HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 06:37

Nyíregyházán is dettó! Vonal van, de kicsöngés helyett "hülye vagy" dallamot játszik. Modemreset nem segít.
Rabság letelik akkor húzok a 'csába a lyúpíszítől. Ez minden, csak nem telefonszolgáltatás.

#1182 Felhasználó inaktív   telefonn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 17:34

Nekem is elment a telefonvonal szombaton :( Vasárnap reggel írtam egy Email-t és estére megjavult :) a vonal.
Idézet
Csak két tragédia eshet meg egy emberrel élete során. Az egyik az, ha nem kapja meg, amit kíván, a másik az, ha megkapja.

#1183 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:22

Idézet: Csoszi - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 6:37

Nyíregyházán is dettó! Vonal van, de kicsöngés helyett "hülye vagy" dallamot játszik. Modemreset nem segít.
Rabság letelik akkor húzok a 'csába a lyúpíszítől. Ez minden, csak nem telefonszolgáltatás.

Mostanában egyre ritkább a upcfon hiba, és legalább nem sok kis tételben adják, hanem egyben...amúgy meg az upcfon tarifaorinetált szolgáltatás, ebben nagyon jó, mobilja mindenkinek van, azzal lehet "kifoltozni", ez valóban benne van.
Ezért nem kell húzni a lyúpíszítől, főleg, hogy lassan három havi upcfonért kapsz egy havi telekomfont.

#1184 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 06:45

Idézet

Mostanában egyre ritkább a hiba:
ez itt a keleti végeken sajnos nem igaz. Szüleim nyugdíjasok, így tudják tesztelni a rendszert; hetente háromszor jönnek azzal, hogy most délelőtt/délután nem volt órákig vonal, két perc után szakad, stb. Anyu teljesen ki van akadva. Ha meg valami nyűgöd van, akkor mobilról hívjad az "ügyfélszolgálatot", hallgass 30-40-50-xxx Ft/perc tarifával Vivaldi Négy évszakjából 1-2-3-4 tételt, hogy utána egy semmitmondó szöveggel lerázzanak. Legalább megadnának egy külön hibabejelentő zöld számot...

Idézet

Tarifaorientált szolgáltatás:
85-90%-os rendelkezésre állással. Ezt persze nem hangsúlyozzák.

Idézet

Lassan három havi upcfonért kapsz egy havi telekomfont:
  :think: Levezetést kérek!

#1185 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:13

Idézet: llamada - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:22

Mostanában egyre ritkább a upcfon hiba, és legalább nem sok kis tételben adják, hanem egyben...amúgy meg az upcfon tarifaorinetált szolgáltatás, ebben nagyon jó, mobilja mindenkinek van, azzal lehet "kifoltozni", ez valóban benne van.
Ezért nem kell húzni a lyúpíszítől, főleg, hogy lassan három havi upcfonért kapsz egy havi telekomfont.

És fizetést is kapsz az UPC-től a reklámozásért?
A hamis reklám tiltva vagyon. Amit írtál, az nem igaz!

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 04. 07:13 -kor

#1186 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 19:01

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 7:13

És fizetést is kapsz az UPC-től a reklámozásért?
A hamis reklám tiltva vagyon. Amit írtál, az nem igaz!

Én igazat adok neki :)

Én semmiképp sem fizetnék csak azért elő a T-Com-nál, mert nekik mondjuk 98-99%-os a rendelkezésre állásuk.

Azért vagyok UPC-nél, mert olcsó, ugyanis 1800-at fizetek. Így 1.590 ft a különbség havonta a T-Com Bázis díjcsomagjához képest.
És a UPC-nél legalább kapok is valamit az alapdíjért: egész nap ingyenesen és korlátlanul beszélhetek szüleimmel és nagyszüleimmel, mivel már ők is UPC-sek.

A TréComnál az éjjel-nappali ingyenes beszélgetést havi 6.040 forintért kapnám meg, Favorit Non-Stop Plusz díjcsomaggal.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a T-Com-os kedvezmények csak a többi T-Com-os szám hívására élnek, ha Invitelt, Hungarotelt stb. hívok, akkor fizethetek pluszban ...

