Ezidáig nekem csak egyszer kellett visszavinnem sz.gépes alkatrészt boltba, és amit tapasztaltam, az merőben meglepett.
Szóval 2003 Januárjában vettem egy Logitech MOMO FFB-es kormányt kb. 32e jó magyar forintért!
Nem titok, a User's computernél vettem, méghozzá a Ferenc Krt.-on!
2 év garancia járt hozzá, úgyhogy nem nagyon kiméltem a szerkezetet. Ennek meg is lett az eredménye. 1 év után eltörött benne a fékpedál alatti egyik rúgó (a gázpedál alatt egy, a fékpedál alatt két rúgó van!)
A kormány továbbra is ment, semmi gond nem volt vele. Ám nekem kissé zavaró volt a rally programok alatt, hogy túl könnyű a fék, így 2 hét "hibás" használat után gondoltam, mégiscsak beviszem! Felhívtam őket, mondták, hogy a Damjanich utcai új üzletükbe menjek, mert a garanciákat már ott intézik.
Bevittem a cuccot, srácnak adom a papírokat. Nos, közli velem, hogy nincsenek jól kitöltve a papírok, mert nem a hivatalos Logitech szervízes garit adták nekem. Semmi gond, ő majd ír egyet. Ez kb. 2 percbe telt. Mondta, hogy elvihetjük mi magunk is oda, de ott is hagyhatjuk náluk, csak úgy egy kicsit(!) több idő. Megmondta a szervíz címét, felhívta őket, megkérdezte nyitva vannak-e még, és mondta, hogy mennénk egy kormánnyal. Nosza kocsiba be megint, el a CHS-hez! Hátsó udvar, egy srác segít parkolóhelyet keresni. Ügyfélszolgálat, pult, leadjuk, átvételi-elismervény, aláírások, kapok munkakódot, ami alapján érdeklődhetek. Mondja a hölgy, hogy 10 nap múlva jöhetünk érte, mert vagy megjavítják a Logitechesek vagy kicserélik. 2 hétre rá értem csak rá. Felhívom őket, kódot bediktál, igen kész. Elmegyünk, elhozzuk, fék újra jó, ennyi, köszönöm!
Nos lehet, hogy ez egy kivételes eset. De én mind a User's, mind pedig a CHS munkájával maximálisan meg voltam elégedve, mint ahogy az egy 30e forintos termék esetében el is várható!
Nekem ezidáig semmilyen más alkatrészel nem kellett visszamennem, mert hálistennek eddig semmim se ment gallyra (ezt lekopogom!)
Várom a hasonló GARANCIÁLIS tapasztalatokat, akár jók, akár rosszak!
Szerkesztette: Pizsama 2004. 08. 25. 01:08 -kor