HWSW Informatikai Kerekasztal: Garancia tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Garancia tapasztalatok átvert illetve elégedett vevők! Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 24. 12:55

jogaszok is irtak mar itt, hogy nincs igazad. miert higyjek Neked jobban, mint Nekik egy jogi kerdesben?
tovabba mi lenne, ha ideznel is valamit? peldaul a "felteteles garancia" kifejezest, hogy mit is jelent jogilag? mert oszinten szolva -- bar persze jogasz nem vagyok -- en meg soha nem talalkoztam vele. (persze azonnal javitani kene, mert 'garancia' sincs a jogban ugyebar... :p)

vegezetul, ha jogi kerdes, akkor azt miert lehetne ugy eldonteni, hogy "mereseket" vegzunk jogilag ellenerdekelt feleknel? kreativ konyvelessel adot csalni szabad? nosza, keress fel nehany konyveloceget, hogy mit is csinalnak az ugyfeleik.. embert elutni zebran szabad? hallgass radiot!

nem erzed marhasagnak (mar megbocsass), hogy egy ilyen ervel probalod alatamasztani a sajat igazadat?

(ja, es akkor most mi is a kerdes, amire a valaszt keresed? mintha megint atcsusztal volna. a kerdest kell ugyanis eloszor tisztazni, utana megvizsgalni, hogy mik a kerdes megvalaszolasanak elfogadott modszerei -- az altalad javasolt modszer ugyanis jo modszer a masodik, de nem az elso kerdes eseten! --, es csak utana kene eldonteni, hogy mi is lehet a valasz. ugy erzem Te teljesen elvesztel ebben..)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#942 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 13:20

Mondom, igen egyszerű, elmész, és informálódsz, esetleg lehivod a főnököt, ahogy én is szoktam ha vitás kérdés van. Én ugyanis magát az ide vonatkozó paragrafust nem tudom, de aki megirta pl a mi garanciapapirunkon lévő dolgokat, az viszont képben van. De ha történetesen nem is lenne, akkor is érdekes, hogy lehet az, hogy mindenki más is ezt a gyakorlatot követi, és nem csak a pult mögött arcba nyáladzók, ahogy valaki, aki büszke arra hogy jogi kérdésekben oly offé, olyan találóan megjegyezte, hanem a nagykereskedések, gyártók öltönyösei is.
Amugy, a feltételes garancia, legalábbis esetünkben annyit tesz, hogy én átveszem a szart, közlöm az ügyféllel, hogy ez sérült, rákerül a garancialapra, majd közlöm vele, hogy ezt most visszavisszük a nagykernek, és majd az ő szervizük bevizsgálja. Ennek van X ideje, ahol X nagyobb mint 2 hét. A nagyker szervize vagy bevizsgálja, vagy nem, ha látványosan valami miszlikben van, azt csipőből visszaadja, nem is rabolja vele a saját idejét. A kevésbé necces cuccokat átveszi ő is feltételesen, vagy a belső, adott esetben semmivel sem felkészültebb szervizesük megvizsgálja, vagy az adott esetben sokkal jobban felszerelt szervizük vizsgálja meg. Ez megint eltart egy ideig, majd ha nem tud vele mit kezdeni, elinditja a gyártó felé. A gyártó nagyon is jól felszerelt szervize pedig eldönti, hogy javitja e, cseréli e, vagy csak simán instant visszaküldi. Itt már hónapokról is beszélhetünk. Eztán a user visszakapja a cuccot, ha jó, ha rossz, ha rossz, és ha nagyon vergődik, akkor kap egy szakvéleményt a nagykertől, hogy ezért meg ezért nem cseréljük, pont.

#943 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 13:32

Gudszpííd: többségében jó tanácsokat kaptál. Be kell hogy vegyék a vinyódat garba. Már amennyiben nem az égési sérülés miatt feküdt meg.

A jogi hátter egy csomósor le lett írva a topikban (1959. évi IV. törvény, 151/2003. korm. rendelet). Fárasztó állandóan belinkelni ugyanazt. Részletekért inkább látogass el a fogyasztovedelem.com-ra, nem véletlenül linkelték egy oldallal ezelőtt. Erre szakosodott fórum, azon túl, hogy §-ra bontott segítséget kapsz, nem a hwsw spammelődik tele ezzel a jogi témával. Ha a gariztatás alkalmával beütne valami extra dolog, akkor irány a jogiforum.hu, ott úgyis aktív vagy :) Aztán legfeljebb beszámolsz a tapasztalatokról.