Tennék egy kis összehasonlítást:

UPC Alap csomag: 2.400 Ft (legnagyobb kedvezménnyel: 1.080 Ft)
T-Com Bázis csomag: 3.390 Ft

UPC Alap+Itthon csomag: 3.600 ft (legnagyobb kedvezménnyel: 2.280 Ft)
T-Com Csevegő+XXL díjcsomag: 5.140 Ft

Szerintem a számok magáért beszélnek. És ha még a UPC sávos kedvezményeit nézzük, még nagyobb a különbség.

Összefoglalva: nem fogok csak azért visszamenni a T-Com-hoz, hogy néhány ezerrel többet fizessek havonta, és megkapjam a 98-99%-os rendelkezésre állást.

Szerkesztette: Adam84 2006. 07. 04. 19:06 -kor

#1187 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:01

Idézet: Adam84 - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 20:01

Én igazat adok neki :)

Én semmiképp sem fizetnék csak azért elő a T-Com-nál, mert nekik mondjuk 98-99%-os a rendelkezésre állásuk.

Azért vagyok UPC-nél, mert olcsó, ugyanis 1800-at fizetek. Így 1.590 ft a különbség havonta a T-Com Bázis díjcsomagjához képest.
És a UPC-nél legalább kapok is valamit az alapdíjért: egész nap ingyenesen és korlátlanul beszélhetek szüleimmel és nagyszüleimmel, mivel már ők is UPC-sek.

A TréComnál az éjjel-nappali ingyenes beszélgetést havi 6.040 forintért kapnám meg, Favorit Non-Stop Plusz díjcsomaggal.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a T-Com-os kedvezmények csak a többi T-Com-os szám hívására élnek, ha Invitelt, Hungarotelt stb. hívok, akkor fizethetek pluszban ...

Tennék egy kis összehasonlítást:

UPC Alap csomag: 2.400 Ft (legnagyobb kedvezménnyel: 1.080 Ft)
T-Com Bázis csomag: 3.390 Ft

UPC Alap+Itthon csomag: 3.600 ft (legnagyobb kedvezménnyel: 2.280 Ft)
T-Com Csevegő+XXL díjcsomag: 5.140 Ft

Szerintem a számok magáért beszélnek. És ha még a UPC sávos kedvezményeit nézzük, még nagyobb a különbség.

Összefoglalva: nem fogok csak azért visszamenni a T-Com-hoz, hogy néhány ezerrel többet fizessek havonta, és megkapjam a 98-99%-os rendelkezésre állást.

Viszont soha nem számíthatsz rá! Még arra sem, hogy ha éppen kifelé tudst is telefonálni, téged tudnak-e hívni.
Éppen tegnap fordult elő, hogy mobilon hívtak, mert az UPC-s állandóan foglaltat jelzett. Felemeltem, nekem normálisan búgott, tárcsáztam, és ment. Újra próbáltak hívni, és megint foglaltat jelzett. Az ATA-n a led csak akkor világított, amikor felemeltem, tehát nem tettem mellé. Ma reggel már normális volt.
Ha mellette mindenképpen kell a mobil, akkor minek az UPC?
Teljesen megbízhatatlan az egész! :mad:
És még azt az egyszerű SMS-t is képtelenek megoldani, pedig bevételt jelentene. :think:

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 05. 12:02 -kor

#1188 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:47

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:01

Viszont soha nem számíthatsz rá! Még arra sem, hogy ha éppen kifelé tudst is telefonálni, téged tudnak-e hívni...

Bizony, erről az "extra" szolgáltatásról majdnem megfeledkeztem, errefelé is előfordul!

Ha már összehasonlítunk:
UPC alap+Itthon :3600 Ft/hó (ez van most)
Tékom Favorit Plusz: 4790 Ft/hó

Ezek tudják kb. ugyanazt; tékomnál már 16h-tól kezdődő ingyen percdíjjal (upc-nél ez 18h). Nekem megér 1190 Ft többletet. Meg nem ártana valami normális 0,5-1 Mbites internet sem: inkább adsl, mint a gordonka.

