HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#221 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 27. 16:02

Idézet: hl2 - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 14:21

Én most ott tartok, hogy valami nagy fogaskerekű gépezetet kellett bekapcsolni. Na ez már megvan, ez a térkép bal felső sarkában volt.A térkép felső részében van egy ajtó, aminek a most beüzemelt gépezet kinyitotta az egyik zárját. Namost el kellene mennem a jobb felső sarokba, mert azt mutatja a térkép, de sehogysem tudok elmenni oda! :reklamacio: Valaki segyítsen plíííz :)
Ja és ha lehet képekkel illusztrálva! :D

Na...
Menj vissza a central hallba.
A kart fordítsd úgy, hogy 3 óra állásban legyen (a kút felé mutat a nyél, 12 óránál). A hozzád közelebb levő kőplatformra ugorj fel és sétálj át a másik oldalára majd a baloldali falon fuss át és a végén ugorj át a másik oldalra...

Itt a pontos idézet a végigjátszásból

Idézet

We will do the [Water Tower] first.  To do the water tower, first turn the
lever so it's pointed at 3 o'clock (if 12 o'clock is pointing at the fountain).....

Jump back across and get up on the second ledge to your left.  Go around, and
then do wall run on the LEFT WALL.  Jump across and you'd be on a ledge. 
Shimmy around, jump up, jump across, jump up, shimmy over, jump across, jump
up, and you'd be at the entrance to the [Water Tower].

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#222 Felhasználó inaktív   hl2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 21:33

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 15:02

Na...
Menj vissza a central hallba.
A kart fordítsd úgy, hogy 3 óra állásban legyen (a kút felé mutat a nyél, 12 óránál). A hozzád közelebb levő kőplatformra ugorj fel és sétálj át a másik oldalára majd a baloldali falon fuss át és a végén ugorj át a másik oldalra...

Itt a pontos idézet a végigjátszásból

Köcike, megprószálom :)

#223 Felhasználó inaktív   hl2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 11:25

jólvan továbbjutottam, keksz neked ;)

#224 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 17:41

Mekkora egy szemet ez a játék...elkezdem mediumon, első pályán 3x meghalok a csajjal verekedve.
Na mondom rendben, fokozatok sz...ok, újrakezdem easyn(ilyesmi ritka nálam), erre a teljes bevezetőt, az összes rohadt múvit, meg átvezetőt végignézhetem újra, mert átlépni nem lehet még a játékon belülieket sem, csak ha már meghaltál ott egyszer. Az egész játék tiszta egy homály, alig látok valamit, a zene meg pocsék. még játszom vele, igyekszem nem lemondani róla túl hamar, de eddig ez nagyon gáz.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#225 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 18:05

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 17:41

Mekkora egy szemet ez a játék...elkezdem mediumon, első pályán 3x meghalok a csajjal verekedve.
Na mondom rendben, fokozatok sz...ok, újrakezdem easyn(ilyesmi ritka nálam), erre a teljes bevezetőt, az összes rohadt múvit, meg átvezetőt végignézhetem újra, mert átlépni nem lehet még a játékon belülieket sem, csak ha már meghaltál ott egyszer. Az egész játék tiszta egy homály, alig látok valamit, a zene meg pocsék. még játszom vele, igyekszem nem lemondani róla túl hamar, de eddig ez nagyon gáz.

A zenéje nekem nagyon tetszett, a homály nem tudom, hogy mi, kicsit blur efektes, de nem vészes. A videókat át leht ugrani a space-el.

#226 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 18:17

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 19:05

A zenéje nekem nagyon tetszett, a homály nem tudom, hogy mi, kicsit blur efektes, de nem vészes. A videókat át leht ugrani a space-el.

...ha már egyszer maghaltál. Alapból nem.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#227 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 15:52

Végleg felidegelt az idióta mentési rendszerével. Kész, uninstall, és számomra az év(ha nem minden idők) legrosszabb játéka. Nem ajánlom senkinek.

#228 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 16:15

Egy ilyen rossz kritika mellé ellensúlyozásképp az én véleményem:

Az év játéka topikban a Syberia 2-t jelöltem meg mert csak akor kezdtem a POP WW-t. Most nem tudnék dönteni. Az év (ha nem minden idők) legjobb játéka.

:respect:

#229 Felhasználó inaktív   andreinstein 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 16:25

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 15:52

Végleg felidegelt az idióta mentési rendszerével. Kész, uninstall, és számomra az év(ha nem minden idők) legrosszabb játéka. Nem ajánlom senkinek.

:up:  :up:  :up: Egyetértek.

#230 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 18:45

Idézet: andreinstein - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 16:25

:up:  :up:  :up: Egyetértek.

Nem mindenkinek jönnek be az ilyen ugrálós játékok. Attól még a stílusában lehet jó. Hongolom nektek egy Another World vagy egy Heart of Darkness sem jön be.