2-More: még nem regenerálódtál. Hiányoznak a régi "kotvák" és "rüszü" stílusú sóderjeid  :up:  Meg most nincs igazad. Noha a gyakorlat elkeserítő, nem a legjobb tanács a "kár vergődni, mást is átb*sznak, nyugodj bele" felöl közelíteni. Ha mindenki annyiban hagyja, akkor nem is fog változni semmi. Abszolút nem gáz, ha valaki élelmes, küzd, nem hagyja magát simán lerázni, érvényt szerez a jogainak. Ezzel össztársadalmi szinten a te malmodra is hajta a vizet.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#944 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 13:43

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 14:32

Gudszpííd: többségében jó tanácsokat kaptál. Be kell hogy vegyék a vinyódat garba. Már amennyiben nem az égési sérülés miatt feküdt meg.

A jogi hátter egy csomósor le lett írva a topikban (1959. évi IV. törvény, 151/2003. korm. rendelet). Fárasztó állandóan belinkelni ugyanazt. Részletekért inkább látogass el a fogyasztovedelem.com-ra, nem véletlenül linkelték egy oldallal ezelőtt. Erre szakosodott fórum, azon túl, hogy §-ra bontott segítséget kapsz, nem a hwsw spammelődik tele ezzel a jogi témával. Ha a gariztatás alkalmával beütne valami extra dolog, akkor irány a jogiforum.hu, ott úgyis aktív vagy :) Aztán legfeljebb beszámolsz a tapasztalatokról.

2-More: még nem regenerálódtál. Hiányoznak a régi "kotvák" és "rüszü" stílusú sóderjeid  :up:  Meg most nincs igazad. Noha a gyakorlat elkeserítő, nem a legjobb tanács a "kár vergődni, mást is átb*sznak, nyugodj bele" felöl közelíteni. Ha mindenki annyiban hagyja, akkor nem is fog változni semmi. Abszolút nem gáz, ha valaki élelmes, küzd, nem hagyja magát simán lerázni, érvényt szerez a jogainak. Ezzel össztársadalmi szinten a te malmodra is hajta a vizet.

Nem tudom, ezt most pozitivan vagy negativan értelmezzem, úgyhogy, kösz.
A gondom annyi az irásoddal kapcsolatban, hogy nem mindegy, hogy valakit átbasznak, vagy nincs igaza, mint ahogy az sem mindegy, hogy valaki élelmes, küzd és nem hagyja annyiban, avagy inkább  patkánykodik, kapari és ügyeskedő.

#945 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 14:26

Értelmezd pozitívan :)

Jelen esetben vehetjük úgy, hogy igaza van. De legalábbis tételezzük fel. Felmerült egy probléma, elhangzott többször a megoldás. Ha a delikvens ügyeskedő, mert ő kukizta szét cuccost és rinyál, azzal már a jogászkodásnak a rácsos része foglalkozik. De innen egy fórumkérdésből nem vagyunk illetékesek megállapítani, hogy ez forog-e fenn, nem vagyunk bíróság.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#946 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 14:30

Nem is. Csak szeretek egy nagyobb képet látni a dolgokból, mint ahogy azt is szeretem, ha a magamfajtáról is egy nagyobb képet látnak, nem egy 5x5 centiset. Lehet ugyanis, hogy a pultot támasztó, arcba nyáladzó jawa csak egy kép a póló mellrészén, de ha feljebb nézünk, esetleg a másik szeme se világit sárgán a kámzsa alatt.

#947 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 14:44

Na ez a beszéd. Hamisítatlan 2-More style  :respect:

A fórum sztem alapvetően csak 3x3 centis, az IT kocka dimenzió fér bele. Különben ki a tökömnek lenne energiája minden részletre és következményre kiterjedően foglalkozni több területet felölelő, összetett dolgokkal. Ja, bocs, pl. neked  :D  Ezzel a jogi fejtegetéssel már így is kitágítottuk a kereteket a fórum szintjét meghaladó 5x5-re. A valóság meg kábé 200x200-as.

