UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra
Elküldve: 2006. 07. 03. 06:37
Rabság letelik akkor húzok a 'csába a lyúpíszítől. Ez minden, csak nem telefonszolgáltatás.
Elküldve: 2006. 07. 03. 17:34
| Idézet |
| Csak két tragédia eshet meg egy emberrel élete során. Az egyik az, ha nem kapja meg, amit kíván, a másik az, ha megkapja. |
Elküldve: 2006. 07. 03. 19:22
Idézet: Csoszi - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 6:37
Rabság letelik akkor húzok a 'csába a lyúpíszítől. Ez minden, csak nem telefonszolgáltatás.
Mostanában egyre ritkább a upcfon hiba, és legalább nem sok kis tételben adják, hanem egyben...amúgy meg az upcfon tarifaorinetált szolgáltatás, ebben nagyon jó, mobilja mindenkinek van, azzal lehet "kifoltozni", ez valóban benne van.
Ezért nem kell húzni a lyúpíszítől, főleg, hogy lassan három havi upcfonért kapsz egy havi telekomfont.
Elküldve: 2006. 07. 04. 06:45
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 07. 04. 07:13
Idézet: llamada - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:22
Ezért nem kell húzni a lyúpíszítől, főleg, hogy lassan három havi upcfonért kapsz egy havi telekomfont.
És fizetést is kapsz az UPC-től a reklámozásért?
A hamis reklám tiltva vagyon. Amit írtál, az nem igaz!
Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 04. 07:13 -kor
Elküldve: 2006. 07. 04. 19:01
Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 7:13
A hamis reklám tiltva vagyon. Amit írtál, az nem igaz!
Én igazat adok neki
Én semmiképp sem fizetnék csak azért elő a T-Com-nál, mert nekik mondjuk 98-99%-os a rendelkezésre állásuk.
Azért vagyok UPC-nél, mert olcsó, ugyanis 1800-at fizetek. Így 1.590 ft a különbség havonta a T-Com Bázis díjcsomagjához képest.
És a UPC-nél legalább kapok is valamit az alapdíjért: egész nap ingyenesen és korlátlanul beszélhetek szüleimmel és nagyszüleimmel, mivel már ők is UPC-sek.
A TréComnál az éjjel-nappali ingyenes beszélgetést havi 6.040 forintért kapnám meg, Favorit Non-Stop Plusz díjcsomaggal.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a T-Com-os kedvezmények csak a többi T-Com-os szám hívására élnek, ha Invitelt, Hungarotelt stb. hívok, akkor fizethetek pluszban ...
Tennék egy kis összehasonlítást:
UPC Alap csomag: 2.400 Ft (legnagyobb kedvezménnyel: 1.080 Ft)
T-Com Bázis csomag: 3.390 Ft
UPC Alap+Itthon csomag: 3.600 ft (legnagyobb kedvezménnyel: 2.280 Ft)
T-Com Csevegő+XXL díjcsomag: 5.140 Ft
Szerintem a számok magáért beszélnek. És ha még a UPC sávos kedvezményeit nézzük, még nagyobb a különbség.
Összefoglalva: nem fogok csak azért visszamenni a T-Com-hoz, hogy néhány ezerrel többet fizessek havonta, és megkapjam a 98-99%-os rendelkezésre állást.
Szerkesztette: Adam84 2006. 07. 04. 19:06 -kor
Elküldve: 2006. 07. 05. 12:01
Idézet: Adam84 - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 20:01
Én semmiképp sem fizetnék csak azért elő a T-Com-nál, mert nekik mondjuk 98-99%-os a rendelkezésre állásuk.
Azért vagyok UPC-nél, mert olcsó, ugyanis 1800-at fizetek. Így 1.590 ft a különbség havonta a T-Com Bázis díjcsomagjához képest.
És a UPC-nél legalább kapok is valamit az alapdíjért: egész nap ingyenesen és korlátlanul beszélhetek szüleimmel és nagyszüleimmel, mivel már ők is UPC-sek.
A TréComnál az éjjel-nappali ingyenes beszélgetést havi 6.040 forintért kapnám meg, Favorit Non-Stop Plusz díjcsomaggal.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a T-Com-os kedvezmények csak a többi T-Com-os szám hívására élnek, ha Invitelt, Hungarotelt stb. hívok, akkor fizethetek pluszban ...