#1189 Felhasználó inaktív   tibcsihead 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 05. 14:50

Vasárnap frissiben írtam egy levelet a kimaradás miatt, és meg is jött a mindere kiterjedő válasz az országos hibadömping nyomán:
"Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A telefonvonalat a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk, hibát nem találtunk, a telefonszámát hívva a telefon kicsöng. Kérjük ellenőrizze az alábbiakat:

1. Amennyiben csak 1 telefonvonallal rendelkezik, bizonyosodjon meg róla, hogy a telefonkészülék - függően attól, hogy milyen eszközzel rendelkezik  Analóg Telefon Adapter hátulján található 'Phone 1' vagy 'Line 1' feliratú csatlakozóba van dugva, mivel a két csatlakozó nem egyenértékű, az két különálló, független vonal kezelésére való.

2. Ellenőrizze, hogy telefonkészüléke Tone üzemmódban van és a csengési hangerő nincs minimumra állítva vagy némítva.

3. Amennyiben vezeték nélküli telefonnal rendelkezik, kérjük ellenőrizze a készülék akkumulátorának / elemeinek töltöttségét.

Ezért amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a ...

Együttműködését köszönjük."
Legalább utánanézett volna, hogy abban az időben volt-e bug a nagy rendszerben. Szombat délutántól vasárnap délig volt gubanc. Egyébként nem lenne rosz ez a upc-telefon, csak az ilyen levelek után érzem úgy, hogy h...nek néznek.

#1190 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 16:48

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:01

Ha mellette mindenképpen kell a mobil, akkor minek az UPC?

Mondjuk mert ingyen van a beszélgetés rajta (igen, amikor nincs semmilyen technikai zűr) és összességében olcsóbban jövök ki, mint ha csak mobilom lenne.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1191 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 16:50

Idézet: tibcsihead - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 14:50

Vasárnap frissiben írtam egy levelet a kimaradás miatt, és meg is jött a mindere kiterjedő válasz az országos hibadömping nyomán:
"Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A telefonvonalat a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk, hibát nem találtunk, a telefonszámát hívva a telefon kicsöng. Kérjük ellenőrizze az alábbiakat:

1. Amennyiben csak 1 telefonvonallal rendelkezik, bizonyosodjon meg róla, hogy a telefonkészülék - függően attól, hogy milyen eszközzel rendelkezik  Analóg Telefon Adapter hátulján található 'Phone 1' vagy 'Line 1' feliratú csatlakozóba van dugva, mivel a két csatlakozó nem egyenértékű, az két különálló, független vonal kezelésére való.

2. Ellenőrizze, hogy telefonkészüléke Tone üzemmódban van és a csengési hangerő nincs minimumra állítva vagy némítva.

3. Amennyiben vezeték nélküli telefonnal rendelkezik, kérjük ellenőrizze a készülék akkumulátorának / elemeinek töltöttségét.

Ezért amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a ...

Együttműködését köszönjük."
Legalább utánanézett volna, hogy abban az időben volt-e bug a nagy rendszerben. Szombat délutántól vasárnap délig volt gubanc. Egyébként nem lenne rosz ez a upc-telefon, csak az ilyen levelek után érzem úgy, hogy h...nek néznek.

Na igen, az email ügyfélszolgálat mindig 0.9beta userekre épít (hülyékre)... lassan tényleg kezdem azt hinni, hogy csak a hülyék fizetnek elő rá....
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1192 Felhasználó inaktív   tibcsihead 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 06. 18:19

Ezt most minek véljem... Te is érdekelt vagy chelloéknál, hogy ennyire véded a mundérbecsületet? Nem én vagyok [hülye], hanem az, aki ilyen előzmények után ilyen levelet ír!

Szerkesztette: tibcsihead 2006. 07. 06. 18:21 -kor

#1193 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 21:20

Idézet: tibcsihead - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 19:19

Ezt most minek véljem... Te is érdekelt vagy chelloéknál, hogy ennyire véded a mundérbecsületet? Nem én vagyok [hülye], hanem az, aki ilyen előzmények után ilyen levelet ír!

