HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2661 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:50

Miért lenne csalás? Csak azért van, hogy ne unatkozd végig az oda vissza mászkálást.

Valóban azért van benne, de ezért mit is tettél? Semmit. Hipp-hopp ott teremsz, ahol akarsz mindenféle kutatómunka (scroll vagy varázspálca keresés, pénz gyütése az esetleges vásárláshoz, stb.) nélkül! Ezzel szemben, ha lenne ilyen varázslat (Remélem van is!), akkor az már nem cheat, mivel megoldogozol érte! :rolleyes: Persze, mindenki máshogy viszonyul ehhez, de nem hiába jelent meg nagyon hamar olyan mod, ami kiiktatja a Fast travellel-t! :) Első dolgom volt feltenni, csak így meg ugye elég lassú a játékmenet.  :(  ;)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2662 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:15

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:32

Szerk.: Meg szvsz inkább "csalásféleségnek" tartom, ellenben a Diablós féle varázslattekercses megoldással szemben!

Kérdem én, miért? Az idő, amit az utazással töltenél, eltelik, ha méreg hatása alatt vagy, akkor holtan érkezel, ha vámpír vagy és nappalra érkezel meg, elégsz. :D Tapasztalat a vámpíros. :)
Nem kell 20 percen át lovagolni vagy fél óráig gyalogolni, hogy elérjek valahova. Mikor nincs hozzá kedved vagy nincs időd, nagyon hasznos. Plusz, csak oda mehetsz, ahol már voltál, tehát az új helyekre neked kell elmenni. Csak a városokba tudsz szabadon elmenni már a legelejétől.
Ez miért cheat? Amit fentebb belinkeltem, az cheat. :D

Azzal a felháborodással meg nem értek egyet, hogy miért tették bele. (Ez úgy általánosan értendő, vannak, akik ezt mondják... :rolleyes:  :( ) Ha nem tetszik, nem kell használni. Ugyanilyen a mentés mizéria. Ha lehet akárhol menteni, az a baj (mert nem reális, meg ha meghalok én újrakezdem...), ha csak bizonyos helyeken lehet, az a baj. Ha nem akarod használni, ne használd, de mások lehet, hogy használnák, hadd legyen benne. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2663 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:17

Idézet: Atti - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:56

Morrowindben ott volt a Mark-Recall, Almsivi intervention és a Divine intervention, az Oblivionban már nincsenek benne?  :confused:

Ezt nem tudom, azért kérdezem! :D Sajnos a Morrowind kimarad nálam, csak az Arena-val és a Daggerfall-lal játszottam. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2664 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:18

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:15

Kérdem én, miért? [snitt]

Lásd. az előző hozzászólásom! ;)

#2665 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:20

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:13

Valóban azért van benne, de ezért mit is tettél? Semmit. Hipp-hopp ott teremsz, ahol akarsz mindenféle kutatómunka (scroll vagy varázspálca keresés, pénz gyütése az esetleges vásárláshoz, stb.) nélkül! Ezzel szemben, ha lenne ilyen varázslat (Remélem van is!), akkor az már nem cheat, mivel megoldogozol érte! :rolleyes: Persze, mindenki máshogy viszonyul ehhez, de nem hiába jelent meg nagyon hamar olyan mod, ami kiiktatja a Fast travellel-t! :) Első dolgom volt feltenni, csak így meg ugye elég lassú a játékmenet.  :(  ;)

:up:
Kiiktatni fölösleges, legföljebb nem használja az ember.  ;) Viszont vmi mod jó lenne, ami tartalmazza a fenti varázslatokat, és szépen ellátná teleportkapukkal a Mage guildokat
Faster! Harder! Cadaver!

#2666 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:22

Hát grat.

Nem lett volna egyszerűbb simán NEM használni? Ehhez minek mod? Csak oda tudsz fast travellel menni, ahol már voltál, és csak  úgy, hogy nincs a közeledben ellenség. Szerintem semmilyen különleges előnyt nem jelent. Minek fölöslegesen kitudjahányszor ugyanazon az útvonalon végigsétálni? Még csak nem is kihívás találkozni ellenséggel. De ha te inkább sétálsz szíved rajta, a program nem rövidít helyetted.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2667 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:24

Valóban azért van benne, de ezért mit is tettél? Semmit. Hipp-hopp ott teremsz, ahol akarsz mindenféle kutatómunka (scroll vagy varázspálca keresés, pénz gyütése az esetleges vásárláshoz, stb.) nélkül!

Ez nem igaz! :reklamacio:

Mint írtam, csak oda mehetsz el, ahol már jártál előzőleg. Ha még nem voltál egy térképen jelölt helyen, akkor fel kell pattanni a pacira és elügetni oda. :) A városok kivételel, ott már a játék kezdete előtt feltehetően jártál, gondolom én, ezért engedi, hogy elmenj bármelyik városba.

szerk.: Igaz, kifelejtettem, amit JonesC is mondott, az idő, ami amúgy is eltelt volna, eltelik és ha ellen van a közelben, nem mehetsz (és nem is várhatsz, ami mostmár szabad bárhol, remélem, ebbe nem kötsz bele :)).