Tennék egy kis összehasonlítást:
UPC Alap csomag: 2.400 Ft (legnagyobb kedvezménnyel: 1.080 Ft)
T-Com Bázis csomag: 3.390 Ft
UPC Alap+Itthon csomag: 3.600 ft (legnagyobb kedvezménnyel: 2.280 Ft)
T-Com Csevegő+XXL díjcsomag: 5.140 Ft
Szerintem a számok magáért beszélnek. És ha még a UPC sávos kedvezményeit nézzük, még nagyobb a különbség.
Összefoglalva: nem fogok csak azért visszamenni a T-Com-hoz, hogy néhány ezerrel többet fizessek havonta, és megkapjam a 98-99%-os rendelkezésre állást.
Viszont soha nem számíthatsz rá! Még arra sem, hogy ha éppen kifelé tudst is telefonálni, téged tudnak-e hívni.
Éppen tegnap fordult elő, hogy mobilon hívtak, mert az UPC-s állandóan foglaltat jelzett. Felemeltem, nekem normálisan búgott, tárcsáztam, és ment. Újra próbáltak hívni, és megint foglaltat jelzett. Az ATA-n a led csak akkor világított, amikor felemeltem, tehát nem tettem mellé. Ma reggel már normális volt.
Ha mellette mindenképpen kell a mobil, akkor minek az UPC?
Teljesen megbízhatatlan az egész!
És még azt az egyszerű SMS-t is képtelenek megoldani, pedig bevételt jelentene.
Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 05. 12:02 -kor
Elküldve: 2006. 07. 05. 12:47
Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:01
Bizony, erről az "extra" szolgáltatásról majdnem megfeledkeztem, errefelé is előfordul!
Ha már összehasonlítunk:
UPC alap+Itthon :3600 Ft/hó (ez van most)
Tékom Favorit Plusz: 4790 Ft/hó
Ezek tudják kb. ugyanazt; tékomnál már 16h-tól kezdődő ingyen percdíjjal (upc-nél ez 18h). Nekem megér 1190 Ft többletet. Meg nem ártana valami normális 0,5-1 Mbites internet sem: inkább adsl, mint a gordonka.
Elküldve: 2006. 07. 05. 14:50
"Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A telefonvonalat a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk, hibát nem találtunk, a telefonszámát hívva a telefon kicsöng. Kérjük ellenőrizze az alábbiakat:
1. Amennyiben csak 1 telefonvonallal rendelkezik, bizonyosodjon meg róla, hogy a telefonkészülék - függően attól, hogy milyen eszközzel rendelkezik Analóg Telefon Adapter hátulján található 'Phone 1' vagy 'Line 1' feliratú csatlakozóba van dugva, mivel a két csatlakozó nem egyenértékű, az két különálló, független vonal kezelésére való.
2. Ellenőrizze, hogy telefonkészüléke Tone üzemmódban van és a csengési hangerő nincs minimumra állítva vagy némítva.
3. Amennyiben vezeték nélküli telefonnal rendelkezik, kérjük ellenőrizze a készülék akkumulátorának / elemeinek töltöttségét.
Ezért amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a ...
Együttműködését köszönjük."
Legalább utánanézett volna, hogy abban az időben volt-e bug a nagy rendszerben. Szombat délutántól vasárnap délig volt gubanc. Egyébként nem lenne rosz ez a upc-telefon, csak az ilyen levelek után érzem úgy, hogy h...nek néznek.
Elküldve: 2006. 07. 05. 16:48
Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:01
Mondjuk mert ingyen van a beszélgetés rajta (igen, amikor nincs semmilyen technikai zűr) és összességében olcsóbban jövök ki, mint ha csak mobilom lenne.
Elküldve: 2006. 07. 05. 16:50
Idézet: tibcsihead - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 14:50
"Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A telefonvonalat a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk, hibát nem találtunk, a telefonszámát hívva a telefon kicsöng. Kérjük ellenőrizze az alábbiakat:
1. Amennyiben csak 1 telefonvonallal rendelkezik, bizonyosodjon meg róla, hogy a telefonkészülék - függően attól, hogy milyen eszközzel rendelkezik Analóg Telefon Adapter hátulján található 'Phone 1' vagy 'Line 1' feliratú csatlakozóba van dugva, mivel a két csatlakozó nem egyenértékű, az két különálló, független vonal kezelésére való.
2. Ellenőrizze, hogy telefonkészüléke Tone üzemmódban van és a csengési hangerő nincs minimumra állítva vagy némítva.
3. Amennyiben vezeték nélküli telefonnal rendelkezik, kérjük ellenőrizze a készülék akkumulátorának / elemeinek töltöttségét.