Szerintem moq is így értette.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1194 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 00:47

Idézet: moq - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 17:48

Mondjuk mert ingyen van a beszélgetés rajta (igen, amikor nincs semmilyen technikai zűr) és összességében olcsóbban jövök ki, mint ha csak mobilom lenne.

Pont akkor van ingyen, amikor nem működik.
Ha beszélek valakivel, az nincs ingyen. Sajnos az ismerőseim közül csak én vagyok olyan hiszékeny, hogy UPC telefonom van. A többiek megmaradtak a tékomnál. És nem is tudom semmi jóval bíztatni őket, hogy áttérjenek, mert rendszeresen tapasztalják, hogy nem vagyok elérhető.
Ennél rosszabb reklám nem is kell.

#1195 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 06:48

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 0:47

...
Ha beszélek valakivel, az nincs ingyen. Sajnos az ismerőseim közül csak én vagyok olyan hiszékeny, hogy UPC telefonom van. A többiek megmaradtak a tékomnál. És nem is tudom semmi jóval bíztatni őket, hogy áttérjenek, mert rendszeresen tapasztalják, hogy nem vagyok elérhető.

Ott a pont!

#1196 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 09. 10:28

Te miről beszélsz? Családom és én havi 3-4000 percet beszél ingyen UPC és tcom irányba. Mindez havi ~2500 Ft-ért. Nekem ebbe még az is belefér, hogy néha nem megy. Mind bejövő, mind kimenő irányba ott a mobil vészhelyzet esetére.

#1197 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 21:05

Akkor szerintem válts szolgáltatót. Legalább nem kell fikáznod többet a upc-t. Legfeljebb többet fizetsz, de nyugodtabban alszol. :D
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1198 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 08:36

Idézet: moq - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 11:28

Te miről beszélsz? Családom és én havi 3-4000 percet beszél ingyen UPC és tcom irányba. Mindez havi ~2500 Ft-ért. Nekem ebbe még az is belefér, hogy néha nem megy. Mind bejövő, mind kimenő irányba ott a mobil vészhelyzet esetére.

Arról beszélek, hogy alapban a nem UPC irányú hívások nincsenek ingyen.
A múlt héten egész hétvégén rendszeresen kimaradozott a szolgáltatás. A mobilról hivott 1221 viszont jó minőségben szolgáltata Vivaldi zenéjét (igaz, elég drágán). Sok várakozás után közölte a kisasszony, hogy igen tudják, központi probléme van.
Még szerencse, hogy nem fizettem plusz pénzt azért, hogy a tékom irányába ingyen ne tudjak telefonálni.
Erre gondoltam akkor, amikor azt írtam, hogy csak akkor ingyenes, ha nem működik. Mert persze egy büdös fillér visszatérítést sem ad az UPC akkor, ha a szolgáltatás nem működik.

#1199 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 08:39

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. júl. 10., hétfő - 22:05

Akkor szerintem válts szolgáltatót. Legalább nem kell fikáznod többet a upc-t. Legfeljebb többet fizetsz, de nyugodtabban alszol. :D

Ja, nem tudtam, hogy ez a topik arról szól, hogy ki tudja jobban dicsérni az UPC-t. Egyébként pont annyira fikázom, amennyire megérdemli. Ha neked nem tetszik, válts topikot, és nem kell olvasgatnod! :D

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 11. 08:39 -kor

#1200 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 13:21

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 8:36

Arról beszélek, hogy alapban a nem UPC irányú hívások nincsenek ingyen.
A múlt héten egész hétvégén rendszeresen kimaradozott a szolgáltatás. A mobilról hivott 1221 viszont jó minőségben szolgáltata Vivaldi zenéjét (igaz, elég drágán). Sok várakozás után közölte a kisasszony, hogy igen tudják, központi probléme van.
Még szerencse, hogy nem fizettem plusz pénzt azért, hogy a tékom irányába ingyen ne tudjak telefonálni.
Erre gondoltam akkor, amikor azt írtam, hogy csak akkor ingyenes, ha nem működik. Mert persze egy büdös fillér visszatérítést sem ad az UPC akkor, ha a szolgáltatás nem működik.

Te ilyen write-only user vagy? Olvasd már el azt is, amit én írtam.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.