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 17. 20:27 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2668 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:25

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:17

Ezt nem tudom, azért kérdezem! :D Sajnos a Morrowind kimarad nálam, csak az Arena-val és a Daggerfall-lal játszottam. :)

Öreghiba :)
Még érdemes ennyi év távlatából is belevágni, szvsz jobb mint az Oblivion ;) Csak nemárt egy papír-ceruza, mert a journal nagyon béna (lehet, hogy aztán javították nem emléxem)

Nekem meg az 1-2 részt kéne pótolni :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2669 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:29

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:25

Még érdemes ennyi év távlatából is belevágni, szvsz jobb mint az Oblivion ;)

Én megtettem. Az Oblivion előtt vagy 2 hónappal megvettem 1300-ért. Nekem nem jött be igazán. Az Oblivion nekem sokkal jobban tetszik. Sokkal inkább élethű, nem olyan halott az egész. És nem olyan bugos, meg a harc is jobb. Én személy szerint inkább majd szintén eladom, megbántam a kiadott pénzt. :(

#2670 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:35

Nekem is jobban tetszik az Oblivion, mint a Morrowind. :) Persze vannak dolgok amik abban tetszettek inkabb, de ezek jobbara csak technikai jelleguek.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2671 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:36

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:24

Ez nem igaz! :reklamacio:

Mint írtam, csak oda mehetsz el, ahol már jártál előzőleg. Ha még nem voltál egy térképen jelölt helyen, akkor fel kell pattanni a pacira és elügetni oda. :) A városok kivételel, ott már a játék kezdete előtt feltehetően jártál, gondolom én, ezért engedi, hogy elmenj bármelyik városba.

szerk.: Igaz, kifelejtettem, amit JonesC is mondott, az idő, ami amúgy is eltelt volna, eltelik és ha ellen van a közelben, nem mehetsz (és nem is várhatsz, ami mostmár szabad bárhol, remélem, ebbe nem kötsz bele :)).

Idézet: JonesC

Nem lett volna egyszerűbb simán NEM használni? Ehhez minek mod? Csak oda tudsz fast travellel menni, ahol már voltál, és csak  úgy, hogy nincs a közeledben ellenség. Szerintem semmilyen különleges előnyt nem jelent. Minek fölöslegesen kitudjahányszor ugyanazon az útvonalon végigsétálni? Még csak nem is kihívás találkozni ellenséggel. De ha te inkább sétálsz szíved rajta, a program nem rövidít helyetted.

Jujj, eszemben sincs kötekedni! :) De én így látom a dolgokat és ezért kerestem "megoldást" a problémámra! Amúgy azért szedtem ki mod felhasználásával, mert már maga a tudat is zavart, hogy van!  :Đ Tudom, mondták már, hogy hülye vagyok!  :bolond:  :smoker:

#2672 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:39

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:25

Még érdemes ennyi év távlatából is belevágni, szvsz jobb mint az Oblivion ;) Csak nemárt egy papír-ceruza, mert a journal nagyon béna (lehet, hogy aztán javították nem emléxem)

Nekem meg az 1-2 részt kéne pótolni :D

Igazad lehet! Megpróbálom minél hamarabb kipróbálni, mert érdekel is! Akkoriban azért nem játszottam vele, mert akkor a gépem - khmm finoman fogalmazva is - a béka ülepe alatt volt teljesítményben és nem csak hozzá képest! :)

#2673 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:39

Szerintem belátható, hogy nem cheat, nem értem miért zavar. :)

Ha már mások is megmondták, akkor biztos úgy van. :D :p 
Én kérek elnézést. :D

Nekem csak a DB Sanctuary környékén fagyik ki/lép ki a játék. De ott mindig. :( Így ez ki fog maradni egy patch-ig. Remélem, majd azért valahogyan működésre tudom bírni...

#2674 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:41

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:29

[...] Sokkal inkább élethű, nem olyan halott az egész. És nem olyan bugos, meg a harc is jobb. Én személy szerint inkább majd szintén eladom, megbántam a kiadott pénzt. :(

Akkor nem játszottál a Daggerfall-lal!  :D Abban annyi bug volt, mint amennyi szvsz a Morrowind+Oblivionban együttvéve!  :Đ

#2675 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:43

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:39

Szerintem belátható, hogy nem cheat, nem értem miért zavar. :)

Számomra ez akkor is cheat marad! :p :)

Idézet

Ha már mások is megmondták, akkor biztos úgy van. :D :p 
Én kérek elnézést. :D

De legalább nem tagadom! :D

Szerkesztette: Csokis 2006. 04. 17. 20:43 -kor

#2676 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:43

Sajna nem. Saját gépem '99-től van. Előtte nem igazán telt rá. :( Persze unokatesónál ment a Doom és társai egy időben. :D

#2677 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:44

Vazze, másodjára írtuk egyszerre... :D

szerk.: Na off off.

