Idézet: lenbazso - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 15:52
Hát tippnek nem rossz, de az elmúlt két nap tapasztalata alpján lehet nem is jó.
Mennyire vehető figyelembe ezen honlapon közölt teszteredmények?
http://www.tomshardware.hu
figyelembe vehető. kb annyit ér miert bármelyik fanatikus szava:) szóval gyakorlatilag 0-t:)
Tehát maradjunk annyiban, hogy tomshardware egy vicc:)
de tudnek mutatni meg ilyeneket.. (pl anandtech, amikor kihozta a radeon9500 at 2x olyan gyorsnak mint a 9700pro-t, meg ilyenek azert vannak.. hiaba, nagy ur a penz:))
Szóval ha rám hallgatsz, akkor nem hiszel az ilyen nagy volumenu "portaloknak" khm khm hwsw:)
magyar review-k azert nem jok, mert itthon eleg elfogult modalitas jellemzo az emberekre, tehat amijuk nekik van az szamit a legjobbnak, es nem lehet oket meggyozni masrol.. konkret cikket most nemtudok, de mar olvastam erdekeset itt a hwsw-n is:)
ami marad, az a forumbeli tapasztalatok, bar itt is eleg sok a fanatikus, valamint kisebb kulfoldi oldalak.
szvsz a 8rda3 vagy mi egy rakas szar, ellenben a 8rda+-szal ami jo lenne, ha kifogsz olyat, ami ultra400-as, azonban nforce2-bol javasolnam inkabb az nf7-s-t, vagy a gigabyte 7nnxp, vagy mit, bar itt a proci korul nem fogsz lyukakat talalni, ergo kis pici fulecskes hutot kell majd venned:)
Isten veled..
jah es nagyon komoly a nikked:) fel percig nevettem rajta, mire rajottem, hogy felreolvastam:)