#948 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 14:52

Még ezzel se lenne baj. Csak van, aki megrekedt a saját 5x5ös négyszögében, és bele akar hugyozni
az én 5x5ösömbe a túlsó sarokban. Én állok a pultnak mindkét oldalán eleget, vagyok vevő, szervizes, okoskodó, garanciaügyintéző, hadd tudjam már valamennyire, hogyan működnek a dolgok.

#949 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:02

A polgári jogi szabályozás (Ptk. és társai) ezért rugalmas mindig. Ha van "x" szabály és annak van "y" következménye, az mindenkire 50%-ban kedvez kb, kialakul egy egyensúlyi helyzet, ha következetesen alkalmazzák. Pont azért, mert áll(hat)sz a pult mindkét oldalán. Egyik oldalt vesztesz vele, de a másik felén máskor nyerhetsz.

#950 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:04

Én inkább amolyan peren kivül megegyezős fajta vagyok. Kicsit sokszor volt ráfaragálisz ha a kapcsolatba került a közvetlen környezetem a rendszerrel.

#951 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:41

El is hiszem. Tényleg tanácsos a pert elkerülni, de nem minden áron.

Az élet akkor is olyan, hogy nem lehet minden problémával minden részletre kiterjedően foglalkozni. Hiába érdekes, meg jó elsőre. Bele lehetne hülyülni. Meg úgyis eljön egy pont a sokadik dolgonál, mikor már nem tudsz figyelemmel lenni minden részletre, mert meghaladja az erőd, időd, stb. Az első problémánál, főleg ha érdekes, ezt még nem érezni.

A szakemberek is ezért specializálódnak, még egy területen belül is. Még így is vigyázniuk kell a sznobjainak, ha magánéletre is akarnak időt hagyni. Persze a nyugati társadalmak meg emiatt lettek agymosott zombi fogyasztói vegetációk. Nem látják át az egészet és nem is akarják, feladni kényszerülnek. De valamit valamiért. Így is már átléptük a 6x6 centit is  :D

#952 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 15:49

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 16:41

El is hiszem. Tényleg tanácsos a pert elkerülni, de nem minden áron.

Az élet akkor is olyan, hogy nem lehet minden problémával minden részletre kiterjedően foglalkozni. Hiába érdekes, meg jó elsőre. Bele lehetne hülyülni. Meg úgyis eljön egy pont a sokadik dolgonál, mikor már nem tudsz figyelemmel lenni minden részletre, mert meghaladja az erőd, időd, stb. Az első problémánál, főleg ha érdekes, ezt még nem érezni.

A szakemberek is ezért specializálódnak, még egy területen belül is. Még így is vigyázniuk kell a sznobjainak, ha magánéletre is akarnak időt hagyni. Persze a nyugati társadalmak meg emiatt lettek agymosott zombi fogyasztói vegetációk. Nem látják át az egészet és nem is akarják, feladni kényszerülnek. De valamit valamiért. Így is már átléptük a 6x6 centit is  :D

Mesélhetnék, milyen volt a per, amikor az öregemet megapritották, aztán a feljelentésnek, 6 évi huzavonának az lett a vége, hogy még ő volt a vesztes. Én azóta maradok távol az ilyesmitől. Olcsóbb és gyorsabb, meg pláne hatékonyabb lett volna feljelentés helyett azt csinálni, amit az adatokat felvevő rendőr javasolt: elveretni a másik felet, hogy beszarjon. Csak értelme, az annak se lett volna.

#953 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 07. 24. 16:55

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 13:08

Csak hogy az utolsó mondatot kiemeljem, akkor most ez hogyis van?

Amugy,a memóriás példámra, igen. Próbáld meg akárhol, hogy bevennék e garanciába, és hajlandóak lennének e cserélni, illetve, mit mondanának ha perrel fenyegetődzöl.
Én egy kérdésre keresem a választ, az pedig az, hogy mit mondana más szerviz, és mire hivatkozna.
Mellesleg, GoodSpeed, amit te összererőlködsz ezzel a tetves vinyóval, az valami nem emberi, adatvédelmezel itt, tiltakozol ott. Neked most akkor tisztázzuk, a jogászkodás és a, már megbocsáss, baszakodás a célod, vagy ki akarsz cseréltetni egy vinyót garanciába? Döntsd el végre. Ettől a nincs jogod lefényképezni a cuccomat, meg fogyasztóvédelmis, panaszkönyves fenyegetődzéstől amugy is a belem kifordul. Nem gondolkoztál még el azon, hogy lehet hogy a hozzáállásod miatt patkánykodnak veled?
Konkrétan, ird meg légyszives, hogy mi a bajod, mit akarsz azzal a telibevert vinyóval, akár privátba is, és igérem, ha tudok, én magam segitek neked szerezni egy panelt rá, vagy adatot menteni, jó?