#231 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 22:23

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 18:41

ne haragudj,de ez: user error! please replace user :D

Az meg csak a tutorial. Ha az a bunyo nem ment neked, vagy nem jottel ra h milyen modon lehet konnyen kicsinalni a csajszit,akkor ez nem a te jatekod :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#232 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 22:34

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 22:23

ne haragudj,de ez: user error! please replace user :D

Az meg csak a tutorial. Ha az a bunyo nem ment neked, vagy nem jottel ra h milyen modon lehet konnyen kicsinalni a csajszit,akkor ez nem a te jatekod :)

Hát kb, az egyetlen ellenség akire azt mondom, hogy még easy-n is megszivathat az a főmufti, de ott is meg lehet oldani nagyon jól a dolgokat... szal... ez tényleg user error.

#233 Felhasználó inaktív   Kain.Fsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 08:27

azért nem kéne egymást fikázni...

tény,hogy jó a game kissebb,apró negatívomokkal.

leesni tényleg nem könnyű de nem lehetetlen.
pl: nagy harc van vmi vékony peremen (a vége felé többször is akkor) ha rosszul kivitelezett támadás során leeshet..persze ha az ember nem nyomkodja ész nélkül a gombokat akkor nem de azért előfordul.

masik ami kicsit zavaróbb a kamera kissé "srégen"mutatja a helyszint az ember próbálna falon felfutni erre a falon elfutás lesz és ott ugye már nem kapaszkodik meg semmiben (persze sűrün nincs ilyen szitu)

ill egy helyszín ami szerintem télleg el lett qrva:
mikor egy forgo oszlopon araszol fel az ember ide-oda ugralva
a vegen egy kapcsolo a falon masik felén egy ajto van amin be kell ugrani..nah itt tényleg nem lehet látni hova ugrik az ember...szal elég lutri és relative sokat kell szarozni mire újra visszaér az ember oda

amúgy hangulatos a game.
486 dx2 66mhz,4mb edo ram,1mb trident vid.kártya,270mb hdd,win 3.1,sb 16,1x cdrom....nesztek akkor itt van ez ha az fx nem teccet.

#234 Felhasználó inaktív   andreinstein 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 09:17

Idézet: Kain.Fsi - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 8:27

amúgy hangulatos a game.

Hát igen, a maga kategóriájában lehet hogy etalon lesz, de azon kivül sajna semmivel nem tud felmutatkozni. :(

#235 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 12:51

Idézet: andreinstein - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 9:17

Hát igen, a maga kategóriájában lehet hogy etalon lesz, de azon kivül sajna semmivel nem tud felmutatkozni. :(

És nem is kell ha jobban belegondolsz!

#236 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 00:40

Arra lennék kíváncsi, hogy mért van az, hogy elindítom a játékot és ezel az üzenettel leáll: The Game ended unexpetedly. Please see readme.txt file.
:confused:  :think:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#237 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 10:06

Idézet: Kain.Fsi - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 9:27

ill egy helyszín ami szerintem télleg el lett qrva:
mikor egy forgo oszlopon araszol fel az ember ide-oda ugralva
a vegen egy kapcsolo a falon masik felén egy ajto van amin be kell ugrani..nah itt tényleg nem lehet látni hova ugrik az ember...szal elég lutri és relative sokat kell szarozni mire újra visszaér az ember oda

haaat! fogalmam sincs hol van ez a hely. Eskuszom, hogy nem emlekszem.

Amugy en gyakran hasznaltam az alternativ kameranezetet.

A legnehezebb resz szamomra ott volt, mikor kidolo arbocokon kellett ugralni, majd vegigfutni a leszakado sziklaperemen (ami azt illeti ez fabol volt) a vegen atugrani a sziklabol kiallo csore, onnan tovabb a pallora, felfutni a sziklan, hatra ugras, majd a felso pallon landolas. Kozben ezek omlanak le, ugyhogy a sziklafalon at kell futni,de a masik felen egy ninja-csaj var es fut veled szembe.Na ez a csaj engem mindig levagott, vagy en vagtam le de akkor nem ertem el a masik oldalt (tul hamar kezdtem el futni a sziklafalon). Mivel a pallo mogotted beomlott igy csak limitalt szamu rewind allt rendelkezesemre, nem lehetett megvarni  mig ujbol feltelik a homoktartaly. Az utlso kut jo messze volt. Asszem ennyiszer meg egyik reszt sem probaltam ujbol csinalni, mar azt hittem h hulyet kapok :)

Erdekes modon mashol sehol sem okozott gondot a falon futo ninjak levagasa.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#238 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 21:47

Most vettem fel a maszkot. Ez nagyon para. Bár volt már valami sejtésem korábban.

#239 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 21:55

Idézet: hali! - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 10:04

Hát ahogy olvasom ezzel a gémmel gyökerek játszanal. Méghogy nehéz irányítani, komolyan mondom 10 perc alatt meg lehet szokni. Én se estem még le egy stakadékba se mivel ha véletlen belefutsz akkor is megkapaszkodik, szal érdekes, hogy itt egyesek mit írkálnak. Biztos nem bírják megjegyezni melyik gomb mitcsinál, elvégre 16 éven felülieknek szól a gém :DDDD Lehetne benne normálisan menteni :DDDDD wazzzeeee 2 percenként van kút.

Te vagy a gyökér b+! :mad: :down:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#240 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 22:14

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 21:55

Te vagy a gyökér b+! :mad: :down:

Én is gondoltom hogy írok neki, de mégsem. Annyit sem ér.

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.