HWSW Informatikai Kerekasztal: Balaton-átúszás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balaton-átúszás Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 04. 11:45

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 22:00

Az igaz. Csak tudod... a hülyék anyja mindig terhes.

Nem úgy halt meg, hogy beugrott, hanem kihülésnél mellékhatás lehet a szívritmus zavar. Nálad is, és leslie-nél is. Hadd hulljon a férgese?

#62 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 10:10

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 12:09

Feltehetnék már a képeket!  :reklamacio:  :)

Az enyém már fönn van, ha valaki beteszi ide a magáét, akkor én is belinkelem :D

#63 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 11:15

Idézet: AEomega - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 11:10

Az enyém már fönn van, ha valaki beteszi ide a magáét, akkor én is belinkelem :D

Az én képemet inkább nem linkelem be. Olyan fejet vágok rajta, hogy azt inkább senkinek sem mutogatom. :fear: Viszont a nevem az még mindig nincsen kiírva!  :reklamacio:  Pedig már 5-ike van!!
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#64 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 20:14

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 12:15

Az én képemet inkább nem linkelem be. Olyan fejet vágok rajta, hogy azt inkább senkinek sem mutogatom. :fear: Viszont a nevem az még mindig nincsen kiírva!  :reklamacio:  Pedig már 5-ike van!!

995-dik lettél 02:14:55 idővel?

#65 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 07:57

Idézet: AEomega - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 21:14

995-dik lettél 02:14:55 idővel?

998-ik lettem. Épp, hogy csak 2:15-ön belül. Most már fent van minden adatom.  :)  Te hányadik lettél?
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#66 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 08:02

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 8:57

998-ik lettem. Épp, hogy csak 2:15-ön belül. Most már fent van minden adatom.  :)  Te hányadik lettél?

1019-ik lettem.
Annyira nem is rossz a képed :), nyugodtan betehetnéd

#67 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 08:33

Idézet: AEomega - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 9:02

1019-ik lettem.
Annyira nem is rossz a képed :), nyugodtan betehetnéd

Inkább jobb a békesség! Hátha gyerekek is nézik ezt a fórumot!  :D
Aki meg meg akarja nézni az úgyis tudja, hogy hol találja meg.

#68 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 12:21

362. vagyok :)
Milyen arcom van. Egész örülök ahhoz képest, hoyg 18 fok volt a víz. Valszeg azért örülök, mert még nem tudtam, hoyg a zsírzókrém csak Sunlicht-al meg Cif-el jön le úgy-ahogy.  :D  :D  :D

Ja: amúgy a születési hónapot és napot valszeg nem írhattam oda, mert nem korrekt.

Szerkesztette: tocsa 2004. 08. 06. 12:22 -kor

#69 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 06. 14:30

Idézet: tocsa - Dátum: 2004. aug. 6., péntek - 13:21

362. vagyok :)
Milyen arcom van. Egész örülök ahhoz képest, hoyg 18 fok volt a víz. Valszeg azért örülök, mert még nem tudtam, hoyg a zsírzókrém csak Sunlicht-al meg Cif-el jön le úgy-ahogy.  :D  :D  :D

Ja: amúgy a születési hónapot és napot valszeg nem írhattam oda, mert nem korrekt.

Nemsemmi a képed :D
Grat a jó időhöz és helyezéshez! :up:

#70 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 11:34

Wazzup duck?
Volt valaki Öblön vasárnap? Szerencsére én Deseda hétvégén voltam, ezért nem bumliztam le fölöslegesen.

Tervezett időpont e hét szombat. A windguru-t nézegetve megint nem a legjobb lesz az idő szél szempontjból. A víz meleg lesz, de szemből fog jönni a szél és mérsékelten erős lesz.

Van esély, hogy megint elmarad. De örülök, hogy tudok menni, a Deseda fix program volt.

#71 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 12:45

Idézet: tocsa - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 12:34

Wazzup duck?
Volt valaki Öblön vasárnap? Szerencsére én Deseda hétvégén voltam, ezért nem bumliztam le fölöslegesen.

Tervezett időpont e hét szombat. A windguru-t nézegetve megint nem a legjobb lesz az idő szél szempontjból. A víz meleg lesz, de szemből fog jönni a szél és mérsékelten erős lesz.

Van esély, hogy megint elmarad. De örülök, hogy tudok menni, a Deseda fix program volt.

Én voltam lenn, sajna potyára. :( Azért egy kicsit előbb is bemondhatták volna, mint fél 2, hogy elmarad az egész rendezvény. Nem hiszem el, hogy 10-kor nem voltak biztosak benne, hogy ilyen erős lesz a szél. Volt olyan, aki már ott volt 8-kor, ki lehet számolni, hogy mennyit várakozott, éhezett, szomjazott az ember feleslegesen. Legalább akkor elmentünk volna strandolni, meg ebédelni.  :rolleyes:

#72 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 09:42

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 13:45

Én voltam lenn, sajna potyára. :( Azért egy kicsit előbb is bemondhatták volna, mint fél 2, hogy elmarad az egész rendezvény. Nem hiszem el, hogy 10-kor nem voltak biztosak benne, hogy ilyen erős lesz a szél. Volt olyan, aki már ott volt 8-kor, ki lehet számolni, hogy mennyit várakozott, éhezett, szomjazott az ember feleslegesen. Legalább akkor elmentünk volna strandolni, meg ebédelni.  :rolleyes: 

Egyébként ismerek profi úszó csajt, mesélte, hogy ők elrajtolhattak, de tudta a vízben, hogy a civileket már nem engedik be (nagy hullámok voltak).

