Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:43
Számomra ez akkor is cheat marad!
De legalább nem tagadom!

Ez mondjuk erős. Az kétségtelen tény, hogy én sem használom a FT-t, ezért is van két házam, egyik ICben a cuccoknak, másik pedig ahol lakom. ICbe gyűjtöm a sok szemetet. Másik fórumokon már elmondtam én is milliószor, hogy a FT nagyon elcseszi a játékot. Persze szerencsére nem kötelező használni, nem is teszem ;] Egyszer használtam, a ló armor mod miatt kíváncsi voltam az armorokra, és nem volt kedvem Anvilból odaügetni csak ezért.
Én 2002től tavaly őszig játszottam a Morrowinddel. Leszámítva a CliffRacereket, imádtam sétálni, még akkor is ha ez unalmas volt néha. (séta alatt értem a konstans levitate-t is:D) Most pedig még nagyobb élmény kalandozni. Jelenleg, majd egy hónap után, 12es a karakterem, és a nagy városok közül csak 3ban voltam. A többibe nem volt idő eljutni még. Gyűjtögetem a cuccokat, fosztogatom a városokat, elvagyok. FT nélkül. Van rajtam annyi +feather, hogy ihaj, így ritkán kell otthagyni cuccot a dungeonban. De ekkor felirom hogy hol hagytam, és egy hét múlva újra lenézek oda. A respawn népek cuccai mellett felnyalábolom azokat is.
Ez a "no FT" szabály olyan, mint anno a HC Morrowind. Egy halál és vége. Nem sok értelme van, tudom, és sokan elmebeteg gondolatnak tartják, de pont ez a lényeg benne. Minden lépésedet meggondolod ;] Persze ez már 1-2 évvel a megjelenés utáni állapot, amikor már szinte mindent ismertél, és kellett kis változatosság. Tuti lesz ilyen Oblivionnal is.
Szóval a szerencse az, hogy a legtöbb funkciót nem kötelező használni, közte a lusta és idióta amcsi hülyegyerekek miatt bekerült FastTravelt és MapMarkert sem. Elsők között jöttek ki olyan modok, amelyek ezt letiltják ;] Nem véletlenül talán, van még pár idióta TES játékos rajtam kívül, akiket zavart...
Necros: Vvardenfell közepén ott egy szép nagy vulkán. A vidéket pestis tizedeli. A dunmerek folyamatosan lázadoznak a Császári erők ellen. Főleg, amióta a Cyrodiili vezetés szerette volna eltüntetni a föld színéről a Tribunalt, a dunmerek "usermade" Isteneit (Almalexia, Sotha Sil és Vivec), akiket a Császári erők, élükön U. Septimmel, bizony nem tartottak legitimnek - érthető okokból. És emellett a vidék tele van deadrával és Dagoth Ur egyéb kedves kis szolgájával. Szóval minden adott ahhoz, hogy Vvardenfell ne nézzen ki egy paradicsomi édenkertnek, és talán ezért is sivár, kopár és hullaszagú. Nem véletlenül ;]