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 07. 24. 17:22 -kor

#954 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 07. 24. 17:17

na én ezt hagyom a bús, redves picsába...

Szerkesztette: avman 2008. 07. 24. 17:26 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#955 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 17:17

Te meg nem svájcban vagy, hanem magyarországon, ahol nem fognak neked úgy adni vinyót, hogy a rosszat át ne vegyék. Vagy mit gondolsz, ő a gyártótól minek a fejében fog másikat kapni,a két szép szeméért?
Amugy, komolyan, nem értelek. Vered itt a melled, hogy számlával igazolható eredeti XP 64ed van a vinyón, meg hogy kit kéne miért bezáratni, ki hogy akar veled kitolni, közben pedig itt kattogsz egy szaros, 10+pár ezer forintos vinyó legarozásán, ami valami számodra esetleg űberfontos, amugy meg a kutyát se érdeklő, mellesleg a vinyó működésképtelensége okán amúgy is jószerivel kinyerhetetlen, bárki számára tökéletes érdektelen adattal van teli, amit mellesleg amugy is csak az találna meg rajta, aki konkrétan azt keresi. Kicsit paranoid vagy, nem gondolod? Revansot emlegetsz,egy szaros vinyó miatt? Hol élsz te, ahol ilyen vendettát rendeznek? Elárulom neked, hogy ha ki akarnak veled tolni, akkor tudnak olyat, hogy a sitten rohadj el akár,vagy biróságra mászkálhass évekig, és nem egy csumpi kalóz vistával kell hogy ezt tegyék. Csak ahhoz úgy is kell viselkedni. Ez megvolt? Ha nem, akkor mit aggódsz? Ha igen, akkor meg dobd be a vinyót a kályhába, vagy ahova akarod, vagy ha annyira le vagy égve, basszus, veszek inkább neked egy másikat én, csak ezt a rohadt jajjanyukámadatai-jajjkiakarnakvelemb*szni témát, az úristenre kérlek, zárjuk már le.
Legnagyobb svájci prémium billentyűzetgyártó hozol egy ugyan jókora, de nem kis százalékban full szemetet gyártó, távolkeleti céggel szemben, és én vagyok a helikopter?
Te szerinted az lenne a korrekt eljárás, ha adnának ingyen egy másik vinyót ahelyett, amit potenciálisan te b*sztál el, nem mellesleg, etessenek meg, büfiztessenek meg, vigyék ki a farkadat a céges budiba pipikélni, és utána  a könyvelőcsaj még a lábát is tegye szét. Nem értek vele egyet, mert nekem nem szokásom azzal se g*cizni, aki rászolgál, de valahol meg tudom érteni, ha flegmáznak és patkánykodnak veled, van olyan hely is, ahol bevinnének hátra a szervizbe és elásnának egy halom régi alaplapdoboz alá.

#956 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 17:20

Idézet: avman - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 18:17

ennyire ostoba nem lehetsz, h ne fogd fel ó, miről gagyogok...

ez egyértelmű. de áruld már el, ezt ki kérdőjelezte meg, te agybajnok?

igen, cserélték ezeket a szarokat. futószalagon. van akinek ötöt egy héten. de a jótállás mindenképp lejár 1 év alatt, nem indul újra. pech. ne hajtották el, én viszont most elküldelek a bús picsába, nem pazarolom az időmet értetlen nehézfelfogású marhákra.

Érdekes, a kettes pont neked egyértelmű, a másik jogfejű haverodnak nem. Akkor most hány hülye van ebben a topikban?
A bús picsába pedig inkább azt küldd el, aki veled is úgy beszélt előtte. Én asszem nem. Járjunk el tán esszerint. Szerintem, kettőnk közül én vagyok a nagyobb bunkó, úgyhogy ne akarj erőlködni.