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 17. 20:44 -kor

#2678 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:57

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:29

Én megtettem. Az Oblivion előtt vagy 2 hónappal megvettem 1300-ért. Nekem nem jött be igazán. Az Oblivion nekem sokkal jobban tetszik. Sokkal inkább élethű, nem olyan halott az egész. És nem olyan bugos, meg a harc is jobb. Én személy szerint inkább majd szintén eladom, megbántam a kiadott pénzt. :(

Ez gondolom csak az alapjáték.
A 2 kiegészítővel együtt kéne megvenni :lollypop:

Anno kölcsönjátékkal nyomtam. Haver hozta évzáróra, én meg visszadtam neki évnyitón, hogy  :reklamacio:  KÖSZ SZÉPEN ELCSESZTED AZ EGÉSZ NYARAM  :Đ  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2679 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 21:20

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:43

Számomra ez akkor is cheat marad! :p :)

De legalább nem tagadom! :D

Ez mondjuk erős. Az kétségtelen tény, hogy én sem használom a FT-t, ezért is van két házam, egyik ICben a cuccoknak, másik pedig ahol lakom. ICbe gyűjtöm a sok szemetet. Másik fórumokon már elmondtam én is milliószor, hogy a FT nagyon elcseszi a játékot. Persze szerencsére nem kötelező használni, nem is teszem ;] Egyszer használtam, a ló armor mod miatt kíváncsi voltam az armorokra, és nem volt kedvem Anvilból odaügetni csak ezért.

Én 2002től tavaly őszig játszottam a Morrowinddel. Leszámítva a CliffRacereket, imádtam sétálni, még akkor is ha ez unalmas volt néha. (séta alatt értem a konstans levitate-t is:D) Most pedig még nagyobb élmény kalandozni. Jelenleg, majd egy hónap után, 12es a karakterem, és a nagy városok közül csak 3ban voltam. A többibe nem volt idő eljutni még. Gyűjtögetem a cuccokat, fosztogatom a városokat, elvagyok. FT nélkül. Van rajtam annyi +feather, hogy ihaj, így ritkán kell otthagyni cuccot a dungeonban. De ekkor felirom hogy hol hagytam, és egy hét múlva újra lenézek oda. A respawn népek cuccai mellett felnyalábolom azokat is.

Ez a "no FT" szabály olyan, mint anno a HC Morrowind. Egy halál és vége. Nem sok értelme van, tudom, és sokan elmebeteg gondolatnak tartják, de pont ez a lényeg benne. Minden lépésedet meggondolod ;] Persze ez már 1-2 évvel a megjelenés utáni állapot, amikor már szinte mindent ismertél, és kellett kis változatosság. Tuti lesz ilyen Oblivionnal is.

Szóval a szerencse az, hogy a legtöbb funkciót nem kötelező használni, közte a lusta és idióta amcsi hülyegyerekek miatt bekerült FastTravelt és MapMarkert sem. Elsők között jöttek ki olyan modok, amelyek ezt letiltják ;] Nem véletlenül talán, van még pár idióta TES játékos rajtam kívül, akiket zavart...

Necros: Vvardenfell közepén ott egy szép nagy vulkán. A vidéket pestis tizedeli. A dunmerek folyamatosan lázadoznak a Császári erők ellen. Főleg, amióta a Cyrodiili vezetés szerette volna eltüntetni a föld színéről a Tribunalt, a dunmerek "usermade" Isteneit (Almalexia, Sotha Sil és Vivec), akiket a Császári erők, élükön U. Septimmel, bizony nem tartottak legitimnek - érthető okokból. És emellett a vidék tele van deadrával és Dagoth Ur egyéb kedves kis szolgájával. Szóval minden adott ahhoz, hogy Vvardenfell ne nézzen ki egy paradicsomi édenkertnek, és talán ezért is sivár, kopár és hullaszagú. Nem véletlenül ;]
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2680 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 21:29

Csak néhány órát bírt nálam a MW anno, nem volt időm teljesen megismerni. Az Oblivion ellenben azonnal lekötött. :D
Én a mászkálással úgy vagyok, hogy ha van kedvem, akkor fel a paci hátára és neki a vadonnak. :D Egyszer vagy fél órán át ügettem fel egy rohadt magas hegyre, az állam még az alján elhagytam, de gyönyörű látvány volt. :D Tehát én sem vagyok a séta ellen, csak mivel még más játékkal/játékokkal is játszok, nem akarok mindig egy csomó időt eltökölni ezzel. Az időm nem végtelen. ;) A játékban meg úgyis eltelik az idő, szóval semmit nem nyerek vele. :)

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.