Idézet: avman - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 17:05
nem cserélték garban anno, gyanítom, mert trollkodtak veled. ha nem fogadod el a helyzetet, akkor meg te trollkodsz.
Igen.
Ha vissza adta volna a pénzt, akkor az még korrektebb lett volna, de ezt nem róttam fel nekik, hisz én a szervizbe vittem a pénzt meg a boltnak adtam. Nem vártam el tőle, hogy adja vissza azt a pénzt amit nem is ő kapott meg (a gyártó/forgalmazó biztos).
Az meg, hogy nem éri esetleg meg, mert pereskedni kell az meg csak egy dolog.
De ezért homokba kell dugnom a fejem és hagyni, hogy átbasszanak esetleg?
Míg így gondolkodnak a vásárlók, addig ez is lesz nálunk.
Én igazából azért írtam csak, hogy segítséget kapjak abban, hogy vajon jól gondolkodom -e a jogaimmal kapcsolatban, vagy sem.
Amúgy szerintem ha te vettél volna egy SONY hásimozit, majd mikor visszaviszed azt mondanák, hogy kapsz helyette egy KUJKUJ tipusút ami ugyanazt tudja mint a SONY, akkor szerintem neked sem tetszene.
És talán abból is kiderült, hogy nem arra megy ki a játék, hogy ingyen cserélhessem a kártyát nagyobbra, hogy én egyszer már jeleztem, hogy baj van vele, illetve most is azért vittem vissza, mert már teljesen használhatatlan lett (amiről ők is meggyőződtek).
N0zer0:
Köszönöm amit írtál.
Már nyomozok utána, de egyértelmű adatokat nem igazán találni róla.
Ott a cég is két típust hirdet belőle:
6275 és 7425 típusjelzéssel. A kettő között 8000Ft különbség van, de a kiírt fő paramétereiben megegyeznek (mamóira méret, csatoló, VIVO). Pedig biztos van oka az árkülönbségnek.
Szerkesztette: World-Soft 2007. 10. 06. 18:59 -kor