#957 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 17:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 18:20

Érdekes, a kettes pont neked egyértelmű, a másik jogfejű haverodnak nem.

nem bazmeg, mert rosszul olvastam. de egyértelműen, ha pereskedek, megnyerhetem, hacsak nem áll elő vmi technikai vuduval, h aztán összefüggés van és vélelmezhető h blablabla... viszont egy pár 10k-s tételért ugyanvajon ki az a hülye, aki erre rááll, egy általa agyongyötört kétséges szarral.

Szerkesztette: avman 2008. 07. 24. 17:31 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#958 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 17:29

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 18:20

A bús picsába pedig inkább azt küldd el, aki veled is úgy beszélt előtte. Én asszem nem. Járjunk el tán esszerint. Szerintem, kettőnk közül én vagyok a nagyobb bunkó, úgyhogy ne akarj erőlködni.

a bús picsába általában az értetlen majmokat szoktam elküldeni, ha felkúrják az agyamat, mert a fennen hangoztatott széles látókörük kb. 30 fokos, rálátásuk meg a küszöböt verdesi... most komolyan, osztod az észt, mi jogos, meg nem, oszt az ezeket szabályozó jogszabályokat meg lámpával keresgélnéd fényes nappal, ha egyáltalán érdekelne?

Szerkesztette: avman 2008. 07. 24. 17:35 -kor

#959 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 18:17

összefoglalnám miért baszódtam fel agyilag, mielőtt elhúzok a bús spermiumba én is:
- leírtam, h nem lehet leegyszerűsíteni a hatályos jogszabályok szerint ennyire a kérdést valamint, h a szent triumvirátus szexuális kapcsolata murvára nem fogja érdekelni adott esetben a bíróságot. értetlen voltál, és kb. a magad kis 20 fokjához ragaszkodtál.
- a mocskos vevők asztalcsapkodós mode kijelentésedre felhoztam az ellenpólust a jawákról, erre telesírtad a zsepit a felhúzott kis nóziddal, pedig nem kértem, h egy picinyke kis tiszteletet tanúsítsál már azok iránt, akikből élsz. azt azért alapból adnod kellene.
- kioktatsz a dörgésről. holott én is ismerem a gyakorlatot. nem a szervizes gyakorlatról van szó, hanem adott esetben az nagy felsőbb hatóság honnan fogja megközelíteni a kérdést, illetve arról miért is nem etikus és jogszerű adott esetben a hibával nem összefüggő dolgok miatt megtagadni a garanciát. a jogszabályok minimális ismerete nélkül is adtad az ívet, holott nem volt mire, valamint a dolog etikai részéhez sem sikerült felnőnöd.
- az esetek inkább szürkék, nem feketék és fehérek, sem pro sem kontra nem akartam állást foglalni kényesebb kérdésben, csak adni akartam egy másik nézőpontot. ívben ignoráltad és szajkóztad ugyanazon hülyeségeket.
szerk: és igen, az én kurva anyámat, mert jogszabályokkal szoptatott gyermekkoromban, holott a bíróságok hülyék, a jogszabályok hülyék és csak megnehezítik az életet, kivétel nélkól, mindenki hülye aki jogkövető próbál lenni,  és a vevő csak mocskos potenciális nyerészkedő mindig, aki azokkal próbál takarózni. az igazság meg odaát van.

Szerkesztette: avman 2008. 07. 24. 18:33 -kor

#960 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 00:41

Most akkor leirom nektek poriasan, amit tumor csako probal magyarazni mar egy ideje.
A lenyeg, a kulturalt hozzaallas.
Ezen mulik minden.
Ha hozzam bejon egy ilyen goodspeed tipusu csako, akkor ha eppen jo napom volt, kaptam sort, meg pinat is, akkor csak naturban elkuldom a joedes anyjaba.
Ha a fentebbi kitetelek nem teljesultek, akkor az elso kezem ugyebe kerulo targyat huzom a fejebe.
Lehet perelni, kb 1000 esetbol egyet meg is nyer a luzer.
Ha normalisan elmagyarazza valaki a problemajat, kulturaltan viselkedik, akkor segitek neki akkor is, ha egyertelmu, hogy nem garancialis a problema.
Semmibe nem kerul, max par percbe, meg egy kis adminisztrtacioba.
Lehet valasztani.
Persze mindig voltak balfaszok, meg lesznek is, ez a sajat problemajuk.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.