Hali fórumozók!
Gondoltam felesleges új topicot nyitnom, szeretnék kérdezni valamit:
384/64-es ADSL netünk van és két gép közt van néha megosztva. Van, mikor az én gépembe van dugva a modem, de van mikor a másikba, mert tesóm netezik, de attól én még fórumozni tudok nyugodtan. A másik gépben alaplapi hálókártya, a sajátomban PCI-os van, Realtek mindegyik, még a számuk is tök egyforma, LAN kábellal vannak összekötve.
Most az az eset a lényeges, mikor a másik gépről kapom a netet. A probléma az lenne, hogy sok oldal nem nyílik meg nálam, görcsöl egy kicsit és kidobja, hogy nem jeleníthető meg, természetesen a másik gépen megnyílik egy pillanat alatt. :confused: De amit megnyit, arról a net maximális sebességével tudok tölteni, és jönnek is rendesen a további oldalak. Pl. itt a fórumban sem tölt le egy csomó képet, és ez sokszor elég idegesítő, a múltkor a saját belinkelt képemet sem töltötte le.
A gépek amúgy egy pillanat alatt felismerik egymást, és másolgatni is tudok oda-vissza, ezért is nem tudom mi lehet a baj.
Az otthoni hálózat beállítása varázsló rendesen végigfuttatva, de anélkül is működni szokott a kapcsolat.
Végülis így is elvagyok, de ha tudna valaki segíteni, hogy teljes értékű netelérésem legyen hálóban is, azt megköszönném.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!