam' 1 kart, és elkezdett folyni a víz.
Aztán abba a kertszerű terembe filmszerűen mutatta hogy a water hatására feljött ujabb 2 kar. Ezekkel kéne kezdenem valamit, csak nem tudok visszajutni
Ez az a hely ahol a kapcsolót meghuztam
A kép alapján 1értelmű hogy egyenesen kell menni, és azon a patkán átmenni a másik oldalra.
NADE.
A tuloldalon van 1 vékony deszka ahonan csak 1 kötél fele vezet az ut.
Namost ha én a kötélen lemászok, 1ből kampec. Párkány pedig sehol a közelbe amire rá tudnék ugrani..
Plíz help.
Itt vagyok most
Ami 2oldalon van kerítés szerű valami, oda sajna nem lehet (legalábbis én nem tudok) leugrani
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 06. 18:15 -kor
Elküldve: 2004. 12. 07. 05:24
Közbe meglett a dolog, mégis a kötélen kellett lemászni.
1szer meghaltam ha leugrottam róla, másszodszor pedig nem :confused:
Érti ezt a fene..
1szer meghaltam ha leugrottam róla, másszodszor pedig nem :confused:
Érti ezt a fene..

Súgó
A téma zárva.