De szerintem most is ez lesz. Nézd meg a windgurun balaton east és west-et. A víz hőfoka a kánikula miatt szerintem naggyon fincsi lesz (bár most csak 21 fok  :think: ), de ismét túl erős lesz a szél, és esőt is jeleznek.
:(
Azért reménykedek.

Szerkesztette: tocsa 2004. 08. 18. 10:02 -kor

#73 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 10:30

Hogyan készültetek fel a versenyre? Jövőre én is szeretném lenyomni, talán menni is fog még (anno 6 évig úsztam, 1-et versenyszerűen is, aztán 4 év vízilabda következett, de volt 6 év kihagyás azóta, 1 éve járogatok le kényelmesen heti 1 alkalommal lebegni a vizen)

----atyuska----

#74 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 11:10

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 11:30

Hogyan készültetek fel a versenyre? Jövőre én is szeretném lenyomni, talán menni is fog még (anno 6 évig úsztam, 1-et versenyszerűen is, aztán 4 év vízilabda következett, de volt 6 év kihagyás azóta, 1 éve járogatok le kényelmesen heti 1 alkalommal lebegni a vizen)

Mi??? 6 évet úsztál és 4 év vízilabda? Röhögve megcsinálod.

Én több mint 15 éve volt, hogy 3.5-4 évet vízilabdáztam. Volt utána 1 év kihagyás. Hozzád képest fika vagyok. Személy szerint mindössze heti egy úszással készültem (vasárnap délelőtt vagy délután, Komijádi). Igaz, hozzá kell tegyem, hogy ezen kívüle heti 2-4 más edzésem is volt, ezért nem volt annyi időm úszni. Ráadásul sok hétvége kimaradt ebben az évben sprotrendezvények miatt (futó, kerékpáros, úszó rendezvények). Komolyabb edzésterv nem volt. Télen gyorsulni próbáltam: feldaraboltam a 3-4 km-t 500m-es vagy 250m-es résztávokra, és közötte pihenőket tartottam. Az utóbbi időben a technikán próbáltam javítani, baromi szélesen úszok. Valamennyire sikerült szűkítenem magam, de nagyon-nagyon nehéz.

Szerintem ne vacakolj mellúszással, próbálj végig gyorsot. Szépen fokozatosan belejössz.

Szerkesztette: tocsa 2004. 08. 18. 11:11 -kor

#75 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 11:21

Nekem az idei volt az első átúszásom és hát nem igazán vittem túlzásba a rákészülést. Azon a héten hétfőn kezdtem a készülést és minden nap (átúszás előtti nap kivétel) lenyomtam 2,5-3 km-t a medencében. Eleinte több megállóval a végén egybe az egészet. Uszodába járogattam előtte is, de nem rendszeresen és akkor se túl sokat nyomtam le. Ez azért meg is látszott az eredményen, mert kb 3km leúszása után jött a holtpont, amikor nem negyon haladtam előre semmit. De aztán valahogy mégis csak átértem. Jövőre én is jobban neki készülök az biztos.

#76 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 12:37

én is azért kérdeztem most, mert nem sokat mozgok sajnos :(

----atyuska----

#77 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 19. 21:26

Ebéd után tudtam meg: eltolták az Öblöt aug. 28.-ra!!!

#78 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 19. 21:41

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. aug. 18., szerda - 13:37

én is azért kérdeztem most, mert nem sokat mozgok sajnos :(

Azért ha néha úszol, az is valami. Próbáld ki most az öblöt, az távban kevesebb, a tömegrendezvény fíling teljesen ugyanúgy megvan, ugyanúgy nagyon bejön az esemény.

Sőt, elárulom, hogy vannak dolgok, amik az Öbölnél jobbak. Egyrészt ott már jó pár éve hatékonyan oldják meg a vízbe eresztést, és nagyon tud haladni a sor.
Másrészt, nekem a frissítők jobban bejönnek az Öbölnél. A nagyátúszáson forró péksüteményért állhatsz a napon a fél kilóméteres sorban, italok közül se a kólával, se kávéval nem élek. Egyedül a standardnak mondható szőlővukor+forró tea kombó jönne be, ha a tea nem lenne nagoyn forró.
Ehhez képest Öblön van szépen izotóniás ital, és győri keksz!!!! Mindkettő rulezik!!!!

Hejjj, a szép régi idők, amikor még nutellás kenyér volt a frissítő a nagyátúszáson!!!! Egyszer volt, hogy mondtuk az egyik csajszinak, aki éppen bontotta ki a nutellás üveg bálát, hogy ne vacakoljon, adjon oda egy öveget, meg egy kiló kenyeret, és mi kiszolgáljuk magunkat, nem kell kenyeret kenegetni. :D
És befaltuk :D Hehe :D

#79 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 09:52

Tegnap 21 fok volt Siófoknál a víz, ma felmegy 22-23-ra, de szerda-csütörtök-pénteken hideg lesz az idő, felhős idő várható, és esők is. Idén már sokadszorra legjobb esetben 20 fokos vízre lehet számítani.

Az Öböl szombatra van jelenleg kiírva!

#80 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 10:00

most már nem tudok lemenni, sok mindent kell intézni, ez meg innen miskolcról egy hosszabb program lesz :)

----atyuska----

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.