Ezért amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a ...
Együttműködését köszönjük."
Legalább utánanézett volna, hogy abban az időben volt-e bug a nagy rendszerben. Szombat délutántól vasárnap délig volt gubanc. Egyébként nem lenne rosz ez a upc-telefon, csak az ilyen levelek után érzem úgy, hogy h...nek néznek.
Na igen, az email ügyfélszolgálat mindig 0.9beta userekre épít (hülyékre)... lassan tényleg kezdem azt hinni, hogy csak a hülyék fizetnek elő rá....
Elküldve: 2006. 07. 06. 18:19
Szerkesztette: tibcsihead 2006. 07. 06. 18:21 -kor
Elküldve: 2006. 07. 06. 21:20
Idézet: tibcsihead - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 19:19
Szerintem moq is így értette.
Elküldve: 2006. 07. 07. 00:47
Idézet: moq - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 17:48
Pont akkor van ingyen, amikor nem működik.
Ha beszélek valakivel, az nincs ingyen. Sajnos az ismerőseim közül csak én vagyok olyan hiszékeny, hogy UPC telefonom van. A többiek megmaradtak a tékomnál. És nem is tudom semmi jóval bíztatni őket, hogy áttérjenek, mert rendszeresen tapasztalják, hogy nem vagyok elérhető.
Ennél rosszabb reklám nem is kell.
Elküldve: 2006. 07. 07. 06:48
Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 0:47
Ha beszélek valakivel, az nincs ingyen. Sajnos az ismerőseim közül csak én vagyok olyan hiszékeny, hogy UPC telefonom van. A többiek megmaradtak a tékomnál. És nem is tudom semmi jóval bíztatni őket, hogy áttérjenek, mert rendszeresen tapasztalják, hogy nem vagyok elérhető.
Ott a pont!
Elküldve: 2006. 07. 09. 10:28
Te miről beszélsz? Családom és én havi 3-4000 percet beszél ingyen UPC és tcom irányba. Mindez havi ~2500 Ft-ért. Nekem ebbe még az is belefér, hogy néha nem megy. Mind bejövő, mind kimenő irányba ott a mobil vészhelyzet esetére.
Elküldve: 2006. 07. 10. 21:05
Akkor szerintem válts szolgáltatót. Legalább nem kell fikáznod többet a upc-t. Legfeljebb többet fizetsz, de nyugodtabban alszol.
Elküldve: 2006. 07. 11. 08:36
Idézet: moq - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 11:28
Arról beszélek, hogy alapban a nem UPC irányú hívások nincsenek ingyen.
A múlt héten egész hétvégén rendszeresen kimaradozott a szolgáltatás. A mobilról hivott 1221 viszont jó minőségben szolgáltata Vivaldi zenéjét (igaz, elég drágán). Sok várakozás után közölte a kisasszony, hogy igen tudják, központi probléme van.
Még szerencse, hogy nem fizettem plusz pénzt azért, hogy a tékom irányába ingyen ne tudjak telefonálni.
Erre gondoltam akkor, amikor azt írtam, hogy csak akkor ingyenes, ha nem működik. Mert persze egy büdös fillér visszatérítést sem ad az UPC akkor, ha a szolgáltatás nem működik.
Elküldve: 2006. 07. 11. 08:39
Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. júl. 10., hétfő - 22:05
Ja, nem tudtam, hogy ez a topik arról szól, hogy ki tudja jobban dicsérni az UPC-t. Egyébként pont annyira fikázom, amennyire megérdemli. Ha neked nem tetszik, válts topikot, és nem kell olvasgatnod!
Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 11. 08:39 -kor
Elküldve: 2006. 07. 11. 13:21
Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 8:36
A múlt héten egész hétvégén rendszeresen kimaradozott a szolgáltatás. A mobilról hivott 1221 viszont jó minőségben szolgáltata Vivaldi zenéjét (igaz, elég drágán). Sok várakozás után közölte a kisasszony, hogy igen tudják, központi probléme van.
Még szerencse, hogy nem fizettem plusz pénzt azért, hogy a tékom irányába ingyen ne tudjak telefonálni.
Erre gondoltam akkor, amikor azt írtam, hogy csak akkor ingyenes, ha nem működik. Mert persze egy büdös fillér visszatérítést sem ad az UPC akkor, ha a szolgáltatás nem működik.
Te ilyen write-only user vagy? Olvasd már el azt is, amit én írtam.

Súgó
A téma zárva.